alexclone Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Samsung WatchON... ευχαριστω! θα του πω να το δοκιμασει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 H εφαρμογή υπάρχει ήδη μέσα στο tablet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 H εφαρμογή υπάρχει ήδη μέσα στο tablet... α ναι? :p μαλλον δεν θα ξερει καν τι ειναι αυτο? θα του πω να την ψαξει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 αγορασα σημερα το ταμπλετ απο τα public (ειχαν ενα μονο κομματι το λευκο),ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χεριαμου αφου στο παρελθον ημουν κατοχος του ipad mini retina και του lg gpad.γρηγορο με οθονη ιδιας αναλυσης με το ρετινα αλλα προσωπικα πιο καλη στο ματι μου.ελαφρυ στιβαρο και σφαιρα.το μονο που με χαλασε ηταν οτι δεν εχει προγραμμα μεσα για τις υπερηθρες και αγορασα απο το play το smart ir remote που ειναι καλυτερο απο το watchon... ενας φιλος αγορασε το ταμπλετ αυτο,απλα φοβερο μου ειπε!!! ειδε οτι εχει υπερυθρες αλλα δεν βρισκει καποια σχετικη εφαρμογη μεσα? τι γινεται? Αν θέλει τις υπέρυθρες για remote control, υπάρχει και αυτή η λύση (με πληρωμή όμως) (προσωπικά δεν την έχω αγοράσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις πήρα το tabletaki είναι απίίίστευτο. Είχα κάποια θεματάκι με το flash player, τα έλυσα διαβάζοντας τα προηγούμενα posts. Έχω κάποιο θεματάκι, δεν ξέρω αν είναι θέμα flash γιατί είναι σε εφαρμογή. Ανοίγω το zynga poker και αν πατήσω κάποια mini games που έχει (κουλοχέρη πχ) κανονικά σε άλλα tablet και κινητά που έχω δοκιμάσει, σου πετάει έναν κουλοχέρη πάνω από την εφαρμογή (με flash player είναι αυτό?), στο συγκεκριμένο με το που το πατάω κρασάρει δείχνει ένα κομμάτι του κουλοχέρη και κάποιες φορές τον εμφανίζει μετά από αρκετά δευτερόλεπτα, κάποιες φορές πετάει σφάλμα η εφαρμογή. Σημαντικό ιδιαίτερα δεν είναι απλά θέλω να μάθω ΓΙΑΤΙ το κάνει, η εφαρμογή πρόβλημα δεν έχει γιατί την έχω βάλει και άλλο tablet και κινητά (εκδόσεις 4.4.2 και 4.4.4 και σε πιο παλιές). Καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο. Απο lag εχουμε εδω; γενικα καποιο παραπονο η καποιο ελλατωμα ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο. Απο lag εχουμε εδω; γενικα καποιο παραπονο η καποιο ελλατωμα ισως; 2 μέρες το έχω, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα που αναφέρω στο παραπάνω post όλα είναι άψογα. Κάποια ελαττώματα που έχουν αναφερθεί είναι: 1) έλλειψη flash player που λύνεται αν διαβάσεις προηγούμενα post 2) τα ηχεία είναι από τη μια πλευρά οπότε αν το κρατάς οριζόντια για καμιά ταινία πχ δεν έχεις έχει και πολύ stereo ήχο (δεξιά είναι το ηχείο) 3) έλλειψη θύρας hdmi που λύνεται με αντάπτορα 4) δεν παίζουν στικάκια σκληροί ntfs, αλλά αν τα κάνεις fat 32 δεν έχεις πρόβλημα, εμένα μου παίζει μέχρι και 2,5 σκληρός χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, πράγμα σπάνιο για μικρά tablet με μικρές μπαταρίες (σε κάποια 10αρια με ''διπλή μπαταρία'' έπαιζε μόνο) Δεν είναι σημαντικά αυτά και τα περισσότερα λύνονται εύκολα, το tablet έχει πάάάρα πολλά πλεονεκτήματα που δεν ξέρω τι να πρωτογράψω, ταχύτητα, οθόνη όλα ΑΨΟΓΑΑ lag ιδιαίτερο δεν έχει, εμένα μου κάνει καμιά φορά στιγμιαία όταν ξεκλειδώσω την οθόνη και πάω να γυρίσω σελίδα, αλλά είμαι με stock launcher, αν βάλεις κανέναν καλύτερο πχ nova δεν θα έχεις πρόβλημα. Με κλειστά μάτια πάρτο φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι όταν το κρατάς από την κάτω αριστερή γωνία. Πέφτει αισθητά το σήμα του wifi. Το έχουν και άλλοι πχ post 15. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2656183&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εγώ το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι όταν το κρατάς από την κάτω αριστερή γωνία. Πέφτει αισθητά το σήμα του wifi. Το έχουν και άλλοι πχ post 15. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2656183&page=2 Μπα εμένα δεν πέφτει. Αντιθέτως είμαι πολύ ικανοποιημένος με το wifi του. Είναι να σου τύχει μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν την έχω.. Ωραία, δερμάτινη αλλά δε νομίζεις ακριβή?? Δες και αυτή Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Ultra Slim Leder Case. Την αναμένω.. Ήρθε σήμερα αυτή που πόσταρα, δε με ενθουσιάζει. Καλή, φάση δερμάτινη, πολύ επίσημη θα έλεγα. Επίσης, όταν το στηρίζεις portrait είναι δύσκολο να γράφεις και να μη πέφτει πίσω.. Αν ήμουν Ελλάδα, θα την πουλούσα κανά 5ευρώ (9 μου στοίχισε με μεταφορικά) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν κάνω browsing με το tablet με το παραμικρό που θα ακουμπήσει το δάχτυλο στη οθόνη το επιλέγει χωρίς να το θέλω να το επιλέξει έχει τόσο ευαίσθητο touch ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι ευτηχής κάτοχος του tablet εδώ και 2 ημέρες και πρέπει να πω ότι είναι πολύ ωραίο, αν και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία. Ερώτηση- ελπίζω σύντομη και εύκολη- Θέλω να συνδέσω το εξής στιckάκι " HUAWEI E170" usb internet on the go στο tablet. Αγόρασα καλώδιο απλό usbOTG βάζω στιckάκι αλλά τίποτα:(. Με μια γρήγορη ματιά στο net οι περισσότεροι μιλάνε για root ώστε να το βάλω. Αν γνωρίζει κάποιος ή αν δουλεύει -με κάποιο τρόπο- USB stick ας ενημερώσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν κάνω browsing με το tablet με το παραμικρό που θα ακουμπήσει το δάχτυλο στη οθόνη το επιλέγει χωρίς να το θέλω να το επιλέξει έχει τόσο ευαίσθητο touch ? Είναι όντως ευαίσθητο. Στην αρχή (και τώρα καμιά φορά) την πάταγα αλλά όλα μια συνήθεια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bendersteed Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν κάνω browsing με το tablet με το παραμικρό που θα ακουμπήσει το δάχτυλο στη οθόνη το επιλέγει χωρίς να το θέλω να το επιλέξει έχει τόσο ευαίσθητο touch ? Διάβαζα στο xda για παρόμοιο θέμα και έλεγαν πως αυτό βοηθάει. Λένε πως αλλάζοντας το sensitivity από 40 σε 45-50 διορθώνει τα προβλήματα. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω, δεν είμαι -προς ώρας- κάτοχος του tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Έχετε βρει κάποια έκδοση του igo που να δουλεύει; Λίγο που το έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Έχετε βρει κάποια έκδοση του igo που να δουλεύει; Λίγο που το έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι Γενικά για samsung η για το συγκεκριμένο γιατί είδα οτι Ρώτας και άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια καλημερα,εχει βαλει κανεις 64gb microsd να πει αν δουλευει? Γιατι σε ενα galaxy s3 που ειχα μου την ειχε καψει.Σκεφτομαι να βαλω μια kingston 64 gb class 10 καιφοβαμαι μην την καψει η μην κανει αργο το tablet,με την 32 gb που εχω πανε ολα καλα αλλα θελω και αλλο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Γενικά για samsung η για το συγκεκριμένο γιατί είδα οτι Ρώτας και άλλο? Εψαχνα να δουλευει σε note pro και επειδη ηταν προβλημα αναλυσης και skin ειπα να ρωτησω και εδω αφου εχουν την ιδια. Το βρηκα μονος μου, ευχαριστω Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδια καλημερα,εχει βαλει κανεις 64gb microsd να πει αν δουλευει? Γιατι σε ενα galaxy s3 που ειχα μου την ειχε καψει.Σκεφτομαι να βαλω μια kingston 64 gb class 10 καιφοβαμαι μην την καψει η μην κανει αργο το tablet,με την 32 gb που εχω πανε ολα καλα αλλα θελω και αλλο χωρο. βασικα μακρια απο kingston, 2 μου εχουν καει και μια ενος φιλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τελικά μέθοδος για root χωρίς να γράψει το knox υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 βασικα μακρια απο kingston, 2 μου εχουν καει και μια ενος φιλου Στο συγκεκριμενο tablet η καπου αλλου? Διοτι και εμενα μου εχουν καει 2 32gb και 1 16 gb αλλα σε samsung s3 αλλα το προβλημα το εχει το s3 και οχι οι καρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Kαι ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις εαν περνει 64gb microsdxc UHS-1 και αν θα δω διαφορα με τις απλες microsd xc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Στο συγκεκριμενο tablet η καπου αλλου? Διοτι και εμενα μου εχουν καει 2 32gb και 1 16 gb αλλα σε samsung s3 αλλα το και δβλημα το εχει το s3 και οχι οι καρτες Εγώ στο s3 I9305 του έχω εδώ και ένα χρόνο μια 32 gb της adata class 10 και δεν μου έχει κάνει τίποτα όπως και στο pro tab 8.4 του έχω μία ίδια και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εγώ στο s3 I9305 του έχω εδώ και ένα χρόνο μια 32 gb της adata class 10 και δεν μου έχει κάνει τίποτα όπως και στο pro tab 8.4 του έχω μία ίδια και δεν μου έχει κάνει το παραμικρό Kαι εγω στο tab pro οπως και στο note 10.1 εχω της kingston 32gb αλλα θελω να βαλω 64gb και ρωταω αν εχει βαλει κανεις και αν μπορω να βαλω κατι πιο ανωτερο οπως ειναι η microsdxc 64gb UHS-1,φοβαμαι μηπως δεν την σηκωνει και χασω τζαμπα τοσα λεφτα,γιαυτο ρωταω αν εχει καποιος εμπειρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Kαι εγω στο tab pro οπως και στο note 10.1 εχω της kingston 32gb αλλα θελω να βαλω 64gb και ρωταω αν εχει βαλει κανεις και αν μπορω να βαλω κατι πιο ανωτερο οπως ειναι η microsdxc 64gb UHS-1,φοβαμαι μηπως δεν την σηκωνει και χασω τζαμπα τοσα λεφτα,γιαυτο ρωταω αν εχει καποιος εμπειρια Απο αρχες Ιουνιου που εχω το Tablet, εχω βαλει μια 64αρα Kingston UC1 και δεν εχω καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts