Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα και απο μενα να ρωτησω αν ξερει καποιος στο multitasking πως μπορω να μικρυνω απο την πλαινη μπαρα καποιο εικονιδιο να το κανω σαν κυκλακι και να το εχω διαθεσιμο στην επιφανεια?

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο, πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.

Εγώ έχω την original της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως την άλλαζα με καμιά με πληκτρολόγιο αλλά δεν έχω βρει κάτι (όχι ότι έψαξα κιόλας). Όσο για προστασία οθόνης δεν χρησιμοποιώ.

Ευχαριστω να εισαι καλα κ εγω αυτο πιστευω.

Η θηκη της samsung την βρηκα στα 45ευρω, πιστευω πανακριβη.

Σήμερα παρέλαβα αυτή rooCASE Samsung Galaxy Tab 8.4 Pro Case

Φαίνεται ποιοτική, λεπτή, τα μαγνητάκια κλείνουν καλά, χρήσιμο που μπορείς να το στηρίξει και portrait!

Σήμερα παρέλαβα αυτή rooCASE Samsung Galaxy Tab 8.4 Pro Case

Φαίνεται ποιοτική, λεπτή, τα μαγνητάκια κλείνουν καλά, χρήσιμο που μπορείς να το στηρίξει και portrait!

Ναι σημαντικό πλεονέκτημα αυτό, με έχει σώσει με εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν landscape..

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω αν ξερει καποιος -έχω βρεί ένα μεταχειρισμένο ΤΜ-325 αγορά από Γερμανία με απόδειξη Μαΐου- ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα κανονικά?

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω αν ξερει καποιος -έχω βρεί ένα μεταχειρισμένο ΤΜ-325 αγορά από Γερμανία με απόδειξη Μαΐου- ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα κανονικά?

Εαν ειναι γερμανικο ναι,μηπως ομως και αυτο που πουλιεται στην Γερμανια εχει αλλη χωρα προελευσης?

Πρεπει να το ψαξεις εαν ειναι ευρωπαικης ενωσης εισαι καλυμενος

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια οταν βγαζεται το tablet απο την φορτιση που ειναι στο 100% και το ανοιγεται τι ποσοστο μπαταριας σας δειχνει?Ποση ωρα κανει να φορισει?

[/color]Παιδια οταν βγαζεται το tablet απο την φορτιση που ειναι στο 100% και το ανοιγεται τι ποσοστο μπαταριας σας δειχνει?Ποση ωρα κανει να φορισει?

Περιπου 2.5 ωρες και δειχνει 100% για αρκετη ωρα.

[/color]Παιδια οταν βγαζεται το tablet απο την φορτιση που ειναι στο 100% και το ανοιγεται τι ποσοστο μπαταριας σας δειχνει?Ποση ωρα κανει να φορισει?

Περιπου 2.5 ωρες και δειχνει 100% για αρκετη ωρα.

Εμενα δειχνει 99% ειναι φυσιολογικο?

Μια καλή προσφορα υπάρχει εδώ http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-t320-quad-core-16gb-8mp-camera-gps-bt-wi-fi-white-p-PER.909397 για το TAB PRO!!Λέω να το πάρω.Πιστεύω ότι αξίζει.

Δεν την έχω.. Ωραία, δερμάτινη αλλά δε νομίζεις ακριβή??

Δες και αυτή Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Ultra Slim Leder Case. Την αναμένω..

Δεν την έχω.. Ωραία, δερμάτινη αλλά δε νομίζεις ακριβή??

Δες και αυτή Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Ultra Slim Leder Case. Την αναμένω..

Σε ευχαριστω θα κοιταξω και την γνησια,να σε ρωτησω οταν το βγαζεις απο την φορτιση σου δειχνει 99% η 100%?

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλορίζικο, πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.

Εγώ έχω την original της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ίσως την άλλαζα με καμιά με πληκτρολόγιο αλλά δεν έχω βρει κάτι (όχι ότι έψαξα κιόλας). Όσο για προστασία οθόνης δεν χρησιμοποιώ.

Πως τα παει με τα μαγνητακιαπιανουν καλα η κινδυνευει να πεσει το tablet?

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edited by Sol_Ballads

Μια καλή προσφορα υπάρχει εδώ http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-t320-quad-core-16gb-8mp-camera-gps-bt-wi-fi-white-p-PER.909397 για το TAB PRO!!Λέω να το πάρω.Πιστεύω ότι αξίζει.

ξερεις αν ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας η παραεισαγωγης

Συνήθως του eshop είναι "παραεισαγωγής" ευρωπαϊκά...

Σε ευχαριστω θα κοιταξω και την γνησια,να σε ρωτησω οταν το βγαζεις απο την φορτιση σου δειχνει 99% η 100%?

Μια φόρτιση του έχω κάνει, δεν είχα προσέξει. Δε νομίζω είναι και τόσο θέμα αυτό.

Συνήθως του eshop είναι "παραεισαγωγής" ευρωπαϊκά...

Αυτό ξέρω κι εγώ!Πάντως η τιμή του είναι πολύ καλή.Το παρήγγειλα ήδη!

Δεν νομίζω ότι έχει σημασία

Δεν έχει LTE, δεν έχει carrier id

Το μόνο διαφορετικό που θα παρατηρήσεις είναι ότι κατά την πρώτη εκκίνηση, στο πρώτο μενού που επιλέγεις γλώσσα, μπορεί να έχει προεπιλεγμένη τη γλώσσα της χώρας απ' όπου είναι.

Το μόνο διαφορετικό που θα παρατηρήσεις είναι ότι κατά την πρώτη εκκίνηση, στο πρώτο μενού που επιλέγεις γλώσσα, μπορεί να έχει προεπιλεγμένη τη γλώσσα της χώρας απ' όπου είναι.

...και άμα είναι γαλλικό πιθανόν να μην έχει ούτε αυτή την επιλογή και να σε πάει κατευθείαν στην αρχική οθόνη....

Σχετικά με τη γνήσια θήκη δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι αρκετά ποιοτική και τα μαγνητάκια πιάνουν μία χαρά χωρίς να αγχώνομαι μήπως πέσει. Νομίζω αξίζει.

...και άμα είναι γαλλικό πιθανόν να μην έχει ούτε αυτή την επιλογή και να σε πάει κατευθείαν στην αρχική οθόνη....

Έχω την αίσθηση ότι ποτέ σε μια καινούργια συσκευή δεν σε πάει κατευθείαν στην αρχική οθόνη του android

Είναι σαν να έχεις κάνει factory reset και τα εισάγεις όλα τα στοιχεία από την αρχή, με πρώτο πρώτο τη γλώσσα του συστήματος (ώστε οι επόμενες ερωτήσεις να είναι στην επιθυμητή γλώσσα)

Έχω την αίσθηση ότι ποτέ σε μια καινούργια συσκευή δεν σε πάει κατευθείαν στην αρχική οθόνη του android

Είναι σαν να έχεις κάνει factory reset και τα εισάγεις όλα τα στοιχεία από την αρχή, με πρώτο πρώτο τη γλώσσα του συστήματος (ώστε οι επόμενες ερωτήσεις να είναι στην επιθυμητή γλώσσα)

Νίκο και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά μου έχει συμβεί σε 2 S4 mini, σε 1 Note 8 και στο Neo 3 που πήρα προχθές. Όλα γαλλικά, όλα σφραγισμένα και όλα αγορασμένα από διαφορετικά Skroutzομάγαζα...

ενας φιλος αγορασε το ταμπλετ αυτο,απλα φοβερο μου ειπε!!!

ειδε οτι εχει υπερυθρες αλλα δεν βρισκει καποια σχετικη εφαρμογη μεσα?

τι γινεται?

ειδε οτι εχει υπερυθρες αλλα δεν βρισκει καποια σχετικη εφαρμογη μεσα?

τι γινεται?

Samsung WatchON...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1