geotzia Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση λογισμικού... Κατεβάζω.. Eμένα μου έχει έρθει εδώ και 2 μέρες αλλά με το που πάει να την εγκαταστήσει πάει μέχρι το 25% και μου γράφει "Σφάλμα" και ένα άλλο μνμ λέει δεν είναι δυνατή η αναβάθμηση,περάστε την μέσω odin η επισκεφθείτε το service. Εχω κάνει 2-3 απόπειρες με το ίδιο αποτέλεσμα. Υπ'όψιν ότι είμαι ρουτ αλλά τίποτα άλλο.Μπορεί να έχω και τον παλαιό κέρνελ ακόμα-δεν θυμάμαι-από το ρουτάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Eμένα μου έχει έρθει εδώ και 2 μέρες αλλά με το που πάει να την εγκαταστήσει πάει μέχρι το 25% και μου γράφει "Σφάλμα" και ένα άλλο μνμ λέει δεν είναι δυνατή η αναβάθμηση,περάστε την μέσω odin η επισκεφθείτε το service. Εχω κάνει 2-3 απόπειρες με το ίδιο αποτέλεσμα. Υπ'όψιν ότι είμαι ρουτ αλλά τίποτα άλλο.Μπορεί να έχω και τον παλαιό κέρνελ ακόμα-δεν θυμάμαι-από το ρουτάρισμα. Σε ρουτ συσκευές δε γίνονται OTA UPDATES. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπεριζω ολους. Νωριτερα το απόγευμα πηρα το 8αρι απο την προσφορα των Multirama, στα 250 ευρώ, μετα απο μια μικρη 2ημερη αναμονή. Πριν ειχα το g pad, ενα αρκετα τίμιο μηχανάκι, το οποίο και πούλησα. Εδω θα είμαι λοιπον και εγώ, να μαθαίνω σχετικά με το ταμπλετακι και να βοηθάω σε οτι γνωρίζω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μόλις μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση λογισμικού... Κατεβάζω.. Για λολιποπ ή κάτι άλλο του κιτκατ ; Επίσης πες μας εντυπώσεις. .. άλλαξε κάτι; πρόσθεσε ή αφαίρεσε κατι; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παίδες ο ήχος όταν ανοίγει κλείνει κάπως? Πολύ σπαστικό όταν το ανοίγεις μέσα στη νύχτα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για λολιποπ ή κάτι άλλο του κιτκατ ; Επίσης πες μας εντυπώσεις. .. άλλαξε κάτι; πρόσθεσε ή αφαίρεσε κατι; Μια αναβάθμιση μικρή ~55ΜΒ πήρα και εγώ με το που το άνοιξα πρώτη φορά. Για lolli είναι κομμάτι μικρή!:lol: ΚΚ 4.4.2. είναι ακόμη, έκδοση BOC1, build 5/3/2015. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Eιχε αναφερθει και αλλος σε αυτην την αναβαθμιση παλιοτερα αλλα εμενα με το 10αρι ειναι αφαντη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παίδες ο ήχος όταν ανοίγει κλείνει κάπως? Πολύ σπαστικό όταν το ανοίγεις μέσα στη νύχτα.. Αν είσαι ρουτ, με κάποια rom ή mod ίσως. Αλλιώς χαμηλώνεις από τις ρυθμισεις ήχου τους ήχους συστήματος. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Αν είσαι ρουτ, με κάποια rom ή mod ίσως. Αλλιώς χαμηλώνεις από τις ρυθμισεις ήχου τους ήχους συστήματος. Οχι Δε ρισκάρω την εγγύηση... Κρίμα πάντως. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μια αναβάθμιση μικρή ~55ΜΒ πήρα και εγώ με το που το άνοιξα πρώτη φορά. Για lolli είναι κομμάτι μικρή!:lol: ΚΚ 4.4.2. είναι ακόμη, έκδοση BOC1, build 5/3/2015. Για να έρθει τέτοια αναβάθμιση σημαίνει ότι lollilop δεν... Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Οχι Δε ρισκάρω την εγγύηση... Κρίμα πάντως. Δεν σου κάνει να το βάζεις στο αθόρυβο πριν το κλείσεις? Ετσι δεν ακούγεται. Για να έρθει τέτοια αναβάθμιση σημαίνει ότι lollilop δεν... Κρίμα. Το σκεπτικό σου ποιο είναι και το λες? Εννοω το "δεν". PS: Βοηθήστε με λίγο σε κατι. Εχει infrared port? Αυτο στην δεξιά πλευρά του δεν είναι? Και αν ναι, δεν εχει καποια εφαρμογη τηλεκοντρόλ? Edited April 3, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Για να έρθει τέτοια αναβάθμιση σημαίνει ότι lollilop δεν... Κρίμα. Αυτο που λες δεν εχει καμια λογικη. Ικανους τους εχω να μην την δωσουν αλλα δεν ειναι δειγμα αυτο. Edited April 3, 2015 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Το σκεπτικό είναι ότι παρατήρησα τον τελευταίο καιρό πολύ συχνές όσο κι αναπωτές αναβαθμίσεις προγραμμάτων από το play store (πιθανόνατα για να συμβαδίζουν με το lollipop) και το πακετάκι των 55ΜΒ της σάμμι ίσως καλύπτει κάποια κενά συμβατότητας και ασφάλειας. Έψαξα να βρω στο google τι σόι αναβάθμιση είναι αλλά δεν βρήκα ικανοποιητικές πληροφορίες ακόμα. Αν είχε σκοπό να μας βάλει lollipop δεν θα έστελνε την παρούσα αναβάθμιση. Οπότε ή θα αργήσει πολύ ακόμα ή δεν θα το δούμε ποτέ στο Tab Pro. Edited April 3, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Το σκεπτικό είναι ότι παρατήρησα τον τελευταίο καιρό πολύ συχνές όσο κι αναπωτές αναβαθμίσεις προγραμμάτων από το play store (πιθανόνατα για να συμβαδίζουν με το lollipop) και το πακετάκι των 55ΜΒ της σάμμι ίσως καλύπτει κάποια κενά συμβατότητας και ασφάλειας. Έψαξα να βρω στο google τι σόι αναβάθμιση είναι αλλά δεν βρήκα ικανοποιητικές πληροφορίες ακόμα. Αν είχε σκοπό να μας βάλει lollipop δεν θα έστελνε την παρούσα αναβάθμιση. Οπότε ή θα αργήσει πολύ ακόμα ή δεν θα το δούμε ποτέ στο Tab Pro. Σου ξαναλεω οτι δεν εχει λογικη αυτο. Δεν λειτουργουν ετσι οι αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 ρε παιδιά ούτε 2 χρονια δεν εχει που βγήκε η συσκευή. αλίμονο αν δεν παρει λολιποπ.. τώρα το ποτε είναι αλλο θεμα. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ποια 2 χρονια.. Μαρτιο του '14 βγηκε στην αγορα. 1 χρονος ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Δεν σου κάνει να το βάζεις στο αθόρυβο πριν το κλείσεις? Ετσι δεν ακούγεται. Το σκεπτικό σου ποιο είναι και το λες? Εννοω το "δεν". PS: Βοηθήστε με λίγο σε κατι. Εχει infrared port? Αυτο στην δεξιά πλευρά του δεν είναι? Και αν ναι, δεν εχει καποια εφαρμογη τηλεκοντρόλ? Για remote έχεις το smart remote (εάν το έχεις σβήσει ....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peel.app ) υπάρχουν και επί πληρωμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 σωστα ναι... δε παίζει να μην πάρει λολιποπ μη τρελαθούμε. :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Για remote έχεις το smart remote (εάν το έχεις σβήσει ....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peel.app ) υπάρχουν και επί πληρωμή... Αυτό το peel παίζει και με τον αποκωδικοποιητή της NOVA? Γιατί στο NOTE είμαστε με γιατροσοφια με watchon plus και τρέχα γύρευε. Για να εκμεταλλευτείς πλήρως το remote κατεβάζεις POWER IR - UNIVERSAL REMOTE CONTROL Ελέγχεις από τοστιερες μέχρι αεροπλάνα! :Ρ (συμβατή έκδοση για android 5) Τη δοκίμασα το απόγευμα και δουλεύει στο ταμπλετακι ------------------------------------- Επίσης, παρέλαβα το ταμπλετ σήμερα και ανακάλυψα καμένο pixel. Πήγα στην Νέα Ερυθραία στα Public, απ'όπου το πήρα. Το είδε και ο τεχνικός. Και ο υπευθυνος είπε αντικατάσταση απευθείας οκ. Μονο που δεν υπάρχει αλλο διαθέσιμο, παρά μόνο... (μάλλον έχει πιάσει καλά το εμπορικό τρικ της προώθησης, τα εμφανιζουμε λίγα λίγα) ... μου είπαν ειχε ενα στο mall και πηγα το είδα. Ηταν από επιστροφή (καλα η συσκευασία διαλυμένη, μεμβράνες όλες βγαλμένες). Τέλος πάντων το ελέγχω με full black screen (μια μαύρη εικόνα) και εντόπισα κι εκεί ενα καμένο pixel επίσης, στην μεση της οθόνης αυτο. Στον υπάλληλο στην Ερυθραία λεω πριν παω στο mall, "τι είναι, σαν αυτό εδώ?" και μου λέει "οχι, ειμαστε πολύ αυστηροι σε αυτο το θεμα τα ελεγχουμε και είναι ολα κομπλέ." Μουφες...!!! Τελικά τους είπα να μου ξανακρατησουν αυτο που επεστρεψα, που ανοιξα εγω τη σφραφισμενη συσκευασια, να παω να το παρω πάλι αυριο. Τέλος πάντων αυτό σαν μια εμπειρία για να προσέχετε αν παίρνετε κάτι από "εγγυημένες επιστροφές". Ρώτησα αν θα το αλλάξει η samsung και μου ειπαν απο τα public, για ενα πιξελ δεν ασχολούνται. Τι λέτε εσείς? Πολύ ξεψειρισμα χωρίς λόγο ή να το κυνηγήσω λίγο ακόμα? Edited April 3, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για remote έχεις το smart remote (εάν το έχεις σβήσει ....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peel.app ) υπάρχουν και επί πληρωμή... Η συσκευή σας δεν είναι δυνατή με αυτή την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Για remote έχεις το smart remote (εάν το έχεις σβήσει ....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peel.app ) υπάρχουν και επί πληρωμή... Ευχαριστώ.! Δεν καταλαβαίνω, απλά δεν υπάρχει στο ταμπλετ η εφαρμογη! Δεν εχω σβήσει τιποτα! Την περναω τωρα. Να 'σαι καλά. EDIT: Δεν μπαίνει! Μου λέει οτι δεν ειναι συμβατή με την συσκευή μου! Edited April 3, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ευχαριστώ.! Δεν καταλαβαίνω, απλά δεν υπάρχει στο ταμπλετ η εφαρμογη! Δεν εχω σβήσει τιποτα! Την περναω τωρα. Να 'σαι καλά. EDIT: Δεν μπαίνει! Μου λέει οτι δεν ειναι συμβατή με την συσκευή μου! δες και pm που σου έστειλα.... θα σου το στείλω και αυτό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 δες και pm που σου έστειλα.... θα σου το στείλω και αυτό .... Ολα άψογα! Ευχαριστω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmynet Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εμένα εδώ και μερικές μέρες που ήρθε η τελευταία αναβάθμιση των 55mb λύθηκε ως δια μαγείας το πρόβλημα της μπαταρίας. Τώρα φορτίζει μόνιμα στο 100%. Τι να πω είχα να δω 100% μήνες τώρα Παράθεση ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εμένα εδώ και μερικές μέρες που ήρθε η τελευταία αναβάθμιση των 55mb λύθηκε ως δια μαγείας το πρόβλημα της μπαταρίας. Τώρα φορτίζει μόνιμα στο 100%. Τι να πω είχα να δω 100% μήνες τώρα Γενικα με το τελευταιο update η μπαταρια βελτιωθηκε παρα πολυ. Εγω δεν ειχα ποτε το προβλημα του 100% αλλα ειδα αυξηση διαρκειας μετα το update.:) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts