pipidakos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Το έχω κατεβάσει το update αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει. Το Knox φαντάζονται δεν θα το πειραξουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν έχεις πάρει το τελευταίο update πρέπει να περάσεις τον προηγούμενο kernel και του κάνεις root με το Towelroot, ειδάλλως μόνο Towelroot + SuperSU μετά (και το...ΚΝΟΧ τέλειο κορίτσια...) :p Καλησπερα εχεις ρουταρει μετα την νεα αναβαθμιση?Μπορεις να ποσταρεις ποιον kernel εβαλες,και ποια εκδοση απο towelroor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αν έχεις πάρει το τελευταίο update πρέπει να περάσεις τον προηγούμενο kernel και του κάνεις root με το Towelroot, ειδάλλως μόνο Towelroot + SuperSU μετά (και το...ΚΝΟΧ τέλειο κορίτσια...) :p Δηλαδή με τη δεύτερη μέθοδο αφού έχουμε περάσει το τελευταίο update, χρησιμοποιούμε το towel root και κατεβάζουμε το supersu? Και Ουτε κνοξ, ούτε ζημιά? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Την περασα κι εγω την εκδοση μεσω ODIN πανω απο την παλιά. root δεν εκανα , στην προηγούμενη ειχα καποια reboots, όχι συχνά βέβαια. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Την περασα κι εγω την εκδοση μεσω ODIN πανω απο την παλιά. root δεν εκανα , στην προηγούμενη ειχα καποια reboots, όχι συχνά βέβαια. Έβαλες αυτή που ανέβασα εγώ στο Dropbox? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή με τη δεύτερη μέθοδο αφού έχουμε περάσει το τελευταίο update, χρησιμοποιούμε το towel root και κατεβάζουμε το supersu? Και Ουτε κνοξ, ούτε ζημιά? Βάλε τον κερνελ που ανέβασα στο Dropbox και μετά κάνε root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Από sammobile κατεβασα την T320XXU1BNI1_T320DBT1BNJ1_DBT 4.4.2 November 2014. ροοτ οχι Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ένα τίπ γιά όσους ενδιαφέρονται: Γιά να είναι οι φωτογραφίες που θέλετε να βάλετε ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κάνουμε crop και ρυθμίζουμε custom ratio 16:10 κόβουμε εκεί που θέλουμε και είμαστε ακριβώς στο σωστό μέγεθος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εδώ είναι το link ( https://www.dropbox.com/s/euba22eqgv4vrf6/orig_kernel.tar.md5?dl=0 )για τον original kernel που έκανα extract το κάνετε εγκατάσταση μέσω odin και μετά κάνετε root με το towelroot και το tablet δεν θα έχει reboot γιατί μετά την αναβάθμιση υπάρχει θέμα και φυσικά ο knox μένει στο 0×0: :D:D:D Αυτος αν καταλαβα ειναι ο παλιος kernel που δεχεται το towelroot. Να σε ρωτησω, αν κανουμε root με αυτον κ μετα φλασαρουμε τον kernel απο το τελευταιο update, το root παραμενει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αυτος αν καταλαβα ειναι ο παλιος kernel που δεχεται το towelroot. Να σε ρωτησω, αν κανουμε root με αυτον κ μετα φλασαρουμε τον kernel απο το τελευταιο update, το root παραμενει ? Γιατί να φλασάρεις πάλι τον καινούργιο κέρνελ; Ξέρεις αν έχει κάτι καλύτερο από τον παλιό; Αν γνωρίζει κάποιος τις διαφορές τους ας μας διαφωτίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αυτος αν καταλαβα ειναι ο παλιος kernel που δεχεται το towelroot. Να σε ρωτησω, αν κανουμε root με αυτον κ μετα φλασαρουμε τον kernel απο το τελευταιο update, το root παραμενει ? Θα σου κάνει reboot βάλε αυτόν που ανέβασα και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Θα σου κάνει reboot βάλε αυτόν που ανέβασα και είσαι έτοιμος Εβαλα αυτον που ανεβασες αλλα δεν εχει πλεον wi-fi το λειτουργικο... Κατεβασα απο το sam mobile το firmware για Ελλαδα. Εσυ ποιο firmware κατεβασες κ εγκατεστησες (ρωταω μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ firmware κ kernel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εβαλα αυτον που ανεβασες αλλα δεν εχει πλεον wi-fi το λειτουργικο... Κατεβασα απο το sam mobile το firmware για Ελλαδα. Εσυ ποιο firmware κατεβασες κ εγκατεστησες (ρωταω μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ firmware κ kernel) Γιά δοκίμασε και αυτόν τον κέρνελ,σε εμένα δούλεψε άψογα. https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Γιά δοκίμασε και αυτόν τον κέρνελ,σε εμένα δούλεψε άψογα. https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg Τελικα με αυτον δουλευει, και ειναι διαφορετικος απο αυτον που ανεβασες στο dropbox, τουλαχιστον απ'οσο βλεπω στο build status απο τις πληροφοριες του tablet. Απο που τον εκανες extract ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εβαλα αυτον που ανεβασες αλλα δεν εχει πλεον wi-fi το λειτουργικο... Κατεβασα απο το sam mobile το firmware για Ελλαδα. Εσυ ποιο firmware κατεβασες κ εγκατεστησες (ρωταω μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ firmware κ kernel) Είναι από το ελληνικό firmware πριν την αναβάθμιση το tablet το έχω πάρει από κοτσοβολο εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σας βγαζει με τον "αλλαγμενο" kernel μηνυμα ασφαλειας : unauthorized access has been detected? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σας βγαζει με τον "αλλαγμενο" kernel μηνυμα ασφαλειας : unauthorized access has been detected?[/QUO Τι κερνελ έβαλες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Είναι από το ελληνικό firmware πριν την αναβάθμιση το tablet το έχω πάρει από κοτσοβολο εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα Kαλησπερα,να σου κανω 2 ερωτησεις αν μπορεις να μου απαντησεις. Εχω το ολλανδικο firmware αν βαλω τον kernel που εδωσες τι λες θα μπορεσω να το κανω root? Kαι ηθελα να ρωτησω εαν αν αλλαξουμε τον kernel μηπως επηρρεαστει η αναβαθμιση σε αυτα που προσφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Σας βγαζει με τον "αλλαγμενο" kernel μηνυμα ασφαλειας : unauthorized access has been detected?[/QUO Τι κερνελ έβαλες ; Αυτον απο το Link που δοθηκε πιο πανω https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Γιατί ξαφνικά εκεί που έιχανε το 8.4" καμιά 25αριά καταστήματα στο σκρουτζ τώρα το έχουνε μόνο 9? Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Λοιπον, αφου εβαλα τον kernel απο το link που δοθηκε πιο πανω, εκανα root με το towelroot, κ μετα εκανα flash τον kernel απο το νεο firmware, αφου πρωτα τον εκανα extract. Το αποτελεσμα ειναι να εχει διατηρηθει το root, το status στο download mode να ειναι official, ο knox απειραχτος και προς το παρον κανενα μηνυμα για "unauthorized access" κλπ Εδω εχω τον kernel απο το νεο firmware : https://drive.google.com/file/d/0B4fv0DoNO7QRUkxrUkpuODlUWEE/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Λοιπον, αφου εβαλα τον kernel απο το link που δοθηκε πιο πανω, εκανα root με το towelroot, κ μετα εκανα flash τον kernel απο το νεο firmware, αφου πρωτα τον εκανα extract. Το αποτελεσμα ειναι να εχει διατηρηθει το root, το status στο download mode να ειναι official, ο knox απειραχτος και προς το παρον κανενα μηνυμα για "unauthorized access" κλπ Εδω εχω τον kernel απο το νεο firmware : https://drive.google.com/file/d/0B4fv0DoNO7QRUkxrUkpuODlUWEE/view?usp=sharing Παρατηρεις διαφορες απο το προηγουμενο firmware,εχω το ολλανδικο firmware μπορω να περασω την διαδικασια που εκανες η χρειαζεται το ελληνικο firmware?Αν μπορεις να μου πεις που θα βρω το towelroot για αυτη την εκδοση? Ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Αναλυτικα τι εκανα : 1. Κατεβασα απο το SamMobile το firmware για την Ελλαδα, ειναι πρωτο πρωτο με ημερομηνια November 2014 (οποιο κ να κατεβασεις δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ο kernel που παραθετω στο βημα 5 ειναι απο το ελληνικο firmware, οποτε αν κατεβασετε αλλης χωρας πρεπει να κανετε extract και τον kernel του αντιστοιχου firmware της χωρας που κατεβαζετε) 2. To εκανα flash μεσω ODIN 3. Κατεβασα απο εδω τον παλαιοτερο kernel που μπορει να γινει root κ flash μεσω ODIN : https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg 4. Ετρεξα το towelroot απο την ιστοσελιδα (εκανα download κ εν συνεχεια εγκατασταση κ ανοιγμα) και εγκατασταση του SuperSU απο το Google play 5. Εκανα extract τον kernel απο το firmware που κατεβασα στο βημα 1 και τον εκανα flash μεσω ODIN. Το root διατηρηθηκε και δεν εβγαιναν πλεον ενοχλητικα μηνυματα απο το knox. Το status στο download mode ειναι official και το knox απειραχτο (0x0). Ουσιαστικες διαφορες στο νεο firmware δεν μπορω να παρατηρησω, εκτος απο καποιες ανανεωμενες εφαρμογες και πιο ομαλη αποκριση στα μενου. Σιγα σιγα θα διαπιστωσω τα υπερ ή τα κατα απο πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατηρεις διαφορες απο το προηγουμενο firmware,εχω το ολλανδικο firmware μπορω να περασω την διαδικασια που εκανες η χρειαζεται το ελληνικο firmware?Αν μπορεις να μου πεις που θα βρω το towelroot για αυτη την εκδοση? Ευχαριστω πολυ:) To towelroot ειναι ενα για ολες τις εκδοσεις κ το κατεβαζεις μεσω της ιστοσελιδας του. Το ελληνικο firmware χρειαζεται μονο αν θες να χρησιμοποιησεις τον extracted kernel που εχω παραθεσει διαφορετικα πρεπει να κανεις extract τον kernel απο το firmware που θα χρησιμοποιησεις πχ το ολλανδικο Edited November 14, 2014 by andreaspe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αναλυτικα τι εκανα : 1. Κατεβασα απο το SamMobile το firmware για την Ελλαδα, ειναι πρωτο πρωτο με ημερομηνια November 2014 (οποιο κ να κατεβασεις δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ο kernel που παραθετω στο βημα 5 ειναι απο το ελληνικο firmware, οποτε αν κατεβασετε αλλης χωρας πρεπει να κανετε extract και τον kernel του αντιστοιχου firmware της χωρας που κατεβαζετε) 2. To εκανα flash μεσω ODIN 3. Κατεβασα απο εδω τον παλαιοτερο kernel που μπορει να γινει root κ flash μεσω ODIN : https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg 4. Ετρεξα το towelroot απο την ιστοσελιδα (εκανα download κ εν συνεχεια εγκατασταση κ ανοιγμα) και εγκατασταση του SuperSU απο το Google play 5. Εκανα extract τον kernel απο το firmware που κατεβασα στο βημα 1 και τον εκανα flash μεσω ODIN. Το root διατηρηθηκε και δεν εβγαιναν πλεον ενοχλητικα μηνυματα απο το knox. Το status στο download mode ειναι official και το knox απειραχτο (0x0). Ουσιαστικες διαφορες στο νεο firmware δεν μπορω να παρατηρησω, εκτος απο καποιες ανανεωμενες εφαρμογες και πιο ομαλη αποκριση στα μενου. Σιγα σιγα θα διαπιστωσω τα υπερ ή τα κατα απο πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To towelroot ειναι ενα για ολες τις εκδοσεις κ το κατεβαζεις μεσω της ιστοσελιδας του. Το ελληνικο firmware χρειαζεται μονο αν θες να χρησιμοποιησεις τον extracted kernel που εχω παραθεσει διαφορετικα πρεπει να κανεις extract τον kernel απο το firmware που θα χρησιμοποιησεις πχ το ολλανδικο Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με κατατοπισες πληρως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Αναλυτικα τι εκανα : 1. Κατεβασα απο το SamMobile το firmware για την Ελλαδα, ειναι πρωτο πρωτο με ημερομηνια November 2014 (οποιο κ να κατεβασεις δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ο kernel που παραθετω στο βημα 5 ειναι απο το ελληνικο firmware, οποτε αν κατεβασετε αλλης χωρας πρεπει να κανετε extract και τον kernel του αντιστοιχου firmware της χωρας που κατεβαζετε) 2. To εκανα flash μεσω ODIN 3. Κατεβασα απο εδω τον παλαιοτερο kernel που μπορει να γινει root κ flash μεσω ODIN : https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg 4. Ετρεξα το towelroot απο την ιστοσελιδα (εκανα download κ εν συνεχεια εγκατασταση κ ανοιγμα) και εγκατασταση του SuperSU απο το Google play 5. Εκανα extract τον kernel απο το firmware που κατεβασα στο βημα 1 και τον εκανα flash μεσω ODIN. Το root διατηρηθηκε και δεν εβγαιναν πλεον ενοχλητικα μηνυματα απο το knox. Το status στο download mode ειναι official και το knox απειραχτο (0x0). Ουσιαστικες διαφορες στο νεο firmware δεν μπορω να παρατηρησω, εκτος απο καποιες ανανεωμενες εφαρμογες και πιο ομαλη αποκριση στα μενου. Σιγα σιγα θα διαπιστωσω τα υπερ ή τα κατα απο πριν. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To towelroot ειναι ενα για ολες τις εκδοσεις κ το κατεβαζεις μεσω της ιστοσελιδας του. Το ελληνικο firmware χρειαζεται μονο αν θες να χρησιμοποιησεις τον extracted kernel που εχω παραθεσει διαφορετικα πρεπει να κανεις extract τον kernel απο το firmware που θα χρησιμοποιησεις πχ το ολλανδικο Εσύ με ποιον τρόπο έκανες extract τον κερνελ για δώσε οδηγίες αν μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ισχύει οτι οι θήκες του note 10.1 2014 ταιριάζουν και στο tab pro 10.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts