Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα ξαναπηγα το tablet στην smartec.Ελπιζω να μου αλλαξουν μπαταρια.Το δικο σου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα σε αυτες τις μερες αφου το παρελαβες και μετα?

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μηπως ξερεις τι περιλαμβανει η αναβαθμιση ή αν τυχον υπαρχουν διορθωσεις πανω σε κατι?

Μια φόρτιση του έχω κάνει από τότε που το παρέλαβα και έδειξε να είναι εντάξει αύριο στη δουλειά που θα το χρησιμοποιήσω και θα του καταναλωσώ τη μπαταρία για να το ξανά φορτίσω οπότε αύριο θα σε ενημερώσω καλό είναι να τους πιέσεις να σου αλλάξουν τη μπαταρία αν υποτίθεται ότι μου την αλλάξανε και εμένα :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάρτε λίγο αυτονομία από το Samsung tab pro 10'' wifi.[ATTACH]46772[/ATTACH][ATTACH]46773[/ATTACH][ATTACH]46774[/ATTACH]

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Όταν το έχετε σε όρθια θέση, αν το κρατήσετε με από την κάτω αριστερή γωνία, μειώνεται το σήμα από το wifi?

Σημερα ξαναπηγα το tablet στην smartec.Ελπιζω να μου αλλαξουν μπαταρια.Το δικο σου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα σε αυτες τις μερες αφου το παρελαβες και μετα?

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μηπως ξερεις τι περιλαμβανει η αναβαθμιση ή αν τυχον υπαρχουν διορθωσεις πανω σε κατι?

Έγραφε βελτίωση για το Kids Mode και για το περιβάλλον χρήστη

Μόλις έκανα την δεύτερη φόρτιση από τότε που πείρα το tablet από το service και ευτυχώς ήταν όλα οκ από 8% σε 100% έκανε 2 ώρες και 30 λεπτα

παιδια καλημερα

επειδη σκεφτομαι την αγορα του γιατι βρηκα ενα μεταχειρισμενο στα 200 ευρω να παρω πειτε μου λιγο γιατι τοσο ησυχια στο φορουμ?

δεν κανει το ταμπλετακι?

διαβασα τις 19 σελιδες αλλα δεν διαπιστωσα να εχει καποιο θεματακι .

με ανησυχει ομως πως το φορουμ μενει ανενεργο και κανενας δεν γραφει τιποτα?

παιζει κατι?να το παρω?

παιδια καλημερα

επειδη σκεφτομαι την αγορα του γιατι βρηκα ενα μεταχειρισμενο στα 200 ευρω να παρω πειτε μου λιγο γιατι τοσο ησυχια στο φορουμ?

δεν κανει το ταμπλετακι?

παιζει κατι?να το παρω?

Φιλε μου το ταμπλετακι δεν παιζεται. Αφου ολα δουλευουν τελεια τι να γραψουμε; Περαν της πλακας δεν εχει τιποτα ιδιαιτερα θεματακια το εργαλειο γι αυτο δε βλεπεις και πολυ κινηση.:D

Φιλε μου το ταμπλετακι δεν παιζεται. Αφου ολα δουλευουν τελεια τι να γραψουμε; Περαν της πλακας δεν εχει τιποτα ιδιαιτερα θεματακια το εργαλειο γι αυτο δε βλεπεις και πολυ κινηση.:D

το τελευταιο ροοτ που βγηκε του geohot το κανει κανονικα ροοτ χωρις να γραψει ο knox?

το τελευταιο ροοτ που βγηκε του geohot το κανει κανονικα ροοτ χωρις να γραψει ο knox?

Εξαρταται τη ρομ που φοραει το tablet.Στη τελευταια αγγλικη το towelroot κανει trigger τον knox

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παιδια καλημερα

δεν κανει το ταμπλετακι?

παιζει κατι?να το παρω?

Δεν το έχω ακόμη, αλλά έχω διαβάσει κάμποσα reviews, στα 200 ευρώ που γράφεις (αλλά και στα 265 που κάνει καινούργιο), σίγουρα είναι value for money.

Σε ορισμένα σημεία λένε ότι παρουσιάζει κάποιο μικρό lag που δεν δικαιολογείται από τις προδιαγραφές του αλλά πέραν τούτου φαίνεται να μην έχει προβλήματα

Τα κουμπιά ίσως θα βόλευε να είναι in-screen αλλά αυτό δεν το έχουν αλλάξει ούτε στο καινούργιο tab S

Διάβασε μερικά reviews εδώ:

http://www.anandtech.com/show/7886/samsung-galaxy-tab-pro-84-and-101-review

http://www.trustedreviews.com/samsung-galaxy-tabpro-8-4_Tablet_review

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/samsung-galaxy-tab-pro-8-4-1234946/review

Αλλιώς, σε αυτές τις ίντσες κοιτάς το LG G Pad 8.3 στα 205 ευρώ ή το πιο μικρό nexus 7 στα 200 ευρώ (με 32gb)

Kαλημερα παιδια απο αυτονομια πως παει το tabletaki? Eχω το note 8 και σκεφτομαι να το δωσω να παρω αυτο

Από το Note 8 έχω διαβάσει ότι έχει καλύτερη αυτονομία, προσωπικά δεν με έχει ενθουσιάσει πάντως. Μου βγάζει κάπου στις 5 ώρες οθόνη σε απλό browsing με φωτεινότητα περίπου στο 25%. Αν παίζεις παιχνίδια κρατάει ακόμη λιγότερο.

Κατά τ'άλλα είναι με διαφορά από τα καλύτερα tablet που έχω δουλέψει. Ταχύτατο, η οθόνη του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και αποτελεί κατηγορία από μόνη της. Το μαύρο της ίσως σε χαλάσει, αν έχεις μάθει σε amoled, αλλά σε χρωματική απόδοση είναι υποδειγματική.

Θεωρώ ότι είναι από τις πιο καλές επιλογές σε αυτές τις ίντσες, ίσως δεν πούλησε πολύ γιατί η αρχική του τιμή ήταν απαγορευτική (480€ ακόμη στις μεγάλες αλυσίδες).

Σε ευχαριστώ ψήνομαι να το πάρω γιατί ενώ το νότα κι είναι μια Χαρούλα και από μπαταρία και από όλα εμένα με χαλάει που δεν έχει υψηλή ανάλυση η οθόνη.

Όταν το δώσω θα γίνω και εγώ μέλος της παρεας

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι να αγοράσω το μηχ. γιατί βλέπω οτι είναι πολύ καλό, εχω ερώτηση όμως

Επειδή έχω internet on the go, αλλά το LTE είναι πολύ ακριβό, το δουλέυει κανείς με USB otg και USB stick?

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι να αγοράσω το μηχ. γιατί βλέπω οτι είναι πολύ καλό, εχω ερώτηση όμως

Επειδή έχω internet on the go, αλλά το LTE είναι πολύ ακριβό, το δουλέυει κανείς με USB otg και USB stick?

Φιλε μου εγω το δουλεύω με ένα wifi mobile της huawei που παίρνει κάρτα σιμ και είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πάει σφαίρα το εργαλείο. Νομίζω κάνει 38 ευρώ στο πλαίσιο που ρώτησα γιατί έμενα μου το είχαν κάνει δώρο με κάποιο πρόγραμμα που είχα κάνει στην wind.

παιδια πηγα στο media markt και ειδα απο κοντα το tab pro 8.4 αλλα και το tab s 8.4

Δεν ξέρω αλλά μιλάμε μερα με την νυχτα μου φάνηκαν σαν συσκευες.

Το tab s δειχνει χλιδατη συσκευη πολυ γρηγορη και απιστευτη οθονη

το tab pro μποστα του δειχνει ψευτικο και ακομη οπως το ειχαν με τις λιγες εφαρμογες εδειχνε να lagarei....

και το θεμα μου ειναι : βρηκα μεταχειρισμενο μηνος tab pro στα 200 .το παιρνω ή περιμενω το tab s να ερθει στα σκρουτζομαγαζα?

βρηκα μεταχειρισμενο μηνος tab pro στα 200 .το παιρνω ή περιμενω το tab s να ερθει στα σκρουτζομαγαζα?

Προσωπικά θα περίμενα το Tab S. Λίγη υπομονή χρειάζεται...

Προσωπικά θα περίμενα το Tab S. Λίγη υπομονή χρειάζεται...

Η τιμή του όμως μπορεί να είναι αρκετά αυξημένη, ίσως και 50% ακριβότερο

Η τιμή του όμως μπορεί να είναι αρκετά αυξημένη, ίσως και 50% ακριβότερο

Λογικό δεν είναι αυτό? Έτσι δεν ξεκίνησε και το Tab-Pro?

Από το Note 8 έχω διαβάσει ότι έχει καλύτερη αυτονομία, προσωπικά δεν με έχει ενθουσιάσει πάντως. Μου βγάζει κάπου στις 5 ώρες οθόνη σε απλό browsing με φωτεινότητα περίπου στο 25%. Αν παίζεις παιχνίδια κρατάει ακόμη λιγότερο.

Κατά τ'άλλα είναι με διαφορά από τα καλύτερα tablet που έχω δουλέψει. Ταχύτατο, η οθόνη του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και αποτελεί κατηγορία από μόνη της. Το μαύρο της ίσως σε χαλάσει, αν έχεις μάθει σε amoled, αλλά σε χρωματική απόδοση είναι υποδειγματική.

Θεωρώ ότι είναι από τις πιο καλές επιλογές σε αυτές τις ίντσες, ίσως δεν πούλησε πολύ γιατί η αρχική του τιμή ήταν απαγορευτική (480€ ακόμη στις μεγάλες αλυσίδες).

Mονο 5 ωρες? Το note μου κραταει τουλαχιστον 6 ωρες και το νεο tab s βλεπω στα reviews οτι κραταει τουλαχιστον 10 ωρες

Edited by ilias12377_

Λογικό δεν είναι αυτό? Έτσι δεν ξεκίνησε και το Tab-Pro?

Δεν εννοώ την τωρινή τιμή του S σε σχέση με την μελλοντική τιμή του S, αλλά την τιμή του S σε σχέση με την τιμή του PRO

To PRO ξεκίνησε από τα 480 και έχει φτάσει 265

Το S έχει 480 και έστω ότι θα ξεκινήσει στα σκρουτζομάγαζα στα 400

Το 400 σε σχέση με το 265 είναι 50% ακριβότερο

Όταν το S πέσει στα 300, το PRO μπορεί να είναι στα 200, πάλι 50% ακριβότερο το S

To θέμα είναι αν το S έχει τα στοιχεία που δικαιολογούν την παραπάνω τιμή

Σίγουρα έχει καλύτερη οθόνη (αλλά και το PRO έχει καλή), καλύτερη εμφάνιση, έχει 3GB RAM αντί 2GB, έχει όμως χειρότερο επεξεργαστή (και στα benchmarks η μεγαλύτερη ραμ δεν φαίνεται να αντισταθμίζει τον χειρότερο επεξεργαστή), συν ένα σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος (αλλά είναι αμφίβολο αν δουλεύει απροβλημάτιστα)

για εμενα προσωπικα που τα ειδα και τα δυο απο και τα επαιξα οσο μπορουσα στο media αν μου πεις δωσε 200 για το tab pro η 300 για το s σιγουρα θα παω στο s.

στα 400 σίγουρα οχι αλλα στα 300 ναι.

δεν ειναι τα δακτυλικα αποτυπωματα...ειναι οτι το S φανηκε κατευθειαν οτι δουλευει alagarista σε σχεση με το pro ,ειναι και τα 3 gb ram και κυριως η αισθηση που σε αφηνει στο χερι (παναλαφρο και ποιοτηκο)

Δεν εννοώ την τωρινή τιμή του S σε σχέση με την μελλοντική τιμή του S, αλλά την τιμή του S σε σχέση με την τιμή του PRO

To PRO ξεκίνησε από τα 480 και έχει φτάσει 265

Το S έχει 480 και έστω ότι θα ξεκινήσει στα σκρουτζομάγαζα στα 400

Το 400 σε σχέση με το 265 είναι 50% ακριβότερο

Όταν το S πέσει στα 300, το PRO μπορεί να είναι στα 200, πάλι 50% ακριβότερο το S

Το Pro είχε ξεκινήσει και αυτό στα €499 και όχι στα 480. Όπως είχε ξεκινήσει πέρσι και το 8άρι Note 8.

Οι συλλογισμοί σου είναι λίγο θεωρητικοί και χρονικά οι τιμές δεν πέφτουν πάντα αναλογικά αλλά μέχρι να φτάσει η συσκευή το EOL της.

Έτσι και το S θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο προσιτό τους επόμενους μήνες, χωρίς αναγκαστικά να γκρεμίζεται η τιμή του Pro την αντίστοιχη χρονική περίοδο. Διαφορά τιμής θα υπάρχει πάντοτε μεταξύ τους (με ακριβότερο φυσικά το S) όχι όμως της σημερινής τάξης μεγέθους αλλά λογικά αρκετά μικρότερης όσο το S "παλιώνει".

Ούτως ή άλλως το S είναι καλύτερο από το Pro και η Samsung κάθε άλλο παρά τυχαία το παρουσίασε λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του Pro.

Όσοι έχουν λοιπόν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να το αποκτήσουν άμεσα και να χαρούν ίσως το καλύτερο Android tablet που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή. Οι υπόλοιποι θα κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα....

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1