mrvaggos Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έκανα χθες έκανα μια αγορά και σήμερα είδα ότι μου ζήτησε ο πωλητής επέκταση του χρόνου που θα ξεκινήσει να μου το στείλει. Προφανώς δεν το έχει σε στοκ. Αρνηθηκα και ζήτησα refund αφού τα χρήματα είχαν δεσμευτει. Ξέρετε πόσο θα κάνει να επιστραφούν? Ωστόσο στο status λέει "αναμονή για αποδοχή του refund από τον πωλητή" συνήθως κάνει 1 βδομάδα αφού έχει αποφασισθεί οτι θα γίνει το refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3golas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το Samsung galaxy s5 και το βρήκα στα 244euro στο aliexpress και δεν ξέρω αν είναι όντως γνήσιο η καμία ψευτιά. Σας βάζω εδώ ένα link και περιμένω τη γνώμη σας και αν υπάρχει και κάποιος που έχει αγοράσει κινητό από εκεί ακόμα καλύτερα. http://www.aliexpress.com/item/Original-Unlocked-NEW-Samsung-Galaxy-S5-i9600-Cell-Phones-5-1-SuperAMOLED-Quad-Core-RAM-2GB/2020874009.html?s=p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 συνήθως κάνει 1 βδομάδα αφού έχει αποφασισθεί οτι θα γίνει το refund Ευχαριστω! Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το Samsung galaxy s5 και το βρήκα στα 244euro στο aliexpress και δεν ξέρω αν είναι όντως γνήσιο η καμία ψευτιά. Σας βάζω εδώ ένα link και περιμένω τη γνώμη σας και αν υπάρχει και κάποιος που έχει αγοράσει κινητό από εκεί ακόμα καλύτερα. http://www.aliexpress.com/item/Original-Unlocked-NEW-Samsung-Galaxy-S5-i9600-Cell-Phones-5-1-SuperAMOLED-Quad-Core-RAM-2GB/2020874009.html?s=p Προσπέρασε το http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61876&stc=1&d=1433882990 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3golas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ευχαριστω! Προσπέρασε το http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=61876&stc=1&d=1433882990 Τι εννοείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Τι εννοείς ? Ότι το τηλέφωνο δεν είναι καινούργιο, εκτός αν θέλεις να πάρεις ανακατασκευασμενο τηλέφωνο και δεν κατάλαβα εγώ καλά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3golas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ότι το τηλέφωνο δεν είναι καινούργιο, εκτός αν θέλεις να πάρεις ανακατασκευασμενο τηλέφωνο και δεν κατάλαβα εγώ καλά. Καινούργιο το θέλω ξέρεις που θα το βρω σε καλή τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καινούργιο το θέλω ξέρεις που θα το βρω σε καλή τιμή? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389707 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Τι εννοείς ? Refurbished = Ανακατασκευή Παντος το καταστημα το γραφει στον τιτλο του προιοντος και μπραβο του, αλλα καταστηματα το γραφουν με μικρα γραμματα στα τεχνικα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου και ειναι ευκολο να την ''πατησει'' καποιος αγοραστης. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα, έχω κάνει μια αγορά στο aliexpress με χρεωστική κάρτα της πειραιώς και η παραγγελία μου ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας λέει. Μου ζητάει να κάνω claim τα στοιχεία μου για να γίνει πιστοποίηση και πρέπει να στείλω φωτογραφία ταυτότητας, φωτογραφία της κάρτας και από τις δυο πλευρές και bank statement που δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς είναι. Έχει κανείς ιδέα τι είναι όλο αυτό και γιατί μας δυσκολεύουν τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα, έχω κάνει μια αγορά στο aliexpress με χρεωστική κάρτα της πειραιώς και η παραγγελία μου ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας λέει. Μου ζητάει να κάνω claim τα στοιχεία μου για να γίνει πιστοποίηση και πρέπει να στείλω φωτογραφία ταυτότητας, φωτογραφία της κάρτας και από τις δυο πλευρές και bank statement που δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς είναι. Έχει κανείς ιδέα τι είναι όλο αυτό και γιατί μας δυσκολεύουν τόσο? To aliexpress σου εκανε ακυρωση ή η τραπεζα σου ? φωτογραφια της καρτας ειδικα την πισω πλευρα με τον τριψηφιο κωδικο ΔΕΝ στελνεις ποτε. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το aliexpress..ποια ειναι η διαδικασια της πρωτης πληρωμης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Το aliexpress..ποια ειναι η διαδικασια της πρωτης πληρωμης ? Περασαν περιπου δυο χρονια απο την πρωτη μου αγορα στο ali και δεν θυμαμαι..... Παντος δεν θυμαμαι να εστειλα φωτογραφιες κλπ, ας γραψει σχετικα με αυτο καποιος που εκανε προσφατα πρωτη αγορα. Βαλε μας ενα λινκ με το καταστημα/προιον που θελεις να κανεις αγορα,, μηπως επεσες σε απατεωνα και ψαχνει να σου ''φαει'' την καρτα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εχω περιπου 30 αγορες απο το Ali και ποτε δεν μου ζητηθηκε κατι τετοιο. Ισως να το ζητανε απο τα καινουργια μελη...αλλα κι αυτο μου φαινεται περιεργο. Στην θεση σου θα επικοινωνουσα μαζι τους. Εχουν live chat στην εξυπηρετηση. Δες αν δουλευει το link αυτο για να μην ψαχνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Φιλε κατι παιζει προσεχε Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπέρα, έχω κάνει μια αγορά στο aliexpress με χρεωστική κάρτα της πειραιώς και η παραγγελία μου ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας λέει. Μου ζητάει να κάνω claim τα στοιχεία μου για να γίνει πιστοποίηση και πρέπει να στείλω φωτογραφία ταυτότητας, φωτογραφία της κάρτας και από τις δυο πλευρές και bank statement που δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς είναι. Έχει κανείς ιδέα τι είναι όλο αυτό και γιατί μας δυσκολεύουν τόσο? Σε ποιο σημείο της συναλλαγής εγινε ολο αυτο? Ειχες βάλει τα στοιχεια της κάρτας και μετα στο εβγαλε? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Τωρα θυμηθηκα οτι λιγες σελιδες πριν καποιο μελος ριχε αναφερει παρομοιο προβλημα(δεν παιρνω ορκο οτι ηταν το ιδιο). Εκανε την παραγγελια, και μετα του ζητουσε επιπλεον στοιχεια αλλα στο τελος μου φαινεται καταφερε να πληρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Όπως σου είπαν την πίσω όψη της κάρτας ποτέ. Εγώ θα συμπλήρωνα ούτε την ταυτότητα, έκανα πρόσφατα business account στο PayPal και δεν μου ζητήθηκε κάτι άλλο εκτός από τα στοιχεία μου και IBAN για την μεταφορά των χρημάτων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλησπερα παιδες ειχα γραψει και πριν λιγο καιρο για μια αγορα μπλουζας που εκανα. Μου ηρθε σημερα αλλα ηρθε αλλη μαρκα απο αυτη που ειχα παραγκειλει.πειτε μ ακριβως τι να κανω και τη να ζυτησω. Να κανω dispute?!!!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Όπως σου είπαν την πίσω όψη της κάρτας ποτέ. Εγώ θα συμπλήρωνα ούτε την ταυτότητα, έκανα πρόσφατα business account στο PayPal και δεν μου ζητήθηκε κάτι άλλο εκτός από τα στοιχεία μου και IBAN για την μεταφορά των χρημάτων .μολις περασεις τα 2000€ αποδοχών σου ζητάνε τα παντα, μεχρι κ καταστατικο επιχειρησης Καλησπερα παιδες ειχα γραψει και πριν λιγο καιρο για μια αγορα μπλουζας που εκανα. Μου ηρθε σημερα αλλα ηρθε αλλη μαρκα απο αυτη που ειχα παραγκειλει.πειτε μ ακριβως τι να κανω και τη να ζυτησω. Να κανω dispute?!!!Ευχαριστω Τι μαρκα αγορασες και τι σου ρθε; Κανε dispute επιλεγοντας οτι δεν παρελαβες αυτο που παρειγγειλες. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μου ηρθε πολο ενω ειχα παραγκειλει tomm. Και μετα τι χρειαζετε να κανω μπορω να παρω καποια λεφτα πισω και να την κρατησω?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μου ηρθε πολο ενω ειχα παραγκειλει tomm. Και μετα τι χρειαζετε να κανω μπορω να παρω καποια λεφτα πισω και να την κρατησω?!! Κάνε dispute και θα σου κάνει πρόταση ο πωλητής, πρόσεξε να πάρεις πίσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μου βγαζει φιλε οτι μπορω να διαλεξω και full refund χωρις να δωσω πισω την μπλουζα θα το κανω ετσι και βλεπουμε ευχαριστωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μου βγαζει φιλε οτι μπορω να διαλεξω και full refund χωρις να δωσω πισω την μπλουζα θα το κανω ετσι και βλεπουμε ευχαριστωω Απιθανο να δεχτει το full refund ο πωλητης. Για να σου δωσει full λογικα θα σου πει να επιστρεψεις την μπλουζα. Δεν εχεις να χασεις παντως τιποτα, αλλα μαλλον θα σου προτεινει partial refund! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 To ξερω απλα αφου μπορουσα το εκανα και θα περιμενω απαντηση ευχαριστω. Για την βοηθεια μαγκες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Απιθανο να δεχτει το full refund ο πωλητης. Για να σου δωσει full λογικα θα σου πει να επιστρεψεις την μπλουζα. Δεν εχεις να χασεις παντως τιποτα, αλλα μαλλον θα σου προτεινει partial refund! Και ομως παιδια ο κινεζος πωλητης δεν ανταποκριθηκε στην υποθεση (απο οτι ειδα δεν υπαρχει πλεον στο alie δηλαδη δεν πουλαει τπτ) και θα παρω ολα τα λεφτα μου πισω και θα κρατησω και την μπλουζα!!! Δεν με χαλασε καθολου χαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts