Nikolas14 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Στους περισσότερους όμως κάνουν να φαίνονται πολύ χειρότερες από τις άλλες. Για μένα γυναίκα που καπνίζει πίνει δεν την πλησιάζω καν. Εκτός αν θέλετε μπελά στο κεφάλι σας. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Να καπνιζει δεν με ενοχλει,αρκει να μην κανει μεσα στο σπιτι.Επισης οταν θα ειναι εγκυος να το κοψει. Το να πινει πολυ με ενοχλει,χειροτερα απο το καπνισμα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τις γυναίκες σας τις ρωτάτε αν θέλουν να σας βλέπουν να βγάζετε καπνό από το στόμα σας; Που μου γυρίσατε δεκαετίες πίσω και το παίζετε και συντηρητικοί με το τι κάνουν οι γυναίκες. Σιγά μην τις βάλετε στο επόμενο στάδιο να μην δουλεύουν να μεγαλώνουν τα παιδιά και να κάθονται σπιτι.. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τις γυναίκες σας τις ρωτάτε αν θέλουν να σας βλέπουν να βγάζετε καπνό από το στόμα σας; Που μου γυρίσατε δεκαετίες πίσω και το παίζετε και συντηρητικοί με το τι κάνουν οι γυναίκες. Σιγά μην τις βάλετε στο επόμενο στάδιο να μην δουλεύουν να μεγαλώνουν τα παιδιά και να κάθονται σπιτι.. Kαλά εσύ το τερμάτισες τελείως! :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τις γυναίκες σας τις ρωτάτε αν θέλουν να σας βλέπουν να βγάζετε καπνό από το στόμα σας; Που μου γυρίσατε δεκαετίες πίσω και το παίζετε και συντηρητικοί με το τι κάνουν οι γυναίκες. Σιγά μην τις βάλετε στο επόμενο στάδιο να μην δουλεύουν να μεγαλώνουν τα παιδιά και να κάθονται σπιτι.. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk και εγω το βρισκω αντι-αισθησιακο το καπνισμα. ειτε αφορα αντρα ειτε γυναικα. γενικα, δεν υπαρχει οφελος απο το τσιγαρο. πεταμενα λεφτα. ποιος ο λογος που καπνιζει καποιος; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τις γυναίκες σας τις ρωτάτε αν θέλουν να σας βλέπουν να βγάζετε καπνό από το στόμα σας; Που μου γυρίσατε δεκαετίες πίσω και το παίζετε και συντηρητικοί με το τι κάνουν οι γυναίκες. Σιγά μην τις βάλετε στο επόμενο στάδιο να μην δουλεύουν να μεγαλώνουν τα παιδιά και να κάθονται σπιτι.. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Όντως. Μεγάλη ντροπή να επιλέγεις να μεγαλώνεις παιδιά (που είναι τόσο εύκολο...) από το να κάνεις μια δουλειά! Βάζουμε το επάγγελμα και τη γονεϊκότητα στην ίδια συζήτηση με το κάπνισμα.. Απλά ΟΚ Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalia0_ Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλησπέρα σε ολους! Καπνιζω εδω και 20 χρόνια είχα διακόψει το κάπνισμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού Το ξανα άρχισα χαλαρά - όπως γίνεται συνήθως, ενα τσιγάρο σήμερα δυο την επομενη ,πακέτο αργότερα. Εχω ξανα προσπαθήσει αλλη μια φορά με champix τα ειχα καταφέρει για 2 χρόνια αλλά απο ανοησία μου κ μεγαλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ....ξανα τα ίδια. Πριν 5 μερες ειπαΤΕΡΜΑ. Χωρις Champix χωρίς καμία βοήθεια. Είμαι χάλια ,ζαλαδες, διάσπαση συγκέντρωσης κόπωση. Πότε θα περάσει αυτο το μαρτύριο;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μη το σκέφτεσαι. Κάνε υπομονή. Θα τα καταφέρεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλησπέρα σε ολους! Καπνιζω εδω και 20 χρόνια είχα διακόψει το κάπνισμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού Το ξανα άρχισα χαλαρά - όπως γίνεται συνήθως, ενα τσιγάρο σήμερα δυο την επομενη ,πακέτο αργότερα. Εχω ξανα προσπαθήσει αλλη μια φορά με champix τα ειχα καταφέρει για 2 χρόνια αλλά απο ανοησία μου κ μεγαλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ....ξανα τα ίδια. Πριν 5 μερες ειπαΤΕΡΜΑ. Χωρις Champix χωρίς καμία βοήθεια. Είμαι χάλια ,ζαλαδες, διάσπαση συγκέντρωσης κόπωση. Πότε θα περάσει αυτο το μαρτύριο;:(Οι ζαλαδες ειναι λογω χαμηλου ζαχαρου. (λογω διακοπης του καπνισματος). Θα περασει σε 1-2 μερες το πολυ, αλλα φαε κανενα γλυκο. Θα σε ανακουφισει γενικοτερα ΣΤΑΝΤΑΡ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μη το παρακάνεις ομως! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Διαβασα 6-7 σελιδες προς τα πισω.. πραγματικα αναρωτιεμαι, πως ολοι οι ατμιστες λενε ειναι καλυτερο, δεν βλαπτει κλπ κλπ.. προσοχη, δεν λεω οτι βλαπτει, αλλα κανεις δεν ξερει.. οι σημερινες ερευνες δειχνουν οτι ειναι ασφαλεστερο απο το κανονικο τσιγαρο, παρολα αυτα τα αποτελεσματα θα φανουν σε 40-50 χρονια.. Δεν υπαρχουν ουτε μακροχρονιες ουτε αποδεδειγμενες ερευνες.. οποιος πιστευει το αντιθετο, ας το ψαξει καλυτερα ή να σταματησει να κοροιδευει τον εαυτο του. αν απ την αλλη καποιος μπορει να μπει στην διαδικασια κοψιμου του καπνισματος με τη βοηθεια ηλεκτρονικου, με σκοπο να το μειωνει και αυτο σταδιακα με μειωση νικοτινης μεχρι να ατμιζει σκετο αερα και επειτα να το κοψει και αυτο, αυτο ειναι το καλυτερο. καταληγοντας, το ηλεκτρονικο θεωρω οτι ειναι ενας πολυ καλος τροπος να διακοψεις το καπνισμα, με την προυποθεση να κοπει και αυτο καποια στιγμη. καπνιζω απο τα 14 ειμαι 32.. πριν 5 χρονια, πηρα ηλεκτρονικο, το κρατησα 3 μηνες.. το εκοψα και αυτο.. εμεινα εντελως καθαρος για 1 χρονο περιπου.. μετα, ενα καλοκαιρι, εμπιστευομενος (κακως) τον ευατο μου αρχισα κατι πουρακια.. 1 στο ποτο φαση.. το 1 εφερε το 2ο μετα το 3ο κλπ.. τωρα καπνιζω 1 καπνο περιπου τη βδομαδα.. εχω παρει αποφαση να ξαναδοκιμασω να το κοψω, αν και δεν εχω ορισει το ποτε.. συντομα ελπιζω :) Edited August 31, 2018 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Διαβασα 6-7 σελιδες προς τα πισω.. πραγματικα αναρωτιεμαι, πως ολοι οι ατμιστες λενε ειναι καλυτερο, δεν βλαπτει κλπ κλπ.. προσοχη, δεν λεω οτι βλαπτει, αλλα κανεις δεν ξερει.. οι σημερινες ερευνες δειχνουν οτι ειναι ασφαλεστερο απο το κανονικο τσιγαρο, παρολα αυτα τα αποτελεσματα θα φανουν σε 40-50 χρονια.. Δεν υπαρχουν ουτε μακροχρονιες ουτε αποδεδειγμενες ερευνες.. οποιος πιστευει το αντιθετο, ας το ψαξει καλυτερα ή να σταματησει να κοροιδευει τον εαυτο του. αν απ την αλλη καποιος μπορει να μπει στην διαδικασια κοψιμου του καπνισματος με τη βοηθεια ηλεκτρονικου, με σκοπο να το μειωνει και αυτο σταδιακα με μειωση νικοτινης μεχρι να ατμιζει σκετο αερα και επειτα να το κοψει και αυτο, αυτο ειναι το καλυτερο. καταληγοντας, το ηλεκτρονικο θεωρω οτι ειναι ενας πολυ καλος τροπος να διακοψεις το καπνισμα, με την προυποθεση να κοπει και αυτο καποια στιγμη. καπνιζω απο τα 14 ειμαι 32.. πριν 5 χρονια, πηρα ηλεκτρονικο, το κρατησα 3 μηνες.. το εκοψα και αυτο.. εμεινα εντελως καθαρος για 1 χρονο περιπου.. μετα, ενα καλοκαιρι, εμπιστευομενος (κακως) τον ευατο μου αρχισα κατι πουρακια.. 1 στο ποτο φαση.. το 1 εφερε το 2ο μετα το 3ο κλπ.. τωρα καπνιζω 1 καπνο περιπου τη βδομαδα.. εχω παρει αποφαση να ξαναδοκιμασω να το κοψω, αν και δεν εχω ορισει το ποτε.. συντομα ελπιζω :)Αυτο το " εχοντας εμπιστοσυνη στον εαυτο μου" ειναι η πιο μεγαλη παγιδα. Στην πρσγματικοτητα, αν ειχες εμπιστοσυνη στον εαυτο σου, δεν θα ηθελες να κανεις ουτε τζουρα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Γι αυτο η αποφαση μου εξαρχης ηταν οτι δεν θα ξανακαπνισω ο,τι και αν συμβει. Σε 1 μηνα κλεινω 8 χρονια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Αυτο το " εχοντας εμπιστοσυνη στον εαυτο μου" ειναι η πιο μεγαλη παγιδα. Στην πρσγματικοτητα, αν ειχες εμπιστοσυνη στον εαυτο σου, δεν θα ηθελες να κανεις ουτε τζουρα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Γι αυτο η αποφαση μου εξαρχης ηταν οτι δεν θα ξανακαπνισω ο,τι και αν συμβει. Σε 1 μηνα κλεινω 8 χρονια. και ευχομαι να μην το ξαναβαλεις ποτε. ειναι παγιδα, αστα να πανε.. αν δεν την πατησεις, δεν θα μαθεις.. το καλο ειναι οτι στην επομενη προσπαθεια μου, ξερω οτι δεν παιζει αυτο το σεναριο! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 και ευχομαι να μην το ξαναβαλεις ποτε. ειναι παγιδα, αστα να πανε.. αν δεν την πατησεις, δεν θα μαθεις.. το καλο ειναι οτι στην επομενη προσπαθεια μου, ξερω οτι δεν παιζει αυτο το σεναριο! :pΕγω το ηξερα απο αλλους και γι αυτο το απεφυγα. Πλεον το τσιγαρο ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει καθολου. Δεν θα ξανακαπνιζα ακομα και αν δεν εβλαπτε. Και υποψη, εκανα 45 τσιγαρα την ημερα (ή ενα μικρο καπνο την ημερα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Εγω το ηξερα απο αλλους και γι αυτο το απεφυγα. Πλεον το τσιγαρο ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει καθολου. Δεν θα ξανακαπνιζα ακομα και αν δεν εβλαπτε. Και υποψη, εκανα 45 τσιγαρα την ημερα (ή ενα μικρο καπνο την ημερα). ο ρε συ, καπνιζες πολυ.. εγω με τον καπνο 30gr περναω 6-7 μερες ανεξαρτητα αν θα βγω ή αν εχω αγχος/προβληματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Καλησπέρα σε ολους! Καπνιζω εδω και 20 χρόνια είχα διακόψει το κάπνισμα στην περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού Το ξανα άρχισα χαλαρά - όπως γίνεται συνήθως, ενα τσιγάρο σήμερα δυο την επομενη ,πακέτο αργότερα. Εχω ξανα προσπαθήσει αλλη μια φορά με champix τα ειχα καταφέρει για 2 χρόνια αλλά απο ανοησία μου κ μεγαλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ....ξανα τα ίδια. Πριν 5 μερες ειπαΤΕΡΜΑ. Χωρις Champix χωρίς καμία βοήθεια. Είμαι χάλια ,ζαλαδες, διάσπαση συγκέντρωσης κόπωση. Πότε θα περάσει αυτο το μαρτύριο;:( Λογικά όλα αυτά, υπομονή κι όσο θα περνάνε οι μέρες θα καλυτερεύουν τα πράγματα. Όσο εύκολα το ξεκινάς τόσο δύσκολα το κόβεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Πάντως για εμένα, το να κόψω την ζάχαρη ήταν πολύ δυσκολότερο από το να κόψω το κάπνισμα. Το έκοψα μαχαίρι πριν 3 χρόνια και δεν μου έχει λείψει καθόλου. Την ζάχαρη όμως, απλώς την ελάττωσα. Όσο και να προσπάθησα να την κόψω... απέτυχα παταγωδώς. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα είναι στον άνθρωπο. Πιστεύω πως αν μέσα σου είσαι έτοιμος και με καθαρό μυαλό, μπορείς να το κόψεις. Μαχαίρι ή με υποκατάστατα μικρή σημασία έχει. Αναλόγως τον άνθρωπο. Εγώ δεν ήθελα να ξεκόψω από το ένα και να κολλήσω με το άλλο (άτμισμα). Ήθελα να απαλλαγώ εξ' ολοκλήρου από όλη αυτή την φάση. Όμως, αν κάποιος δεν μπορεί χωρίς ένα υποβοήθημα (άτμισμα, τσίχλες κλπ), more power to him που λεμε. Ψυχολογικά, σταμάτησα να αναζητώ το τσιγάρο εκεί κοντά στο δίμηνο. Το σώμα μου όμως (ανήκω στην μειοψηφία όμως όντως υπάρχουν σε κάποιους αυτές οι παρενέργειες) το πήρε αρκετά άσχημα. Η στοματική μου κοιλότητα παρουσίασε αρκετά θέματα τα οποία κράτησαν για σεβαστό διάστημα. Συν τα κιλά φυσικά! Τσίμπησα μια δεκάρα όμως ευτυχώς τα έχασα εν τέλει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ο ρε συ, καπνιζες πολυ.. εγω με τον καπνο 30gr περναω 6-7 μερες ανεξαρτητα αν θα βγω ή αν εχω αγχος/προβληματα!Αστα να πανε. Ειχα ξεφυγει εντελως. Πως τα καταφερα, ειναι θαυμα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Αστα να πανε. Ειχα ξεφυγει εντελως. Πως τα καταφερα, ειναι θαυμα! Όπως μου είχες πει παλιότερα, η διακοπή του καπνίσματος ήταν ένα από τα δυσκολότερα και πιο αξιόλογα κατορθώματά σου. Και συμφωνώ απολύτως. Νιώθω τεράστια ευδαιμονία όταν σκέφτομαι πως τα κατάφερα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Όπως μου είχες πει παλιότερα, η διακοπή του καπνίσματος ήταν ένα από τα δυσκολότερα και πιο αξιόλογα κατορθώματά σου. Και συμφωνώ απολύτως. Νιώθω τεράστια ευδαιμονία όταν σκέφτομαι πως τα κατάφερα.Ε ναι ρε Βασιλη. Αφου ειχα γινει τσιγαροειλωτας!! Χαχαχα. Μου φαινοταν αδυνατο να το σταματησω. Αλλα στην πραξη - και το λεω για οσους θελουν να το κοψουν - ειναι πιο ευκολο απο οτι φαινεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Nαι εννοείται και εγώ τα ίδια. 12 χρόνια κάπνιζα. Να σου τελειώνουν τα τσιγάρα τα ξημερώματα (!) και να βγαίνεις μέσα στο ****κρυο να βρεις ένα 24ωρο περίπτερο. ή θυμάμαι το άγχος που ελλόχευε όταν μου τελείωναν τα τσιγάρα. Κανονικός σκλαβος, όπως το έγραψες. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Πιστεύω πως αν μέσα σου είσαι έτοιμος και με καθαρό μυαλό, μπορείς να το κόψεις. Μαχαίρι ή με υποκατάστατα μικρή σημασία έχει. Αναλόγως τον άνθρωπο. Εγώ δεν ήθελα να ξεκόψω από το ένα και να κολλήσω με το άλλο (άτμισμα). Ήθελα να απαλλαγώ εξ' ολοκλήρου από όλη αυτή την φάση. Όμως, αν κάποιος δεν μπορεί χωρίς ένα υποβοήθημα (άτμισμα, τσίχλες κλπ), more power to him που λεμε. Ψυχολογικά, σταμάτησα να αναζητώ το τσιγάρο εκεί κοντά στο δίμηνο. Το σώμα μου όμως (ανήκω στην μειοψηφία όμως όντως υπάρχουν σε κάποιους αυτές οι παρενέργειες) το πήρε αρκετά άσχημα. Η στοματική μου κοιλότητα παρουσίασε αρκετά θέματα τα οποία κράτησαν για σεβαστό διάστημα. Συν τα κιλά φυσικά! Τσίμπησα μια δεκάρα όμως ευτυχώς τα έχασα εν τέλει. 1 χρόνο περίπου αφότου έκοψα το κάπνισμα εμφάνιση αφθες στο στόμα κι όταν επισκέφτηκα τον οδοντίατρο μου είπε πως για πρώην καπνιστές είναι φυσιολογικό (κάτι αλλάζει με τον καπνό στον στοματικό βλεννογόνο) και τα συμπτώματα μπορεί να κρατήσουν μέχρι και 3 χρόνια. Εγώ ακόμα προσπαθώ να τα χάσω τα παραπανίσια κιλά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ^ Aκριβώς! Ένα από τα συμπτώματα (και το πιο ενοχλητικό για εμένα) ήταν αυτό. Άφθες, συνεχώς!! Μέχρι και τρεις ταυτόχρονα. Είχα τρελαθεί σου λέω. Ακόμα που και που βγαίνουν, αλλά πολυυυ πιο ήπιες και σπάνιες. Είχα και άλλα θέματα. Τα ούλα μάτωναν για πλάκα. Λογικό αφου το στόμα άρχισε να αιματώνεται σωστά και τα ούλα έφαγαν σοκ αρχικά. Επίσης ροδόχρους ακμή στο πρόσωπο. Σας, λέω όσο μετριοεύκολα έβγαλα το τσιγάρο από το μυαλό μου (που είναι και το ζητούμενο) τόσο με ξέσκισε το ίδιο μου το σώμα σαν αντίδραση. Άλλοι τρεις φίλοι μου που το έκοψαν δεν είχαν κάποια σωματική αντίδραση πάντως. Τους τα περιέγραφα και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Για να μην τρομάζουν όμως οι λοιποί που θέλουν να το κόψουν και μπορεί να το ξανασκέφτονται διαβάζοντας μας, τα θετικά αποτελέσματα από το κόψιμο είναι περισσότερα από αυτά τα παροδικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) Τα είπαμε πιο πάνω. Είναι τρελό κατόρθωμα για όποιον τα καταφέρει και νομίζω είναι αυτονόητο το πόσο καλό θα κάνει στην υγεία και στην τσέπη σου. Επίσης αν κάποιος "το ξανασκέφτεται", απλά δεν το έχει πάρει απόφαση. Ντεμί προσπάθειες διακοπής του καπνίσματος είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Αν είσαι σίγουρος πως δεν το θέλεις πλέον στην ζωή σου, και ο Γκοτζίλα να έρθει, εσύ θα το σταματήσεις. Και θα επιμείνεις. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- *** A και όπως αναφέραμε πιο πάνω, τα πιο ακραία σωματικά συμπτώματα εμφανίζονται σε μια μικρή μερίδα ανθρώπων. Edited September 1, 2018 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 22/9/2013 Πλησιάζουν οι μέρες που κλείνω 5 χρόνια ακαπνος! (Τέλος 2013 σταμάτησα και το ηλεκτρονικό) Ούτε το έβαλα στο στόμα και ούτε θέλω ξανα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts