karib Δημοσιεύτηκε February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2014 Θελω να αγορασω νεο smartphone, και εχω καποιες απαιτησεις προδιαγραφων, συμφωνα με το τι θελω και τι με εξυπηρετει. Θα τις αναφερω, τουλαχιστον να ειναι καταγεγραμμενες ως στοχοθεσια, και να δουμε στο τελος τι καλυτερο μπορω να επιλεξω με βαση αυτες: - μαρκα …κατα προτιμηση samsung, (motorola μονο λογω moto g). Πολυ δυσκολα θα κοιταξω αλλο κινητο. Εχοντας ‘καει’ με το zte που εχω, αυτη τη φορα αποφασισας, θα εχω maximum ’support’ απο καθε αποψη, τελεια και παυλα. - μπαταρια οσο το δυνατον μεγαλυτερη (mA) - οθονη σχετικα 'μικρη', δηλαδη 4,3 ή 4,5 (θα ήθελα...) - dual core ή περισσοτερο προτιμοτερο quad core - δυνατοτητα επισημων αναβαθμισεων σε νεες εκδοσεις android - οσο το δυνατον μεγαλυτερο connectivity, δηλαδη ...και nfc, dlna, usb otg κλπ - καποια ανω του μεσω ορου τεχνολογια οθονης, πχ. gorilla glass και παρομοια - front camera, gps, bluetooth κλπ ειναι δεδομενα - μνημη ram οσο το δυνατον περισσοτερη, και τουλαχιστον 1gb - sd slot (θα ηθελα...) - ποιοτικη κατασκευη (υλικά, δεσιμο κλπ) - μπαταρια που να μπορει να την αλλαξει ο χρηστης (δυστυχως δεν ειναι δεδομενο παντα οπως ειδα) Επιθυμητη τιμη: μεχρι 300 ευρω max, αλλα φυσικα, αν μπορω να εχω κατι οπως το θελω και σε πολυ μικροτερο κοστος(πχ ενα 230αρι ή και λιγοτερο), θα το επιλεξω, καθως δεν εχω-θελω να ξοδεψω τοσα, αλλα απο το να παρω κατι που θα με 'περιοριζει' εξαρχης, προτιμω να πιεστω οικονομικα και να δωσω κατι παραπανω (μεχρι τρακοσαρι), παρα να ψαχνομαι σε λιγο παλι για νεο κινητο αφου δεν θα μπορω να κανω τη δουλεια μου. Βασικα το θελω να το κρατησω αρκετα χρονια, πχ 3-4, ή να το θεσω αλλιως, να ειναι 'αξιοπρεπης'-ικανοποιητικη η λειτουργια του, ωστε να επιλεξω εγω ποτε θα το αλλαξω, και οχι να υποχρεωθω λογω ανεπαρκειων του τηλεφωνου...πριν την ωρα του. Η χρηση του θα ειναι 'λιγο απο ολα', αλλα πριν βιαστει να πει κανεις οτι ακομη και ενα 'minimal' θα εφτανε, θα προλαβω να πω οτι δεν φτανει. Βασικα ειμαι μετριος προς 'βαρυς' χρηστης, και χωρις να ειμαι ο εντελως mobile τυπος, ωστοσο, με το τηλεφωνο που εχω τωρα (zte skate), τα εχω δει ολα κωλυωμενα απο περιορισμους και ανεπαρκειες, οποτε δεν θα αφησω να την ξαναπατησω. Το κινητο πρεπει να τα δινει ολα, και να κανω τη δουλεια μoυ σφαιρατα και ωραια, διχως κολληματα, αργοποριες, και μαλιστα για αρκετα χρονια κλπ. Δεν θελω το 'οτι καλυτερο' μεν, αλλα θελω κινητο να παει 'γερά'. Δυστυχως, μεσα σε τοση ποικιλια συσκευων, με λυπη μου παρατηρω, οτι δυσκολευομαι να βρω κατι που να με καλυπτει σε ολα οσα θελω. Βλεπω οτι μαλλον θα εξαναγκαστω να κανω καπου συμβιβασμο, και δεν θα το ηθελα ετσι. Δεν υπαρχει κατι οπως το θελω; Να δουμε μηπως εσεις με ξεμπλοκαρετε, οπως το ελπιζω. ———— Εχω ξεχωρισει λοιπον τις εξης συσκευες: Motorola Moto G Πολυ ενδιαφερουσα συσκευη, σε πολυ καλη τιμη. Βασικα, σε αυτα τα χρηματα δεν νομιζω να αγοραζει κανεις τιποτε καλυτερο. Μεχρι και προστασια για νερο(οχι waterproof) εχει, τρομερη ποιοτητα κατασκευης, σιγουρες αναβαθμισεις κλπ Ομως, για μενα ειναι αρνητικο, οτι δεν μπορει αν θελησει ο χρηστης να αλλαξει μπαταρια. Θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να αλλαζω μπαταρια. Κι οχι αν χρειαστει, να πρεπει να στειλω το κινητο στο service. Κι επισης, οτι δεν εχει sd slot. Το πολυ ως 16gb και μετα τελος. Samsung galaxy S2 plus(i9105) Το θεωρω καλο τηλεφωνο. Τιμια επιλογη. Το ‘αρνητικο’ του ειναι κατ’εμε, οτι σε αυτα τα χρηματα που κοστιζει, δινει μονο dual core. Μπαταρια μετρια, 1650ma. Και ειναι ενα ζητημα αν θα αναβαθμιστει επισημα σε επομενη εκδοση του android. Samsung galaxy S3 (i9300) Αυτο το τηλεφωνο φαινεται να εχει τα παντα οτι ζητω! Αλλα, εχει μεγαλη οθονη (4,8) για τα δικα μου γουστα, και αν και ηταν/ειναι ‘ναυαρχιδα’ της samsung αλλα πλεον σε πολυ καλη τιμη, ειναι στην αγορα περιπου δυο χρονια. Σαν specs ομως, νομιζω αξιζει. Αλλα η οθονη… ———— Παρεπιπτοντως, αναρωτιεμαι γιατι πρεπει αναγκαστικα να παω σε ‘μεγαλη’ οθονη, για να εχω ολα οσα θελω. Τι ειναι αυτο? The bigger, the better? Θα ηθελα να απαντησω στους κατασκευαστες ‘small is beautiful’. ——————— Εχω μπερδευτει λοιπον, στην αναζητηση μου για την καλυτερη δυνατη καλυψη των αναγκων και προτιμησεων μου ενοψει της νεας αγορας. Οπως ειπα, γιατι να πρεπει να κανω σε κατι συμβιβασμο? Δεν γινεται να εχω ολα οσα θελω; Περιμενω τη βοηθεια σας, και παρακαλω διατυπωνοντας την αποψη σας, περα απο την προσωπικη σας εμπειρια και γνωμη, να λαμβανετε υποψη και τις ανωτερω διατυπωθεισες απαιτησεις μου, ωστε να γινει οσο το δυνατον πιο ευστοχη συζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Αφού πας μέχρι τα 300 ευρώ. Πιστεύω η λύση είναι μια. LG Optimus G E975 http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του. Είμαι στις ίδιες απαιτήσεις με σένα. Όμως τα 70 ευρώ παραπάνω που έχει σε σχέση με το moto g 16gb με κάνουν να ανησυχώ αν αξίζει... Ίσως να αξίζει αλλά είναι κάπως πολλά! Θα αντέξει όμως τετραετία. Εγώ είχα Nexus S, η touch screen όσο πάει ξεψυχάει (κυριολεκτικά) σε μερικά σημεία δεν νιώθει αφή και θέλει καμια 55λίρες από ebay, έτσι σκέφτηκα να πάω σε αντικατάσταση! Πλέον είναι μη λειτουργικό! Μέχρι τώρα φάνηκε σκυλί! παρότι σταμάτησε επίσημα στην 4.1.2 από το πρώτο τετράμηνο το είχα rooted με custom λύσεις. Και αυτός είναι ο λόγος που πέθανε πιστεύω, δεν το άφηνα σε ησυχία, flashαρισματα κάθε μήνα το λιγότερο!! Το Optimus G έχει 4.1.2 και έχει σταματήσει να παράγεται. και σαφώς δεν θα πάει παραπέρα. Όπως λένε οι κατοχοι του ίσως να μην χρειάζεται αναβάθμιση αλλά ας μην γελιόμαστε, πάντα θα θέλουμε κάτι νεότερο όπως ήθελε και το nexus μου. Οπότε όποιος θα ήθελα να αγοράσει αυτό το κινητό τώρα (υποθέτοντας ότι θα το προλάβει - online ενοείται) θα χρειαστεί μελλοντικά σε 1-2 χρόνια να πάει σε custom rom. Αν έλεγε κανείς ότι θα έχω αναβαθμίσεις για 1 χρόνο ακόμη θα έλεγα πως αξίζουν τα 70 ευρώ παραπάνω. Αλλά να δώσω +70 ευρώ και να πειραματίζομαι ξανά δε λέει. Γιατί πόσο θα μείνεις με την 4.1.2? Ενώ στο motorola ίσως έχεις υποστήριξη 1 χρόνο ακόμα, σίγουρα θα πάει πάνω από κιτκατ. To L9 II αν είχε κάνα 50αρικο λιγότερα θα το συζητούσα. καταρχήν διπύρηνο και θα πάρει 4.4 αλλά μετά; Άρα galaxy s3 ότι καλύτερο νομίζω... Αλλά 1GB ram μόνο! Edited February 13, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ναι αλλά το S3 είναι ένα κινητό που άμα το βρεί, που σίγουρα κάπου θα υπάρχει θα το κρατήσει άνετα μια 4ετία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Για μενα πρωτη σου επιλογη το L9ii... απιστευτο κινητο για τα χρηματα του ;) το Optimus G επισης απιστευτα Smooth +2GB RAM, αλλα δεν εχει SD και USB-OTG... Επισης Γιωργο μια χαρα 4.4 θα παρει ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Το Optimus G θα πάρει 4.4? Το L9 καλό κινητό αλλά στα ίδια λεφτά μπορεί να πάρει S3 από internet. 250κάτι το έχει στο skroutz χωρίς μεταφορικά. 4πύρηνο με πολύ καλύτερη κάμερα! Εγώ θα κοιτάξω για κάνα μεταχειρισμένο S3 και αν δεν κάτσει κάτι ίσως χτυπήσω Optimus G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 244 το S3 πλέον Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Και εδώ μπαίνει ένα δίλημα. S3 ή optimus G? Το S3 με stock android είναι πολύ laggy. Άρα θα πρέπει να παίξεις με custom λύσεις. Από την άλλη αφού θα πάς σε custom rom, μπορείς να το κάνεις και με το Optimus G. που έχει 10-20 ευρώ παραπάνω και με καλύτερα χαρακτηριστηκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δωσε λιγα παραπανω και παρε το "καλο" S3 με τα 2gb ram (i9305) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Περνάει το 300αρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Νοιάζομαι εγώ και έχω τις ίδιες απαιτήσεις με αυτές που αναγράφονται στο πρώτο ποστ. Είμαι ανάμεσα σε: LG Optimus G - περίπου 270 Motorola Moto G - περίπου 205 LG Optimus L9 II - νομίζω 250 σε καταστήματα, στο ιντερνετ δεν έψαξα Samgung Galaxy S3 - best seller νομίζω με πολύ καλή μπαταρία 260 στο ιντερνετ. Αυτά νομίζω. Άν έβρισκα το optimus g στα 250 θα το χτύπαγα χωρις 2η σκέψη. Δεν ξέρω αν θα πάρει κιτκατ η οχι, τα χαρακτηριστηκά του είναι τέλεια για την εποχή. Θα μου πείτε πάρε κινέζικο τότε, αλλά άλλη χάρη έχει το lg. ίσως και ποιότητα. Κύριος στόχος μου είναι να το κρατήσω πάνω από 3 χρόνια. 2ος στόχος μου να το πειράζω όσο το δυνατόν λιγότερο, δηλαδή να μην χρειάζεται να αλλάζω ρομ κάθε λίγο όπως στο nexus που 3 φορές το μήνα άλλαζα ρομ. Με πρώτη ματια βλέπουμε πως το motorola είναι vfm για τώρα αλλά με 1gb ram τί θα γίνει σε 2 χρόνια; Edited February 14, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Νοιάζομαι εγώ και έχω τις ίδιες απαιτήσεις με αυτές που αναγράφονται στο πρώτο ποστ. Είμαι ανάμεσα σε: LG Optimus G - περίπου 270 Motorola Moto G - περίπου 205 LG Optimus L9 II - νομίζω 250 σε καταστήματα, στο ιντερνετ δεν έψαξα Samgung Galaxy S3 - best seller νομίζω με πολύ καλή μπαταρία 260 στο ιντερνετ. Αυτά νομίζω. Άν έβρισκα το optimus g στα 250 θα το χτύπαγα χωρις 2η σκέψη. Δεν ξέρω αν θα πάρει κιτκατ η οχι, τα χαρακτηριστηκά του είναι τέλεια για την εποχή. Θα μου πείτε πάρε κινέζικο τότε, αλλά άλλη χάρη έχει το lg. ίσως και ποιότητα. Κύριος στόχος μου είναι να το κρατήσω πάνω από 3 χρόνια. 2ος στόχος μου να το πειράζω όσο το δυνατόν λιγότερο, δηλαδή να μην χρειάζεται να αλλάζω ρομ κάθε λίγο όπως στο nexus που 3 φορές το μήνα άλλαζα ρομ. Με πρώτη ματια βλέπουμε πως το motorola είναι vfm για τώρα αλλά με 1gb ram τί θα γίνει σε 2 χρόνια; Για εμενα να επιλεξεις κινητο με 2GB Ram..Αν εισαι αναμεσα σε S3 και Optimus G,εννοειται το Lg.. Η ποιοτητα του S3 δεν ειναι καλη,το ειχα το κινητο.Επισης εχει πολυ lag οχι μονο με stock rom αλλα και με custom. Ακομα μια επιλογη ειναι το Nexus 4 μεταχειρισμενο στα 200Ε περιπου. Δες και το Huawei P6,εχει αριστη ποιοτητα κατασκευης και θα παρει και 4.4 Kit Kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Ναι μάλλον για LG με κόβω... Αλλά κρίμα που έχασα την προσφορά του public στα 261... Τώρα θα ψάξω για κάνα μεταχειρισμένο... αλλά φοβάμαι την προηγούμενη μεταχείριση. :( 273 εδώ μαζί με μεταφορικά http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/36522-385330-lg-optimus-g-e975-mayro-detail Τί κατάστημα είναι αυτό; Εγκρίνεται; Edited February 14, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ναι μάλλον για LG με κόβω... Αλλά κρίμα που έχασα την προσφορά του public στα 261... Τώρα θα ψάξω για κάνα μεταχειρισμένο... αλλά φοβάμαι την προηγούμενη μεταχείριση. :( 273 εδώ μαζί με μεταφορικά http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/36522-385330-lg-optimus-g-e975-mayro-detail Τί κατάστημα είναι αυτό; Εγκρίνεται; Αν δεν το διάβασες,ίσως σε βοηθήσει στην επιλογή σου http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_vs_samsung_galaxy_s_iii-review-838.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ναι το ειχα δει αυτο. Βρηκα 3μηνων optimus g στα 240. Αξιζει? Με την κιτκατ τι γινεται? Θα την παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αν είναι άριστη κατάσταση Ναι, μην έχει ούτε μισό χτύπημα όμως... καλύτερο από το S3 σε όλα, ίσως εκτός κάμερας.. επίσημα δεν ξέρουμε, ανεπίσημα σου λέω σίγουρα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αν είναι άριστη κατάσταση Ναι, μην έχει ούτε μισό χτύπημα όμως... καλύτερο από το S3 σε όλα, ίσως εκτός κάμερας.. επίσημα δεν ξέρουμε, ανεπίσημα σου λέω σίγουρα Αν σκεφτουμε μακροπροθεσμα θα θελα να το κρατησω πανω απο 3 ετη. Θα αξιζε με την 4.1.2 σε περιπτωση που δεν παρει οφισιαλ αλλη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Η μόνη ομοιότητα που έχει το G με το s3 είναι ότι και τα δύο είναι smartphone. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, πρέπει να ανοίξεις δικό σου θέμα γιατί έτσι χαλάει του παιδιού που το άνοιξε. Τσάμπα είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 φιλε γνωμη μου ετσι. Στα 300-320 μπορεις να βρεις πλεον σε αγγελιες nexus 5 σφραγισμενο. Αλλη φαση δεν το συζηταω καν ψαξε αν θελεις εδω μεσα να βρεις review καμια συγκριση με τα συγκεκριμενα που αναφερεις οποτε αξιζει κατα την γνωμη μου να πας προς τα εκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ναι το ειχα δει αυτο. Βρηκα 3μηνων optimus g στα 240. Αξιζει? Με την κιτκατ τι γινεται? Θα την παρει? 30€ λιγότερα από καινούριο?Μπα... πάρε καινούριο να ξέρεις τι σου γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 ε όχι αν είναι να ανέβουμε σκαλί σκαλί, πάμε σε nexus 5 καλύτερα. Όσο μπορούμε κόβουμε. και στην περίπτωση που ανέφερα είχα τη δυνατότητα να το ελέγξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πάντως και το Note 2 είναι κορυφαία επιλογή. Έχει σχεδόν αγγίξει τα 300 ευρώ... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Συμφωνώ και επαυξάνω και το note 2 μερακλίδικη επιλογή (ειδικά σε σύγκριση με αυτά που γράφεις στο πρώτο σου μήνυμα karib )....με πάρα πολλές δυνατότητες (άλλωστε τα Note είναι μια κατηγορία μόνα τους) και μόνο - το μέγεθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 H συζήτηση πού αποσκοπεί; :confused: Σας έχει δώσει κάποια ένδειξη ότι νοιάζεται αυτός που την άνοιξε; :worry: Και βεβαια νοιαζομαι. Και παρακολουθω τη συζητηση. Διαβαζω και σκεφτομαι. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλλον κλινω προς το S3. Περασα σημερα απο ενα 'γερμανο' και το ειδα. Ενταξει, σε σχεση με τα 4.3 που εχω, ειναι μεγαλυτερο, αλλα ομως, δεν ειναι δα και θεορατο, νομιζω μπορω να ζησω με αυτο. Εκεινο που με προβληματιζει λιγο, ειναι η 'παλαιοτητα'. Ομως, ας ειναι δυο ετων τηλεφωνο, απο χαρακτηριστικα, τα εχει ολα. Τωρα παραπονα περι ταχυτητας τα προσπερναω, γιατι οσοι λενε για 'καθυστερησεις', θα επρεπε να δουν τι βίωσα με τον 800αρη και μονοπυρηνο... Οποτε, quad αν παρω, ειτε 'φεραρι' το λενε, είτε ΄πορσε', μικρη σημασια θα εχει για μενα, θα ειναι απλα 'αλλο επιπεδο'. Επισης με προβληματιζει λιγακι το 1gb, αλλα δεν θελω να υπερβω το 300αρι, οποτε μαλλον κι εδω πρεπει να κανω ενα συμβιβασμο. Δεν εχω καταληξει εντελως ακομη, το βασανιζω μεσα μου, καθως κατι 'αδιορατο' με προσελκυει και προς το moto g(το οτι ειναι νεο? οτι ειναι της google? οτι ειναι 4,5 οθονη? η ποιοτητα? - δεν εχω καταληξει...). Μαλλον ομως, η ζυγαρια βλεπω να κλινει προς το s3, σαν ολοκληρωμενη επιλογη, με βαση και τις ιδιαιτερες προτιμησεις μου που ανεφερα στο αρχικο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Το Optimus G το αποκλίεις που το βρίσκεισ στα 270? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αυτη τη φορα, εθεσα ως στοχο οτι θα κινηθω εκτος απροοπτου εντος της γκαμας της 'samsung'. Με μονη ισως εξαιρεση το moto g. Δεν ειναι οτι η lg ή η sony δεν εχουν καλα τηλεφωνα. Αλλα οποιος μπορει να με καταλαβει, 'εχω καει στον χυλο, και φυσαω και το γιαουρτι'. Το τωρινο μου τηλεφωνο ειναι το zte skate, τι να πω... Αναλογη 'τραυματικη εμπειρια', ειχα και στους υπολογιστες πριν λιγα χρονια. Ειχα την ατυχη εμπνευση, μες στον 'πλουραλισμο' των επιλογων της αγορας να παω σε acer laptop, το οποιο φροντισε να μου βγαλει την ψυχη αναποδα με τα προβληματα του. Ε μετα ξερετε σε τι πηγα; Στριμωχτηκα, πιεστηκα, μαζεψα τα χρηματα, και αντε γεια windows, πηγα σε mac! Και τελος μια δια παντος τα προβληματα. Ειπα στον εαυτο μου 'τελος οι μλκιες, μονο το καλυτερο, δεν αξιζει το σπασιμο νευρων και χρονου'. Αν δεν παθεις 'καζουρα' με κατι, μπορει να 'παιζεις' σε διαφορες μαρκες. Εγω ομως, δεν αντεχω αλλους πειραματισμους. Και μονο για το support που εχει η samsung, αποφασισα να παιξω εκει, με εξαιρεση ειδικη, το moto g σαν εναλλακτικη. Αυτα για την ιστορια. Με τις παρατηρησεις σας, τις οποιες διαβαζω, θεωρω οτι μαθαινω χρησιμα πραγματα ετσι κι αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts