Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο φίλε μου. Είναι πολύ καλή επιλογή.

Ναι και εγώ το πιστεύω. Μεγειές και καλοδούλευτο!

Eυχαριστω πολυ.Εχω βεβαια και καποιες απορειες σαν καινουριος στο χωρο των tablet αλλα εδω ειμαστε για να τις συζητησουμε!!!

Και με ρουτ αν φοράει 4.4.2 δύσκολα τα πράγματα..

Δύσκολα,από πια άποψη; λόγο knox; και εγγύησης;

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Παιδιά έχω ξανά ρωτήσει άλλες δύο φορές και απάντηση δεν πήρα από μπαταρία πως πάει; πόσες ώρες οθόνη βγάζει;

Γιατί θέλω να πάρω tablet αλλά κάπου διάβασα ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του γιαυτό ρωτάω εσάς

Παιδιά έχω ξανά ρωτήσει άλλες δύο φορές και απάντηση δεν πήρα από μπαταρία πως πάει; πόσες ώρες οθόνη βγάζει;

Γιατί θέλω να πάρω tablet αλλά κάπου διάβασα ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία του γιαυτό ρωτάω εσάς

Δεν το πολύ δουλεύω αλλά στις 4 ημέρες αναμονής έχω κάπου 3 με 4 ώρες χρήσης. Αν το δουλέψεις πολύ έχω ακούσει για 8 με 9 ωρες

Με wifi συνεχεια ανοιχτο και παιχνίδια, υπολογισε 5-6 ωρες οθονης..με φωτεινότητα γυρω στο 30-40%

Το συγκεκριμενο ταμπλετ εχει χωρητικοτητα μπαταριας 4800mhp.Εμενα με αρκετη χρηση μου βγαζει γυρω στις 7 ωρες με τη φωτεινοτητα γυρω στο 60%.Εχω ακουσει για αλλα ταμπλετ που βγαζουν 8 με 9 ωρες χρηση, με τη διπλασια ομως χωρητικοτητα μπαταριας δηλ 8200mhp.

Μετα απο 1 εβδομαδα με το 8.4 δεν αντεξα και το πουλησα και πηρα ενα Note 2014 10.1 (ιδιο με το Tab Pro 10.1) κυριως επειδη προτιμω μεγαλυτερες οθονες και γιατι θελω το S Pen. Οταν εχεις Note κινητο, κακομαθαινεις :p. Θα σας γραψω υπερ και κατα σε σχεση παντα με το αλλο:

Galaxy Tab Pro 8.4

Τα υπέρ

• Πολυ πιο πρακτικο στην μεταφορα. Πολυ πιο ελαφρυ, πραγμα που το καταλαβαινεις αμεσως
  • Το κρατας παρα πολυ ανετα με το ενα χερι και δεν κουραζει (και λογω βαρους)
  • Η οθονη του ειναι πραγματικα retina λογω RGB
  • Μου φανηκε λιγακι πιο γρηγορο, μαλλον λογω του SnapDragon
  • Πιο φωτεινη οθονη στα ιδια % φωτεινοτητας

Τα κατά

• Η μπαταρια του, με wifi και συγχρονισμο παντα ανοιχτο, κραταει αρκετα λιγοτερο απο του 10.1
  • Δεν εχει το S Pen (που πολλους δεν τους νοιαζει)
  • Τα ηχεια του ειναι λιγο πιο αδυναμα και ετσι που ειναι τοποθετημενα, δεν ειναι και τοσο στερεο
  • Οταν παιζεις παιχνιδια ή οταν κρατας το tablet οριζοντια, τις περισσοτερες φορες πρεπει να προσεχεις μην ταπωνεις τα ηχεια
  • Τα 2GB RAM. Αν δεν κανεις root να πεταξεις ολες τις βλακειες της Samsung ειναι αρκετα γεματη και οταν αρχιζεις το multitasking, αρχιζει και φαινεται

Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Τα υπερ:

• Το μεγεθος της οθονης οντως κανει την διαφορα!
  • Το S Pen
  • Η μπαταρια κραταει πολυ παραπανω
  • Τα ηχεια ειναι λιγο πιο δυνατα και καλυτερα τοποθετημενα
  • Τα 3GB RAM βοηθανε παρα πολυ στο multitasking

Τα κατα:

• Το PenTile matrix οντως εχει αρκετη διαφορα, οχι τοσο στην αναλυση, αλλα πιο πολυ στα χρωματα. Δεν φαινονται "καθαρα", φαινονται λιγο σαν σκακιερα απο κοντα.
  • Το μεγεθος ειναι οκ, αλλα το βαρος ειναι αρκετο και κουραζει καποια στιγμη οταν το κρατας με το ενα χερι.
  • Σιγουρα ειναι λιγο πιο αργος ο Exynos σε σχεση με τον SnapDragon (πιο πολυ ομως στον τομεα της καρτας γραφικων)

Ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη, μπορει καποια εσας να μην σας πειραζουν ή να δινετε αλλου βαρυτητα.

Αν το 8.4 ειχε S Pen θα το κρατουσα μονο και μονο για την οθονη του. Ουτε ιντσες θα εβλεπα, ουτε τιποτα αλλο!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Το τσιμπησα και εγω τελικα! Οθονη τα σπαει, απιστευτη φορητοτητα και προς το παρον δεν κολλαει. Συνισταται σε οποιον επιθυμει ενα ταμπλετ με τοσες ιντσες!

Καλησπέρα

Θέλω ένα 8" android tablet αλλά να είναι γρήγορο όπως τα κινητά τελευταίας γενιάς (HTC M8, Samsung S5 κλπ)

Είναι όντως γρήγορο αυτό το tablet?

Μήπως έχει κανείς το M8 και μπορεί να κάνει σύγκριση στο τι αίσθηση του δίνει η απόκριση?

Φτάνουν την σβελτάδα των κινητών, ή καλύτερα να περιμένω το tab pro S που λένε θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα?

(ή και το nexus8)

Edited by Nikos2k5

Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο post είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή του συγκεκριμένου tablet. Εξαιρετική οθόνη, δεν κολλάει καθόλου, το μέγεθος είναι ότι πρέπει (συνδυασμός φορητότητας και ικανοποιητικής χρήσης) ενώ η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει είναι υψηλού επιπέδου.

Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο post είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή του συγκεκριμένου tablet. Εξαιρετική οθόνη, δεν κολλάει καθόλου, το μέγεθος είναι ότι πρέπει (συνδυασμός φορητότητας και ικανοποιητικής χρήσης) ενώ η γενικότερη αίσθηση που σου αφήνει είναι υψηλού επιπέδου.

Με ενδιαφέρει η ταχύτητα, πως σου φαίνεται σε σχέση με την ταχύτητα απόκρισης του κινητού σου? το S4 έχεις?

Το galaxy tab pro S 8.4 που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα θα έχει λένε 3GB, λογικά θα είναι πιο σβέλτο

Με ενδιαφέρει η ταχύτητα, πως σου φαίνεται σε σχέση με την ταχύτητα απόκρισης του κινητού σου? το S4 έχεις?

Το galaxy tab pro S 8.4 που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα θα έχει λένε 3GB, λογικά θα είναι πιο σβέλτο

Εγω εχω το S4 και το ταμπλετ ειναι σιγουρα πιο γρηγορο.Το pro s θα ειναι πιο σβελτο αλλα θα ειναι και πιο ακριβο!!!!!Στα 280 ευρω που κανει το tab pro ειναι οτι καλυτερο.

Εγω εχω το S4 και το ταμπλετ ειναι σιγουρα πιο γρηγορο.Το pro s θα ειναι πιο σβελτο αλλα θα ειναι και πιο ακριβο!!!!!Στα 280 ευρω που κανει το tab pro ειναι οτι καλυτερο.

Ναι στα €280 που έχει πέσει είναι καλά

Είδα το 10.1 στο πλαίσιο, δεν πήγαινε άσχημα, αλλά το κινητό μου είναι πιο γρήγορο (HTC M7 με snapdragon 600, όχι το πιο τελευταίο δηλαδή)

Βέβαια το 8.4 έχει τον snapdragon που χτυπάει τον exynos του 10.1 σε όλα τα benchmarks, αλλά δεν το είχανε στο πλαίσιο ανοικτό να δω πως πάει ...

Ναι στα €280 που έχει πέσει είναι καλά

Είδα το 10.1 στο πλαίσιο, δεν πήγαινε άσχημα, αλλά το κινητό μου είναι πιο γρήγορο (HTC M7 με snapdragon 600, όχι το πιο τελευταίο δηλαδή)

Βέβαια το 8.4 έχει τον snapdragon που χτυπάει τον exynos του 10.1 σε όλα τα benchmarks, αλλά δεν το είχανε στο πλαίσιο ανοικτό να δω πως πάει ...

Μην συγκρίνεις sense με touchwiz, θα σου φανεί το 2ο βαρύ και με αρκετο lag..

Εαν θελεις κατι γρηγορο οσο το m8, πρεπει να περιμενεις το νεο nexus, με τοσο bloatware που βαζει η sammy οτι hardware και να βαλει θα εχει ψιλολαγκαρισματα..

Edited by andrewk

Μην συγκρίνεις sense με touchwiz, θα σου φανεί το 2ο βαρύ και με αρκετο lag..

Εαν θελεις κατι γρηγορο οσο το m8, πρεπει να περιμενεις το νεο nexus, με τοσο bloatware που βαζει η sammy οτι hardware και να βαλει θα εχει ψιλολαγκαρισματα..

Για το touchwiz αν κατάλαβα καλά είναι launcher και όχι ενσωματωμένο στο σύστημα και αντικαθίσταται εύκολα με άλλο launcher?

(π.χ. google now launcher, apex)

Για το cpu, απ' ότι διαβάζω το Galaxy Tab Pro S 8.4 δεν θα έχει τον Snapdragon που έχει το τωρινό 8.4 αλλά τον Exynos που έχει το τωρινό 10.1, μάλλον πισωγύρισμα είναι αυτό (αλλά η επιπλέον μνήμη ίσως αντισταθμίσει τη cpu)

Μάλλον το nexus 8 θα είναι καλύτερο από άποψη cpu, γράφουν για 64μπιτο snapdragon ή tegra4

Εγω μαν παντως πιστευω οτι σε θεμα ταχυτητας παει πολυ καλα, τωρα αν θα αρχισει τα λαγκαρισματα με τον καιρο, δεν το γνωριζω.. Παντως διαπιστωσα καποια προβληματακια...

1)Μετα την πρωτη φορτιση που πηγε 100% η μπαταρια, οι επομενες (αλλες 2 εχω κανει γιατι ειναι καινουργιο ακομα) δεν πανε πανω απο 96%, τι φαση;

2)Οταν επιλεγω να ανοιξω ενα αρχειο πχ .pdf και με ρωταει με ποιο προγραμμα να το ανοιξω επιλεγω τον adobe και παταω always. Την επομενη φορα που θα ανοιξω το αρχειο και οποιοδηποτε αλλο .pdf θα με ξαναρωτησει με ποιο προγραμμα θελω να το ανοιξει.. και αυτο θα γινει ξανα και ξανα και ξανα και δε σταματα με λιγα λογια ειτε ειναι για adobe ειτε για chrome κτλ.

3)Οταν ειμαι σπιτι με λιγο φωτισμο και γραφω στο samsung keybord με brightness στο auto, στα περισσοτερα "κλικ" που θα κανω στο πληκτρολογιο η οθονη θα χαμηλωσει τον φωτισμο της για οση ωρα εχω πατημενο το γραμμα/συμβολο και μετα θα φωτισει, στο επομενο γραμμα που θα πατησω παλι θα γινει το ιδιο και θα συνεχισει να το κανει. Δεν το κανει συνεχεια, αλλα συχνα.

Να το παω για αλλαγη λετε ή φτιαχνονται;

Το 3) δεν ειναι και τοσο σοβαρο, με τα αλλα 2 ομως τι κανω;

Edited by MiOu07

Το 1 και 2 δεν φαίνεται να είναι θέματα hardware. Για το 1, δες αν μπορείς να σβήσεις τα battery stats. Για το 2, επιβεβαίωσε ότι στα settings -> apps -> Adobe reader -> launch by default, γράφει ότι έχει επιλεχθεί

βρισκομαι αναμεσα στο Pro 8.4 και στο Νote 8.0 η χρηση που θα κανω ειναι κυριως pdf βιλβια browsing και καμια ταινια.. αξιζει να διαθεσω αυτα τα 80Ε παραπανω του Pro; μεσω skroutz φυσικα... τι πιστευετε;

θελω οσο γινεται να μην μεινει πισω.. τεχνολογικα εννοω μεσα σε 3 μηνες..

ευχαριστω!

... η χρηση που θα κανω ειναι κυριως pdf βιβλια browsing και καμια ταινια..

Για PDF και βιβλία πας για TAB Pro γιατί έχει εκπληκτικής ευκρίνειας οθόνη...

Σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση! μηπως συμφερει το 10.1 pro για την ιδια χρηση;

Ίδια ανάλυση έχει σε μεγαλύτερη οθόνη οπότε και λιγότερα ppi. To 10.1 Tab Pro Wi-Fi φοράει Exynos επεξεργαστή όπου έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα lag. Το 10.1 Tab Pro LTE φοράει τον Snapdragon 800 (Ίδιο δηλαδή με του Tab Pro 8.4 Wi-Fi) αλλά θα ανέβεις σχεδόν σε διπλάσια τιμή...

βρισκομαι αναμεσα στο Pro 8.4 και στο Νote 8.0 η χρηση που θα κανω ειναι κυριως pdf βιλβια browsing και καμια ταινια.. αξιζει να διαθεσω αυτα τα 80Ε παραπανω του Pro; μεσω skroutz φυσικα... τι πιστευετε;

θελω οσο γινεται να μην μεινει πισω.. τεχνολογικα εννοω μεσα σε 3 μηνες..

ευχαριστω!

περίμενε καμιά εβδομάδα, να ανακοινώσει η samsung και τα καινούργια, μπορεί οι τιμές να πέσουν περαιτέρω

επίσης ίσως και η παρουσίαση του nexus 8 να πιέσει τις τιμές και άλλο, το nexus 7 32GB φαίνεται να πέφτει κάτω από τα 200 ευρώ ...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1