Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φωτογραφίες και ιστορίες από τα αγαπημένα μας πλάσματα :)

Αφιερωμένο το θέμα στον Αγάπιο που μας έδωσε την αφορμή και στο ζουζούνη μου που δεν υπάρχει πια, αλλά υπάρχει ένα όμορφο xamster,θα επανέλθω με φωτογραφίες :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 7 Σεπ. 2004 , 18:20)

Αφιερωμένο το θέμα στον Αγάπιο που μας έδωσε την αφορμή και στο ζουζούνη μου που δεν υπάρχει πια, αλλά υπάρχει ένα όμορφο xamster,θα επανέλθω με φωτογραφίες :)

Που σημαινει οτι μιλαμε για οποιοδηποτε ζωακι κι οχι μονο για σκυλακια;Aχ μπραβο!!! :rotfl: :)

Έγω έχω 2 αδεφάκια, μετράνε :;;;;; :Ρ:Ρ

Πάντως θα ήθελα τρομερά ένα σκυλί :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Sodan και τα αδελφάκια σου καλά είναι την δουλειά τους την κάνουν :p nelly γλυκιά μου δεν είχαμε τέτοιο θέμα και πριν που πήγε χάθηκε?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

ego exo ena skulaki...arseniko fox terie me grifon kanis(einai hmiaimo to glukouli mou)..gennh8hke stis 15-7-1999 kai ego to exo apo 21-7-99..to phra polu morouli kai to taiza me to mpimperon ka8os h mama tou de mporouse na to prosexei...

to leme mpeli..apo to tempelis..einai glukas ..foto tou de sas bazo ( :p ) giati eimai prolhptikh...

apo ta xeria moy exoun perasei polla zoakia:skulakia,gatakia,poulakia,psarakia(ola ta eis -akia) akoma kai skoulikia...eixa epeishs kounelakia,peristeria,kai sto xorio papies...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμείς έχουμε ένα γάτο τέρας (μισό μέτρο μήκος χωρίς την ουρά). Δυστυχώς προέκυψε διαβητικός (έτρωγε πολύ ο άτιμος, του δίναμε και εμείς οι χαζοί) και τώρα του βαράμε ινσουλίνες κάθε μέρα. Ελπίζω να αντέξει χρόνια ακόμα.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Κ γω μόλις ενηλικιωθώ θα ήθελα να αποκτήσω ένα σκυλί(γερμανικός ποιμενικός),γιατί ένα κατοικίδιο βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογίας μας. :)

μακάρι να αντέξει το παιδί....εγώ έχω 2 γάτους,2 χρονων ο μικρός και 5 κιλά, 2.5 χρόνων ο μεγάλος και 5,5 κιλά. μπέμπης και αχιλλέας :o
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 7 Σεπ. 2004 , 18:20)

Καλά ε...ο κύριος Ζουζούνης δεν παίζεται κούκλος! :D

Namaste!

Προς στιγμήν.....11 γάτες, 18 γατάκια, έναν γάτο τον Μαύρο..τη γιαγιά γάτα, την Ασπρούλα, τον Ρόξυ, λυκόσκυλο....η μεγάλη μου αδυναμία, ένα γκριφόν την Μπουμπού, άλλα 10 αδέσποτα που με θυμούνται όταν πεινάνε πάρα πολύ....2 γαρδέλια, τον Μήτσι και την Πίτσι, δύο πάπιες...δεν θα πω άλλα ονόματα.....είναι αρκετά πάντως.......κι έχουν ακόμα να περάσουν......
I want it ALL and I want it delivered!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 7 Σεπ. 2004 , 22:59)

Προς στιγμήν.....11 γάτες, 18 γατάκια, έναν γάτο τον Μαύρο..τη γιαγιά γάτα, την Ασπρούλα, τον Ρόξυ, λυκόσκυλο....η μεγάλη μου αδυναμία, ένα γκριφόν την Μπουμπού, άλλα 10 αδέσποτα που με θυμούνται όταν πεινάνε πάρα πολύ....2 γαρδέλια, τον Μήτσι και την Πίτσι, δύο πάπιες...δεν θα πω άλλα ονόματα.....είναι αρκετά πάντως.......κι έχουν ακόμα να περάσουν......

