dynamic4 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τώρα μπορώ να κάνω έμβασμα ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Κάνε και ένα έμβασμα και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τελευταία που αγοράζω και απο ebay και απο ali παρατηρώ οτι, αντικείμενα με αποστολή china post και απο τα δυο σιτε, απο το αλι έρχονται το πολύ σε δυο εβδομάδες, ενω από εβαυ κάνουν πάνω απο 40 μέρες, πως εξηγείται αυτο, τυχαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Γενικα απο Ali ερχονται και σε μενα πολυ γρηγορα ,στο μισο χρονο απ οτι οταν αγοραζω απο ebay, δεν βρηκα ομως εξηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 μπα. ειτε απο αλι ειτε απο εβαυ ιδιο χρονο κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Θέμα πωλητή είναι. Είτε κάτι από eBay, είτε από Ali μπορεί να έρθει σε μένα σε 10 μέρες ή σε 20. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Τελευταία που αγοράζω και απο ebay και απο ali παρατηρώ οτι, αντικείμενα με αποστολή china post και απο τα δυο σιτε, απο το αλι έρχονται το πολύ σε δυο εβδομάδες, ενω από εβαυ κάνουν πάνω απο 40 μέρες, πως εξηγείται αυτο, τυχαίνει και σε άλλους? Ακριβώς το ίδιο παρατήρησα και εγώ. Το τελευταίο αντικείμενο μου ήρθε σε 10 μέρες, χρόνος ρεκόρ Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παιδιά εγώ που έκανα εμβάσματα από alpha bank εδώ και 2 μέρες δεν μου ήρθε ακόμα. Εβαλα χώρα uk ενώ το Reference number δεν μου το ζήτησε πουθενά και δεν το έβαλα? Που το ζητάει από άλλες τράπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παιδιά εγώ που έκανα εμβάσματα από alpha bank εδώ και 2 μέρες δεν μου ήρθε ακόμα. Εβαλα χώρα uk ενώ το Reference number δεν μου το ζήτησε πουθενά και δεν το έβαλα Που το ζητάει από άλλες τράπεζες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παιδιά εγώ που έκανα εμβάσματα από alpha bank εδώ και 2 μέρες δεν μου ήρθε ακόμα. Εβαλα χώρα uk ενώ το Reference number δεν μου το ζήτησε πουθενά και δεν το έβαλα Που το ζητάει από άλλες τράπεζες ? Που εκανες εμβασμα στο αλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Που εκανες εμβασμα στο αλι? Στην revolut αλλά μου είπε ένας φίλος ότι το reference number το βάζεις για αιτιολογία. Εγώ έβαλα μόνο το iban. Θα πάει το εμβάσμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το έμβασμα θα πάει στην τράπεζα. Τώρα το πρόβλημα είναι αν θα το βάλουν στο όνομα σου Θα το βάλουν αλλά θα γίνει χειροκίνητα από τα στοιχεία αποστολέα , ενώ με το reference θα γινόταν αυτόματα. . Καλό όμως είναι να του στείλεις ένα e-mail με το πρόβλημα ειδικά αν υπάρχουν πολλοί με το όνομα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Άρχισε πάλι να δέχεται τις AMEX το Ali; Προχώρησε αγορά $3,69 που πριν ένα μήνα δεν γινόταν με τη συγκεκριμένη κάρτα. Ακόμα βέβαια είναι "pending", μου έδωσε όμως την δυνατότητα να πληρώσω με ΑΜΕΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Στην revolut αλλά μου είπε ένας φίλος ότι το reference number το βάζεις για αιτιολογία. Εγώ έβαλα μόνο το iban. Θα πάει το εμβάσμα ? Εισαι εκτος θεματος Απλα να σε ενημερώσω οτι τα χρήματα σου δεν θα πανε στην ρεβολυτ, και μετα 15-20 μερες θα γυρίσουν στον λογαριασμό απο οπου έφυγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εισαι εκτος θεματος Απλα να σε ενημερώσω οτι τα χρήματα σου δεν θα πανε στην ρεβολυτ, και μετα 15-20 μερες θα γυρίσουν στον λογαριασμό απο οπου έφυγαν Πιο είναι το κατάλληλο νήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Πιο είναι το κατάλληλο νήμα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425862 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Άρχισε πάλι να δέχεται τις AMEX το Ali; Προχώρησε αγορά $3,69 που πριν ένα μήνα δεν γινόταν με τη συγκεκριμένη κάρτα. Ακόμα βέβαια είναι "pending", μου έδωσε όμως την δυνατότητα να πληρώσω με ΑΜΕΧ τι ; πλακα κανεις; αμα μπορεις να κανεις αγορα και δεχεται την καρτα amex και περασε η αγορα δεν νομιζω να ακυρωθει , αρα ξανα περναει η amex ; τελειο νεο !!. εγω που μπηκα στο ali express υπαρχει κανονικα η amex αλλα δεν την καταχωρησα να δω αμα την παιρνει . απο 16/6/2016 ειχε αφαιρεθει η american express απο το ali expres!! ( εχω κρατησει και printscreen ) Edited August 5, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Εγώ τελευταία κάνω όλες τις αγορές με PAPAYA mastercard και περνάνε όλες. Unleashed by my M1 NOTE Edited August 5, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Εγώ τελευταία κάνω όλες τις αγορές με PAPAYA mastercard και περνάνε όλες. Unleashed by my M1 NOTE papaya mastercard τι ειναι αυτο; ελληνικη καρτα; τα 25 ευρω τι ειναι; ( τι ειναι το Διαχείριση διαφορών/χρεώσεων ) . και εχει και μηνιαιο παγιο 1 ευρω. το ειδα εδω https://www.papaya.eu/el/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CF%82-online/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1.html . Edited August 5, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 τι ; πλακα κανεις; αμα μπορεις να κανεις αγορα και δεχεται την καρτα amex και περασε η αγορα δεν νομιζω να ακυρωθει , αρα ξανα περναει η amex ; τελειο νεο !!. εγω που μπηκα στο ali express υπαρχει κανονικα η amex αλλα δεν την καταχωρησα να δω αμα την παιρνει . απο 16/6/2016 ειχε αφαιρεθει η american express απο το ali expres!! ( εχω κρατησει και printscreen ) Η θήκη που αγόρασα πληρώθηκε κανονικά και αναχώρησε ήδη :) Η αγορά έγινε απο τον ίδιο πωλητή που δεν δεχόταν την ΑΜΕΧ την τελευταία φορά που δοκίμασα. Βέβαια, ακόμα δεν δίνει την επιλογή για απευθείας προσθήκη ΑΜΕΧ στο AliPay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 papaya mastercard τι ειναι αυτο; ελληνικη καρτα; τα 25 ευρω τι ειναι; ( τι ειναι το Διαχείριση διαφορών/χρεώσεων ) . και εχει και μηνιαιο παγιο 1 ευρω. το ειδα εδω https://www.papaya.eu/el/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CF%82-online/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1.html . Μόνο το 1€ το μήνα έχει χρέωση. Τίποτα άλλο. Άλλα κόστη είναι προαιρετικά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα! Μόλις έκανα αγορά απο το aliexpress απευθείας με κάρτα πειραιώς.Δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή είναι λόγω χαλάρωσης των CC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα! Μόλις έκανα αγορά απο το aliexpress απευθείας με κάρτα πειραιώς.Δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή είναι λόγω χαλάρωσης των CC. Σοβαρα περασε?Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερώσω. Κανονικά δεν περνούσε καθολου καμια ελληνικη καρτα στο aliexpress.Με Visa η mastercard πληρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Σοβαρα περασε?Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερώσω. Κανονικά δεν περνούσε καθολου καμια ελληνικη καρτα στο aliexpress.Με Visa η mastercard πληρωσες; Με mastercard. Και γώ για να δοκιμάσω το έκανα γτ άκουσα απο άλλους οτι κάνανε και αυτοί κανονικά σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitman89 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 καλησπερα...επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εξωτερικο...(εχουν παραγγειλει φιλοι μου για μενα) Εχω μαθει οτι μπορεις να παραγγειλεις κανονικα...φυσικα θα δημιουργησω καινουργια καρτα (λογαριασμο) ... κατι σαν prepaid η paypal..Δεχονται αυτες τις καρτες για να παραγγειλεις κανονικα απο aliexpress? προκειται για αγορα τηλεφωνου και κατι ανταλλακτικα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts