pexths Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 για καρτοκινητα ειναι δωρεαν η αλλαγη για συμβολαια ειναι με χρεωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Η αλλαγή κάρτας είναι με χρέωση, Το internet είναι δωρεάν. 4G SIM Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα:*Για*ΟΛΟΥΣ*τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνειαντικατάσταση SIM*κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 προσεχτε γιατι η προσφορα ειναι συνδεμενη με την καρτα που εχετε τωρα. Το καλοκαιρι εκανα αλλαγη και ενω μου ελεγε οτι εχω φοιτητικο δεν μπορουσα να κανω ανανεωση. Μετα απο ΠΟΛΛΑ τηλεφωνα καβγαδες κλπ στο 1260 μου ξανσυνδεσανε το φοιτιτικο με την νεα καρτα αλλα μου εδωσαν την εντυπωση οτι μου το εκαναν χατηρικα λεγοντας μου οτι η προσφορα ειναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμενη με την καρτα που πρωτοπηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 προσεχτε γιατι η προσφορα ειναι συνδεμενη με την καρτα που εχετε τωρα. Το καλοκαιρι εκανα αλλαγη και ενω μου ελεγε οτι εχω φοιτητικο δεν μπορουσα να κανω ανανεωση. Μετα απο ΠΟΛΛΑ τηλεφωνα καβγαδες κλπ στο 1260 μου ξανσυνδεσανε το φοιτιτικο με την νεα καρτα αλλα μου εδωσαν την εντυπωση οτι μου το εκαναν χατηρικα λεγοντας μου οτι η προσφορα ειναι ΑΜΕΣΑ συνδεδεμενη με την καρτα που πρωτοπηρα Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά επειδή άλλαξα sim (από normal σε micro) πρόσφατα, δεν άλλαξε τίποτα ως προς την προσφορά. Μάλιστα μου είπαν ότι η προσφορά συνδέεται με τον αριθμό κι όχι με την κάρτα. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά επειδή άλλαξα sim (από normal σε micro) πρόσφατα, δεν άλλαξε τίποτα ως προς την προσφορά. Μάλιστα μου είπαν ότι η προσφορά συνδέεται με τον αριθμό κι όχι με την κάρτα. Και εγω πριν απο 2 μερες αλλαξα σε nano sim και η προσφορα παραμενει κανονικα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά επειδή άλλαξα sim (από normal σε micro) πρόσφατα, δεν άλλαξε τίποτα ως προς την προσφορά. Μάλιστα μου είπαν ότι η προσφορά συνδέεται με τον αριθμό κι όχι με την κάρτα. εκανες ανανεωση απο τοτε? Και εμενα ελεγε οτι ειναι στο φοιτητικο και ενω το πακετο που ειχα ηδη "δουλευε" μολις αυτο τελειωσε δεν μπορουσα να κανω ανανεωση και μου εστελνε μυνημα οτι δεν εχω φοιτητικο. Εκανα αμαν να τους μεταπεισω να το ξαναφτιαξουν στην νεα καρτα Και εμενα στο μαγαζι που εκανα την αλλαγη μου λεγενα σιγουρα οτι δεν θα χασω την προσφορα και μαλιστα πηραν και τα κεντρικα τηλεφωνο. Δεν ειμαι ο μονος παντως που την "πατησε" αν ψαξεις το νημα θα βρεις και αλλες αναφορες (πχ ο grigoris10) Με εναν προισταμενο που μιλησα τελικα και με "εφτιαξε" μου ειπε οτι η προσφορα ειναι συνδεδεμενη με την καρτα και οτι δυσκολα αλλαζει γιατι ειναι συστεμικο το θεμα Edited March 4, 2015 by tasgaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εκανες ανανεωση απο τοτε? Και εμενα ελεγε οτι ειναι στο φοιτητικο και ενω το πακετο που ειχα ηδη "δουλευε" μολις αυτο τελειωσε δεν μπορουσα να κανω ανανεωση και μου εστελνε μυνημα οτι δεν εχω φοιτητικο. Εκανα αμαν να τους μεταπεισω να το ξαναφτιαξουν στην νεα καρτα Και εμενα στο μαγαζι που εκανα την αλλαγη μου λεγενα σιγουρα οτι δεν θα χασω την προσφορα και μαλιστα πηραν και τα κεντρικα τηλεφωνο. Δεν ειμαι ο μονος παντως που την "πατησε" αν ψαξεις το νημα θα βρεις και αλλες αναφορες (πχ ο grigoris10) Με εναν προισταμενο που μιλησα τελικα και με "εφτιαξε" μου ειπε οτι η προσφορα ειναι συνδεδεμενη με την καρτα και οτι δυσκολα αλλαζει γιατι ειναι συστεμικο το θεμα δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλάζοντας την κάρτα από normal σε micro.. την άλλαξα λίγο καιρό αφότου πήρα το φοιτητικό και ήρθε στο όνομά μου! έχει ένα χρόνο τώρα δηλαδή!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 οκ τοτε false alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εκανες ανανεωση απο τοτε? Ναι, κανονικά Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πως μπορώ να μάθω εάν το τηλέφωνο έχει περάσει στο όνομα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πως μπορώ να μάθω εάν το τηλέφωνο έχει περάσει στο όνομα μου; Κλήση στο 1260 (χρέωση 0,24€) Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Κλήση στο 1260 (χρέωση 0,24€) Ευχαριστώ πολύ.:) Δυστυχώς τσίφος, το πακέτο το έχω πάρει εδώ και 1 χρόνο περίπου και η μεταβίβαση δεν έχει γίνει. Θέλω να αντικαταστήσω την sim με καινούργια 4g. Κράτησαν τα στοιχειά μου (μόνο ονοματεπώνυμο) και μου είπαν ότι θα περάσουν αίτημα για να γίνει μεταβίβαση αν κατάλαβα καλά και θα με ενημερώσουν σε 5 εργάσιμες. Φοβάμαι πως έμπλεξα ή λέτε να την κάνουν; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ευχαριστώ πολύ.:) Δυστυχώς τσίφος, το πακέτο το έχω πάρει εδώ και 1 χρόνο περίπου και η μεταβίβαση δεν έχει γίνει. Θέλω να αντικαταστήσω την sim με καινούργια 4g. Κράτησαν τα στοιχειά μου (μόνο ονοματεπώνυμο) και μου είπαν ότι θα περάσουν αίτημα για να γίνει μεταβίβαση αν κατάλαβα καλά και θα με ενημερώσουν σε 5 εργάσιμες. Φοβάμαι πως έμπλεξα ή λέτε να την κάνουν; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Περίμενε όσο σου είπαν, λογικά θα το κάνουν. Το έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ευχαριστώ πολύ.:) Δυστυχώς τσίφος, το πακέτο το έχω πάρει εδώ και 1 χρόνο περίπου και η μεταβίβαση δεν έχει γίνει. Θέλω να αντικαταστήσω την sim με καινούργια 4g. Κράτησαν τα στοιχειά μου (μόνο ονοματεπώνυμο) και μου είπαν ότι θα περάσουν αίτημα για να γίνει μεταβίβαση αν κατάλαβα καλά και θα με ενημερώσουν σε 5 εργάσιμες. Φοβάμαι πως έμπλεξα ή λέτε να την κάνουν; Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Nα σε παρακαλέσω να μας ενημερώσεις για την συνέχεια; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 (edited) Περίμενε όσο σου είπαν, λογικά θα το κάνουν. Το έχουν κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Ηρέμησα και λίγο αφού λες ότι το έχουν ξανακάνει, για να δούμε. Βέβαια εγώ δεν είμαι φοιτητής, στις άλλες περιπτώσεις που το έκαναν ήταν φοιτητές; Edited March 5, 2015 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Nα σε παρακαλέσω να μας ενημερώσεις για την συνέχεια; :) Εννοείται.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τελικά για να έχουμε 4g πρέπει να αλλάξουμε κάρτα? Γιατί κάπου είδα ότι δεν είναι απαραίτητο και ότι μόλις τελειώσει προσφορά στις 30 Απριλίου με δωρεάν 4g μετά θα πιάνουν όλες κάρτες. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Τελικά για να έχουμε 4g πρέπει να αλλάξουμε κάρτα? Γιατί κάπου είδα ότι δεν είναι απαραίτητο και ότι μόλις τελειώσει προσφορά στις 30 Απριλίου με δωρεάν 4g μετά θα πιάνουν όλες κάρτες. Θέλω να αλλάξω πιο πολύ γιατί είναι multi sim, να είμαι καλυμμένος σε ότι κινητό έχω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πριν από 14 μήνες είχα πάρει 2 φοιτητικά (το ένα για μένα και το άλλο για το γιο μου) και ψάχνοντας, με διάφορα στοιχεία, είχα βρει τότε τον μεταπωλητή, για τον οποίο εργαζόντουσαν τα κορίτσια στην Ομόνοια, τηλεφώνησα και έδωσα τα δικά στοιχεία για το ένα και του γιου μου για το δεύτερο. Χθες πήγε ο γιος μου σε ένα κατάστημα για να αλλάξει σε 4G την κάρτα άλλης sim που έχω μεταφέρει στο όνομά του και του ζήτησα να πάρει τις νέες κάρτες αφενός του φοιτητικού δικού του αφετέρου του κανονικού και του φοιτητικού δικού μου. Δεν του έδωσαν, βέβαια, κάρτες για όσα είναι στο όνομά μου και του είπαν ότι και το 2ο φοιτητικό είναι στο όνομά μου (!!!), αν και είχα ζητήσει τότε από τον μεταπωλητή και είχα δώσει πλήρη τα στοιχεία του γιου μου, για τη μεταφορά. Πήγα σήμερα σε κατάστημα και σε 3' είχα ξεμπερδέψει με τις 3 κάρτες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Σε ποιό κατάστημα πήγες φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Οπότε δεν χάνεται η προσφορά με τη αλλαγή τις κάρτας Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 πηγα και εγω σηεμρα με φοιτητικο στο καταστημα Σταδιου σε 2 λεπτα και μονο με το νουμερο και την επιδειξη της ταυτοτητας μου, πηρα τη νεα multisim καρτα 4G που ομ,ως ακομα και στη Σταδιου (Συνταγμα) μια εδειχνε 3G και μια Ε !!!, χωρις να γινει καμμια αναφορα για φοιτητικο κλπ !!! και εντελως Δωρεάν οπως λεει και η ανακοινωση !! Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Σε ποιό κατάστημα πήγες φίλε μου; Χαλανδρίου. Εξυπηρετικότατος και ταχύτατος ο Μιχάλης. Καθυστέρησα να απαντήσω γιατί ξαφνικά έχασα επαφή πρώτα με τη μια sim (εμφάνισε μεγαλοπρεπέστατο Χ στη μπάρα) και λίγο αργότερα με την άλλη. Για μια στιγμή ξαφνιάστηκα αλλά κατάλαβα ότι είχαν διακοπεί οι παλιές και έπρεπε να βάλω τις νέες. Αμέσως μετά την τοποθέτηση κάθε μιας άρχισαν να χτυπάνε τα κινητά της γυναίκας και του γιου με τα ενημερωτικά της Cerberus (!!!) για την αλλαγή των sim :lol: Ωραίες φάσεις ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Τελικά πήγα στο κατάστημα στην σταδίου και τέλειωσα σε 2 λεπτά.Μου ζητήσανε τους αριθμούς να δουν αν όντως οι κάρτες δεν παίζουν 4G και ταυτότητα.Τους ρώτησα αν πληρώνω κάτι και μου είπανε όχι η αλλαγή είναι δωρεάν,μου δώσανε τις κάρτες και έφυγα. Η προσφορά του φοιτητικού δεν χάνεται και επίσης με την αλλαγή κάρτας έχω πολύ καλύτερο σήμα στο κινητό από τι είχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Χαλανδρίου. Εξυπηρετικότατος και ταχύτατος ο Μιχάλης. Καθυστέρησα να απαντήσω γιατί ξαφνικά έχασα επαφή πρώτα με τη μια sim (εμφάνισε μεγαλοπρεπέστατο Χ στη μπάρα) και λίγο αργότερα με την άλλη. Για μια στιγμή ξαφνιάστηκα αλλά κατάλαβα ότι είχαν διακοπεί οι παλιές και έπρεπε να βάλω τις νέες. Αμέσως μετά την τοποθέτηση κάθε μιας άρχισαν να χτυπάνε τα κινητά της γυναίκας και του γιου με τα ενημερωτικά της Cerberus (!!!) για την αλλαγή των sim :lol: Ωραίες φάσεις ... Aχ τα αντικλεπτικα σε φαγανε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts