Guest valeria Δημοσιεύτηκε September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2004 Χε χε...Προτρέχω λιγακι...Αλλα θα ηθελα να μαθω απο τους....παθοντες :D και οχι μονο...Που εχετε παει;Άξιζε το μερος;Απο αποψη τσεπης;Eξωτερικο η στα πατρια εδαφη;Oι υπολοιποι αν εχετε εμπειριες απο μερη διαφορα θα ηθελα να μαθω λεπτομερειες!Αν το θεμα εχει ξανατεθει καθοδηγηστε με στην καταλληλη διευθυνση!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Στα Κανάρια Νησιά και συγκεκριμένα στην Τενερίφη. Όλο το σύμπλεγμα των Καναρίων Νήσων ανήκει στην Ισπανία, οπότε αποτελεί και ευρωπαϊκό έδαφος, με όλα τα πλεονεκτήματά του (ευρώ, χωρίς βίζα κ.λ.π.). Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια διαφορετική εμπειρία, αφού ο καιρός εκεί είναι σταθερά ανοιξιάτικος με θερμοκρασίες από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου, βρίσκεται απέναντι από την Αφρική με όλες τις επιρροές που αυτό μπορεί να έχει και βέβαια υπάρχει πλούσια η Ισπανική παράδοση. Μην περιμένεις να βρεις παραλίες και θάλασσες σαν τις ελληνικές, απλά δε συγκρίνονται, αφού, όσες υπάρχουν, είναι τεχνητές με άμμο που μεταφέρθηκε από τη Σαχάρα και με κρύα νερά :( Υπάρχουν όμως πολλά άλλα αξιοθέατα, ένα από αυτά είναι το Loro Parque, το οποίο επιβαλλεται να επισκεφθείς. Είναι επίσης ο παράδεισος των ηλεκτρονικών συσκευών :devil: αφού εκεί ο ΦΠΑ είναι 4%... Από τιμές μπορώ να σου πω για πέρισυ, όπου για δυο άτομα, αερ. εισιτήρια, ξενοδοχείο με ημιδιατροφή και αυτοκίνητο (ibiza) για μια βδομάδα, φύγανε περίπου 1500 Ευρώ + ότι ξοδέψεις για αγορές κ.λ.π. Πως σου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz ( 7 Σεπ. 2004 , 19:17) Στα Κανάρια Νησιά και συγκεκριμένα στην Τενερίφη. Όλο το σύμπλεγμα των Καναρίων Νήσων ανήκει στην Ισπανία, οπότε αποτελεί και ευρωπαϊκό έδαφος, με όλα τα πλεονεκτήματά του (ευρώ, χωρίς βίζα κ.λ.π.). Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μια διαφορετική εμπειρία, αφού ο καιρός εκεί είναι σταθερά ανοιξιάτικος με θερμοκρασίες από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου, βρίσκεται απέναντι από την Αφρική με όλες τις επιρροές που αυτό μπορεί να έχει και βέβαια υπάρχει πλούσια η Ισπανική παράδοση. Μην περιμένεις να βρεις παραλίες και θάλασσες σαν τις ελληνικές, απλά δε συγκρίνονται, αφού, όσες υπάρχουν, είναι τεχνητές με άμμο που μεταφέρθηκε από τη Σαχάρα και με κρύα νερά :( Υπάρχουν όμως πολλά άλλα αξιοθέατα, ένα από αυτά είναι το Loro Parque, το οποίο επιβαλλεται να επισκεφθείς. Είναι επίσης ο παράδεισος των ηλεκτρονικών συσκευών :devil: αφού εκεί ο ΦΠΑ είναι 4%... Από τιμές μπορώ να σου πω για πέρισυ, όπου για δυο άτομα, αερ. εισιτήρια, ξενοδοχείο με ημιδιατροφή και αυτοκίνητο (ibiza) για μια βδομάδα, φύγανε περίπου 1500 Ευρώ + ότι ξοδέψεις για αγορές κ.λ.π. Πως σου φαίνεται; emena mou akougontai poli liga gia mia bdomada kai 2 atoma! Sigoura aksizei ton kopo:) Diladi mporeis na vreis gnisies ftines ilektronikes siskeues ? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Πρόκειται για πτήσεις τσάρτερ και εξαρτάται από το ξενοδοχείο που θα επιλέξεις. Εγώ π.χ. έμεινα σε ξενοδοχείο Α' κατηγορίας, υπάρχουν και πιο φθηνά και πιο ακριβά και εξαρτάται επίσης και από τη χρονική περίοδο που θα πας. Για τις τιμές στα ηλεκτρονικά να σου πω ότι αγόρασα από εκεί την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon A70 με 300 Ευρώ, όταν στην Ελλάδα η τιμή της ξεπερνούσε τα 450 Ευρώ. Μαζί με τη μηχανή πήρα ακόμη θήκη μεταφοράς, 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, φορτιστή και μια κάρτα Compact Flash 256 mb. Τελική τιμή 500 Ευρώ πριν από 14 μήνες. Κι έχει όλων των ειδών τα καλούδια (gadgets)..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 eseis gia taksidi tou melitos phgate h gia psonia?:p to terpnon meta tou ofelimoy 8a moy peite... kata thn apopsh moy opou kai na pas einai to idio arkei to eisai me ton an8ropo sou Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Μάλτα και Κούβα αυτά σου προτείνω. Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Εγώ εκτός από τα συνηθησμένα εξωτικά μέρη έχω να σου προτείνω Βενετία. Ένα πολύ ωραίο κ ρομαντικό μέρος για νιόπαντρους. Βέβαι αν θες μπορείς να πας στα πλέον συμηθησμένα μέρη.(Κανάρια Νησιά κτλ κτλ) :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz ( 7 Σεπ. 2004 , 19:17) Στα Κανάρια Νησιά και συγκεκριμένα στην Τενερίφη... Μην περιμένεις να βρεις παραλίες και θάλασσες σαν τις ελληνικές, απλά δε συγκρίνονται, αφού, όσες υπάρχουν, είναι τεχνητές με άμμο που μεταφέρθηκε από τη Σαχάρα και με κρύα νερά :( Αυτό ακριβώς δεν θέλω..τεχνητές θάλασσες και παγωμένα νερά μππρρρρ Εμείς λέμε Bora Bora αλλά είναι πολύυυ νωρίς ακόμα :p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Φιλικη συμβουλη. Εαν σχεδιαζετε να παντρευτειτε καλοκαιρι,μην πατε προς Ταιλανδη κτλ διοτι ειναι η εποχη των μουσωνων και θα μαρτυρησετε στην βροχη.Η καλυτερη εποχη γι'αυτα τα μερη ειναι μετα τον Σεπτεμβρη. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 και το Παρίσι είναι ωραίο Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Αν σας ενδιαφέρει να πάτε ένα πραγματικό ταξίδι του μέλιτος χωρίς άλλα 400 ζευγάρια Ελλήνων νεόνυμφων που επιλέγουν τα κλισέ μέρη, τότε σας προτείνω να πάτε στη Barbizon. Είναι ένα "χωριό" περίπου 1 ώρα από το Παρίσι (30 λεπτά από το Orly) στο οποίο θα νιώθετε ότι βρίσκεστε μέσα σε παραμύθι. Είναι το χωριό των ζωγράφων. Μόνο αυτό σου λέω... ΌΛΑ τα σπίτια, ξενοδοχεία, καταστήματα κλπ είναι διατηρημένα πέτρινα σπίτια με κεραμίδια και πλακόστρωτους δρόμους γεμάτους λουλούδια και δέντρα. Η καλύτερη εποχή είναι την άνοιξη που είναι όλα ανθισμένα. Πάρε μια ιδέα: http://www2c.biglobe.ne.jp/~basshy/barbizon.gif http://www.quid.fr/qm/photos/barbizon_bd.jpg Από τιμές είναι λίγο ακριβούτσικα σε σχέση με το Παρίσι αλλά είναι ένα ονειρικό μέρος που σίγουρα θα "ενισχήσει" το μέλι του ταξιδιού ;) Εγώ θα παντρευτώ χειμώνα οπότε το έχω αποκλείσει :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Οι γονείς μου πέρσι Εδιμβούργο (μετά από δική μου παραίνεση). Στο Εδιμβούργο επειδή είναι πολύ ψηλά δεν σκοτεινιάζει ποτέ, αλλά υπάρχει συνέχεια ένα φως λες και είναι λίγο μετά την δύση, αλλά χωρίς ποτέ να σκοτεινιάζει πλήρως. Το Εδιμβούργο είναι πόλη για τελειομανείς αφού είναι από τις λίγες που κτίστηκαν με βάση σχέδιο. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα, όπως το Κάστρο του Εδιμβούργου. Οι γονείς είπαν πέρασαν υπέροχα (άσχετα αν δύο μήνες μετά χώρισαν :lol: ). Προσωπικά είμαι μεταξύ Βενετίας, Γουακίκι και του απόλυτου προορισμού! Αλάσκα! 5000 ευρώ το άτομο μόνο για το ταξίδι, συν ότι φας, πιείς, ξοδέψεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kini83 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ..ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΗΡΑΤΑ..ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ 1600€ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.. Παράθεση ΣΥΡΟΣ FOR EVER!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγω όταν παντρεύτηκα,επιλεξαμε να παμε ταξιδακι στην ωραιοτατη Ελλαδάρα μας και συγκεκριμένα στη Ρόδο!Η εποχή ήταν τελεια(Μάιο)και τα περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!Βασικα για μας δεν ειχε διαφορα είτε Ροδο είτε εξωτερικο, όπου και να πηγαιναμε ευτυχισμενοι θα μασταν. :D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Παιδια απο χτες τωρα μπηκα,τον υπολογιστη τον εχω στο μαγαζι οποτε βραδυ δεν μπορω να μπαινω!πω πω απαντησεις!Τρεχω να τις δω!Ευχαριστω ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Παιδια super ιδεες!Μ'αρεσουν πολυ σχεδον ολες οι επιλογες και μαλιστα καποιες τις εχω σκεφτει κι εγω υστερα απο προτασεις φιλων κλπ.Να δωσω καποιες λεπτομερειες...Σαφως κι εγω πιστευω οτι δεν μετραει τοσο το μερος...Απλα σε μια τετοια περιπτωση νομιζω πως ειναι καλο να κανει κανεις κατι ξεχωριστο ειδικα οταν το εκαστοτε ζευγος δεν εχει την ανεση και το χρονο να ταξιδευει συχνα-εμεις συγκεκριμενα μονο καλοκαιρι φευγουμε κι αυτο μονο για 1 week,λογω φορτου εργασιας!Tεινουμε γενικα πιο πολυ προς εξωτερικο γιατι ελλαδα εχουμε παει σε αρκετα μερη και θα θελαμε μια διαφορετικη εμπειρια...Απο την αλλη εγω δεν εχω βγει ποτε :D εκτος ελλαδας,καθ'οτι φοβιτσιαρα με τα αεροπλανα...... :blink: θα μου πειτε δεν πας παντου με αεροπλανο,αλλα τα πολυωρα ταξιδια με πουλμαν μου φερνουν ναυτια (ειμαι περιεργη τι να κανω :lol: )οποτε ειπα να κανω δυο μεγαλα βηματα μαζι!Πρεπει να ομολογησω οτι η προταση του drmaslow με μαγεψε παντως και ψηνομαι παρα πολυ να παρω μια γευση απο Barbizon!Παντως ολες οι προτασεις ειναι καταπληκτικες και θα τις εχω υπ'οψιν και για μετεπειτα εξορμησεις...Ευχαριστω και παλι οσους-ες ασχοληθηκαν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγω παντως οταν ημουν 14 ειχα παει Μπαλι με την οικογενεια και η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν νεονυμφοι..(Δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ) Λοιπον,εμενα στο nusa dua.καταπληκτικο ξενοδοχειο,τα σκιουρακια αναμεσα στα ποδια σου,τεραστιες παραλιες με φοινικες οπου το νερο ''ανεβαινε'' πολλα μετρα και τουμπαλιν ,πισινες με αμμο... Γενικα,περασα τελεια.Και ημουν με την οικογενεια.Διχως αλλη παρεα. Φανταστειτε λοιπον να ημουν με το ετερον ημισυ... Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Μια προσωπική εκτίμηση: Επειδή το ταξίδι του μέλιτος θα (πρέπει να ) είναι ξεχωριστή εμπειρία, μην το χαραμίσεις πηγαίνοντας σε ένα μέρος ΜΟΝΟ για τις ωραίες παραλίες του. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις πάρα πολλές τέτοιες. (Πήγα φέτος Ελαφόνησο, στον Σίμο. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!). Διάλεξε κάτι διαφορετικό, όπως το Εδιμβούργο ή το Παρίσι ή η Κούβα που πρότειναν τα παιδιά. Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Arky ( 8 Σεπ. 2004 , 14:05) Μια προσωπική εκτίμηση: Επειδή το ταξίδι του μέλιτος θα (πρέπει να ) είναι ξεχωριστή εμπειρία, μην το χαραμίσεις πηγαίνοντας σε ένα μέρος ΜΟΝΟ για τις ωραίες παραλίες του. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις πάρα πολλές τέτοιες. (Πήγα φέτος Ελαφόνησο, στον Σίμο. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!). Διάλεξε κάτι διαφορετικό, όπως το Εδιμβούργο ή το Παρίσι ή η Κούβα που πρότειναν τα παιδιά. Ναι το εξωτερικο το εχω για στανταρ πλεον!!! :) Ειδικα αφου βλεπω οτι και οι πιο πολλοι εδω το συνιστουν!Κατι θα ξερουν! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesea Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Εγώ πάντως έχω αποφασίσει ότι Μήνα - Εβδομαδα κτλ Μέλιτος θέλω να πάω εδώ . Ρίξε μια ματιά και μου λές ;) :whistle: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea ( 8 Σεπ. 2004 , 16:01) Εγώ πάντως έχω αποφασίσει ότι Μήνα - Εβδομαδα κτλ Μέλιτος θέλω να πάω εδώ . Ρίξε μια ματιά και μου λές ;) :whistle: Ουαου!!!! :eek: Θα πονεσει λιγακι η τσεπη αλλα αξιζει!!!!Λες;Πω πω τωρα κολλησα :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 ligo 8a ponesei h tseph?8a sfadazei apo tous ponous...alla XALALI!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Χαλαλι..μια φορα παντρευεσαι (συνηθως..) και μια φορα πας ταξιδι του μελιτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Ρε παιδια θελω bora-bora!!! :lol: Aληθεια τωρα το μερος λεει πολλα απ'οσα ειδα...Επειδη δεν ξερω πραγματα σχετικα εχει παει κανεις(λεω εγω τωρα)να πει και εντυπωσεις...(Γιατι εκτος του οτι μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις εγω δεν εχω προβλημα να ακουσω και λιγες ακομα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 μόνο το Intro σε πείθει :whistle: :rolleyes: :p αχ! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts