Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Ali den δέχεται απο ΚΑΡΤΑ ενώ pay pal δεν εχει .το danb good απο χτες δεν δέχεται pay pal..μονο το TO2c.com δέχεται μεχρι σημερα αγορα και το OPPOMART.com..

Το Ali δεν δεχεται απο Ελληνικη κάρτα εννοείς

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τη revolut μια χαρα τη δεχεται το aliexpress. Ψαχτειτε!

Την καλησπερα μου στο φορουμ.

πως κάνεις αγορα με revolut σε paypal μεσω τραπεζης την ισοτιμια , χωρίς να την κάνει το paypal?

πήγα να κάνω μια αγορά gearbest και δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω να γίνει απο την τράπεζα και οχι από paypal.

Gearbest.com

PayPal Checkout

56,96 USD

Review your payment

Welcome back, ANASTASIOS! Not you?

Ship to

...................

Change

Pay with

MasterCard x-3456 56,96

USD

Change

Continue

PayPal is the safer, easier way to pay

No matter where you shop, we keep your financial information secure.

Cancel and return to Gearbest.com TermsPrivacy Feedback © 1999 - 2016

Αγόρασα πριν 6 μήνες και κάτι ένα κινητό Elephone P5000 από aliexpress.

Τόσους μήνες ήταν οκ αλλά εδώ και μερικές μέρες έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

Επικοινώνησα με τον πωλητή για επισκευή μέσω εγγύησης και μου είπε πως έχει 6 μήνες εγγύση και όχι ένα χρόνο.

Εγώ ξέρω πως η Elephone δίνει 1 χρόνο.

Τί να κάνω?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Αγόρασα πριν 6 μήνες και κάτι ένα κινητό Elephone P5000 από aliexpress.

Τόσους μήνες ήταν οκ αλλά εδώ και μερικές μέρες έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

Επικοινώνησα με τον πωλητή για επισκευή μέσω εγγύησης και μου είπε πως έχει 6 μήνες εγγύση και όχι ένα χρόνο.

Εγώ ξέρω πως η Elephone δίνει 1 χρόνο.

Τί να κάνω?

για δώσε την σελιδα που αγορασες να δουμε τους ορους που αγορασες και αποδεχτηκες. Αν υπαρχει βεβαια. Συμβουλή οταν αγοράζετε αξίας πράγματα από Ali σώζετε και τους όρους αγοράς που αναφέρονται στην σελίδα του πωλητή.

για δώσε την σελιδα που αγορασες να δουμε τους ορους που αγορασες και αποδεχτηκες. Αν υπαρχει βεβαια. Συμβουλή οταν αγοράζετε αξίας πράγματα από Ali σώζετε και τους όρους αγοράς που αναφέρονται στην σελίδα του πωλητή.

Η παλιά δημοσίευση, δηλαδή το transaction screenshot είναι αυτό.

Δεν βρίσκω τίποτα σχετικό με την εγγύηση εκτός από το Frequenly Asked Questions όπου λέει ότι παρέχει 6 ή 12 μήνες. Το λέει όμως γενικά και δεν διευκρινίζει για το συγκεκριμένο προϊόν.

http://i.imgur.com/GntbNPq.jpg

Στο support της Elephone λέει ότι παρέχουν ένα χρόνο εγγύηση:

http://i.imgur.com/4YgLWrD.jpg

Ο πωλητής όμως μου είπε αυτό:

http://i.imgur.com/O7K2EsG.jpg

Τί κάνω τώρα εγώ?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Η παλιά δημοσίευση, δηλαδή το transaction screenshot είναι αυτό.

Δεν βρίσκω τίποτα σχετικό με την εγγύηση εκτός από το Frequenly Asked Questions όπου λέει ότι παρέχει 6 ή 12 μήνες. Το λέει όμως γενικά και δεν διευκρινίζει για το συγκεκριμένο προϊόν.

http://i.imgur.com/GntbNPq.jpg

Στο support της Elephone λέει ότι παρέχουν ένα χρόνο εγγύηση:

http://i.imgur.com/4YgLWrD.jpg

Ο πωλητής όμως μου είπε αυτό:

http://i.imgur.com/O7K2EsG.jpg

Τί κάνω τώρα εγώ?

Ο Ali δεν ενεπλεκεται στις εγγυησεις των προιοντων που δινει ο πωλητης. Αυτο αφορα μονο τον αγοραστη και τον πωλητή. Άρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα άλλο απο το να διαπραγματευτεις με τον πωλητή.

Ο Ali δεν ενεπλεκεται στις εγγυησεις των προιοντων που δινει ο πωλητης. Αυτο αφορα μονο τον αγοραστη και τον πωλητή. Άρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα άλλο απο το να διαπραγματευτεις με τον πωλητή.

Αν ο πωλητής δεν έχει καμία πίεση από πουθενά το πιθανότερο είναι να αρνηθεί.

Σε περίπτωση που αρνηθεί δηλαδή δεν έχω καμία λύση και απλά πετάω το τηλέφωνο?

Αν ο πωλητής δεν έχει καμία πίεση από πουθενά το πιθανότερο είναι να αρνηθεί.

Σε περίπτωση που αρνηθεί δηλαδή δεν έχω καμία λύση και απλά πετάω το τηλέφωνο?

Δε ειναι αλήθεια τιποτα αν δεν τελειωσεις την διαπραγματευση σου. Εγω στην θεση σου θα επαλυθευα αν ειναι authorized resseler της elephone για να πιεσω για την εγγυηση και θα επικοινωνουσα για αυτα την:

1. την elephone και

2. τον ali με επιστολη μου claim

μετα από αυτα αν δεν βγαλεις ακρη μενει η επισκευη στον resseler αντι να το πεταξεις.

Αυτος ειναι ο λογος που διαβαζουμε τους όρους αγορας και εγγυησης και τι afrer sales support προσφερει διοτι καποιοι καλυπτουν ακομα και το κοστος μεταφορας σου απο εδω στην Κινα. Αν ολα αυτα ειναι γραπτα τοτε κανεις claim στον ali αλλιωτικα τιποτα :wacko:

Δε ειναι αλήθεια τιποτα αν δεν τελειωσεις την διαπραγματευση σου. Εγω στην θεση σου θα επαλυθευα αν ειναι authorized resseler της elephone για να πιεσω για την εγγυηση και θα επικοινωνουσα για αυτα την:

1. την elephone και

2. τον ali με επιστολη μου claim

μετα από αυτα αν δεν βγαλεις ακρη μενει η επισκευη στον resseler αντι να το πεταξεις.

Αυτος ειναι ο λογος που διαβαζουμε τους όρους αγορας και εγγυησης και τι afrer sales support προσφερει διοτι καποιοι καλυπτουν ακομα και το κοστος μεταφορας σου απο εδω στην Κινα. Αν ολα αυτα ειναι γραπτα τοτε κανεις claim στον ali αλλιωτικα τιποτα :wacko:

Ναι έχεις δίκιο, δεν είχα προηγούμενη εμπειρία τέτοια αγοράς και δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω εξαρχής για την εγγύηση.

Το αν είναι authorized resseler πώς το επαληθεύω? Με επικοινωνία με την Elephone?

Ναι έχεις δίκιο, δεν είχα προηγούμενη εμπειρία τέτοια αγοράς και δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω εξαρχής για την εγγύηση.

Το αν είναι authorized resseler πώς το επαληθεύω? Με επικοινωνία με την Elephone?

Προφανως ρωτας την elephone και εκθετεις το προβλημα σου. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω ποσο καλο after sales εχουν αυτοί.

Προφανως ρωτας την elephone και εκθετεις το προβλημα σου. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω ποσο καλο after sales εχουν αυτοί.

