Jump to content

iOcean X7s

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια καποιος που εχει το κινητο ας κανει τον κοπο λιγο να δει κ να μου πει 2-3 πραγματα γιατι με αυτα που βλεπω εχω μπερδευτει...Ο καθενας γραφει οτι θελει και δεν ξερω απο που να το παρω!!!

1.το Χ7S και το Χ7S Elite ειναι το ιδιο κινητο?

2.η καμερα του κινητου ειναι 3 και με interpolation φτανει 5?κ η πισω ειναι 12.6?

3.ποια gpu φοραει τελικα?Την Mali-450?

1=πολλα σαιτ το αναφερουν ετσι

2=την μπροστινη δεν την χρησιμοποιω, η πισω καπου εκει 12,..κατι...καλες φωτο και βίντεο αλλα με φως.. σε χρηση με φλας το βιντεο εχει πολυ κοκκο..

3=σωστο.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

• Απαντήσεις 185
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το link:

http://www.aliexpress.com/item/Original-iocean-X7S-Elite-MTK6592-1-7GHz-octa-core-smart-phone-5inch-1920x1080pixel-2GB-RAM-16GB/1786195081.html

Το τηλέφωνο το παράγγειλα χθες τώρα σε διάστημα 5-17 ημερών (όπως γράφει τουλάχιστον) θα το έχω στα χέρια μου.

...μηδέν αξιολογήσεις, 21 σελίδες με προϊόντα και όλα με έκπτωση 40%; :wacko: Οκ, σε μερικούς αρέσει ο "τζόγος", τι να πούμε. :X

1=πολλα σαιτ το αναφερουν ετσι

2=την μπροστινη δεν την χρησιμοποιω, η πισω καπου εκει 12,..κατι...καλες φωτο και βίντεο αλλα με φως.. σε χρηση με φλας το βιντεο εχει πολυ κοκκο..

3=σωστο.

Σε ευχαριστω φιλε μου!Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω...Η μπροστινη πως τα παει με τις φωτογραφιες?βλεπονται?γιατι με ενδιαφερει αρκετα...Με το κινητο ολα καλα?ευχαριστημενος?

Σε ευχαριστω φιλε μου!Ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω...Η μπροστινη πως τα παει με τις φωτογραφιες?βλεπονται?γιατι με ενδιαφερει αρκετα...Με το κινητο ολα καλα?ευχαριστημενος?

Την μπροστινη δεν την χρησιμοποιω και δεν μπορω να σου πω... κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για μενα... γρηγορο με καλη μπαταρια.. το βιντεο οπως σου ειπα ποιο πανω.. εγω αγορασα και την μεγαλυτερη μπαταρια αλλα μου ακυρωσε ετσι τις θηκες που του ειχα παρει.. οποτε διαλεγεις... αν αγοραζα βεβαια τωρα θα πηγαινα στο X8...μεταλλο με γυαλι... και δυνατα χαρακτηριστηκα..

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Την μπροστινη δεν την χρησιμοποιω και δεν μπορω να σου πω... κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για μενα... γρηγορο με καλη μπαταρια.. το βιντεο οπως σου ειπα ποιο πανω.. εγω αγορασα και την μεγαλυτερη μπαταρια αλλα μου ακυρωσε ετσι τις θηκες που του ειχα παρει.. οποτε διαλεγεις... αν αγοραζα βεβαια τωρα θα πηγαινα στο X8...μεταλλο με γυαλι... και δυνατα χαρακτηριστηκα..

Ναι οντως φαινεται πολυ καλο...αλλα ειναι 5.7 ιντσες!

Όντως κι εγώ το πρόσεξα αυτό αλλά δεν με χρέωσαν τόσα χρήματα. Ήδη το έχει στείλει με EMS βέβαια σε περίπτωση που το κινητό δεν έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρει, έχω από τώρα 26 μέρες διάστημα για να ζητήσω refund.

Φιλε μου τι γινεται?Σου ηρθε τελικα το κινητο?Οταν σου ερθει αν μπορεις ενημερωσε με γιατι ενδιαφερομαι...

Φιλε μου τι γινεται?Σου ηρθε τελικα το κινητο?Οταν σου ερθει αν μπορεις ενημερωσε με γιατι ενδιαφερομαι...

Η τελευταία ενημέρωση που είχα από το online tracking system της Κίνας είναι:

item No. :RC916******** Year:2014 Status: Departure from outward office of exchange Location:510***** Destination Country:GR Date: 20140427 2131

Καλησπέρα χρήστες του myphone και καλό μήνα (αν και δεν φαίνεται να είναι καλός για μένα).

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη για το double post αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Σήμερα μόλις έλαβα ένα mail από το aliexpress αναφέροντας πως ο/η πωλητής του τηλεφώνου είναι ύποπτος για απάτες. Η παραγγελία μου έχει προσωρινά παγώσει για εξακρίβωση στοιχείων της παραγγελίας και στοιχείων της αποστολής του προϊόντος. Για το μόνο που μπορώ να πω ότι είμαι ευγνώμων είναι πως θα πάρω όλα τα χρήματα πίσω σε περίπτωση που ο πωλητής είναι απατεώνας (δύσκολο το βλέπω για το shipping) και πως το συγκεκριμένο site ενδιαφέρεται για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τους αγοραστές.

καλημέρα σας.

Επειδή θα ήθελα να αγοράσω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό X7s elite θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1. βλέπω και οι κάτοχοι το έχουν αγοράσει από σάιτ εκτός ελλάδας. το κινητό έχει ελληνικό πληκτρολόγιο; ή μπορείς έστω να το βρεις κάπου;

2. Το gorilla glass είναι πράγματι τόσο σημαντικό στην ανθεκτικότητα; έχεις πρόβλημα χωρίς αυτό;

3. ποια είναι η πιο αρνητική και πιο θετική εντύπωση από το κινητό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 4 weeks later...

Πέρασε και από τα δικά μου χέρια, για λίγες ώρες, το x7s (για λογαριασμό φίλου) ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συσκευή,

Χτες μάλιστα, του εγκατέστησα και την τελευταία επίσημη ROM (needrom)

Απ' ότι φαίνεται η νέα rom είναι (μάλλον) αυτή που φοράει και το Iocean X8, μιας και έχει ενσωματώσει widget για την φωτογραφική μηχανή. Πολύ ωραίο και το νέο theme. Δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάποιο bug.

Παρεμπιπτόντως τη συσκευή την πήρα από τον επίσημο ελληνικό διανομέα/κατάστημα, καθότι ο ενδιαφερόμενος παραλήπτης είναι "ψαράς" στις κινεζο-αγορές και ήθελε την (ψυχολογική?) υποστήριξη της ελληνικής εγγύησης, έστω και με κάποιο κόστος παραπάνω...

[ATTACH]45775[/ATTACH] [ATTACH]45776[/ATTACH]

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πέρασε και από τα δικά μου χέρια, για λίγες ώρες, το x7s (για λογαριασμό φίλου) ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συσκευή,

Χτες μάλιστα, του εγκατέστησα και την τελευταία επίσημη ROM (needrom)

Απ' ότι φαίνεται η νέα rom είναι (μάλλον) αυτή που φοράει και το Iocean X8, μιας και έχει ενσωματώσει widget για την φωτογραφική μηχανή. Πολύ ωραίο και το νέο theme. Δεν έχω εντοπίσει ακόμα κάποιο bug.

Παρεμπιπτόντως τη συσκευή την πήρα από τον επίσημο ελληνικό διανομέα/κατάστημα, καθότι ο ενδιαφερόμενος παραλήπτης είναι "ψαράς" στις κινεζο-αγορές και ήθελε την (ψυχολογική?) υποστήριξη της ελληνικής εγγύησης, έστω και με κάποιο κόστος παραπάνω...

[ATTACH]45775[/ATTACH] [ATTACH]45776[/ATTACH]

Απο το ίδιο κατάστημα το πήρα και εγώ, καθότι η διαφορά δε μου έπεσε μεγάλη με την προοπτική ενός έτους εγγύησης. Άσε που το παρήγγειλα και την επόμενη μέρα ήταν εδώ. Ψυχολογικό πλεονέκτημα :P Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν ρολόι. Πολύ σύντομα θα του κάνω και Review

Καλησπέρα χρήστες του φόρουμ,

μετά από full refund και αφού το παράγγειλα από άλλο πωλητή το συγκεκριμένο τηλέφωνο το παρέλαβα χθες.

Έμεινα εντυπωσιασμένος από το πόσο κομψό αλλά και πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται. Σύντομα αφού το επεξεργαστώ θα πω εντυπώσεις καθώς και θα κάνω και ένα gaming τεστ. Ένα πρόβλημα όμως υπάρχει με το wifi. Και πριν και μετά την αλλαγή της rom χάνει το σήμα μόλις βρίσκομαι λίγα μέτρα πιο πέρα από το router. Κάποιες φορές κολλάει στο obtaining ip andress μόλις προσπαθούσα να κάνω σύνδεση αλλά αυτό επιδιορθώθηκε με static ip. Τώρα με την ισχύ σήματος αντιμετώπισε κανένας πρόβλημα; Εάν φταίει η wifi κεραία μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον για να την αλλάξει αφού αγοράσω το ανταλλακτικό;

Καλησπέρα χρήστες του φόρουμ,

μετά από full refund και αφού το παράγγειλα από άλλο πωλητή το συγκεκριμένο τηλέφωνο το παρέλαβα χθες.

