Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τον χρονο και το σερφαρισμα οκ , με τα sms τι παιζει ; τι συμφερει να παρουμε ; παιζουν κανονικα τα πακετα που ισχυουν για τα f2g ;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Με τον χρονο και το σερφαρισμα οκ , με τα sms τι παιζει ; τι συμφερει να παρουμε ; παιζουν κανονικα τα πακετα που ισχυουν για τα f2g ;

ναι κανονικα. υπαρχει καο το log n win

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βεβαίως βεβαίως γιατί είναι ένα κανονικό f2g. Kαι μην ξεχνάς τα login δώρα με 20 δωρεάν προς όλους/βδομάδα, αν και εγώ συνιστώ μια αγορά ενός πακέτου voip, όπου με 1ct έχεις 3sms, χωρίς χρονο λήξης. Δεν αξίζει πλέον να αγοράζει κάποιος πακέτο

Μισο γιατι μπερδευτηκα ....

Σε μη φοιτητη δινεται ;

Μπορω να το παραγγειλω απο το σαιτ ( και που);

Απο καταστημα δινεται ;

Ειμαι εκτος Αθηνων για αυτο και εξεταζω μονο αυτες τις 2 εκδοχες ( σαιτ η καταστημα).

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Σε μη φοιτητη δινεται ;

Απο καταστημα δινεται ;

Ειμαι εκτος Αθηνων για αυτο και εξεταζω μονο αυτες τις 2 εκδοχες ( σαιτ η καταστημα).

Ουτε απο site ουτε απο καταστημα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Κριμα .....

Αν εχεις καποιο γνωστο Αθην πες του να κανει καμια βολτα απο Βικτωρια και κατω και λογικα θα βρει.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σε μη φοιτητη δινεται ;

Απο καταστημα δινεται ;

αν θελεις στειλε πμ

Ουτε απο site ουτε απο καταστημα.

Φίλε manosn2 κάνεις λάθος. Γίνεται να το παραγγείλεις από το site.

@ skiace:

Για παραγγελία από το site (μόνο με πάσο) δες εδώ:

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/

Θα σε καλέσουν από τη wind μετά τη συμπλήρωση της φόρμας για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και θα σου έρθει με αντικαταβολή και speedex. Θα δώσεις στο couries φωτοτυπία ταυτότητας και πάσο, υπογράφεις και τα απαραίτητα έγγραφα και αυτός τα επιστρέφει στη wind (φυσικά δική τους χρέωση). Μετά περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση.

Edited by morfeass

Φίλε manosn2 κάνεις λάθος. Γίνεται να το παραγγείλεις από το site.

@ skiace:

Για παραγγελία από το site (μόνο με πάσο) δες εδώ:

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/

Θα σε καλέσουν από τη wind μετά τη συμπλήρωση της φόρμας για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και θα σου έρθει με αντικαταβολή και speedex. Θα δώσεις στο couries φωτοτυπία ταυτότητας και πάσο, υπογράφεις και τα απαραίτητα έγγραφα και αυτός τα επιστρέφει στη wind (φυσικά δική τους χρέωση). Μετά περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση.

Δεν ειμαι φοιτητης καλε μου φιλε.

Για αυτο εγινε η συζητηση αν ισχυει και για μη φοιτητες !!!

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Σε μη φοιτητη δινεται ;

Απο καταστημα δινεται ;

Που να το ήξερα, να σου έπαιρνα.

Πίναμε καφέ με φραγκμαν και μας ήρθαν τα κορίτσια αΠο την wind. Και να φανταστείς οτι ηταν η 2η φορά που μας πέτυχαν. Την 1η δεν είχαμε πάρει Γιώργη..... :)

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Δεν ειμαι φοιτητης καλε μου φιλε.

Για αυτο εγινε η συζητηση αν ισχυει και για μη φοιτητες !!!

Ειπαμε ισχυει και για μη φοιτητές. Εισαι στο κανάλι...γιατί δεν μιλάς να στα πούμε ολα?:)

Ξέρει κανείς που μοιράζουν για μη φοιτητές στη θεσσαλονίκη?

σημερα πάντως που γυρισα απο πλατεια ελευθεριας και καμαρα ναυαρινου τσιμισκη δεν βρήκα τιποτα....

δευτέρα τώρα

Να υποθέσω ότι αυτό το φοιτητικό για μη φοιτητές είναι μόνο γιανέους αριθμούς και όχι φορητότητα ε? :cry:

Μην ανησυχείς. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις αριθμό χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος.

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που να το ήξερα, να σου έπαιρνα.

Πίναμε καφέ με φραγκμαν και μας ήρθαν τα κορίτσια αΠο την wind. Και να φανταστείς οτι ηταν η 2η φορά που μας πέτυχαν. Την 1η δεν είχαμε πάρει Γιώργη..... :)

Γι αυτό λέμε να δικτυωθουμε.

Μην ανησυχείς. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις αριθμό χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος.

Για στείλε πμ με λεπτομέρειες :worry:

Τάκη θέλω και εγώ pm για το θέμα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διευκρίνηση.

Δεν γίνεται φορητότητα σε παλιό αριθμό αλλά με φορητότητα του παλιού σε Q και εκτροπή στο "φοιτητικό" σε 2 μήνες το πολύ έγινε ομαλά η μετάβαση. +τα αρχικά δωρεάν σμσ προς όλους, που στέλνονται για ενημέρωση. Κατόπιν με απλή εκτροπή που είναι 5€τον χρόνο

Περισσότερα λαιβ στο κανάλι.

Γι αυτό λέμε να δικτυωθουμε.

Ναι αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό μιας και έχω πάρει κάτι σαν golden number. Αλλιώς ε δε θα ηταν και ιδιαιτερα δύσκολο ;)

:tease:

Ειπαμε ισχυει και για μη φοιτητές. Εισαι στο κανάλι...γιατί δεν μιλάς να στα πούμε ολα?:)

Διευκρίνηση.

Δεν γίνεται φορητότητα σε παλιό αριθμό αλλά με φορητότητα του παλιού σε Q και εκτροπή στο "φοιτητικό" σε 2 μήνες το πολύ έγινε ομαλά η μετάβαση. +τα αρχικά δωρεάν σμσ προς όλους, που στέλνονται για ενημέρωση. Κατόπιν με απλή εκτροπή που είναι 5€τον χρόνο

Περισσότερα λαιβ στο κανάλι.

Ποιο καναλι ρε παιδια

Ναι αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό μιας και έχω πάρει κάτι σαν golden number. Αλλιώς ε δε θα ηταν και ιδιαιτερα δύσκολο ;)

Φορητότητα σε Q κατόπιν εκτροπή στο καινούργιο και θα παίρνεις τις κλήσεις σου κατευθείαν και θα απαντάς. Όταν θέλεις να καλέσεις θα το κάνεις από το καινούργιο.

Διευκρίνηση.

Κατόπιν με απλή εκτροπή που είναι 5€τον χρόνο

πως γινεται μονο με 5 ευρω τον χρονο?