Αίσχος είναι το after sales service της Elephone αλλά θα προσπαθήσω αν δεν βγάλω άκρη με τον πωλητή.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Αίσχος είναι το after sales service της Elephone αλλά θα προσπαθήσω αν δεν βγάλω άκρη με τον πωλητή.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

εγω θα σου προτεινα υπομονετικα και με κλη διαπραγματευση να τα βρεις με τον Seller

Παιδιά την καλησπέρα μου

Συγχαρητήρια για το forum, με έχει βοηθήσει πολύ!! Αν & "νέα" εδώ, τον τελευταίο καιρό έχω τρελαθεί στο διάβασμα, στο forum, & οφείλω να ομολογήσω ότι είναι εξαιρετικό. Κοίταξα για πολλές συσκευές, συγκρίσεις, παράπονα, αξιολογήσεις... & ομολογώ ότι με βοηθήσατε να καταλήξω σε συσκευή, χωρίς καν να "ρωτήσω". Αρκούν τα σχόλια :lol:

Τώρα, να κάνω μια ερώτηση αρκετά σημαντική... & μπορεί η απάντηση να υπάρχει κάπου εδώ ή σε άλλη ανάρτηση, αλλά δεν αντέχω άλλο ψάξιμο... :O

Έχω βρει το letv x600 σε καλή τιμούλα, από aliexpress, & σε μαγαζί με καλό feedback & σε ...ένα που έχει ανοίξει πρόσφατα, οπότε δεν έχει ακόμα αξιολογήσεις για το συγκεκριμένο κινητό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με το τελωνείο... & σε όσα έχω ψιλοψάξει, δεν βρίσκω άκρη.

Γνωρίζει κανένας να με πληροφορήσει;

Έχω διαβάσει ότι σε άλλα μαγαζιά κάνεις request -> "send as a gift". Με το aliexpress τι παίζει;

(μη μου έρθει κανένα τσεκούρι από τελωνείο...)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Letv x600 :happy:

Παιδιά την καλησπέρα μου

Συγχαρητήρια για το forum, με έχει βοηθήσει πολύ!! Αν & "νέα" εδώ, τον τελευταίο καιρό έχω τρελαθεί στο διάβασμα, στο forum, & οφείλω να ομολογήσω ότι είναι εξαιρετικό. Κοίταξα για πολλές συσκευές, συγκρίσεις, παράπονα, αξιολογήσεις... & ομολογώ ότι με βοηθήσατε να καταλήξω σε συσκευή, χωρίς καν να "ρωτήσω". Αρκούν τα σχόλια :lol:

Τώρα, να κάνω μια ερώτηση αρκετά σημαντική... & μπορεί η απάντηση να υπάρχει κάπου εδώ ή σε άλλη ανάρτηση, αλλά δεν αντέχω άλλο ψάξιμο... :O

Έχω βρει το letv x600 σε καλή τιμούλα, από aliexpress, & σε μαγαζί με καλό feedback & σε ...ένα που έχει ανοίξει πρόσφατα, οπότε δεν έχει ακόμα αξιολογήσεις για το συγκεκριμένο κινητό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με το τελωνείο... & σε όσα έχω ψιλοψάξει, δεν βρίσκω άκρη.

Γνωρίζει κανένας να με πληροφορήσει;

Έχω διαβάσει ότι σε άλλα μαγαζιά κάνεις request -> "send as a gift". Με το aliexpress τι παίζει;

(μη μου έρθει κανένα τσεκούρι από τελωνείο...)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

τα του τελωνειου δεν νομιζω οτι τα επιτρεπει για συζητηση το forum (διορθωστε με αν κανω λαθος).

Ότι και να κανεις το συμφωνεις με τον seller αν και η πειρα εχει δειξει οτι οι κινεζοι πολλες φορες κανουν τον κινεζο :p

Δεν σου πρoτεινω να αγοραζεις μεγαλες αξιες απο Ali αλλα αν και το εχουμε πει πολλες φορες κανενας δεν διαβαζει καποια ουσιαστικα ζητηματα όπως πχ το παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6501479#post6501479

Στο συγκεκριμενο παραδειγμα υπηρξε διαφωνια δικια μου για την εγκυροτητα του Seller όπου όπως δειχνουν τα πραγματα ειναι καθολα οκ !! δεν ειναι ? Μπορει επομενως ενα φαινομενικά καλο μαγαζι να ειναι μουφα για 2 και καλο για εναν τριτο αναλογα με την εμπειρια του καθενός. Το ρισκο επεομεως το μετραει ο καθενας και αποφασιζει.

