jane_butterfly Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea ( 8 Σεπ. 2004 , 16:01) Εγώ πάντως έχω αποφασίσει ότι Μήνα - Εβδομαδα κτλ Μέλιτος θέλω να πάω εδώ . Ρίξε μια ματιά και μου λές ;) :whistle: ο vampyre το ξέρει αυτό; :whistle: :p :rolleyes: :D ( λέμε τώρα! :innocent: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 8 Σεπ. 2004 , 19:50) ο vampyre το ξέρει αυτό; :whistle: :p :rolleyes: :D ( λέμε τώρα! :innocent: ) Να μαθω κι εγω γιατι το λετε αυτο που ειμαι καινουρια και δεν τα ξερω;;;;;(και μετα σταματαμε το off topic και γυρναμε στο θεμα :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 8 Σεπ. 2004 , 19:53) Να μαθω κι εγω γιατι το λετε αυτο που ειμαι καινουρια και δεν τα ξερω;;;;;(και μετα σταματαμε το off topic και γυρναμε στο θεμα :D ) έχεισ πμ :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea ( 8 Σεπ. 2004 , 16:01) Εγώ πάντως έχω αποφασίσει ότι Μήνα - Εβδομαδα κτλ Μέλιτος θέλω να πάω εδώ . Ρίξε μια ματιά και μου λές ;) :whistle: Άψογη επιλογή! Μόλις αποφάσισα και εγώ που θα ήθελα να πάω. :D Ευχαριστώ, bluesea! :happy: Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Γ***το... Επιμένω όμως για Αλάσκα, πως να το κάνουμε είμαι χειμερινός τύπος... Χιόνια, παγετώνες, πολικές αρκουδές, πολικές θερμοκρασίες, γούνες, τζάκια κλπ... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo ( 9 Σεπ. 2004 , 02:28) Γ***το... Επιμένω όμως για Αλάσκα, πως να το κάνουμε είμαι χειμερινός τύπος... Χιόνια, παγετώνες, πολικές αρκουδές, πολικές θερμοκρασίες, γούνες, τζάκια κλπ... Κι εγω ειμαι χειμερινος τυπος,αλλα για ταξιδι του μελιτος ειδικα,με δελεαζει περισσοτερο κπαποιο εξωτικο μερος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 8 Σεπ. 2004 , 16:08) Ουαου!!!! :eek: Θα πονεσει λιγακι η τσεπη αλλα αξιζει!!!!Λες;Πω πω τωρα κολλησα :rotfl: Καταπληκτικό μέρος! Όσα λεφτά και να δώσεις θα είναι τα καλύτερα ξοδεμένα της ζωής σου! :) Θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστες στιγμές σε αυτό το μέρος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 8 Σεπ. 2004 , 19:50) ο vampyre το ξέρει αυτό; :whistle: :p :rolleyes: :D ( λέμε τώρα! :innocent: ) Εχμ... το link o vampyre το έστειλε στη bluesea ;) :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 9 Σεπ. 2004 , 11:06) Καταπληκτικό μέρος! Όσα λεφτά και να δώσεις θα είναι τα καλύτερα ξοδεμένα της ζωής σου! :) Θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστες στιγμές σε αυτό το μέρος :) Αν σκεφτεις οτι ο γαμος δεν θα ειναι 'βαρυς' με την εννοια του οτι επειδη δεν μ'αρεσουν οι πολυ λαμπερες και μεγαλοπρεπεις καταστασεις,θα ακολουθησω ενα στυλ λιτο αλλα ομορφο σε ολα μεσα σ'αυτον.Οποτε ολα τα λεφτα που θα γλιτωσω θα τα διαθεσω στο ταξιδι!!! :D Πως τα λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 9 Σεπ. 2004 , 11:23) Αν σκεφτεις οτι ο γαμος δεν θα ειναι 'βαρυς' με την εννοια του οτι επειδη δεν μ'αρεσουν οι πολυ λαμπερες και μεγαλοπρεπεις καταστασεις,θα ακολουθησω ενα στυλ λητο αλλα ομορφο σε ολα μεσα σ'αυτον.Οποτε ολα τα λεφτα που θα γλιτωσω θα τα διαθεσω στο ταξιδι!!! :D Πως τα λεω! Σωστή! Μπορείς να γλιτώσεις πολλά λεφτά έτσι και να τα απολαύσεις με αυτόν που αγαπάς :) :D : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Emeis eixame paei oikogeneiakws Maldives! Polu wraia itan! katapliktika! Leei na pas gia mina melitos. Opws eipe kai enas filos pio panw, itan gemato zeugaria neonumfwn! Den to suzitw pws se epiane katathlipsi me tooooooooooosa melia, alla genika itan super! To clue vevaia itan oti vlepame sunexws tin Menegaki.....! Eleos!!! Prwinos kafes me tin Eleni fatsa (Kuriolektika) xaxaxa Rikse mia matia edw : http://www.visitmaldives.com.mv/ Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 9 Σεπ. 2004 , 11:16) Εχμ... το link o vampyre το έστειλε στη bluesea ;) :) :eek: ώστε είναι οργανωμένο το έγκλημα ε ;) :p :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 9 Σεπ. 2004 , 15:45) Emeis eixame paei oikogeneiakws Maldives! Polu wraia itan! katapliktika! Leei na pas gia mina melitos. Opws eipe kai enas filos pio panw, itan gemato zeugaria neonumfwn! Den to suzitw pws se epiane katathlipsi me tooooooooooosa melia, alla genika itan super! To clue vevaia itan oti vlepame sunexws tin Menegaki.....! Eleos!!! Prwinos kafes me tin Eleni fatsa (Kuriolektika) xaxaxa Rikse mia matia edw : http://www.visitmaldives.com.mv/ Kαπου το εχει παρει το ματι μου το site....Eχω κι εγω στο μυαλο μου τις Μαλ...βιδες :lol: :wacko: ,αλλα σπαζομαι λιγακι γιατι οντως ενα πολυ μεγαλο μερος των νεονυμφων τις επιλεγει ως τελικο προορισμο με αποτελεσμα οταν πηγαινεις να νιωθεις 1 η μαλλον 2 απο τους πολλους.Βεβαια δεν εχω αποκλεισει καμια ιδεα ακομα....Τhanks anyway! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 koita yparxoun polla polla polla meri na pas gia mina tou melitos! Auto eksartatai apo to ti xaraktires eiste, kai pws thelete na perasete aytes tis meres! Hsuxa oi 2 sas? Me pio polu entasi??? Its up to you! kapoioi gnwstoi mou eixan paei Malta! Perasan kataliktika (einai polu ftina ekei!) Skepsou kai auto to endexomeno. Παράθεση Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 9 Σεπ. 2004 , 16:00) koita yparxoun polla polla polla meri na pas gia mina tou melitos! Auto eksartatai apo to ti xaraktires eiste, kai pws thelete na perasete aytes tis meres! Hsuxa oi 2 sas? Me pio polu entasi??? Its up to you! kapoioi gnwstoi mou eixan paei Malta! Perasan kataliktika (einai polu ftina ekei!) Skepsou kai auto to endexomeno. Επειδη δεν ειμαστε γενικα ανθρωποι της πολυκοσμιας,σιγουρα θελουμε καποιο μερος ησυχο και γαληνιο,να εμπνεει ηρεμια...Εχω μπερδευτει λιγακι να πω την αληθεια...Η Bora Bora μεχρι στιγμης προηγειται παντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 9 Σεπ. 2004 , 11:16) Εχμ... το link o vampyre το έστειλε στη bluesea ;) :) Να ευχηθω τιποτα η να τ'αφησω; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 mia motosykleta,o katallilos eksoplismos kai kanete ton gyro ths Eurwphs h estw ths Elladas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ ( 9 Σεπ. 2004 , 16:19) mia motosykleta,o katallilos eksoplismos kai kanete ton gyro ths Eurwphs h estw ths Elladas... Εγω δεν ξερω ουτε ποδηλατο (μην το πεις πουθενα ομως) :o τωρα αμα βγαλει ο δικος μου διπλωμα...Τι να πω.Τουλαχιστον υπαρχει αμαξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Κουβα και Νοτια Αφρικη - τιποτα αλλο ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 9 Σεπ. 2004 , 16:52) Κουβα και Νοτια Αφρικη - τιποτα αλλο ;) Εχεις παει;An ναι πες καμια λεπτομερεια!Κατι ξεχωριστο απο το μερος,καποια πραγματα που σου εκαναν εντυπωση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Τι θα λέγατε για Νησιά του Πάσχα; Κάτι θα ήξερε ο Κουίκ που πήγε... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 9 Σεπ. 2004 , 17:02) Εχεις παει;An ναι πες καμια λεπτομερεια!Κατι ξεχωριστο απο το μερος,καποια πραγματα που σου εκαναν εντυπωση! :) Γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Νοτια Αφρικη μπορεις να βρεις οτι θες στο http://www.southafrica.com ,θα ξαναπαω τα Χριστουγεννα ;) , Κουβα πηγα πριν απο 6 χρονια και περασα φανταστηκα, εχω ακουσει απο φιλους οτι εναι τρομερα φτηνα και παρα πολυ ωραια εκει τωρα ( ενας συναδελφος πηγε τωρα τον αυγουστο και περασε φανταστηκα ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (11 Σεπ. 2004 , 12:58) Γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Νοτια Αφρικη μπορεις να βρεις οτι θες στο http://www.southafrica.com ,θα ξαναπαω τα Χριστουγεννα ;) , Κουβα πηγα πριν απο 6 χρονια και περασα φανταστηκα, εχω ακουσει απο φιλους οτι εναι τρομερα φτηνα και παρα πολυ ωραια εκει τωρα ( ενας συναδελφος πηγε τωρα τον αυγουστο και περασε φανταστηκα ) Σ'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,θα τσεκαρω και τη διευθυνσουλα που μου εδωσες! ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo (11 Σεπ. 2004 , 01:56) Τι θα λέγατε για Νησιά του Πάσχα; Κάτι θα ήξερε ο Κουίκ που πήγε... :) Το νησι του Πασχα (το λενε και καπως αλλιως αλλα δεν θυμαμαι τωρα,οποιος το ξερει ας το πει γιατι κολλησα :rotfl: ) ουτε που το ειχα βαλει στο μυαλο μου,και δεν νομιζω να το βαλω,γιατι δεν μ'αρεσει που σαν μερος απ'οτι ξερω παντα,δεν εχει δεντρα ουτε παρα πολλες παραλιες...Το μονο που μου κεντριζει το ενδιαφερον ειναι τα πασιγνωστα αγαλματα αλλα και παλι δεν ειναι αρκετα να με πεισουν να το επισκεφτω με αφορμη το ταξιδι του μελιτος....Παντως thanks για τις ιδεες(Το Εδιμβουργο το εβαλα υπ'οψιν για αλλο ταξιδακι,αφου εμαθα κι εγω πως λεει πολλα! :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Ti les gia Venetia _Flwrentia? Arketa konta, prosita, kai pio konta sto diko mas tamperamento! Kati eipes parapanw gia agalmata(mallon tha sou aresei i texni) ekei tha deis polla mouseia ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts