Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Πήρα το Samsung Galaxy Tab PRO T520 Τablet 10.1" WiFi Black από το stock house του πλαισίου. Μου έδωσαν έναν άσχετο φορτιστή 5V/2000mA από το Πλαίσιο, αλλά αργεί να φορτίσει. Για να πάει από το 20% στο 100% (όντας σβηστό) ήθελε λίγο παραπάνω από 5 ώρες. Νομίζω ότι ο αυθεντικός φορτιστής είναι 5.3V/2000mA και θα ήθελα να τον αγοράσω. Μπορεί κάποιος κάτοχος του tablet να μου κάνει τη χάρη να κοιτάξει το μοντέλο του φορτιστή και να μου το πει ώστε να μπορέσω να το αγοράσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Ναι 5.3V/2Α ειναι. Παντως καπου εκει ειναι η ωρα φορτισης λογω μεγαλης μπαταριας. Δεν θα κερδισεις και πολλα παιρνοντας τον αυθεντικο.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι 5.3V/2Α ειναι. Παντως καπου εκει ειναι η ωρα φορτισης λογω μεγαλης μπαταριας. Δεν θα κερδισεις και πολλα παιρνοντας τον αυθεντικο.

Ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή. Αν μπορείς πάντως κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο φορτιστή σου και να μου πεις τι μοντέλο είναι.

Ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή. Αν μπορείς πάντως κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο φορτιστή σου και να μου πεις τι μοντέλο είναι.

EP-TA10EWE

EP-TA10EWE

Ευχαριστώ. Το δικό μου από το Πλαίσιο stock house είχε μέσα και τα ακουστικά EHS61ASFWE. Σε όλα τα βίντεο unboxing που είδα δεν υπήρχαν ακουστικά. Τελικά αυτό ήταν δωράκι του Πλαισίου ή ακουστικά υπάρχουν και στις άλλες συσκευασίας του Galaxy Tab Pro 10.1 στην Ελλάδα;

Και το δικό μου είχε μέσα ακουστικά τα οποία είναι και πολύ καλά. Όσο για τον φορτιστή μου 2.3ν 2000 ma είναι και όταν είναι αφόρτηστο πάνω κάτω 5 ώρες κάνει να φορτήσει.

Και το δικό μου είχε μέσα ακουστικά τα οποία είναι και πολύ καλά. Όσο για τον φορτιστή μου 2.3ν 2000 ma είναι και όταν είναι αφόρτηστο πάνω κάτω 5 ώρες κάνει να φορτήσει.

Και πόση ώρα κρατάει η μπαταρία περίπου όταν κάνεις απλώς browsing με WiFi;

Φίλε pantos δεν την έχω υπολογίσει αλλά κρατάει πάρα πολύ. Θα κάνω μια μέτρηση και θα σου απαντήσω. Έχω μια απορία. Στο πληκτρολόγιο της Samsung που έχει η συσκευή πως μπορείς να αποθηκεύσεις μια λέξη που δεν έχει το πληκτρολόγιο. Γιατί μου κάνει αυτόματη διόρθωση αλλά κάποιες λέξεις δεν τις έχει. Και θέλω να τις γράψω εγώ και να τις αποθηκεύσω και την επόμενη φορά που θα τις ξαναγράψω να υπάρχουν στην αυτόματη διόρθωση.

Στο πληκτρολόγιο της Samsung που έχει η συσκευή πως μπορείς να αποθηκεύσεις μια λέξη που δεν έχει το πληκτρολόγιο. Γιατί μου κάνει αυτόματη διόρθωση αλλά κάποιες λέξεις δεν τις έχει. Και θέλω να τις γράψω εγώ και να τις αποθηκεύσω και την επόμενη φορά που θα τις ξαναγράψω να υπάρχουν στην αυτόματη διόρθωση.

Πήγαινε Settings-->Controls-->Language and input.

Στο τμήμα Keyboards and input methods, κάνε κλικ στο γρανάζι (settings) δίπλα από το Samsung Keyboard.

Στο τμήμα Smart typing ενεργοποίησε το Predictive text.

Αν είναι η πρώτη φορά θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις τα Personalized data. Αλλιώς κάνε κλικ στο Predictive text και ενεργοποίησε το μόνος σου.

Έχω εδώ και λίγες μέρες το Samsung Galaxy Pro Tab 10.1 WiFi (από Πλαίσιο Stock House). Το φόρτισα στο 100% και μετά το έκανα power off και το άφησα κλειστό για 7 ώρες. Μετά από 7 ώρες το άνοιξα στιγμιαία και είχε πέσει στο 89%. Το έκανα αμέσως power off πάλι και το άνοιξα ξανά μετά από 7 ώρες και είχε πέσει στο 70%.

Το άφησα standby (κλειστά WiFi, GPS) για 2 ώρες και η μπαταρία έπεσε 5%, από το 57% στο 52%.

Το περίεργο είναι ότι σε 50 λεπτά χρήσης (σερφάρισμα με WiFi) η μπαταρία έπεσε 10%, που φαίνεται λογικό ποσοστό.

Τι μπορεί να φταίει; Είναι χαλασμένη η μπαταρία λέτε ή υπάρχει κάτι άλλο που «τρώει» τη μπαταρία ενώ είναι κλειστό; Υπόψιν ότι δεν χρησιμοποιώ τον αυθεντικό φορτιστή, αλλά έναν γενικής χρήσης 5V, 2000mA αν και αυτό δεν πρέπει να έχει σχέση με την αποφόρτιση.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση :up: να σας ανακοινώσω ότι μετά από χρήση 11 μηνών τώρα το τάμπλετ παρουσιάζει το εξής ιδιόμορφο πρόβλημα. Όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας ή όποια άλλη την χρησιμοποιεί (πχ Instagram, Xender) κάποιες φορές ενεργοποιείται η δόνηση όταν πάει να εστιάσει το θέμα. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια παρόμοια αναφορά μάλλον για άλλη συσκευή αλλά γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;

Σε συνέχεια του προηγούμενου το πήγα σήμερα σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις και στην υποδοχή αναγνώρισαν τεχνικό πρόβλημα αλλά μου θέλανε δυο εργάσιμες μέρες μέχρι να τεκμηριώσει ο τεχνικός ότι όντως ισχύει το πρόβλημα οπότε θα το πάω στην Smartec με την τουλάχιστον αυθημερόν εξυπηρέτηση και ο θεός βοηθός.

• 2 weeks later...

Έχει δοκιμάσει κανείς CM 12 που να δουλεύει απροβλημάτιστα..;;

Λέω να δοκιμάσω στο 8.4 μέχρι να έρθει η 5.1.1 (αν έρθει γιατί διαβαζα στο sammobile οτι καποιοι ρωτησαν στην αγγλικη SAMSUNG μεσω twitter και τους ειπαν οτι δε θα παρει το update τελικά ! )

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Έχει δοκιμάσει κανείς CM 12 που να δουλεύει απροβλημάτιστα..;;

Λέω να δοκιμάσω στο 8.4 μέχρι να έρθει η 5.1.1 (αν έρθει γιατί διαβαζα στο sammobile οτι καποιοι ρωτησαν στην αγγλικη SAMSUNG μεσω twitter και τους ειπαν οτι δε θα παρει το update τελικά ! )

Όντως βρήκα αυτό για το 10άρι βέβαια αλλά το ίδιο μας κάνει. Κρίμα αν τελικά ισχύσει.

Κάποτε κραζαμε την LG για την υποστήριξή της. Τώρα η LG εχει γίνει πρότυπο μπροστά στο κυριολεκτικά "φτύσιμο" της Σαμμυ.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Kαλα πλακα μας κανουν? Ειναι στο τελευταιο σταδιο, εχει περασει τα test και θα την ακυρωσουν?

Αν γινει αυτο, οι ανθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Δεν δινουν update σε συσκευη που κυκλοφορησε 8 μηνες πριν απο την. 5.0 και 1 χρονο πριν απο την 5.1!

Edited by ardi21

Kαλα πλακα μας κανουν? Ειναι στο τελευταιο σταδιο, εχει περασει τα test και θα την ακυρωσουν?

Αν γινει αυτο, οι ανθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Δεν δινουν update σε συσκευη που κυκλοφορησε 8 μηνες πριν απο την. 5.0 και 1 χρονο πριν απο την 5.1!

Αυτά ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ! Καραγκιοζιλίκια.

Τελικά και πλάκα πλάκα οι μόνες σίγουρες που κάθε χρόνο (βρέξει χιονίσει) θα το πάρουν το update τους είναι

οι iOS συσκευές και κράξτε όσο θέλετε.

Ας οψεται που το N9 δεν με επεισε και πηγα στο tab pro λογω και μπαταριας. Δεν θα το ξανακανω ομως αυτο το λαθος γιατι ηξερα και τι παιζει με την samsung.

Όντως βρήκα αυτό για το 10άρι βέβαια αλλά το ίδιο μας κάνει. Κρίμα αν τελικά ισχύσει.

Τσιμπάτε με τα τρολοπροφίλ και τις αηδίες.

Το έχει ψάξει κανείς στο τουίτερ ποιος είναι ο [τάδε] και να είναι υπαρκτή η απάντηση του [δείνα];

Ή τρολάρετε ακούσια ή θα έπρεπε να σας γίνει καταγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ειδικά που η εικόνα που επισύναψε ο άνω είναι κορυφαίο φότοσοπ.

Να μας πει ο Venejo που την βρήκε γιατί εδώ ίσως κάτι κάνω λάθος αλλά ίσως κάτι κάνω κάτι πολύ σωστότερα σωστό: αναζήτηση πηγών για επιβεβαίωση.

Τσιμπάτε με τα τρολοπροφίλ και τις αηδίες.

Το έχει ψάξει κανείς στο τουίτερ ποιος είναι ο [τάδε] και να είναι υπαρκτή η απάντηση του [δείνα];

Ή τρολάρετε ακούσια ή θα έπρεπε να σας γίνει καταγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ειδικά που η εικόνα που επισύναψε ο άνω είναι κορυφαίο φότοσοπ.

Να μας πει ο Venejo που την βρήκε γιατί εδώ ίσως κάτι κάνω λάθος αλλά ίσως κάτι κάνω κάτι πολύ σωστότερα σωστό: αναζήτηση πηγών για επιβεβαίωση.

1ον να υπενθυμίσω ότι έψαξα και βρήκα το τουϊ μετά από αναφορά σε αυτό, άλλου μέλους εδώ.

Το τουϊ φυσικά και υπάρχει και είναι από επίσημο (verified) account της Samsung UK, (νόμιζα ότι ένα screenshot θα ήταν αρκετό και δεν θα βρισκόμουν κατηγορούμενος για σπορά ψευδών ειδήσεων). Από κει και πέρα το αν τελικά θα ισχύσει ή όχι ως απάντηση εταιρίας κανείς φυσικά δε το ξέρει, πόσο μάλλον το ότι δεν θα πεθάνουμε κι αν δεν την πάρουμε ως αναβάθμιση.

Υ.Γ.

Η αναζήτησή σου για τον "τάδε" έχει λάθος username.

Edited by venejo

Unconfirmed reports that Samsung Galaxy TabPRO won't be getting the Android 5.0 Lollipop update

Well, as for the reason for the cancellation of this update... It might be because of compatibility problems with the Exynos 5 Octa chips that powers the Galaxy TabPRO

Το 8.4 βεβαια φοραει SnapDragon (το 10αρι εχει τον Exynos).

Θα ειναι μεγαλη ξεφτιλα παντως αν τελικα δεν παρει update. Δεν θυμαμαι αλλη συσκευη που να μην πηρε ουτε ενα update σε αλλη εκδοση Android.

Unconfirmed reports that Samsung Galaxy TabPRO won't be getting the Android 5.0 Lollipop update

Το 8.4 βεβαια φοραει SnapDragon (το 10αρι εχει τον Exynos).

Θα ειναι μεγαλη ξεφτιλα παντως αν τελικα δεν παρει update. Δεν θυμαμαι αλλη συσκευη που να μην πηρε ουτε ενα update σε αλλη εκδοση Android.

ηρεμήστε .θα πάρει update !!!!

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το tablet μου και θα ήθελα την άποψη σας. Έχω το Tab S 8.4 4G. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ένα “κουφό” φαινόμενο στην οθόνη.

Όταν το χρησιμοποιώ βλέπω να εμφανίζει ευθείες πράσινες γραμμές, σαν αστραπή, για κλάσματα δευτερολέπτων και μετά τίποτα…

Στην αρχή πίστεψα ότι μπορεί να φταίει η κάρτα μνήμης ή κάρτα sim, τις έβγαλα και τις 2 αλλά συνέχισε να μου το κάνει.

Το tablet δεν μου έχει πέσει ποτέ, δεν το έχω χτυπήσει ποτέ, από την πρώτη μέρα είναι στην original θήκη του.

Τι μπορεί να φταίει ;;; Λέτε με ένα restore να στρώσει ;

Samsung Note 4

Samsung Galaxy S3

Samsung Tab S 8.4"

Samsung Gear 2

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το tablet μου και θα ήθελα την άποψη σας. Έχω το Tab S 8.4 4G. Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ένα “κουφό” φαινόμενο στην οθόνη.

Όταν το χρησιμοποιώ βλέπω να εμφανίζει ευθείες πράσινες γραμμές, σαν αστραπή, για κλάσματα δευτερολέπτων και μετά τίποτα…

Στην αρχή πίστεψα ότι μπορεί να φταίει η κάρτα μνήμης ή κάρτα sim, τις έβγαλα και τις 2 αλλά συνέχισε να μου το κάνει.

Το tablet δεν μου έχει πέσει ποτέ, δεν το έχω χτυπήσει ποτέ, από την πρώτη μέρα είναι στην original θήκη του.

Τι μπορεί να φταίει ;;; Λέτε με ένα restore να στρώσει ;

Αν οντως εχεις το tab s, είσαι σε λάθος νήμα.

Εδώ είσαι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396928

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1