Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελευταία που αγοράζω και απο ebay και απο ali παρατηρώ οτι, αντικείμενα με αποστολή china post και απο τα δυο σιτε, απο το αλι έρχονται το πολύ σε δυο εβδομάδες, ενω από εβαυ κάνουν πάνω απο 40 μέρες, πως εξηγείται αυτο, τυχαίνει και σε άλλους?

Γενικα απο Ali ερχονται και σε μενα πολυ γρηγορα ,στο μισο χρονο απ οτι οταν αγοραζω απο ebay, δεν βρηκα ομως εξηγηση

Θέμα πωλητή είναι.

Είτε κάτι από eBay, είτε από Ali μπορεί να έρθει σε μένα σε 10 μέρες ή σε 20.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελευταία που αγοράζω και απο ebay και απο ali παρατηρώ οτι, αντικείμενα με αποστολή china post και απο τα δυο σιτε, απο το αλι έρχονται το πολύ σε δυο εβδομάδες, ενω από εβαυ κάνουν πάνω απο 40 μέρες, πως εξηγείται αυτο, τυχαίνει και σε άλλους?

Ακριβώς το ίδιο παρατήρησα και εγώ. Το τελευταίο αντικείμενο μου ήρθε σε 10 μέρες, χρόνος ρεκόρ

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Παιδιά εγώ που έκανα εμβάσματα από alpha bank εδώ και 2 μέρες δεν μου ήρθε ακόμα. Εβαλα χώρα uk ενώ το Reference number δεν μου το ζήτησε πουθενά και δεν το έβαλα? Που το ζητάει από άλλες τράπεζες

Παιδιά εγώ που έκανα εμβάσματα από alpha bank εδώ και 2 μέρες δεν μου ήρθε ακόμα. Εβαλα χώρα uk ενώ το Reference number δεν μου το ζήτησε πουθενά και δεν το έβαλα Που το ζητάει από άλλες τράπεζες ?

Παιδιά εγώ που έκανα εμβάσματα από alpha bank εδώ και 2 μέρες δεν μου ήρθε ακόμα. Εβαλα χώρα uk ενώ το Reference number δεν μου το ζήτησε πουθενά και δεν το έβαλα Που το ζητάει από άλλες τράπεζες ?

Που εκανες εμβασμα στο αλι?

Που εκανες εμβασμα στο αλι?

Στην revolut αλλά μου είπε ένας φίλος ότι το reference number το βάζεις για αιτιολογία. Εγώ έβαλα μόνο το iban. Θα πάει το εμβάσμα ?

Το έμβασμα θα πάει στην τράπεζα. Τώρα το πρόβλημα είναι αν θα το βάλουν στο όνομα σου

Θα το βάλουν αλλά θα γίνει χειροκίνητα από τα στοιχεία αποστολέα , ενώ με το reference θα γινόταν αυτόματα. . Καλό όμως είναι να του στείλεις ένα e-mail με το πρόβλημα ειδικά αν υπάρχουν πολλοί με το όνομα σου.

Άρχισε πάλι να δέχεται τις AMEX το Ali;

Προχώρησε αγορά $3,69 που πριν ένα μήνα δεν γινόταν με τη συγκεκριμένη κάρτα. Ακόμα βέβαια είναι "pending", μου έδωσε όμως την δυνατότητα να πληρώσω με ΑΜΕΧ

Στην revolut αλλά μου είπε ένας φίλος ότι το reference number το βάζεις για αιτιολογία. Εγώ έβαλα μόνο το iban. Θα πάει το εμβάσμα ?

Εισαι εκτος θεματος

Απλα να σε ενημερώσω οτι τα χρήματα σου δεν θα πανε στην ρεβολυτ, και μετα 15-20 μερες θα γυρίσουν στον λογαριασμό απο οπου έφυγαν

Εισαι εκτος θεματος

Απλα να σε ενημερώσω οτι τα χρήματα σου δεν θα πανε στην ρεβολυτ, και μετα 15-20 μερες θα γυρίσουν στον λογαριασμό απο οπου έφυγαν

Πιο είναι το κατάλληλο νήμα?

Άρχισε πάλι να δέχεται τις AMEX το Ali;

Προχώρησε αγορά $3,69 που πριν ένα μήνα δεν γινόταν με τη συγκεκριμένη κάρτα. Ακόμα βέβαια είναι "pending", μου έδωσε όμως την δυνατότητα να πληρώσω με ΑΜΕΧ

τι ; πλακα κανεις; αμα μπορεις να κανεις αγορα και δεχεται την καρτα amex και περασε η αγορα δεν νομιζω να ακυρωθει , αρα ξανα περναει η amex ; τελειο νεο !!.

εγω που μπηκα στο ali express υπαρχει κανονικα η amex αλλα δεν την καταχωρησα να δω αμα την παιρνει .

απο 16/6/2016 ειχε αφαιρεθει η american express απο το ali expres!! ( εχω κρατησει και printscreen )

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Εγώ τελευταία κάνω όλες τις αγορές με PAPAYA mastercard και περνάνε όλες.

Unleashed by my M1 NOTE

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ τελευταία κάνω όλες τις αγορές με PAPAYA mastercard και περνάνε όλες.

Unleashed by my M1 NOTE

papaya mastercard τι ειναι αυτο; ελληνικη καρτα;

τα 25 ευρω τι ειναι; ( τι ειναι το Διαχείριση διαφορών/χρεώσεων ) . και εχει και μηνιαιο παγιο 1 ευρω.

το ειδα εδω https://www.papaya.eu/el/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CF%82-online/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1.html .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

τι ; πλακα κανεις; αμα μπορεις να κανεις αγορα και δεχεται την καρτα amex και περασε η αγορα δεν νομιζω να ακυρωθει , αρα ξανα περναει η amex ; τελειο νεο !!.

εγω που μπηκα στο ali express υπαρχει κανονικα η amex αλλα δεν την καταχωρησα να δω αμα την παιρνει .

απο 16/6/2016 ειχε αφαιρεθει η american express απο το ali expres!! ( εχω κρατησει και printscreen )

Η θήκη που αγόρασα πληρώθηκε κανονικά και αναχώρησε ήδη :)

Η αγορά έγινε απο τον ίδιο πωλητή που δεν δεχόταν την ΑΜΕΧ την τελευταία φορά που δοκίμασα. Βέβαια, ακόμα δεν δίνει την επιλογή για απευθείας προσθήκη ΑΜΕΧ στο AliPay.

papaya mastercard τι ειναι αυτο; ελληνικη καρτα;

τα 25 ευρω τι ειναι; ( τι ειναι το Διαχείριση διαφορών/χρεώσεων ) . και εχει και μηνιαιο παγιο 1 ευρω.

το ειδα εδω https://www.papaya.eu/el/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CF%82-online/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1.html .

Μόνο το 1€ το μήνα έχει χρέωση.

Τίποτα άλλο.

Άλλα κόστη είναι προαιρετικά.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα! Μόλις έκανα αγορά απο το aliexpress απευθείας με κάρτα πειραιώς.Δεν ξέρω αν απλά έτυχε ή είναι λόγω χαλάρωσης των CC.

Σοβαρα περασε?Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερώσω. Κανονικά δεν περνούσε καθολου καμια ελληνικη καρτα στο aliexpress.Με Visa η mastercard πληρωσες;

Σοβαρα περασε?Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερώσω. Κανονικά δεν περνούσε καθολου καμια ελληνικη καρτα στο aliexpress.Με Visa η mastercard πληρωσες;

Με mastercard. Και γώ για να δοκιμάσω το έκανα γτ άκουσα απο άλλους οτι κάνανε και αυτοί κανονικά σήμερα...

καλησπερα...επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο εξωτερικο...(εχουν παραγγειλει φιλοι μου για μενα)

Εχω μαθει οτι μπορεις να παραγγειλεις κανονικα...φυσικα θα δημιουργησω καινουργια καρτα (λογαριασμο) ...

κατι σαν prepaid η paypal..Δεχονται αυτες τις καρτες για να παραγγειλεις κανονικα απο aliexpress? προκειται για αγορα τηλεφωνου και κατι ανταλλακτικα.!