Ελπιζω να σου απαντησα.

Όντως αυτό είναι που φοβόμαστε όλοι, πιστεύω, για αγορές από οποιοδήποτε άγνωστο κατάστημα & ειδικά από εξωτερικό.

Σ' ευχαριστώ. Θα το εχω υπ' όψιν μου.

Τώρα, στις ίδιες τιμές που το είδα στο αλί -σε high rated πωλητές, το βρήκα & από vickmall... Αν το κρατήσει σε εκείνο το επίπεδο ως τιμή, μάλλον θα το πάρω από εκεί μόλις ευκαιρίσω.

Letv x600 :happy:

Όντως αυτό είναι που φοβόμαστε όλοι, πιστεύω, για αγορές από οποιοδήποτε άγνωστο κατάστημα & ειδικά από εξωτερικό.

Σ' ευχαριστώ. Θα το εχω υπ' όψιν μου.

Τώρα, στις ίδιες τιμές που το είδα στο αλί -σε high rated πωλητές, το βρήκα & από vickmall... Αν το κρατήσει σε εκείνο το επίπεδο ως τιμή, μάλλον θα το πάρω από εκεί μόλις ευκαιρίσω.

Στατιστικα λιγοι έχουν παραπονα απο Vickmall.

καλησπερα θελω να αγορασω κατι απο το aliexpress ακουω οτι λογω του capital control δεν περνανε οι καρτες visa και mastercard , ηθελα να ρωτησω οι καρτες american express απο την Ελλαδα περνανε; διαβασα στο φορουμ του pay pall οτι περνανε κανονικα οι συνναλαγες.

Επισης κοιταγα εναλλακτικους τροπους πληρωμης και εχει την wester union μονο με φυσικο καταστημα και θελει 9,5 ευρω προμηθεια για να στειλω 16 ευρω που θελω. Επισης κοιταγα και το web money το εχει χρησιμοποιησει κανενας; ειναι κατι σαν το pay pall ; . μπορω να συνδεσω καρτα για αγορες; Γενικα πως αγοραζει κανενας τωρα με το aliexpress ; Δεν εχω χρονο να διαβασω τα παραπανω ποστ συγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει.

Βρηκα βοηθεια για το webmoney εδω https://help.bwin.com/el/general-information/payments/payment-methods/webmoney/faq .

Αδελφε η απλη λυση για αγορες απο το Ali ειναι η Revolut .

Δες στην 1η σελιδα

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Αδελφε η απλη λυση για αγορες απο το Ali ειναι η Revolut .

Δες στην 1η σελιδα

Μπορω να ανοιξω λογαριασμο και μετα να τον διαγραψω; Ειχα ακουσει οτι λεγανε οτι οσοι εχουνε χρηματα στο εξωτερικο μπορει να εχουνε προβλημα λογιστικα για αυτο και το φοβαμαι. Αμα μπορω να φτιαξω να κανω την αγορα και μετα να σβησω τον λογαριασμο και οποτε χρειαζομαι να φτιαχνω νεο θα εχω προβλημα;.

@ stelios_85_07

ειναι σαφές

Η Elephone δίνει ένα χρόνο εγγύηση των προϊόντων της σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥΣ πωλητές.

Προφανώς ο δικός σου πωλητής δεν είναι εξουσιοδοτημένος.

Δεν έχεις πλέον καμμία εγγύηση.

Μπορω να ανοιξω λογαριασμο και μετα να τον διαγραψω; Ειχα ακουσει οτι λεγανε οτι οσοι εχουνε χρηματα στο εξωτερικο μπορει να εχουνε προβλημα λογιστικα για αυτο και το φοβαμαι. Αμα μπορω να φτιαξω να κανω την αγορα και μετα να σβησω τον λογαριασμο και οποτε χρειαζομαι να φτιαχνω νεο θα εχω προβλημα;.

Αν φοβάσαι, μπορείς απλά να διατηρείς μηδενικό υπόλοιπο χωρίς να διαγράψεις το "λογαριασμό".

Αν και κατά βάθος πιστεύω ότι αυτοί που έχουν χρήματα στο εσωτερικό, μακροπρόθεσμα, ίσως έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Καλήμερα σε όλους!Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου με το aliexpress.Έχω κάνει πάνω από 50 αγορές από το aliexpress από 1,5 ευρώ μέχρι και 150 ευρώ. Όποτε είχα πρόβλημα μιλούσα με τον πωλητή και βρίσκαμε μια άκρη η άμα δεν έβλεπα ανταπόκριση Dispute και τότε επερνα η το refund η το μερικό refund κ.α. Αλλα σήμερα μετά από 12 μέρες ανοιχτό το Dispute για ένα ζευγάρι παπούτσια των 34$ που άλλο χρώμα έδειχνε η φωτογραφία στον πωλητή και άλλο παρέλαβα εγώ το Dispute team του aliexpress ενώ με είπαν ότι έχω δίκιο για το χρώμα μου δίνουν μόνο 6.97$ και κρατάω τα παπούτσια(Που είναι και απαίσιο χρώμα οπότε δεν μπορώ να τα φορέσω.) Η να στείλω πίσω τα παπούτσια με δικά μου έξοδα και να πάρω όλο το πόσο πίσω.Για να στείλω τα παπούτσια τα ΕΛΤΑ θα μου το πάρουν σαν δέμα και θα με βγει 15-20 ευρώ και θα πάρω πίσω μόνο 14$(34-20 για τα ΕΛΤΑ)Σας έχει τύχει πότε τίποτα τέτοιο;Αν είναι να κλείσουν το Dispute και να με δώσουν μόνο 6,97$ τότε δεν ξαναγοράζω από aliexpress.Θα ήθελα την γνώμη σας.Ευχαριστω!

Καλήμερα σε όλους!Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου με το aliexpress.Έχω κάνει πάνω από 50 αγορές από το aliexpress από 1,5 ευρώ μέχρι και 150 ευρώ. Όποτε είχα πρόβλημα μιλούσα με τον πωλητή και βρίσκαμε μια άκρη η άμα δεν έβλεπα ανταπόκριση Dispute και τότε επερνα η το refund η το μερικό refund κ.α. Αλλα σήμερα μετά από 12 μέρες ανοιχτό το Dispute για ένα ζευγάρι παπούτσια των 34$ που άλλο χρώμα έδειχνε η φωτογραφία στον πωλητή και άλλο παρέλαβα εγώ το Dispute team του aliexpress ενώ με είπαν ότι έχω δίκιο για το χρώμα μου δίνουν μόνο 6.97$ και κρατάω τα παπούτσια(Που είναι και απαίσιο χρώμα οπότε δεν μπορώ να τα φορέσω.) Η να στείλω πίσω τα παπούτσια με δικά μου έξοδα και να πάρω όλο το πόσο πίσω.Για να στείλω τα παπούτσια τα ΕΛΤΑ θα μου το πάρουν σαν δέμα και θα με βγει 15-20 ευρώ και θα πάρω πίσω μόνο 14$(34-20 για τα ΕΛΤΑ)Σας έχει τύχει πότε τίποτα τέτοιο;Αν είναι να κλείσουν το Dispute και να με δώσουν μόνο 6,97$ τότε δεν ξαναγοράζω από aliexpress.Θα ήθελα την γνώμη σας.Ευχαριστω!

Οι όροι χρήσης του πωλητή τι λένε για τις επιστροφές?

No root->No problem

Λες οτι

το Dispute team του aliexpress ενώ με είπαν ότι έχω δίκιο για το χρώμα μου δίνουν μόνο 6.97$ και κρατάω τα παπούτσια

μπορεις να παραθεσεις την αποφαση του Αλι