Tasos19s Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Εμένα πάντως μου είχε τύχει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το service να μου πουν ότι ισχύει η εγγύηση μόνο με το imei Όταν ενεργοποιείται η συσκευή για πρώτη φορά και επικοινωνεί με τους servers της apple ανοίγει και η έναρξη αυτόματα της εγγύησης. Μπορούν να το δουν αυτό στην πλατφόρμα τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Εμένα πάντως μου είχε τύχει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το service να μου πουν ότι ισχύει η εγγύηση μόνο με το imei Όταν ενεργοποιείται η συσκευή για πρώτη φορά και επικοινωνεί με τους servers της apple ανοίγει και η έναρξη αυτόματα της εγγύησης. Μπορούν να το δουν αυτό στην πλατφόρμα τους Ναι μόνο με το imei για την εγγύηση που δίνει η Apple αν περάσει ένας χρόνος θέλει αποδείξει ώστε να περάσει ένας επιπλέον χρόνος μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ναι μόνο με το imei για την εγγύηση που δίνει η Apple αν περάσει ένας χρόνος θέλει αποδείξει ώστε να περάσει ένας επιπλέον χρόνος μέσα Ναι εννοείται αυτό Άσε που τον δεύτερο χρόνο πρέπει να τον διεκδικήσεις από το κατάστημα λόγο νομοθεσίας ευρωπαϊκής ένωσης Δεν νομίζω ότι πολλοί από τους κατόχους έχουν την υπομονή και τον χρόνο να ασχοληθούν όμως με αυτήν την διαδικασία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ναι εννοείται αυτό Άσε που τον δεύτερο χρόνο πρέπει να τον διεκδικήσεις από το κατάστημα λόγο νομοθεσίας ευρωπαϊκής ένωσης Δεν νομίζω ότι πολλοί από τους κατόχους έχουν την υπομονή και τον χρόνο να ασχοληθούν όμως με αυτήν την διαδικασία Ναι θέλει διεκδίκηση και μάλιστα πολλές φορές χρειάζεται εντολή από προστασία κατανάλωτη κλπ Και η απόδειξη αγοράς πρέπει να έχει όπως και δυποτε imei της συσκευής πάνω της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Εμένα πάντως όταν είχα πάει στο istorm στο μεγάλο εμπορικό στην Αθηνών-Λαμίας δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για δεύτερο χρόνο κτλ κτλ κτλ. Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Εμένα πάντως όταν είχα πάει στο istorm στο μεγάλο εμπορικό στην Αθηνών-Λαμίας δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για δεύτερο χρόνο κτλ κτλ κτλ. Την διεκδικείς την παράταση του δεύτερου χρόνου Τα παιδιά στα καταστήματα σίγουρα δεν γνωρίζουν αλλά αν μιλήσεις μετά με κάποιον ανώτερο και τους ζορίζεις θα βρεις άκρη Ειδικά αν εκτυπώσεις και την ευρωπαϊκή νομοθεσία Αλλά όλα αυτά είπαμε δεν κάθεται ο καθένας να τα κάνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 ευχαριστω φιλε μου.φυσικα αν μου τυχει κατι χττπα ξυλο θα τους ζορισω.με μενα δε περναν αυτα,εχω υπομονη απειρη οταν εχω δικιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Εμενα που εχω ενα προβλημα με το iphone και το τηλεφωνο αγοραστηκε 22/1/15 να φανταστω δεν με πιανει με κανεναν τροπο η διετης εγγυηση ετσι; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Εμενα που εχω ενα προβλημα με το iphone και το τηλεφωνο αγοραστηκε 22/1/15 να φανταστω δεν με πιανει με κανεναν τροπο η διετης εγγυηση ετσι; Προφανώς όχι έχει λήξει εδώ και 6 μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Προφανώς όχι έχει λήξει εδώ και 6 μήνες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Μη βαρας... ειπαμε μηπως 1 στο 1000000 δεν το προσεχαν! :lol::p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Μη βαρας... ειπαμε μηπως 1 στο 1000000 δεν το προσεχαν! :lol::p Πήγαινε το πάντως ποτέ δεν ξέρεις. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Παιδια πηγα χτες document για το iphone 6s του αδερφου μου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγορασμενο δεκεμβριο του 15 δεν το δεχτηκαν και ειπαν να μιλησω με τον πωλητη το καιζερσοπ ο υπευθηνος του καιζερ μου ειπε να ζητησω επεκταση εγγυησης απο την ντοκιουμεντ τι να κανω δεν εχω υπομονη και βενζινη να πηγαινοερχομαι Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παιδια πηγα χτες document για το iphone 6s του αδερφου μου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγορασμενο δεκεμβριο του 15 δεν το δεχτηκαν και ειπαν να μιλησω με τον πωλητη το καιζερσοπ ο υπευθηνος του καιζερ μου ειπε να ζητησω επεκταση εγγυησης απο την ντοκιουμεντ τι να κανω δεν εχω υπομονη και βενζινη να πηγαινοερχομαι Με την απόδειξη εχεις 2 χρονια εγγύηση. Το απαιτείς. Τιποτα παραπανω. Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Παιδιά η εγγύηση είναι διεθνής από όπου και να αγοράστηκε το κινητό. Τις προάλλες, στο facebook, όταν το έγραψα σε ένα thread του Πλαίσιο, είχαν το θράσος να μου πούνε «επειδή δεν έχεις διασταυρωμένη εικόνα περί της εγγύησης, σε καλούμε να επικοινωνήσεις με την Apple», κι όταν τους είπα για όλα τα περιστατικά που εξυπηρετήθηκα με τηλέφωνα αγορασμένα από άλλες χώρες στην Ελλάδα με εγγύηση, με έβγαζαν τρελό. Εν πάση περιπτώσει, επειδή έχω εξυπηρετηθεί με ελληνικό τηλέφωνο δυο φορές στο Apple Store, χθες ρώτησα την Genius τι ισχύει και μου είπε ότι η εγγύηση είναι του κατασκευαστή, επομένως διεθνής. Και στην Ευρώπη είναι 2 χρόνια. Επί τη ευκαιρία, πραγματικά κρίμα να μην υπάρχει έστω ένα Apple Store στην Αθήνα. Είναι απίστευτο ότι πρέπει να περιμένεις μέσω reseller και 5 μέρες για απόφαση, ενώ στο Apple Store σε 5 λεπτά έχεις πάρει άλλη συσκευή. Edited July 23, 2022 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Το θέμα είναι ότι για να κάνεις τη δουλειά σου, πρέπει να παίζεις ανάμεσα σε παρακαλετό και απειλές. Για μένα η Apple έχει τη χειρότερη μακράν aftermarket υποστήριξη από τις επώνυμες εταιρείες στην Ελλάδα και σε θέμα εγγύησης και σε θέμα αντιμετώπισης και σε θέμα χρόνου service. Όλοι γράφετε για αυτή τη document και γω που έχω πάει δυο φορές μόνο τρελό δε με βγάλανε με κλασικές απαντήσεις restore και backup Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 21, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) dgeorge4 said: Το θέμα είναι ότι για να κάνεις τη δουλειά σου, πρέπει να παίζεις ανάμεσα σε παρακαλετό και απειλές. Για μένα η Apple έχει τη χειρότερη μακράν aftermarket υποστήριξη από τις επώνυμες εταιρείες στην Ελλάδα και σε θέμα εγγύησης και σε θέμα αντιμετώπισης και σε θέμα χρόνου service. Όλοι γράφετε για αυτή τη document και γω που έχω πάει δυο φορές μόνο τρελό δε με βγάλανε με κλασικές απαντήσεις restore και backup Sent from my iPhone using Tapatalk Οι resellers δεν είναι κακοί μόνο στην Ελλάδα. Πριν πάω στο Apple Store δοκίμασα να πάω σε έναν τοπικό reseller στην πόλη που βρίσκομαι και με έβγαλαν και εμένα τρελό, μου είπαν ότι όλα ήταν οκ με τη συσκευή, ενώ ο Genius στο Apple Store είδε αυτό που έλεγα. Αλλά ναι συμφωνώ ότι είναι μανίκι και δε θα έπρεπε να φοβάσαι μη πάθει κάτι το τηλ. και χρειαστείς εγγύηση. Edited July 23, 2022 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δυστυχώς η Apple δίνει ένα χρόνο εγγύηση, τουλάχιστον αυτό ισχύει εδώ από την επίσημη αντιπροσωπεία. Μετά από πιέσεις θέλουν να με χρεώσουν το κόστος αντικατάστασης της οθόνης επειδή έχει ένα γδαρσιμο (κατ αυτούς ράγισμα) για να προβούν σε δωρεάν επισκευή του κινητού εφ όσον γίνεται. Όλο το στορυ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=422257&page=86 Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δυστυχώς η Apple δίνει ένα χρόνο εγγύηση, τουλάχιστον αυτό ισχύει εδώ από την επίσημη αντιπροσωπεία. Μετά από πιέσεις θέλουν να με χρεώσουν το κόστος αντικατάστασης της οθόνης επειδή έχει ένα γδαρσιμο (κατ αυτούς ράγισμα) για να προβούν σε δωρεάν επισκευή του κινητού εφ όσον γίνεται. Όλο το στορυ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=422257&page=86 η Apple δίνει 2 χρόνια στην Ελλάδα . Με κόπο δυστχυώς αλλά το πετυχαίνεις. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Τι εννοείς με κόπο? Να βάλω δικηγόρο. Το στορυ είναι σημερινό και η αντιπροσωπεία που αναφέρω είναι η επίσημη στην Ελλάδα. Επίσης η απόδειξη αγοράς γράφει 1 έτος. Αν γνωρίζεις εσύ κάποιον άλλο τρόπο διεκδίκησης ευχαρίστως να τον ακούσω με προσοχή Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 @petros46 Η Εγγύηση Υλικού Σας [...]Για τις αγορές που πραγματοποιούνται από καταναλωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, η περίοδος για την έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης είναι 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης.[...] [...]Σημαντικό: Οι όροι και οι προϋποθέσεις της Μονοετούς περιορισμένης εγγύησης της Apple δεν θα ισχύουν για απαιτήσεις που εγείρονται με βάση τη νομοθεσία περί καταναλωτών.[...] Προϊόντα Apple και νομοθεσία περί καταναλωτών της ΕΕ Περίοδος υποβολής αξιώσεων --> 2 έτη (ελάχιστο) από την ημερομηνία παράδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 @petros46 Η Εγγύηση Υλικού Σας Προϊόντα Apple και νομοθεσία περί καταναλωτών της ΕΕ Με βλέπω να πηγαίνω στη προστασία του καταναλωτή για μέχρι τώρα το plaisio και η info quest μάλλον σφυρίζουν κλέφτικα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Δε ξέρω τι θα κάνεις φίλε μου, αλλά μη τους τη χαρίσεις. Έτσι, για το γ@μώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 παιδια σε μια αγορά που έκανε ο ανιψιος μου απο καταστημα (!) για το ipad δεν του εδωσαν αποδειξη αλλά κάτι πρόχειρο μα****** του έκαναν.το προιον αυθεντικο θελω να πιστευω!-πως το ελεγχω;;;; το ερωτημα ειναι ή θα μπω φυλακή αύριο που θα το φέρω στο κεφάλι του πωλητή ή θα το φάω κ θα κάτσω. Χωρίς απόδειξη έχει εγγύηση το μηχάνημα; συγχωρέστε με αλλά είμαι να εκραγω!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 παιδια σε μια αγορά που έκανε ο ανιψιος μου απο καταστημα (!) για το ipad δεν του εδωσαν αποδειξη αλλά κάτι πρόχειρο μα****** του έκαναν.το προιον αυθεντικο θελω να πιστευω!-πως το ελεγχω;;;; το ερωτημα ειναι ή θα μπω φυλακή αύριο που θα το φέρω στο κεφάλι του πωλητή ή θα το φάω κ θα κάτσω. Χωρίς απόδειξη έχει εγγύηση το μηχάνημα; συγχωρέστε με αλλά είμαι να εκραγω!:ninja: Καταρχάς από που το αγόρασε; Κατα δευτερον μπες εδώ https://checkcoverage.apple.com/il/en/ και κανε έναν έλεγχο. Εγγύηση αν δεν κάνω λάθος έχεις και χωρίς απόδειξη αλλά καλό είναι να την έχει κ αυτή. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 φιλε μου ευχαριστω. δεν το δειχνει στο site που μου εδωσες φανταζομαι πρεπει πρωτα να ενεργοποιηθει; δεν το ανοιξα το κουτι. σε γνωστο καταστημα δεν μπορω να πω.ειναι γνωστος μας κ μαλλον φανταστηκε οτι μπορει να μας δουλεψει.. σε περιπτωση απωλειας αποδειξης για παραδειγμα τι γινεται; ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts