sakisx87 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 υπάρχει τρόπος να φορτώσω την Revolut με αυτές τις κάρτες που παίρνουμε από το περίπτερο? γενικά με ποίες τράπεζες δουλεύετε? εσύ φορτώνεις μέσο Alphabank? έχω λογαριασμό εκεί αλλα να μην πηγαίνω τζάμπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 υπάρχει τρόπος να φορτώσω την Revolut με αυτές τις κάρτες που παίρνουμε από το περίπτερο? γενικά με ποίες τράπεζες δουλεύετε? εσύ φορτώνεις μέσο Alphabank? έχω λογαριασμό εκεί αλλα να μην πηγαίνω τζάμπα.. Στην revolut βαζεις χρηματα μεσω εμβασματος απο το web banking της τραπεζας σου (Για να χρεωθεις μονο 1 ευρω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αφου δεν εχεις ενημέρωση μπορεις να ανοίξεις dispute.Το καλο με το aliexpress ειναι οτι μπορείς να ξανανοίξει dispute πάνω από μια φορα.Δεν ειναι σαν το paypal. Ναι σωστα τα λες και κυριως παιδια διαβαστε πως λειτουργει η πλατφόρμα. Σας δινει περισσοτερα από το Paypal το οποιο εχει καταντησει για τα μπαζα με αδιαβαστους και ανικανους υπαλληλους. Οι Κινεζοι τους εχουν προσπερασει προ πολλου αλλα διαβαστε για να καταλαβετε. Εχετε πολλες δυνατότητες που δεν γνωριζετε. Ειμαι χρηστης Paypal πανω απο 10 χρόνια και χρηστης του Ali πανω απο 5. Ο Ali μου δινει περισσοτερη ευελιξία και προστασία αρκει να γνωριζεις καλα το πως λειτουργουν οι κανονες αυτης της πλατφόρμας. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια. Ακολουθησα τη συμβουλη σας και ανοιξα dispute. Θα αναμενω 5 μερες για την απαντηση του πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια. Ακολουθησα τη συμβουλη σας και ανοιξα dispute. Θα αναμενω 5 μερες για την απαντηση του πωλητη. τι ακριβώς είναι το dispute και πες ότι το πάτησα θα ενημερωθεί Ο πωλητής να απαντήσει γιατί δεν τα έστειλε ? και πότε θα λάβω τα χρήματα πίσω στην κάρτα μου? εξηγήστε την ευελιξία που έχει το ali και τι θα πρέπει να κάνουμε μετά το dispute. διότι δεν ξέρω και θέλω να γνωρίζω. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 τι ακριβώς είναι το dispute και πες ότι το πάτησα θα ενημερωθεί Ο πωλητής να απαντήσει γιατί δεν τα έστειλε ? και πότε θα λάβω τα χρήματα πίσω στην κάρτα μου? εξηγήστε την ευελιξία που έχει το ali και τι θα πρέπει να κάνουμε μετά το dispute. διότι δεν ξέρω και θέλω να γνωρίζω. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Προσωπικα δεν γνωριζω πολλα για το Aliexpress. Μολις 6 μηνες το χρησιμοποιω και ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω dispute. Απλα οταν το ανοιξα επανω αρχισε να μετρα αντιστροφα 5 μερες. Εγραφε πως αν μεσα σε αυτες τις 5 μερες δεν απαντησει ο πωλητης τοτε θα μου επιστραφουν τα λεφτα της παραγγελιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αγορασα με viva wallet οπότε ξεκολλάτε! Και αποaliexpress Kai απο geek. Τέλος. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εντάξει αφού είναι επιβεβαιώμενο θα πάρω την κάρτα με 5 ευρω που κάνει και όταν την παραλάβω θα κάνω και εγω μια παραγγελιά απο aliexpress ετσι για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Στα σχόλια τής εφαρμογής viva wallet γράφουν ότι δεν συνδέεται στο PayPal. Ισχύει ακόμα αυτό; Λίγο off-topic αλλά μια και αναφερόμαστε σ'αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Ειλικρινά δεν το ξέρω αυτό, νομίζω πως δουλεύει ανεξάρτητα το Viva Wallet, αφού στο ali δεν υπάρχει επίσημα το paypal,άλλο εαν κάποιοι πωλητές, δέχονται πληρωμές μέσω paypal. Και λιγο που το έψαξα με αγορά κωδικού απο κάποια εμπορικά σημεία,δεν χρειάζεται να έχεις την καρτα με τα 5 ευρω,απλά το "φωρτονεις" στο site της Viva Wallet, το αντίστοιχο ποσό που έχεις πληρώσει. Edited March 19, 2016 by tasos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 τι ακριβώς είναι το dispute και πες ότι το πάτησα θα ενημερωθεί Ο πωλητής να απαντήσει γιατί δεν τα έστειλε ? και πότε θα λάβω τα χρήματα πίσω στην κάρτα μου? εξηγήστε την ευελιξία που έχει το ali και τι θα πρέπει να κάνουμε μετά το dispute. διότι δεν ξέρω και θέλω να γνωρίζω. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρέπει να παρακολουθεις την εξέλιξη του dispute διοτι μπορει να σε ρωτησει ο Αλι και πρεπει να απαντησεις. Εάν δικαιωθεις θα επιστρέψουν τα χρηματα που ζηρησες στην καρτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σε συνέχεια του προηγούμενου προβλήματος μου : μετά από μια βδομάδα, 2 μνμ και ένα dispute ο πωλητης του AliExpress επιτέλους μου απάντησε στο dispute, τα γνωστά :συγνώμη, θα φτάσει το δέμα μου και να κλείσω το dispute. Να το κλείσω; μπορώ να δεν έρθει το δέμα να ξανανοιξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Σε συνέχεια του προηγούμενου προβλήματος μου : μετά από μια βδομάδα, 2 μνμ και ένα dispute ο πωλητης του AliExpress επιτέλους μου απάντησε στο dispute, τα γνωστά :συγνώμη, θα φτάσει το δέμα μου και να κλείσω το dispute. Να το κλείσω; μπορώ να δεν έρθει το δέμα να ξανανοιξω; Να μην κλεισεις το dispute. Αμα φτασει τοτε κλειστο. Αμα δε φτασει και παρεις τα χρηματα και το δεμα φτασει αργοτερα τοτε κανε οτι νομιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 καλησπερα επιβεβαιωνω οτι περναει η καρτα amex ( american express) της alpha bank χρεωστικη enter bonus Ελληνικης τραπεζας σε αγορα στο ιντερνετ , ηρθε η καρτα και εκανε αγορες ο αδελφος μου και περασε κανονικα η συνναλαγη . Βεβαια δεν νομιζω να ακυρωθει η συνναλαγη .. αλλα μου ειπε οτι περασε κανονικα η αγορα ο αδελφος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μου ήρθε email από το Ali express αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνω? Thank you for contacting AliExpress. I am sorry to hear that you are not satisfied with your order*.... Complaints from buyerJudgement from AEInvalid ReasonProof GuidePackage was returned to seller by shipping companyValid-We checked the tracking information and supportive evidence you provided for this dispute, we found the package has returned to seller. Since you have not received the package and we cannot confirm the return reason, thus for this dispute, Aliexpress can provide you the following solution: Full refund., Solutions: **Option 1: *partial refund** 8.43 ** EUR* Response time: *3 days If you have already settled the dispute with seller, please inform us so that we can follow this dispute based on the settlement; if the seller provides valid counter evidence as response, we might update options you could choose. Thank you in advance for your understanding and great cooperation. Best regards, εγώ μίλησα με τα ελτα μου είπανε ότι έφταιγε το κέντρο διαλογής που δεν μου άφησε σημείωμα για να πάρω το δέμα μου και επιστροφήκε πίσω ως αζήτητο . και μου έδωσε το τηλέφωνο να κάνω παράπονα. τώρα θα μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω? όλα? ή όχι? τι κάνω ? είμαι τελείως άσχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μου ήρθε email από το Ali express αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνω? Thank you for contacting AliExpress. I am sorry to hear that you are not satisfied with your order*.... Complaints from buyerJudgement from AEInvalid ReasonProof GuidePackage was returned to seller by shipping companyValid-We checked the tracking information and supportive evidence you provided for this dispute, we found the package has returned to seller. Since you have not received the package and we cannot confirm the return reason, thus for this dispute, Aliexpress can provide you the following solution: Full refund., Solutions: **Option 1: *partial refund** 8.43 ** EUR* Response time: *3 days If you have already settled the dispute with seller, please inform us so that we can follow this dispute based on the settlement; if the seller provides valid counter evidence as response, we might update options you could choose. Thank you in advance for your understanding and great cooperation. Best regards, εγώ μίλησα με τα ελτα μου είπανε ότι έφταιγε το κέντρο διαλογής που δεν μου άφησε σημείωμα για να πάρω το δέμα μου και επιστροφήκε πίσω ως αζήτητο . και μου έδωσε το τηλέφωνο να κάνω παράπονα. τώρα θα μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω? όλα? ή όχι? τι κάνω ? είμαι τελείως άσχετος! Θα παρεις partial refund λεει. Δεν εχω εμπειρια σε άλλη περίπτωση όπου δέμα γύρισε πίσω επειδη πηγε στα αζητητα. Δεν καταλαβα όμως το dispute ποτε το ξεκίνησες ? όταν ηδη το δεμα ειχε γυρισει πισω ? Επίσης αν το δεμα γυρισε πισω θα το ειχες δει στην παρακολουθηση του tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μου ήρθε email από το Ali express αλλά δεν καταλαβαίνω τι κάνω? Thank you for contacting AliExpress. I am sorry to hear that you are not satisfied with your order*.... Complaints from buyerJudgement from AEInvalid ReasonProof GuidePackage was returned to seller by shipping companyValid-We checked the tracking information and supportive evidence you provided for this dispute, we found the package has returned to seller. Since you have not received the package and we cannot confirm the return reason, thus for this dispute, Aliexpress can provide you the following solution: Full refund., Solutions: **Option 1: *partial refund** 8.43 ** EUR* Response time: *3 days If you have already settled the dispute with seller, please inform us so that we can follow this dispute based on the settlement; if the seller provides valid counter evidence as response, we might update options you could choose. Thank you in advance for your understanding and great cooperation. Best regards, εγώ μίλησα με τα ελτα μου είπανε ότι έφταιγε το κέντρο διαλογής που δεν μου άφησε σημείωμα για να πάρω το δέμα μου και επιστροφήκε πίσω ως αζήτητο . και μου έδωσε το τηλέφωνο να κάνω παράπονα. τώρα θα μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω? όλα? ή όχι? τι κάνω ? είμαι τελείως άσχετος! Ούτε αγγλικά ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Θα παρεις partial refund λεει. Δεν εχω εμπειρια σε άλλη περίπτωση όπου δέμα γύρισε πίσω επειδη πηγε στα αζητητα. Δεν καταλαβα όμως το dispute ποτε το ξεκίνησες ? όταν ηδη το δεμα ειχε γυρισει πισω ? Επίσης αν το δεμα γυρισε πισω θα το ειχες δει στην παρακολουθηση του tracking number. το dispute το ξεκίνησα πριν λήξει το buyer protect. και όσο για το ότι γύρισε πίσω δεν γνώριζα ότι υπάρχουν δύο κωδικοί παρακολούθησης και εγώ κοίταγα με το tracking number και δεν μου έβγαζε τίποτα και επειδή μου έχει ξανά τύχει να μην μου βγάζει τίποτα και να το λάβω και να γράφει επάνω untracked , τελικά έδωσα τηλεφωνικά τον κωδικό που έγραφε στο logistics company ήτανε με του Ali express standard shipping που έγραφε δίπλα σε παρένθεση. μιλάμε δεν το ήξερα ότι θα πρέπει να είμαι μάντης για να ξέρω τι κωδικό θα βάλω για να δω την πορεία της παραγγελίας μου. εγώ περίμενα ότι μόνο το tracking number βάζω στο elta track and trace για να δω την πορεία της παραγγελίας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 το dispute το ξεκίνησα πριν λήξει το buyer protect. και όσο για το ότι γύρισε πίσω δεν γνώριζα ότι υπάρχουν δύο κωδικοί παρακολούθησης και εγώ κοίταγα με το tracking number και δεν μου έβγαζε τίποτα και επειδή μου έχει ξανά τύχει να μην μου βγάζει τίποτα και να το λάβω και να γράφει επάνω untracked , τελικά έδωσα τηλεφωνικά τον κωδικό που έγραφε στο logistics company ήτανε με του Ali express standard shipping που έγραφε δίπλα σε παρένθεση. μιλάμε δεν το ήξερα ότι θα πρέπει να είμαι μάντης για να ξέρω τι κωδικό θα βάλω για να δω την πορεία της παραγγελίας μου. εγώ περίμενα ότι μόνο το tracking number βάζω στο elta track and trace για να δω την πορεία της παραγγελίας μου. Δεν καταλαβα .... δεν υπαρχουν δυο tracking παρα μονο ενα και ο Αλι σου δινει οδηγιες επισης που να κοιταξεις. Επισης δεν ειναι παντα σιγουρο οτι η εταιρεια logistics που θα το στειλει θα εχεις ενημερωση και απο τα ΕΛΤΑ. To Ali express standard shipping ειναι logistics ετιαρία και χρησιμοποιει αναλογα οτι την συμφερει αναλογα με τις συμφωνιες που εχει κανει. Τωρα μπορεις να κανεις appeal αν δεν παρεις όλα τα χρηματα αλλα δεν ξερω τι λογο θα επικαλεστεις ?? Βεβαια μπορεις να ζητησεις να ξανασταλει αν το δεχτουν με δικα τους εξοδα αλλα και εσυ να πληρωσεις θεωρω οτι θα ειναι τι ταξης του 1-2 δολλαρια που ισως ειναι καλυτερα απο το partial refund. Ποσο λιγοτερα ειναι απο ολοκληρο το ποσό ? 1-2 δολλαρια ? Δες το εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Γνωρίζει κανείς πως λειτουργεί το Alipay? Συνδέεις ελληνική κάρτα, όπως στο PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Γνωρίζει κανείς πως λειτουργεί το Alipay? Συνδέεις ελληνική κάρτα, όπως στο PayPal? ναι πληρωνεις με καρτα και μετα σε ρωταει αν θες να την συνδεσεις με το alipay για να μην βαζεις συνεχεια καθε φορα τα στοιχεια της καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να συνδέσω την debit κάρτα μου, ή όχι λόγω capital control? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μπορώ να συνδέσω την debit κάρτα μου, ή όχι λόγω capital control? Δοκιμασε δεν ειναι τιποτα σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν καταλαβα .... δεν υπαρχουν δυο tracking παρα μονο ενα και ο Αλι σου δινει οδηγιες επισης που να κοιταξεις. Επισης δεν ειναι παντα σιγουρο οτι η εταιρεια logistics που θα το στειλει θα εχεις ενημερωση και απο τα ΕΛΤΑ. To Ali express standard shipping ειναι logistics ετιαρία και χρησιμοποιει αναλογα οτι την συμφερει αναλογα με τις συμφωνιες που εχει κανει. Τωρα μπορεις να κανεις appeal αν δεν παρεις όλα τα χρηματα αλλα δεν ξερω τι λογο θα επικαλεστεις ?? Βεβαια μπορεις να ζητησεις να ξανασταλει αν το δεχτουν με δικα τους εξοδα αλλα και εσυ να πληρωσεις θεωρω οτι θα ειναι τι ταξης του 1-2 δολλαρια που ισως ειναι καλυτερα απο το partial refund. Ποσο λιγοτερα ειναι απο ολοκληρο το ποσό ? 1-2 δολλαρια ? Δες το εσυ αποφασιζεις. όταν πατάς view details πιο κάτω στην σελίδα γράφει tracking number και από κάτω Ali express standard shipping και σε Παρένθεση ένα κωδικό αυτό εννοούσα. ότι βάζοντας το track and trace κωδικό από το tracking number δεν έβγαζε τίποτα ενώ από κάτω έναν κωδικό που έγραφε μου έδειχνε την πορεία της παραγγελίας μου. όσο για την διαφορά του ποσού εγώ το είχα αγοράσει 10.68ευρώ. όλα τα άλλα που λες δεν τα καταλαβαίνω . μάλλον θα το αφήσω να λήξει αφού δεν βγάζω άκρη και ότι λεφτά μου επιστραφούν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ποιοι τρόποι πληρωμής περνάνε τώρα; Δεν έχω αγοράσει ποτέ από Alie. Αν δεν περάσει η χρεωστική της Πειραιώς, τι κάνω; Είδα που λέτε για revolut και viva wallet. Θα στείλει η τράπεζα σε αυτές τις υπηρεσίες; Τι προμήθειες έχουν αυτές; Ρωτάω για να ξέρω πόσα παραπάνω να βάλω στην κάρτα. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ποιοι τρόποι πληρωμής περνάνε τώρα; Δεν έχω αγοράσει ποτέ από Alie. Αν δεν περάσει η χρεωστική της Πειραιώς, τι κάνω; Είδα που λέτε για revolut και viva wallet. Θα στείλει η τράπεζα σε αυτές τις υπηρεσίες; Τι προμήθειες έχουν αυτές; Ρωτάω για να ξέρω πόσα παραπάνω να βάλω στην κάρτα. στην revolut θα χρειαστεί να κάνεις εμβάσμα μέσω internet banking και η προμήθεια είναι 1 ευρώ θα κάνουν 3-5 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα , όσο για την viva wallet εάν βάλεις χρήματα από κατάστημα public η Προμηθέια είναι 1 ευρώ. δεν γνωρίζω κάτι άλλο για την viva wallet επειδή δεν την έχω χρησιμοποιήσει. αν και βγαίνω εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts