gesamfunai Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Γιατί ταξιδεύουν μπαταρίες; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 nai giati? εχω παραλαβει 3 τον τελευταιο μηνα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλημερα. Μικροπαραγγελια απο ali(μπαταρια κινητου ) κοντευει 2 μηνες και στο status αναφερει: Your order will be closed in: 1 days 36 minutes. Τι κανω το αφηνω να κλεισει; Ειναι χωρις tracking number και το τελευταιο status απο το κινεζικο ταχυδρομειο αναφερει :Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2018-04-20 00:15:36Γειά σου φίλε. Ήρθαν τελικά η μπαταρία σου; γιατί και εμένα έχει δύο εβδομάδες που η τελευταία ενημέρωση του tracking αναφέρει αυτό ακριβώς αλλά δε βλέπω κινητικότητα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παρήγγειλα και εγώ μπαταρία για τάμπλετ αλλά μου το στείλανε registered αντί για untracked. Υπάρχουν τώρα πιθανότητες να περάσει ή πάει για βρούβες; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ήρθε σήμερα πακετάκι μέσα σε 15 μέρες από alie. Άψογα. Ούτε τελωνείο τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Παρήγγειλα και εγώ μπαταρία για τάμπλετ αλλά μου το στείλανε registered αντί για untracked. Υπάρχουν τώρα πιθανότητες να περάσει ή πάει για βρούβες;Λογικά θα περάσει. Εμένα έκανε δύο εβδομάδα από Αθήνα να έρθει αλλά ήρθε Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Λογικά θα περάσει. Εμένα έκανε δύο εβδομάδα από Αθήνα να έρθει αλλά ήρθε Μπα, δεν το βλέπω. 8 μέρες σταματημένο στο "item is ready for transport" από bpost και "Παραλαβή από πελάτη στο Εξωτερικό, Βέλγιο" από ΕΛΤΑ. Χλωμό να προχωρήσει το κόβω... Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Γειά σου φίλε. Ήρθαν τελικά η μπαταρία σου; γιατί και εμένα έχει δύο εβδομάδες που η τελευταία ενημέρωση του tracking αναφέρει αυτό ακριβώς αλλά δε βλέπω κινητικότητα. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ζήτησα παράταση η οποία λήγει σε 3 ημέρες. Στο status γραφει απο 20/4: Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laniel Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 καλησπερα, μια παραγγελια μου απο aliexpres αξιας 15,23 us dol ειναι στο τελωνειο και μου ζητανε αποδειξεις paypal ή τιμολογιο αγορας να τους στειλω. στο alie στις παραγγελιες μου δεν υπαρχει πουθενα τιμολογιο πως το βρισκω ρε παιδια? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 καλησπερα, μια παραγγελια μου απο aliexpres αξιας 15,23 us dol ειναι στο τελωνειο και μου ζητανε αποδειξεις paypal ή τιμολογιο αγορας να τους στειλω. στο alie στις παραγγελιες μου δεν υπαρχει πουθενα τιμολογιο πως το βρισκω ρε παιδια? ευχαριστω πολυ πάρε ! Screenshot την πληρωμή στην εφαρμογή του PayPal η της τράπεζας που είναι η κάρτα και στείλε το με email . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 πάρε ! Screenshot την πληρωμή στην εφαρμογή του PayPal η της τράπεζας που είναι η κάρτα και στείλε το με email .Εγώ τους στέλνω λεπτομερές screenshot από pc από την συναλλαγή μέσα στο Ali express μέχρι τώρα το δέχονται χωρίς κιχ απλα συμπλήρωσε και τη δική υπεύθυνη διλοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Μπα, δεν το βλέπω. 8 μέρες σταματημένο στο "item is ready for transport" από bpost και "Παραλαβή από πελάτη στο Εξωτερικό, Βέλγιο" από ΕΛΤΑ. Χλωμό να προχωρήσει το κόβω... Κι όμως, μόλις ξεκόλλησε (μετά από 9 μέρες) σε 3 μέρες παρέλαβα! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 παιδια δεν εχω ξαναπαρει απο ali express,αυτη εδω η θηκη πως σας φαινεται?https://m.aliexpress.com/item/32855040411.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32855040411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 παιδια δεν εχω ξαναπαρει απο ali express,αυτη εδω η θηκη πως σας φαινεται?https://m.aliexpress.com/item/32855040411.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32855040411Άμα σου αρέσει σένα, εμάς μας περισσεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 εννοω αν φαινεται αξιοπιστος ο πωλητης και αν θα υπαρχει θεμα με τελωνειο,σρυ που δεν το διευκρινησα..επισης απο aliexpress μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 εννοω αν φαινεται αξιοπιστος ο πωλητης και αν θα υπαρχει θεμα με τελωνειο,σρυ που δεν το διευκρινησα..επισης απο aliexpress μπορω να πληρωσω με αντικαταβολη?Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος. Θέμα με τελωνείο δεν υπάρχει για αξίες έως 22€. Αντικαταβολή από το εξωτερικό δεν υπάρχει. Το aliexpress δε δέχεται PayPal, παρά μόνο κάρτα αλλά μη σε φοβίζει αυτό, γιατί η προστασία που παρέχει είναι εφάμιλλη του PayPal. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος. Θέμα με τελωνείο δεν υπάρχει για αξίες έως 22€. Αντικαταβολή από το εξωτερικό δεν υπάρχει. Το aliexpress δε δέχεται PayPal, παρά μόνο κάρτα αλλά μη σε φοβίζει αυτό, γιατί η προστασία που παρέχει είναι εφάμιλλη του PayPal. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και μεταφορικα για εδω ελλαδα ποσο ειναι??γιατι ελεγε για Αμερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 και μεταφορικα για εδω ελλαδα ποσο ειναι??γιατι ελεγε για Αμερικη2.84$ λέει, αλλά αυτά πρέπει να μάθεις να τα βλέπεις μόνος σου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 2.84$ λέει, αλλά αυτά πρέπει να μάθεις να τα βλέπεις μόνος σου. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk α νομιζα αυτη η τιμη ηταν γ Αμερικη..!ενταξει μαθαινω ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα... Θελω να αγορασω κατι απο aliexppess αλλά για λογους ασφαλείας δεν θελω να χρησιμοποιησω την καρτα μου Υπαρχει καποια καρτα που δεν εχει χρεωση κατα την φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα... Θελω να αγορασω κατι απο aliexppess αλλά για λογους ασφαλείας δεν θελω να χρησιμοποιησω την καρτα μου Υπαρχει καποια καρτα που δεν εχει χρεωση κατα την φορτιση? σε prepaid δυσκολα νομίζω.τωρα που επιτρεπεται το ανοιγμα λογαριασμών ανοιξε εναν κ χρησιμοποίησε τη χρεωστικη του,μονο για αγορες,χωρις να χεις αλλα χρηματα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα... Θελω να αγορασω κατι απο aliexppess αλλά για λογους ασφαλείας δεν θελω να χρησιμοποιησω την καρτα μου Υπαρχει καποια καρτα που δεν εχει χρεωση κατα την φορτιση?Δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας. Κάνουν χρήση εκατομμύρια άτομα εκεί. Αν εμπιστεύεσαι άλλα site online, τότε αντίστοιχα έχει κάλυψη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Γεια σας αγόρασα ένα κινητό από τον παρακάτω αγοραστή πριν μια βδομάδα... https://www.aliexpress.com/store/3010045 Η παραγγελία είναι σε κατάσταση processing και μου λέει ότι αν δεν αποσταλεί σε 39 μέρες η παραγγελία θα ακυρωθεί... Το έχω πληρώσει αλλά τον ρωταω ποτέ θα το στείλει και δεν απαντάει.... Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου? Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Γεια σας αγόρασα ένα κινητό από τον παρακάτω αγοραστή πριν μια βδομάδα... https://www.aliexpress.com/store/3010045 Η παραγγελία είναι σε κατάσταση processing και μου λέει ότι αν δεν αποσταλεί σε 39 μέρες η παραγγελία θα ακυρωθεί... Το έχω πληρώσει αλλά τον ρωταω ποτέ θα το στείλει και δεν απαντάει.... Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου? Ευχαριστώ....Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα αν και 39 μέρες που έχει για αποστολή σαν να είναι πολλές.. Μήπως δεν το είχε στοκ; Πάντως να χάσεις τα λεφτά σου αν δεν το έχει στείλει αποκλείεται, απλά ακυρώνεις την παραγγελία αν τοίχων δεις ότι σου καθυστερεί πάνω από 6 - 7 μέρες να στο στείλει και γυρνάνε αυτόματα μετά από λίγες μέρες! Ελπίζω να έβαλες να σου έρθει με DHL που λέει ότι γλυτώνεις τελωνείο γιατί την έκατσες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Φαίνεται αξιόπιστο κατάστημα αν και 39 μέρες που έχει για αποστολή σαν να είναι πολλές.. Μήπως δεν το είχε στοκ; Πάντως να χάσεις τα λεφτά σου αν δεν το έχει στείλει αποκλείεται, απλά ακυρώνεις την παραγγελία αν τοίχων δεις ότι σου καθυστερεί πάνω από 6 - 7 μέρες να στο στείλει και γυρνάνε αυτόματα μετά από λίγες μέρες! Ελπίζω να έβαλες να σου έρθει με DHL που λέει ότι γλυτώνεις τελωνείο γιατί την έκατσες... Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες , δε μου είχε ξανα τυχει...dhl επέλεξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημέρα, help. Μια θήκη που ειχα πάρει από Ali πέρασε τελωνείο και μου ζητάνε απόδειξη αγοράς να στείλω σε mail. Που να την βρω την απόδειξη στο Alixpress? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts