sleepless81 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Original θήκη από E-shop 34,90€ η πιο φθηνή από όσο έψαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Παιδιά τι εξόδους έχει για συνδεσιμότητα? π.χ. αν θέλω να το συνδέω με projectorα για να κάνω παρουσιάσεις, πως μπορώ? Θα θέλω κανέναν αντάπτορα? Κάτι λειτουργίες Remote Control που βλέπω στα χαρακτηριστικά, παίζουν άψογα? Επίσης, για εφαρμογές Office, powerpoint κυρίως, έχει κάτι αξιόλογο? Για κλήση skype πρέπει να το κρατάς όρθιο για να φαίνεσαι κανονικά στη κάμερα? Βολεύει? Ή λέω μ***ιες και παίζει κανονικά και οριζόντιο? Με ψήνει τρελά η αγορά αν και έκλινα για 10"άρι tablet. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ψήνομαι να πάρω το tabPro, βρίσκω το 8.4" 249Ε και το 10.1" λευκό 299Ε!! Έχω μπει σε δίλημμα όμως. Άνετο το 10άρι αλλά μεγάλο. Ματζόβολο το 8άρι. Εσείς ως χρήστες τι λέτε? Για ανάγνωση pdf βολεύει το μικρό? Το κρατάτε στο χέρι ή το στηρίζετε? Για ταινίες? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ψήνομαι να πάρω το tabPro, βρίσκω το 8.4" 249Ε και το 10.1" λευκό 299Ε!! Έχω μπει σε δίλημμα όμως. Άνετο το 10άρι αλλά μεγάλο. Ματζόβολο το 8άρι. Εσείς ως χρήστες τι λέτε? Για ανάγνωση pdf βολεύει το μικρό? Το κρατάτε στο χέρι ή το στηρίζετε? Για ταινίες? Thanks! μοιρασου με μας το λινκ του μαγαζιου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Mediamarkt Ολλανδίας.. (Εδώ μένω) http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-TabPRO-8.4-WiFi-16GB-Zwart,10259,482727,1165041.html?langId=-11 το λευκό 10αρι δε το έχει στο site αλλά μόλις γύρισα από το μαγαζί που τα χάζευα και εκεί το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ψήνομαι να πάρω το tabPro, βρίσκω το 8.4" 249Ε και το 10.1" λευκό 299Ε!! Έχω μπει σε δίλημμα όμως. Άνετο το 10άρι αλλά μεγάλο. Ματζόβολο το 8άρι. Εσείς ως χρήστες τι λέτε? Για ανάγνωση pdf βολεύει το μικρό? Το κρατάτε στο χέρι ή το στηρίζετε? Για ταινίες? Thanks! Πιστευω το 8.4 ειναι μικρο για διαβασμα, για ταινιες και τα δυο ειναι τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ναι αλλά για διάβασμα δε βολεύει καλύτερα να το κρατάς στο χέρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ψήνομαι να πάρω το tabPro, βρίσκω το 8.4" 249Ε και το 10.1" λευκό 299Ε!! Έχω μπει σε δίλημμα όμως. Άνετο το 10άρι αλλά μεγάλο. Ματζόβολο το 8άρι. Εσείς ως χρήστες τι λέτε? Για ανάγνωση pdf βολεύει το μικρό? Το κρατάτε στο χέρι ή το στηρίζετε? Για ταινίες? Thanks! Για διάβασμα λόγω ανάλυσης καλο είναι και το 8.4, αλλά το δεκάρι ακόμα καλύτερο, όπως και για Web κλπ. Αν δεν είχα ήδη το tablet z, θα έπαιρνα την δεκάρα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Βλέπω ότι το 8.4" είναι με τον Snapdragon 800 στα 2.3GHz ενώ το 10.1" με τον Exynos 5 Octa στα 1.9GHz + 1.3GHz. Λέτε να παίζει μεγάλο ρόλο? Λογικά στο μάτι δε νομίζω να καταλαβαίνει κανείς διαφορές, παρά μόνο σε benchmarks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και το 8.4 μια χαρά είναι για διάβασμα. Το λειτουργείς κυρίως σε portrait και μόνο YouTube/video σε landscape. Για διάβασμα Γενικά είναι καλύτερο να έχει reflow το κείμενο, δηλαδή να ξανα φορμαρεται όταν το μεγαλώνεις, ώστε να πιάνει το πλάτος της οθόνης Αυτό το κάνουν τα .epub Στο web, το chrome δεν κάνει reflow όταν ζουμάρεις, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dolphin που κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Παρήγγειλα το 8.4"!!!! Φοβήθηκα τον Exynos ότι lagάρει σε multitasking και πήρα το μικρό. Είναι κιόλας το πρώτο μου tablet και είπα να δώσω όσα πιο λίγα μπορώ, 249e απο Mediamarkt Ολλανδίας. Για προτείνεται καμία οικονομική θήκη σαν την επίσημη της Samsung για να στέκεται σε 2 στάσεις? Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αυτή http://www.amazon.com/gp/product/B00IB3RHTA/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 ? Edited July 22, 2014 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρήγγειλα το 8.4"!!!! Φοβήθηκα τον Exynos ότι lagάρει σε multitasking και πήρα το μικρό. Είναι κιόλας το πρώτο μου tablet και είπα να δώσω όσα πιο λίγα μπορώ, 249e απο Mediamarkt Ολλανδίας. Για προτείνεται καμία οικονομική θήκη σαν την επίσημη της Samsung για να στέκεται σε 2 στάσεις? Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αυτή http://www.amazon.com/gp/product/B00IB3RHTA/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 ? Αυτή έχω εγώ, είναι ποιοτική και λεπτή και κλείνει την ταμπλέτα καλά με τους μαγνήτες που έχει. Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι ότι όταν την κρατάς σε portrait θέση, ένα μέρος της θήκης πέφτει προς τα πίσω και φαίνεται περίεργα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 παιδιά καλησπέρα είμαι σε δίλημμα ....tab pro 8,4 η το galalaxy tab s ? τι προτείνεται εσείς ? έχω και στην ακρη του μυαλού μου το ipad mini retina. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 παιδιά καλησπέρα είμαι σε δίλημμα ....tab pro 8,4 η το galalaxy tab s ? τι προτείνεται εσείς ? έχω και στην ακρη του μυαλού μου το ipad mini retina. Το ipad καλά κάνεις και άστο εκεί (στην άκρη)...:p Η διαφορά τιμής μεταξύ Pro και S είναι τεράστια. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό πας για το S... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 απ'οτι βλέπω στο σκρουτζομαγαζα δεν υπάρχει η έκδοση lte ! οποτε αναγκαστικά πάμε στο S ... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ...οποτε αναγκαστικά πάμε στο S ... ...το οποίο ΔΕΝ φοράει SnapDragon στην LTE έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Έχω την εντύπωση ότι έκδοση lte φοράει τον snapdragon, έτσι τουλάχιστον γραφουν στο νήμα του tab s Edited July 23, 2014 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 απ'οτι βλέπω στο σκρουτζομαγαζα δεν υπάρχει η έκδοση lte ! οποτε αναγκαστικά πάμε στο S ... http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-t325-quad-core-16gb-8mp-camera-gps-bt-4g-lte-wi-fi-white-p-PER.909401 ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την εντύπωση ότι έκδοση lte φοράει τον snapdragon, έτσι τουλάχιστον γραφουν στο νήμα του tab s τελικά όχι, τουλάχιστον σε αυτά που πωλούνται στην ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Έχετε να προτείνετε κανέναν αντάπτορα για σύνδεση με VGA? Ή ακόμα καλύτερα, κάποιον multi αντάπτορα που να έχει και VGA και HDMI και USB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Όταν το ανοίγεις σε ρωτάει αν έχεις λογαριασμό στο Dropbox ή σου ζητάει να δημιουργήσεις ένα νέο που θα έχει χωρητικότητα 50gb. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Αν επιλέξω ότι έχω ήδη λογαριασμό dropbox (είμαι στα 2GB), θα με αναβαθμίσει στα 50GB? Αν όχι, να επιλέξω νέα εγγραφή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ναι δεν έχει σημασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αν επιλέξω ότι έχω ήδη λογαριασμό dropbox (είμαι στα 2GB), θα με αναβαθμίσει στα 50GB? Αν όχι, να επιλέξω νέα εγγραφή!! Θα σε αναβαθμίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Έχετα βάλει κάποιον screen protector ή θα χάσει λέτε την αίσθηση της η οθόνη? Αλλιώς κανένα καλό πανάκι/kit για καθαρισμό? Εdit: Πρώτη επαφή με το tabletάκι, δεν το έχω σετάρει ακόμα. Ανοίγω task manager και ενώ active applications λέει 0, ο ram manager γράφει 1.26GB/1.82GB! Είναι φυσιολογικό?? Επίσης, όσοι το δουλεύετε ήδη, έχετε να προτείνετε κλασσικές εφαρμογές που να το ζορίζουν όσο το δυνατό λιγότερο? Εννοώ για τις εξής χρήσεις: - Διαχείριση e-mail λογαριασμών - Browsers που να παίζουν flash/videos (είδα σε προηγούμενες σελίδες κάποιες προτάσεις περί dolphin και us browser hd) - Music player - Video player που να δέχεται και υπότιτλους. - Ανάγνωση pdf (ή epub ή κάποια μορφή να τη μετατρέπω από pdf) - Σημειώσεις (Το Evernote?) - Calendar (Smooth calendar?) - To magazine που έχει εγκατεστημένο για ειδήσεις, το χρησιμοποιείτε? Τρώει μπαταρία λέτε? Αλλιώς κανένα καλό widget/app για να πετάει νέα στη κεντρική οθόνη? Αν νομίζετε ότι οι stock εφαρμογές για αυτά που ζητάω είναι καλές, κανένα πρόβλημα. Γενικά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για το πως έχετε σετάρει το tabletάκι (οθόνες, widgets,..). Φαίνεται δυνατό από άποψη specs (και φαντάζομαι και στη πράξη) και θα ήθελα να το σετάρω καλά για να το ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο :) Τέλος, κάποιο kit που να έχει υποδοχές για HDMI, USB? Thanks! Edited July 25, 2014 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Καλησπερα σας. Ευτυχης κατοχος απο σημερα κ ειναι ακριβως οπως το περιμενα. ΣΟΥΠΕΡ!!!:D:D Αφου ειναι ενα μεγαλο Νοτελι, αναμενομενο!! Στο διαταυτα τωρα...ακουω προτασεις κ γνωμες.. Προστασια οθονης??Nillkin υπαρχει?? Θηκουλα??την οριτζιναλ της Σαμσουνκ?? Edited July 25, 2014 by thodorischr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλορίζικο, πιστεύω θα το ευχαριστηθείς. Εγώ έχω την original της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως την άλλαζα με καμιά με πληκτρολόγιο αλλά δεν έχω βρει κάτι (όχι ότι έψαξα κιόλας). Όσο για προστασία οθόνης δεν χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts