Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω κατεβάσει το update αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει. Το Knox φαντάζονται δεν θα το πειραξουμε

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις πάρει το τελευταίο update πρέπει να περάσεις τον προηγούμενο kernel και του κάνεις root με το Towelroot, ειδάλλως μόνο Towelroot + SuperSU μετά (και το...ΚΝΟΧ τέλειο κορίτσια...) :p

Καλησπερα εχεις ρουταρει μετα την νεα αναβαθμιση?Μπορεις να ποσταρεις ποιον kernel εβαλες,και ποια εκδοση απο towelroor?

Αν έχεις πάρει το τελευταίο update πρέπει να περάσεις τον προηγούμενο kernel και του κάνεις root με το Towelroot, ειδάλλως μόνο Towelroot + SuperSU μετά (και το...ΚΝΟΧ τέλειο κορίτσια...) :p

Δηλαδή με τη δεύτερη μέθοδο αφού έχουμε περάσει το τελευταίο update, χρησιμοποιούμε το towel root και κατεβάζουμε το supersu? Και Ουτε κνοξ, ούτε ζημιά?

Vamos Aris

Την περασα κι εγω την εκδοση μεσω ODIN πανω απο την παλιά.

root δεν εκανα , στην προηγούμενη ειχα καποια reboots, όχι συχνά βέβαια.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Την περασα κι εγω την εκδοση μεσω ODIN πανω απο την παλιά.

root δεν εκανα , στην προηγούμενη ειχα καποια reboots, όχι συχνά βέβαια.

Έβαλες αυτή που ανέβασα εγώ στο Dropbox?

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή με τη δεύτερη μέθοδο αφού έχουμε περάσει το τελευταίο update, χρησιμοποιούμε το towel root και κατεβάζουμε το supersu? Και Ουτε κνοξ, ούτε ζημιά?

Βάλε τον κερνελ που ανέβασα στο Dropbox και μετά κάνε root

Ένα τίπ γιά όσους ενδιαφέρονται:

Γιά να είναι οι φωτογραφίες που θέλετε να βάλετε ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κάνουμε crop και ρυθμίζουμε custom ratio 16:10 κόβουμε εκεί που θέλουμε και είμαστε ακριβώς στο σωστό μέγεθος ;)

Εδώ είναι το link ( https://www.dropbox.com/s/euba22eqgv4vrf6/orig_kernel.tar.md5?dl=0 )για τον original kernel που έκανα extract το κάνετε εγκατάσταση μέσω odin και μετά κάνετε root με το towelroot και το tablet δεν θα έχει reboot γιατί μετά την αναβάθμιση υπάρχει θέμα και φυσικά ο knox μένει στο 0×0:

:D:D:D

Αυτος αν καταλαβα ειναι ο παλιος kernel που δεχεται το towelroot. Να σε ρωτησω, αν κανουμε root με αυτον κ μετα φλασαρουμε τον kernel απο το τελευταιο update, το root παραμενει ?

Αυτος αν καταλαβα ειναι ο παλιος kernel που δεχεται το towelroot. Να σε ρωτησω, αν κανουμε root με αυτον κ μετα φλασαρουμε τον kernel απο το τελευταιο update, το root παραμενει ?

Γιατί να φλασάρεις πάλι τον καινούργιο κέρνελ; Ξέρεις αν έχει κάτι καλύτερο από τον παλιό; Αν γνωρίζει κάποιος τις διαφορές τους ας μας διαφωτίσει...

Θα σου κάνει reboot βάλε αυτόν που ανέβασα και είσαι έτοιμος

Θα σου κάνει reboot βάλε αυτόν που ανέβασα και είσαι έτοιμος

Εβαλα αυτον που ανεβασες αλλα δεν εχει πλεον wi-fi το λειτουργικο... Κατεβασα απο το sam mobile το firmware για Ελλαδα. Εσυ ποιο firmware κατεβασες κ εγκατεστησες (ρωταω μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ firmware κ kernel)

Εβαλα αυτον που ανεβασες αλλα δεν εχει πλεον wi-fi το λειτουργικο... Κατεβασα απο το sam mobile το firmware για Ελλαδα. Εσυ ποιο firmware κατεβασες κ εγκατεστησες (ρωταω μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ firmware κ kernel)

Γιά δοκίμασε και αυτόν τον κέρνελ,σε εμένα δούλεψε άψογα.

https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg

Γιά δοκίμασε και αυτόν τον κέρνελ,σε εμένα δούλεψε άψογα.

https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg

Τελικα με αυτον δουλευει, και ειναι διαφορετικος απο αυτον που ανεβασες στο dropbox, τουλαχιστον απ'οσο βλεπω στο build status απο τις πληροφοριες του tablet. Απο που τον εκανες extract ?

Είναι από το ελληνικό firmware πριν την αναβάθμιση το tablet το έχω πάρει από κοτσοβολο εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα

Σας βγαζει με τον "αλλαγμενο" kernel μηνυμα ασφαλειας : unauthorized access has been detected?

Είναι από το ελληνικό firmware πριν την αναβάθμιση το tablet το έχω πάρει από κοτσοβολο εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο θέμα

Kαλησπερα,να σου κανω 2 ερωτησεις αν μπορεις να μου απαντησεις.

Εχω το ολλανδικο firmware αν βαλω τον kernel που εδωσες τι λες θα μπορεσω να το κανω root?

Kαι ηθελα να ρωτησω εαν αν αλλαξουμε τον kernel μηπως επηρρεαστει η αναβαθμιση σε αυτα που προσφερει?

Σας βγαζει με τον "αλλαγμενο" kernel μηνυμα ασφαλειας : unauthorized access has been detected?[/QUO

Τι κερνελ έβαλες ;

Αυτον απο το Link που δοθηκε πιο πανω https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg

Γιατί ξαφνικά εκεί που έιχανε το 8.4" καμιά 25αριά καταστήματα στο σκρουτζ τώρα το έχουνε μόνο 9?
GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside!

Λοιπον, αφου εβαλα τον kernel απο το link που δοθηκε πιο πανω, εκανα root με το towelroot, κ μετα εκανα flash τον kernel απο το νεο firmware, αφου πρωτα τον εκανα extract. Το αποτελεσμα ειναι να εχει διατηρηθει το root, το status στο download mode να ειναι official, ο knox απειραχτος και προς το παρον κανενα μηνυμα για "unauthorized access" κλπ

Εδω εχω τον kernel απο το νεο firmware : https://drive.google.com/file/d/0B4fv0DoNO7QRUkxrUkpuODlUWEE/view?usp=sharing

Λοιπον, αφου εβαλα τον kernel απο το link που δοθηκε πιο πανω, εκανα root με το towelroot, κ μετα εκανα flash τον kernel απο το νεο firmware, αφου πρωτα τον εκανα extract. Το αποτελεσμα ειναι να εχει διατηρηθει το root, το status στο download mode να ειναι official, ο knox απειραχτος και προς το παρον κανενα μηνυμα για "unauthorized access" κλπ

Εδω εχω τον kernel απο το νεο firmware : https://drive.google.com/file/d/0B4fv0DoNO7QRUkxrUkpuODlUWEE/view?usp=sharing

Παρατηρεις διαφορες απο το προηγουμενο firmware,εχω το ολλανδικο firmware μπορω να περασω την διαδικασια που εκανες η χρειαζεται το ελληνικο firmware?Αν μπορεις να μου πεις που θα βρω το towelroot για αυτη την εκδοση?

Ευχαριστω πολυ:)

Αναλυτικα τι εκανα :

1. Κατεβασα απο το SamMobile το firmware για την Ελλαδα, ειναι πρωτο πρωτο με ημερομηνια November 2014 (οποιο κ να κατεβασεις δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ο kernel που παραθετω στο βημα 5 ειναι απο το ελληνικο firmware, οποτε αν κατεβασετε αλλης χωρας πρεπει να κανετε extract και τον kernel του αντιστοιχου firmware της χωρας που κατεβαζετε)

2. To εκανα flash μεσω ODIN

3. Κατεβασα απο εδω τον παλαιοτερο kernel που μπορει να γινει root κ flash μεσω ODIN : https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg

4. Ετρεξα το towelroot απο την ιστοσελιδα (εκανα download κ εν συνεχεια εγκατασταση κ ανοιγμα) και εγκατασταση του SuperSU απο το Google play

5. Εκανα extract τον kernel απο το firmware που κατεβασα στο βημα 1 και τον εκανα flash μεσω ODIN. Το root διατηρηθηκε και δεν εβγαιναν πλεον ενοχλητικα μηνυματα απο το knox. Το status στο download mode ειναι official και το knox απειραχτο (0x0).

Ουσιαστικες διαφορες στο νεο firmware δεν μπορω να παρατηρησω, εκτος απο καποιες ανανεωμενες εφαρμογες και πιο ομαλη αποκριση στα μενου. Σιγα σιγα θα διαπιστωσω τα υπερ ή τα κατα απο πριν.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρατηρεις διαφορες απο το προηγουμενο firmware,εχω το ολλανδικο firmware μπορω να περασω την διαδικασια που εκανες η χρειαζεται το ελληνικο firmware?Αν μπορεις να μου πεις που θα βρω το towelroot για αυτη την εκδοση?

Ευχαριστω πολυ:)

To towelroot ειναι ενα για ολες τις εκδοσεις κ το κατεβαζεις μεσω της ιστοσελιδας του.

Το ελληνικο firmware χρειαζεται μονο αν θες να χρησιμοποιησεις τον extracted kernel που εχω παραθεσει διαφορετικα πρεπει να κανεις extract τον kernel απο το firmware που θα χρησιμοποιησεις πχ το ολλανδικο

Edited by andreaspe

Αναλυτικα τι εκανα :

1. Κατεβασα απο το SamMobile το firmware για την Ελλαδα, ειναι πρωτο πρωτο με ημερομηνια November 2014 (οποιο κ να κατεβασεις δεν νομιζω να παιζει ρολο, αλλα ο kernel που παραθετω στο βημα 5 ειναι απο το ελληνικο firmware, οποτε αν κατεβασετε αλλης χωρας πρεπει να κανετε extract και τον kernel του αντιστοιχου firmware της χωρας που κατεβαζετε)

3. Κατεβασα απο εδω τον παλαιοτερο kernel που μπορει να γινει root κ flash μεσω ODIN : https://mega.co.nz/#!LUsUnYja!lhDa588EVPKjZht7E4ny5V-IH8dwWVBp3wYW_8Q0lTg

4. Ετρεξα το towelroot απο την ιστοσελιδα (εκανα download κ εν συνεχεια εγκατασταση κ ανοιγμα) και εγκατασταση του SuperSU απο το Google play

5. Εκανα extract τον kernel απο το firmware που κατεβασα στο βημα 1 και τον εκανα flash μεσω ODIN. Το root διατηρηθηκε και δεν εβγαιναν πλεον ενοχλητικα μηνυματα απο το knox. Το status στο download mode ειναι official και το knox απειραχτο (0x0).

Ουσιαστικες διαφορες στο νεο firmware δεν μπορω να παρατηρησω, εκτος απο καποιες ανανεωμενες εφαρμογες και πιο ομαλη αποκριση στα μενου. Σιγα σιγα θα διαπιστωσω τα υπερ ή τα κατα απο πριν.

To towelroot ειναι ενα για ολες τις εκδοσεις κ το κατεβαζεις μεσω της ιστοσελιδας του.

Το ελληνικο firmware χρειαζεται μονο αν θες να χρησιμοποιησεις τον extracted kernel που εχω παραθεσει διαφορετικα πρεπει να κανεις extract τον kernel απο το firmware που θα χρησιμοποιησεις πχ το ολλανδικο

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με κατατοπισες πληρως :)

Αναλυτικα τι εκανα :

Εσύ με ποιον τρόπο έκανες extract τον κερνελ για δώσε οδηγίες αν μπορείς

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1