Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τι εξόδους έχει για συνδεσιμότητα? π.χ. αν θέλω να το συνδέω με projectorα για να κάνω παρουσιάσεις, πως μπορώ? Θα θέλω κανέναν αντάπτορα?

Κάτι λειτουργίες Remote Control που βλέπω στα χαρακτηριστικά, παίζουν άψογα?

Επίσης, για εφαρμογές Office, powerpoint κυρίως, έχει κάτι αξιόλογο?

Για κλήση skype πρέπει να το κρατάς όρθιο για να φαίνεσαι κανονικά στη κάμερα? Βολεύει? Ή λέω μ***ιες και παίζει κανονικά και οριζόντιο?

Με ψήνει τρελά η αγορά αν και έκλινα για 10"άρι tablet.

Ευχαριστώ!

Ψήνομαι να πάρω το tabPro, βρίσκω το 8.4" 249Ε και το 10.1" λευκό 299Ε!!

Έχω μπει σε δίλημμα όμως. Άνετο το 10άρι αλλά μεγάλο. Ματζόβολο το 8άρι.

Εσείς ως χρήστες τι λέτε? Για ανάγνωση pdf βολεύει το μικρό? Το κρατάτε στο χέρι ή το στηρίζετε? Για ταινίες?

Thanks!

Εσείς ως χρήστες τι λέτε? Για ανάγνωση pdf βολεύει το μικρό? Το κρατάτε στο χέρι ή το στηρίζετε? Για ταινίες?

Thanks!

μοιρασου με μας το λινκ του μαγαζιου;)

Mediamarkt Ολλανδίας.. (Εδώ μένω)

http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-TabPRO-8.4-WiFi-16GB-Zwart,10259,482727,1165041.html?langId=-11

το λευκό 10αρι δε το έχει στο site αλλά μόλις γύρισα από το μαγαζί που τα χάζευα και εκεί το είδα.

Thanks!

Πιστευω το 8.4 ειναι μικρο για διαβασμα, για ταινιες και τα δυο ειναι τελεια.

Thanks!

Για διάβασμα λόγω ανάλυσης καλο είναι και το 8.4, αλλά το δεκάρι ακόμα καλύτερο, όπως και για Web κλπ. Αν δεν είχα ήδη το tablet z, θα έπαιρνα την δεκάρα. .

Βλέπω ότι το 8.4" είναι με τον Snapdragon 800 στα 2.3GHz ενώ το 10.1" με τον Exynos 5 Octa στα 1.9GHz + 1.3GHz.

Λέτε να παίζει μεγάλο ρόλο? Λογικά στο μάτι δε νομίζω να καταλαβαίνει κανείς διαφορές, παρά μόνο σε benchmarks.

Και το 8.4 μια χαρά είναι για διάβασμα. Το λειτουργείς κυρίως σε portrait και μόνο YouTube/video σε landscape.

Για διάβασμα Γενικά είναι καλύτερο να έχει reflow το κείμενο, δηλαδή να ξανα φορμαρεται όταν το μεγαλώνεις, ώστε να πιάνει το πλάτος της οθόνης

Αυτό το κάνουν τα .epub

Στο web, το chrome δεν κάνει reflow όταν ζουμάρεις, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dolphin που κάνει

Παρήγγειλα το 8.4"!!!! Φοβήθηκα τον Exynos ότι lagάρει σε multitasking και πήρα το μικρό. Είναι κιόλας το πρώτο μου tablet και είπα να δώσω όσα πιο λίγα μπορώ, 249e απο Mediamarkt Ολλανδίας. Για προτείνεται καμία οικονομική θήκη σαν την επίσημη της Samsung για να στέκεται σε 2 στάσεις?

Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αυτή http://www.amazon.com/gp/product/B00IB3RHTA/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 ?

Edited by costini

Παρήγγειλα το 8.4"!!!! Φοβήθηκα τον Exynos ότι lagάρει σε multitasking και πήρα το μικρό. Είναι κιόλας το πρώτο μου tablet και είπα να δώσω όσα πιο λίγα μπορώ, 249e απο Mediamarkt Ολλανδίας. Για προτείνεται καμία οικονομική θήκη σαν την επίσημη της Samsung για να στέκεται σε 2 στάσεις?

Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αυτή http://www.amazon.com/gp/product/B00IB3RHTA/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 ?

Αυτή έχω εγώ, είναι ποιοτική και λεπτή και κλείνει την ταμπλέτα καλά με τους μαγνήτες που έχει. Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι ότι όταν την κρατάς σε portrait θέση, ένα μέρος της θήκης πέφτει προς τα πίσω και φαίνεται περίεργα..

παιδιά καλησπέρα είμαι σε δίλημμα ....tab pro 8,4 η το galalaxy tab s ? τι προτείνεται εσείς ? έχω και στην ακρη του μυαλού μου το ipad mini retina.
:thanks:

παιδιά καλησπέρα είμαι σε δίλημμα ....tab pro 8,4 η το galalaxy tab s ? τι προτείνεται εσείς ? έχω και στην ακρη του μυαλού μου το ipad mini retina.

Το ipad καλά κάνεις και άστο εκεί (στην άκρη)...:p

Η διαφορά τιμής μεταξύ Pro και S είναι τεράστια. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό πας για το S...

Έχω την εντύπωση ότι έκδοση lte φοράει τον snapdragon, έτσι τουλάχιστον γραφουν στο νήμα του tab s Edited by bolek7
:thanks:

απ'οτι βλέπω στο σκρουτζομαγαζα δεν υπάρχει η έκδοση lte ! οποτε αναγκαστικά πάμε στο S ...

http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-t325-quad-core-16gb-8mp-camera-gps-bt-4g-lte-wi-fi-white-p-PER.909401

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εντύπωση ότι έκδοση lte φοράει τον snapdragon, έτσι τουλάχιστον γραφουν στο νήμα του tab s

τελικά όχι, τουλάχιστον σε αυτά που πωλούνται στην ελλάδα

Έχετε να προτείνετε κανέναν αντάπτορα για σύνδεση με VGA? Ή ακόμα καλύτερα, κάποιον multi αντάπτορα που να έχει και VGA και HDMI και USB..

Όταν το ανοίγεις σε ρωτάει αν έχεις λογαριασμό στο Dropbox ή σου ζητάει να δημιουργήσεις ένα νέο που θα έχει χωρητικότητα 50gb. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.

Αν επιλέξω ότι έχω ήδη λογαριασμό dropbox (είμαι στα 2GB), θα με αναβαθμίσει στα 50GB? Αν όχι, να επιλέξω νέα εγγραφή!!

Αν επιλέξω ότι έχω ήδη λογαριασμό dropbox (είμαι στα 2GB), θα με αναβαθμίσει στα 50GB? Αν όχι, να επιλέξω νέα εγγραφή!!

Θα σε αναβαθμίσει

Έχετα βάλει κάποιον screen protector ή θα χάσει λέτε την αίσθηση της η οθόνη? Αλλιώς κανένα καλό πανάκι/kit για καθαρισμό?

Εdit: Πρώτη επαφή με το tabletάκι, δεν το έχω σετάρει ακόμα. Ανοίγω task manager και ενώ active applications λέει 0, ο ram manager γράφει 1.26GB/1.82GB! Είναι φυσιολογικό??

Επίσης, όσοι το δουλεύετε ήδη, έχετε να προτείνετε κλασσικές εφαρμογές που να το ζορίζουν όσο το δυνατό λιγότερο? Εννοώ για τις εξής χρήσεις:

- Διαχείριση e-mail λογαριασμών

- Browsers που να παίζουν flash/videos (είδα σε προηγούμενες σελίδες κάποιες προτάσεις περί dolphin και us browser hd)

- Music player

- Video player που να δέχεται και υπότιτλους.

- Ανάγνωση pdf (ή epub ή κάποια μορφή να τη μετατρέπω από pdf)

- Σημειώσεις (Το Evernote?)

- Calendar (Smooth calendar?)

- To magazine που έχει εγκατεστημένο για ειδήσεις, το χρησιμοποιείτε? Τρώει μπαταρία λέτε? Αλλιώς κανένα καλό widget/app για να πετάει νέα στη κεντρική οθόνη?

Αν νομίζετε ότι οι stock εφαρμογές για αυτά που ζητάω είναι καλές, κανένα πρόβλημα.

Γενικά θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για το πως έχετε σετάρει το tabletάκι (οθόνες, widgets,..). Φαίνεται δυνατό από άποψη specs (και φαντάζομαι και στη πράξη) και θα ήθελα να το σετάρω καλά για να το ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο :)

Τέλος, κάποιο kit που να έχει υποδοχές για HDMI, USB?

Thanks!

Edited by costini

Καλησπερα σας.

Ευτυχης κατοχος απο σημερα κ ειναι ακριβως οπως το περιμενα. ΣΟΥΠΕΡ!!!:D:D

Αφου ειναι ενα μεγαλο Νοτελι, αναμενομενο!!

Στο διαταυτα τωρα...ακουω προτασεις κ γνωμες..

Προστασια οθονης??Nillkin υπαρχει??

Θηκουλα??την οριτζιναλ της Σαμσουνκ??

Edited by thodorischr

Καλορίζικο, πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.

Εγώ έχω την original της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως την άλλαζα με καμιά με πληκτρολόγιο αλλά δεν έχω βρει κάτι (όχι ότι έψαξα κιόλας). Όσο για προστασία οθόνης δεν χρησιμοποιώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1