nelly Δημοσιεύτηκε September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2004 Φωτογραφίες και ιστορίες από τα αγαπημένα μας πλάσματα :) Αφιερωμένο το θέμα στον Αγάπιο που μας έδωσε την αφορμή και στο ζουζούνη μου που δεν υπάρχει πια, αλλά υπάρχει ένα όμορφο xamster,θα επανέλθω με φωτογραφίες :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 7 Σεπ. 2004 , 18:20) Φωτογραφίες και ιστορίες από τα αγαπημένα μας πλάσματα :) Αφιερωμένο το θέμα στον Αγάπιο που μας έδωσε την αφορμή και στο ζουζούνη μου που δεν υπάρχει πια, αλλά υπάρχει ένα όμορφο xamster,θα επανέλθω με φωτογραφίες :) Που σημαινει οτι μιλαμε για οποιοδηποτε ζωακι κι οχι μονο για σκυλακια;Aχ μπραβο!!! :rotfl: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Έγω έχω 2 αδεφάκια, μετράνε :;;;;; :Ρ:Ρ Πάντως θα ήθελα τρομερά ένα σκυλί :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Sodan και τα αδελφάκια σου καλά είναι την δουλειά τους την κάνουν :p nelly γλυκιά μου δεν είχαμε τέτοιο θέμα και πριν που πήγε χάθηκε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 ego exo ena skulaki...arseniko fox terie me grifon kanis(einai hmiaimo to glukouli mou)..gennh8hke stis 15-7-1999 kai ego to exo apo 21-7-99..to phra polu morouli kai to taiza me to mpimperon ka8os h mama tou de mporouse na to prosexei... to leme mpeli..apo to tempelis..einai glukas ..foto tou de sas bazo ( :p ) giati eimai prolhptikh... apo ta xeria moy exoun perasei polla zoakia:skulakia,gatakia,poulakia,psarakia(ola ta eis -akia) akoma kai skoulikia...eixa epeishs kounelakia,peristeria,kai sto xorio papies... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Εμείς έχουμε ένα γάτο τέρας (μισό μέτρο μήκος χωρίς την ουρά). Δυστυχώς προέκυψε διαβητικός (έτρωγε πολύ ο άτιμος, του δίναμε και εμείς οι χαζοί) και τώρα του βαράμε ινσουλίνες κάθε μέρα. Ελπίζω να αντέξει χρόνια ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Κ γω μόλις ενηλικιωθώ θα ήθελα να αποκτήσω ένα σκυλί(γερμανικός ποιμενικός),γιατί ένα κατοικίδιο βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογίας μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 ena hamsteraki exw egw kai ton lew ntagla giati oli mera :zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 μακάρι να αντέξει το παιδί....εγώ έχω 2 γάτους,2 χρονων ο μικρός και 5 κιλά, 2.5 χρόνων ο μεγάλος και 5,5 κιλά. μπέμπης και αχιλλέας :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 7 Σεπ. 2004 , 18:20) Φωτογραφίες και ιστορίες από τα αγαπημένα μας πλάσματα :) Αφιερωμένο το θέμα στον Αγάπιο που μας έδωσε την αφορμή και στο ζουζούνη μου που δεν υπάρχει πια, αλλά υπάρχει ένα όμορφο xamster,θα επανέλθω με φωτογραφίες :) Καλά ε...ο κύριος Ζουζούνης δεν παίζεται κούκλος! :D Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Προς στιγμήν.....11 γάτες, 18 γατάκια, έναν γάτο τον Μαύρο..τη γιαγιά γάτα, την Ασπρούλα, τον Ρόξυ, λυκόσκυλο....η μεγάλη μου αδυναμία, ένα γκριφόν την Μπουμπού, άλλα 10 αδέσποτα που με θυμούνται όταν πεινάνε πάρα πολύ....2 γαρδέλια, τον Μήτσι και την Πίτσι, δύο πάπιες...δεν θα πω άλλα ονόματα.....είναι αρκετά πάντως.......κι έχουν ακόμα να περάσουν...... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 7 Σεπ. 2004 , 22:59) Προς στιγμήν.....11 γάτες, 18 γατάκια, έναν γάτο τον Μαύρο..τη γιαγιά γάτα, την Ασπρούλα, τον Ρόξυ, λυκόσκυλο....η μεγάλη μου αδυναμία, ένα γκριφόν την Μπουμπού, άλλα 10 αδέσποτα που με θυμούνται όταν πεινάνε πάρα πολύ....2 γαρδέλια, τον Μήτσι και την Πίτσι, δύο πάπιες...δεν θα πω άλλα ονόματα.....είναι αρκετά πάντως.......κι έχουν ακόμα να περάσουν...... Φάρμα έχεις; :rolleyes: :lol: :lol: Κι εγώ ήθελα πολύ πριν από πολλά χρόνια σκύλο αλλά δεν θέλανε οι συγγενείς μου στην πολυκατοικία... :( Τώρα έχουν όλοι οι συγγενείς μου(έγινε της μόδας βλέπετε) και δεν έχουμε εμείς!!! :blink: :wacko: :mad: Τι να πεις τώρα... :cry: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Eχω 2 μικρα γατακια και μια μεγαλη(αρσενικο) τον Τιτικο ( :p ) .Τι ονομα ειναι αυτο μην με ρωτατε...Δεν εχω ιδεα!! :lol: .Αλλα η μεγαλη μου αγαπη και αδυναμια ειναι η Ηρα μου...Βελγικος ποιμενικος(Μαλινουα).Ειναι δλδ μαυρο λυκοσκυλο.Παρολο που ειναι μολις 1ος ετους ειναι τερας...Μαναρι μου.... :* Θα προσπαθησω να την βγαλω φωτο αλλα δεν καθεται η ρουφιανα! :lol: .Ασε που φοβαμαι μην μου φαει το κινητο... :p Υ.Γ:Το μεγαλο γελιο ειναι οταν ο Τιτικος κυνηγαει την Ηρα... :lol: .Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη... :lol: :lol: :lol: .Το χαζο φοβαται το δικο μας το γατο και ολες τις αλλες γατες τις κυνηγαει! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Mιλώντας για γατιά, κάτω στην πολυκατοικία μου έχει εμαφνιστεί πλέον μία διασταύρωση γάτας με ελέφαντα. Από το πολύ τάισμα όλες οι γάτες έχουν γίνει ΤΟΦΑΛΟΙ. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 7 Σεπ. 2004 , 23:53) Mιλώντας για γατιά, κάτω στην πολυκατοικία μου έχει εμαφνιστεί πλέον μία διασταύρωση γάτας με ελέφαντα. . Από το πολύ τάισμα όλες οι γάτες έχουν γίνει ΤΟΦΑΛΟΙ :confused: καιρός για Gilli Diet και Laser line Clinics... :lol: :lol: :alien: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, γράφω το γράμμα από τώρα για να προλάβεις να το προμηθευτείς. Θέλω: 1 γυάλα με πιράνχας 1 κατοικίδιο ρινόκερο και 1 κατοικία αλιγάτορα Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Στην πραγματικότητα ένα γάτο έχω Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 autos einai o gatoulis mou ton esosa konta to pasxa apo enan adespoto skilo o opoios ton eixe parei apo kapou kai ton <<pigene bolta>> sto stoma tou !!, ton epiasa meta apo kinigi kai tou ton pira!!! itan imeron akoma prin 1 mina eixe xathei o alos gatoulis pou ixa 7 xronia cat 1 cat 2 Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 μου κανει εντυπωση που δεν εχουν γραψει ακομη για ιγκουανα.ελπιζω να μην τα πεταξαν μολις μεγαλωσαν...(εως 1+μετρο φτανουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αυτή είναι η Αύρα μας, που ήρθε στην οικογένια τον Ιούνιο και τώρα είναι περίπου 6 μηνών. :) Θα συμφωνήσω με τον jog, στο ότι βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογία. Έχει φέρει έναν άλλο, πιο ευχάριστο "αέρα" στο σπίτι. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura2.jpg Κατάφερε πάντως να με κάνει χώμα το βρωμόσκυλο, όταν μου είπαν πως όταν έφυγα, την επόμενη μέρα ήταν στα μαύρα της τα χάλια και ανέβαινε συνέχεια στο κρεβάτι και την καρέκλα του γραφείου μου. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 H λατρεμένη μου.. :happy: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 8 Σεπ. 2004 , 05:20) Αυτή είναι η Αύρα μας, που ήρθε στην οικογένια τον Ιούνιο και τώρα είναι περίπου 6 μηνών. :) Θα συμφωνήσω με τον jog, στο ότι βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογία. Έχει φέρει έναν άλλο, πιο ευχάριστο "αέρα" στο σπίτι. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura2.jpg Κατάφερε πάντως να με κάνει χώμα το βρωμόσκυλο, όταν μου είπαν πως όταν έφυγα, την επόμενη μέρα ήταν στα μαύρα της τα χάλια και ανέβαινε συνέχεια στο κρεβάτι και την καρέκλα του γραφείου μου. :( Ναι και τα κατοικίδια έχουν κ αυτά τα δικά τους αισθήματα.και με πολλούς τρόπους καταφέρνουν να δείξουν την απώλεια(προσωρινή έσχτω)αυτού που αγαπάνε :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.Η Ηρα μου! :* :* .Kι αυτο ειναι το αλλο γλυκουλι μου.Το ενα απο τα 2 γατακια..Αχου!! :* :) Y.Γ:Εχει σκονη στη μυτη της(Ηρα) επειδη προ ολιγου εσκαβε στα χωματα...Δουλεια δεν εχει να κανει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 autos einai o cookie!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 o cookie pali!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Βρε παιδακια θελω να ανεβασω μια photo αλλα δεν εχω καταλαβει τις οδηγιες για το πως εισαγει κανεις μια εικονα.Τοσο χαζη ειμαι;;; :( Μπορει καποιος με pm να μου εξηγησει λιγο καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts