akis8607 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Με γεια φιλε να το χαρεις. Δεν εχει καταπληκτικη ποιοτητα κατσκευης?Εμενα μου θυμιζει πολυ την ποιοτητα κατασκευης του playbook ,ειναι σαν τουβλο (με την καλη εννοια :lol: ). Η πλακα ειναι οτι το εδειχνα σε εναν τυπο μαζι με ενα Lenovo A850 και το λενοβο εμοιαζε με φτωχο συγγενη :p εχω παθει πλακα σου λεω!!!! μακαρι να υπηρχε καπου διαθεσιμο γιατι οσοι το βλεπουν το θελουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 εχω παθει πλακα σου λεω!!!! μακαρι να υπηρχε καπου διαθεσιμο γιατι οσοι το βλεπουν το θελουν!! Απο φωτογραφικη τι λεει; Καπου διαβασα για sony. Ειναι καλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Απο φωτογραφικη τι λεει; Καπου διαβασα για sony. Ειναι καλη; ναι μια χαρα!!!!! πολυ καλη!!!! δεν τη δοκιμασα νυχτα αλλα μερα και βιντεακια και φωτογραφιες πολυ καλες!!! ποτε το περιμενεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 ναι μια χαρα!!!!! πολυ καλη!!!! δεν τη δοκιμασα νυχτα αλλα μερα και βιντεακια και φωτογραφιες πολυ καλες!!! ποτε το περιμενεις? 19-9 εγραψε dispatched to overseas, για να δουμε. Καλοβραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Να κανω μια ερωτηση... Ξερει καποιος πως μπορω να περασω twrp? Θελω να κανω ενα backup να ειμαι καλυμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Να κανω μια ερωτηση... Ξερει καποιος πως μπορω να περασω twrp? Θελω να κανω ενα backup να ειμαι καλυμενος... http://www.needrom.com/download/carliv-toch-recovery-boot-img/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 http://www.needrom.com/download/carliv-toch-recovery-boot-img/ Επιτελους ηρθε.Κορυφαιο για τα λεφτα του. Η μπαταρια απο χθες το βραδυ 9 η ωρα που το εβγαλα απο την πριζα, σημερα 11 το βραδυ ειναι 58%. Ο φορτιστης ομως ειναι για τα πανηγυρια. Οθονη, φωτογραφικη, κλησεις, ηχειο κλπ. ολα οκ. Το banggood τι λεει απο αξιοπιστια να παρω ενα ακομα για ενα κολλητο που επαθε πλακα που το ειδε και ακουσε την τιμη του; Σας ευχαριστω ολους που τελικα με βοηθησατε στην επιλογη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios4Paok Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά μετα απο 7 μηνες χρήσης παραμείνω ικανοποιημένος με το Αμόι λίγο έπεσε η απόδοση της μπαταρίας κατά τα άλλα μια χαρά.. Το συστηνω ακόμη κ τώρα αν κ έχουν βγει καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά μετα απο 7 μηνες χρήσης παραμείνω ικανοποιημένος με το Αμόι λίγο έπεσε η απόδοση της μπαταρίας κατά τα άλλα μια χαρά.. Το συστηνω ακόμη κ τώρα αν κ έχουν βγει καλυτερα.. Πήρα δεύτερη μπαταρία Στέλιο από banggood. Την έχει 8 ευρώ αν σκεφτεσαι αλλαγή της παλιας σου. Και μαύρη θηκη σιλικονης 2,5 ευρώ γιατί το vickmall μου έβαλε μία γαλάζια. Πάντως το amoi όσοι το φίλοι το βλέπουν τους εντυπωσιάζει. Η μπαταρία πρώτη φορά σε κινητό με βγάζει δύο ημέρες άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει έρθει στα χέρια μου μέσω minideal ένα κινητό AMOI A900W. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχει εγκατεστημένη ελληνική γλώσσα για το menu καθώς επίσης και άλλα όπως το play store. Γνωρίζει κάποιος πως να το καταφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ρωτα στο minideal γιατι αν θυμαμαι καλα αυτοι πουλαγαν και ενα με 2GB Ram ,σε καθε περιπτωση οτι κανεις να στο πουν αυτοι ωστε να μην σου λενε υστερα οτι εκανες κατι και το χαλασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου ηρθε χθες ενα update... system.xw.apk αυτο το αρχειο και το εγκατεστησε... Ηρθε και σε εσας? Εχει κανενας καμια ιδεα τι ειναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Μου ηρθε χθες ενα update... system.xw.apk αυτο το αρχειο και το εγκατεστησε... Ηρθε και σε εσας? Εχει κανενας καμια ιδεα τι ειναι αυτο?? Τωρα μου ηρθε και σε εμενα. Και σε εμενα το εγκατεστησε αλλα οταν πατησα πανω επελεξα την απορριψη. Τωρα που ξανασυνδεθηκα στο internet μου το βγαζει παλι. Φοβαμαι να το εκτελεσω αν και λεει οτι δεν θα επηρεαστουν τα αρχεια μας. Ποιος ειναι ο πιο θαρραλεος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 εγω το εκανα κανονικα χθες! δεν ειχα καποιο προβλημα!!! απλα θελω να μαθω τι ειναι αυτο update! τελικα για το iFly ειναι. τωρα τι ακριβως κανει δεν ξερω καθως δεν το χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 εγω το εκανα κανονικα χθες! δεν ειχα καποιο προβλημα!!! απλα θελω να μαθω τι ειναι αυτο update! τελικα για το iFly ειναι. τωρα τι ακριβως κανει δεν ξερω καθως δεν το χρησιμοποιω Μαλλον ειναι κατι για τις επαφες η για αναμονη κλησεων. Τωρα δε μου το ξαναεβγαλε οποτε και να θελω να το κανω δεν το βρισκω. Τωρα αν καποιος απο τους παλιους εδω μεσα γνωριζει τι ειναι αυτο το αρχειο που εγραψες παραπανω ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ζήτησα rom από το minideal και μου στείλαμε μια με multilingual και google play. Μου είπαν όμως ότι όταν θα κάνω κλήσεις θα κλείνει η οθόνη και δεν θα μπορώ να τερματίσω την κλήση η να δω οτιδήποτε. Θα πρέπει να τερματίσει την κλήση ο άλλος. Έχετε καμία συμβουλή? Τι να κάνω? Τι να ζητήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 http://www.needrom.com/download/kitkat-4-4-imo-s70-miracle2-amoi-a900wt/ βγηκε kit kat? ή κατι καταλαβα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 καλησπέρα παιδιά, Έχω το κινητό με αγγλική-κινέζικη rom αγορασμένο από το minideal. μπορεί κάποιος να μου πει αν και πως μπορώ να βάλω google play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τι εγινε ρε παιδια η amoi το εκλεισε το μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts