Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αλλα το θεμα ειναι να γινει τωρα οτι γινει πριν ο σκυλακος βρεθει σε κανεναν καδο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν ξερω αν επιασε τοπο το κραξιμο, η απλα κατεβηκε η θεια φωτιση, ο σκυλακος πηγε σημερα την πρωτη βολτα της ζωης του, τα μπωλακια του γεμισαν κι ο χωρος του καθαριστηκε... Ειναι ενα καλο ξεκινημα που ελπιζω να συνεχιστει.... (Η κοπελα που μενει ακριβως απεναντι και με ενημερωνει, θα αποκτησει οπου ναναι το μωρο της με το καλο... αλλα δεν παυει να στεναχωριεται για το σκυλακο που βλεπει καθε μερα....) Τελικα το να δημοσιοποιεις μερικα πραγματα φαινεται τελικα να εχει αποτελεσμα.....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Χμμ δεν είχα καταλάβει ότι λέγατε για το δικό μου σκύλο, τώρα που τα διάβασα όλα αυτά βγήκα και καθάρισα :p

Σοβαρά πάντως μου φαίνεται να έχω χάσει επεισόδια. Τελικά πως τον κράξατε, face2face ή φέρατε καμία υπηρεσία;

Στη διπλανή μου πολυκατοικία (που όμως είναι σαν μεσοτοιχία και ακούω και μέσα από το σπίτι αρε Αθήνα με τα ωραία σου) έχουν ένα μικρό σκυλάκι από αυτά που κάνουν φοβερό σαματά. Δεν σταματάει ποτέ να γαβγίζει, μιλάω στο τηλέφωνο και το αναγνωρίζουν οι άνθρωποι που μιλάω. Αν δεν ακούγεται "μου λένε που πήγε ο σκύλος;;";;

Εντάξει είμαστε φιλόζωοι, δεν λέμε να μην έχουν σκυλάκια αλλά δεν έχουν καμία υποχρέωση να κάνουν κάτι; Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται κάθε μέρα και ώρα....

KCB

Πριν περιπου 2 μηνες πηρα ενα ινδικο χοιριδιο και το ονομασα σωτηρη και το αγαπω παρα πολυ.να σημειωσω οτι ειμαι πολυ φιλοζωος και εχουμε 3 γατες εναν σκυλο και 2 ορτικια και ειναι ολοι σε αριστη κατασταση.αυτο που με απασχολει ειναι η φροντιδα και η υγεια του σωτηρη .απο τροφη του δινω οτι ποιο φρεσκο υπαρχει πιπεριες μαϊντανο σταφιλι καρπουζι και πολλα αλλα επισης του δινω και την τροφη απο τ pet shop που παιρνω. τον καθαριζω συνεχεια και προσεχω παντα το κλουβι του να ειναι τελειο.αυτο που με ανησυχει ειναι οτι καμμια φορα κανει το κλουβι χαλια πεταει ολα τα ροκανιδια τα φαγητα και τρεχει σαν τρελος. Γιατι ειναι τοσο νευρικος?μηπως πρεπει να παρω ακομα ενα για να εχει παρεα?γνωριζει κανενας τι αλλο πρεπει να προσεξω στην φροντιδα του. ευχαριστω
http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

χτες ο σκυλος μου πηγε επισκεψη!!

ηταν στο σπιτακι του,οταν ξεκινησε να βρεχει.εγω ειμουν στο ιατρειο και δεν ηξερα τα κατορθωματα του..

απο τις αστραπες και τις βροντες λοιπον(τις φοβαται παρα πολυ) πηδηξε στο διπλα διαμερισμα και μπηκε μεσα στο σαλονι τους τρεμοντας,και στρογγυλοκαθισε κατω απο το τραπεζακι τους!!

το παιδι(ειναι ο ενοικιαστης μας)με πηρε τηλεφωνο γιατι επρεπε να φυγει και δεν ηξερε τι να κανει το σκυλι..

το προβλημα ειναι πως ο σκυλος δεν περασε κατω απο το χωρισμα γιατι απο εκει δε χωραει με τπτ!!!συνεπως πηδηξε με τα μπροστινα ποδια εξω απο το μπαλκονι,και τα περασε στο διπλα.

τι να κανω τωρα;;αν βαλω πλεγμα για να μην περναει διπλα μπορει σε καποια αντιστοιχη περιπτωση να το βρω στην αυλη:( τι να κανω;;

υγ.οι μπαλκονοπορτες του σπιτου ηταν ολες κλειστες εκτος απο μια(αυτη διπλα στο σπιτακι του)αλλα για καποιο λογο προτιμησε ναπαει επισκεψη διπλα(ισως επειδη ακουσε ομιλιες)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παιδιά πρόσφατα μου χάρισαν ένα μπουλ τεριέ άσπρο κουτάβι.

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι κοινωνικό και καλό / προστατευτικό με τα παιδιά, καθώς επίσης αν κάνει και για φύλακας?

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

• 1 month later...
Πριν λίγο καιρό φιλιξένησα ένα γατάκι για δύο ημέρες και είμαι ενθουσιασμένη με την εμπειρία (δεν είχα ποτέ εώς τώρα κατοικίδιο). Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρά να πάρω ένα γατί, αλλά ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι λείπω μέχρι τις 5 στη δουλειά και θα πρέπει να μένει μόνο του. Επίσης, με απασχολεί το πόσο εύκολο θα είναι να το εκπαιδεύσω να "τα κάνει" σε συγκεκριμένο μέρος, καθώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο να περάσω μαζί του τον πρώτο καιρό. Το σπίτι που ζω είναι σχετικά μικρό αλλά έχει μεγάλο μπαλκόνι. Θα εκτιμούσα τις γνώμες όλων όσων έχουν γατιά και ζουν σε διαμέρισμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire"

στις γατουλες η εκπαιδευση με την αμμο ειναι σχετικα ευκολη..δεν ξερω πως γινεται,αλλα οσα γατια και αν ειχα,παντα πηγαιναν απο μονα τους στην αμμο.

μοναδικο προβλημα στην επιθυμια σου φανταζει η πολυωρη απουσια σου απο το σπιτι.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

στις γατουλες η εκπαιδευση με την αμμο ειναι σχετικα ευκολη..δεν ξερω πως γινεται,αλλα οσα γατια και αν ειχα,παντα πηγαιναν απο μονα τους στην αμμο.

μοναδικο προβλημα στην επιθυμια σου φανταζει η πολυωρη απουσια σου απο το σπιτι.

σωστα. και κυριως το καλοκαιρι...

εμεις ειχαμε αφησει μια γατουλα για 15μερες μονη... κριμα απο τον θεο... πηγαινε η γιαγια για λιγο αλλα και παλι τι να το κανεις...

Πριν λίγο καιρό φιλιξένησα ένα γατάκι για δύο ημέρες και είμαι ενθουσιασμένη με την εμπειρία (δεν είχα ποτέ εώς τώρα κατοικίδιο). Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρά να πάρω ένα γατί, αλλά ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ότι λείπω μέχρι τις 5 στη δουλειά και θα πρέπει να μένει μόνο του. Επίσης, με απασχολεί το πόσο εύκολο θα είναι να το εκπαιδεύσω να "τα κάνει" σε συγκεκριμένο μέρος, καθώς δεν θα έχω αρκετό χρόνο να περάσω μαζί του τον πρώτο καιρό. Το σπίτι που ζω είναι σχετικά μικρό αλλά έχει μεγάλο μπαλκόνι. Θα εκτιμούσα τις γνώμες όλων όσων έχουν γατιά και ζουν σε διαμέρισμα.
Η πολύωρη απουσία την ημέρα από το σπίτι δεν είναι πρόβλημα για γατί. Δεν χρειάζονται βόλτα και δεν τρώνε ακατάσχετα. Ρυθμίζουν όλες τις ανάγκες τους σωστά. Η εκπαίδευση για την άμμο είναι γελοία, σχεδόν αυτόματη, με ελάχιστες εξαιρέσεις προβλημάτων υγείας και κακής τοποθέτησης του δοχείου μόνο. Πρόβλημα θα έχεις με το ξύσιμο των νυχιών στα έπιπλα (ακόμα και αν έχεις ονυχοδρόμιο) και με συμπεριφορές περίεργες αν δεν είναι στειρωμένο (που συνιστώ ανεπιφύλακτα να είναι). Τέλος, να ξέρεις ότι θα έχεις πρόβλημα αν θες να πας πολυήμερο ταξίδι και δεν μπορείς να το πάρεις μαζί και να το αφήσεις κάπου.

Ωραία site που βρήκα με την ευκαιρία που μου έδωσες:

Αίλουρος

MyCat

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμένα μου έτυχε περιπτωσάρα γάτα.Ήθελε όλη την ώρα να ασχολούμαι μαζί της.Το βράδυ ήθελε να κοιμόμαστε αγκαλίτσα και όταν την έκλεινα έξω απο το δωμάτιο έκλαιγε και γρατσούναγε την πόρτα...μεγαλώνοντας εξελίχθηκε σε πολύ κακό χαρακτήρα...έκανε επιθεσεις συνέχεια(χέρια-πόδια μου παντού γρατσουνιές) και αναγκαστικά κατέληξε στον κήπο του σπιτιού των γονιών μου :O

iN seArch of a brAin...

http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg

Πολύ ωραίο!

Καναρίνι είναι?

αυτη ειναι η γατουλα μου.την εχω εδω και 6 μηνες περιπου.παντως οταν τα γατια μπορει να μην εχουν βασικες αναγκες αλλα χρειαζονται καποιον συνεχεια κοντα τους. Η Μια για παραδειγμα οταν λειπω ωρες μου τα καταστρεφει ολα εδω μεσα με αποτελεσμα να βρισκω σημειωσεις στον διαδρομο και στο μπανιο και οταν ειμαι ολη τη μερα σπιτι ολο χαρουλες ειναι...

http://img216.imageshack.us/img216/9012/hpim2076zs7.jpg

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΙΑ,ΜΟΡΦΕΣ,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!

ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραίο!

Καναρίνι είναι?

Μάλλον "φλώρος" :p

Πλάκα έχει :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μάλλον "φλώρος" :p

Πλάκα έχει :)

ε οχι και φλωρος ο μπουμπης.....ειπαμε,ειναι ρατσα αλλα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει,εχει και δαχτυλιδι στο ποδι νομιζω φαινεται......3 χρονων πρεπει να ειναι

Πολύ όμορφη.

Την βγάζεις και βόλτα?

οχι βρε απλα τα μπαλκονια επικοινωνουν κ οι γειτονες δεν ειναι και τοσο φιλοι με τα ζωα και της εχω λουρακι στο μπαλκονι!

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΜΟΝΟ ΚΟΡΜΙΑ,ΜΟΡΦΕΣ,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!

ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ!

[sIGPIC][/sIGPIC]