Έμεινα εντυπωσιασμένος από το πόσο κομψό αλλά και πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται. Σύντομα αφού το επεξεργαστώ θα πω εντυπώσεις καθώς και θα κάνω και ένα gaming τεστ. Ένα πρόβλημα όμως υπάρχει με το wifi. Και πριν και μετά την αλλαγή της rom χάνει το σήμα μόλις βρίσκομαι λίγα μέτρα πιο πέρα από το router. Κάποιες φορές κολλάει στο obtaining ip andress μόλις προσπαθούσα να κάνω σύνδεση αλλά αυτό επιδιορθώθηκε με static ip. Τώρα με την ισχύ σήματος αντιμετώπισε κανένας πρόβλημα; Εάν φταίει η wifi κεραία μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιον για να την αλλάξει αφού αγοράσω το ανταλλακτικό;

Εγω δεν εχω κανενα τετοιο θεμα... τωρα ειμαι με την τελευταια miui απο το need rom και παλι δεν εχει τετοιο προβλημα.. ακομα και σε αδυναμο σημα μενει συνδεδεμενο..

Τι λέει η miui ? έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές ? Βγάινουν όλες ? Updates έχει ?

Είναι smooth? βρήκες κάποια bugs? Τα widgets της δουλεύουν (καιρός, ημερολόγιο) ?

Sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά στο x7 elite το περσινό που δοκίμασα μια miui δεν μου άρεσε καθόλου

γιατι ήταν φουλ στις κινέζικες εφαρμογές. Σε αντίθεση με τη miui που κυκλοφορεί για το jiayu g4t που είναι άψογη.

Ωραία χαίρομαι που υπάρχει υποστήριξη 4.4 σε Iocean. Αξίζει να φλασάρεις ή καλύτερα να περιμένουμε την σταθερή έκδοση;

Btw το έστειλα πίσω το δικό μου μετά από πολλά ζόρια. Τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξαναντιμετωπίσει, τουλάχιστον θα μου δώσουν καινούριο.

Ωραία χαίρομαι που υπάρχει υποστήριξη 4.4 σε Iocean. Αξίζει να φλασάρεις ή καλύτερα να περιμένουμε την σταθερή έκδοση;

Btw το έστειλα πίσω το δικό μου μετά από πολλά ζόρια. Τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξαναντιμετωπίσει, τουλάχιστον θα μου δώσουν καινούριο.

Μπα για την ώρα δεν αξίζει γιατι είναι οτι λέει το ονομα της. Beta.

έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα, και η κατανάλωση της RAM μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερη. Εμφανισιακά δεν έχει μεγάλες διαφορές, ενώ δε δοκίμασα και το Xposed, το ξέχασα. Αμα το πάρω απόφαση να την ξαναβάλω θα το δοκιμάσω και θα σας πώ.

Εντωμεταξύ μετά απο σχεδόν δυο βδομάδες χρήσης, τώρα που έστρωσε και η μπαταρία, η 3000mah είναι απλά Must. Και δεν κάνει τη συσκευή σαν τούβλο, και μου βγάζει 1,5 μέρα σε ΦΟΥΛ χρήση χωρίς πρόβλημα. Επικές στιγμές για τα δεδομένα μου :D.

Μια ερώτηση μόνο. Στα Capacitive Buttons έχει και σε εσάς το εικονίδιο της εναλλαγής παραθύρων στο Menu Button ή μόνο σε εμένα το βάλανε λάθος :P

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το iocean X7S, έχει παραγγείλει κανείς από http://www.to2c.com/ ? Κατά πόσο είναι αξιόπιστο..?

Μια χαρα αξιόπιστο είναι. Λίγο δύσκολοι στη συννενόηση στα αγγλικά αν προκύψει τίποτα, αλλα κατα τα άλλα μια χαρά

• 2 weeks later...

Βγήκε και η πρώτη Custom Rom της προκοπής. Βασισμένη στο Official Firmware, deodexed με αρκετές βελτιώσεις και κυρίως ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Xposed!!

http://www.needrom.com/mobile/mg-custom-rom-v5/

Μέσω TWRP την εγκαθιστάτε, μέχρι τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα

καλησπερα. εχω προβλημα με το ραδιο . οταν το χρησιμοποιω εχοντας ενεργοποιημενο το ηχειο μετα απο 5 λεπτα σταματαει ,η οθονη απενεργοποιηται..δε μοορω να κανω τπτ ειναι σαν να εχει κλεισει το κινητο με αποτελεσμα

α θελει reset. ειναι το μονο προβλημα + οτι ζεστενεται αρκετα στα παιχνιδια κ το ιντερνετ.

τι κανουμε με το ραδιο ..ευχαριστω