Φάρμα έχεις; :rolleyes: :lol: :lol:

Κι εγώ ήθελα πολύ πριν από πολλά χρόνια σκύλο αλλά δεν θέλανε οι συγγενείς μου στην πολυκατοικία... :( Τώρα έχουν όλοι οι συγγενείς μου(έγινε της μόδας βλέπετε) και δεν έχουμε εμείς!!! :blink: :wacko: :mad:

Τι να πεις τώρα... :cry:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Eχω 2 μικρα γατακια και μια μεγαλη(αρσενικο) τον Τιτικο ( :p ) .Τι ονομα ειναι αυτο μην με ρωτατε...Δεν εχω ιδεα!! :lol: .Αλλα η μεγαλη μου αγαπη και αδυναμια ειναι η Ηρα μου...Βελγικος ποιμενικος(Μαλινουα).Ειναι δλδ μαυρο λυκοσκυλο.Παρολο που ειναι μολις 1ος ετους ειναι τερας...Μαναρι μου.... :* Θα προσπαθησω να την βγαλω φωτο αλλα δεν καθεται η ρουφιανα! :lol: .Ασε που φοβαμαι μην μου φαει το κινητο... :p

Υ.Γ:Το μεγαλο γελιο ειναι οταν ο Τιτικος κυνηγαει την Ηρα... :lol: .Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο το Γιαννη... :lol: :lol: :lol: .Το χαζο φοβαται το δικο μας το γατο και ολες τις αλλες γατες τις κυνηγαει! :confused:

Mιλώντας για γατιά, κάτω στην πολυκατοικία μου έχει εμαφνιστεί πλέον μία διασταύρωση γάτας με ελέφαντα. Από το πολύ τάισμα όλες οι γάτες έχουν γίνει ΤΟΦΑΛΟΙ.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 7 Σεπ. 2004 , 23:53)

Mιλώντας για γατιά, κάτω στην πολυκατοικία μου έχει εμαφνιστεί πλέον μία διασταύρωση γάτας με ελέφαντα. . Από το πολύ τάισμα όλες οι γάτες έχουν γίνει ΤΟΦΑΛΟΙ

:confused:

καιρός για Gilli Diet και Laser line Clinics... :lol: :lol: :alien: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, γράφω το γράμμα από τώρα για να προλάβεις να το προμηθευτείς. Θέλω:

1 γυάλα με πιράνχας

1 κατοικίδιο ρινόκερο

και 1 κατοικία αλιγάτορα

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. Στην πραγματικότητα ένα γάτο έχω

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

autos einai o gatoulis mou

ton esosa konta to pasxa apo enan adespoto skilo o opoios ton eixe parei apo kapou kai ton <<pigene bolta>> sto stoma tou !!, ton epiasa meta apo kinigi kai tou ton pira!!! itan imeron akoma

prin 1 mina eixe xathei o alos gatoulis pou ixa 7 xronia

cat 1

cat 2

http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW

μου κανει εντυπωση που δεν εχουν γραψει ακομη για ιγκουανα.ελπιζω να μην τα πεταξαν μολις μεγαλωσαν...(εως 1+μετρο φτανουν)

Αυτή είναι η Αύρα μας, που ήρθε στην οικογένια τον Ιούνιο και τώρα είναι περίπου 6 μηνών. :)

Θα συμφωνήσω με τον jog, στο ότι βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογία. Έχει φέρει έναν άλλο, πιο ευχάριστο "αέρα" στο σπίτι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura2.jpg

Κατάφερε πάντως να με κάνει χώμα το βρωμόσκυλο, όταν μου είπαν πως όταν έφυγα, την επόμενη μέρα ήταν στα μαύρα της τα χάλια και ανέβαινε συνέχεια στο κρεβάτι και την καρέκλα του γραφείου μου. :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 8 Σεπ. 2004 , 05:20)

Αυτή είναι η Αύρα μας, που ήρθε στην οικογένια τον Ιούνιο και τώρα είναι περίπου 6 μηνών. :)

Θα συμφωνήσω με τον jog, στο ότι βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογία. Έχει φέρει έναν άλλο, πιο ευχάριστο "αέρα" στο σπίτι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/32Aura2.jpg

Κατάφερε πάντως να με κάνει χώμα το βρωμόσκυλο, όταν μου είπαν πως όταν έφυγα, την επόμενη μέρα ήταν στα μαύρα της τα χάλια και ανέβαινε συνέχεια στο κρεβάτι και την καρέκλα του γραφείου μου. :(

Ναι και τα κατοικίδια έχουν κ αυτά τα δικά τους αισθήματα.και με πολλούς τρόπους καταφέρνουν να δείξουν την απώλεια(προσωρινή έσχτω)αυτού που αγαπάνε :o

Αυτη ειναι η μεγαλη μου αγαπη.Η Ηρα μου! :* :* .Kι αυτο ειναι το αλλο γλυκουλι μου.Το ενα απο τα 2 γατακια..Αχου!! :* :)

Y.Γ:Εχει σκονη στη μυτη της(Ηρα) επειδη προ ολιγου εσκαβε στα χωματα...Δουλεια δεν εχει να κανει... :lol:

Βρε παιδακια θελω να ανεβασω μια photo αλλα δεν εχω καταλαβει τις οδηγιες για το πως εισαγει κανεις μια εικονα.Τοσο χαζη ειμαι;;; :( Μπορει καποιος με pm να μου εξηγησει λιγο καλυτερα;