aenaos15 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Με τον χρονο και το σερφαρισμα οκ , με τα sms τι παιζει ; τι συμφερει να παρουμε ; παιζουν κανονικα τα πακετα που ισχυουν για τα f2g ; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Με τον χρονο και το σερφαρισμα οκ , με τα sms τι παιζει ; τι συμφερει να παρουμε ; παιζουν κανονικα τα πακετα που ισχυουν για τα f2g ; ναι κανονικα. υπαρχει καο το log n win Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Με τον χρονο και το σερφαρισμα οκ , με τα sms τι παιζει ; τι συμφερει να παρουμε ; παιζουν κανονικα τα πακετα που ισχυουν για τα f2g ; Βεβαίως βεβαίως γιατί είναι ένα κανονικό f2g. Kαι μην ξεχνάς τα login δώρα με 20 δωρεάν προς όλους/βδομάδα, αν και εγώ συνιστώ μια αγορά ενός πακέτου voip, όπου με 1ct έχεις 3sms, χωρίς χρονο λήξης. Δεν αξίζει πλέον να αγοράζει κάποιος πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μισο γιατι μπερδευτηκα .... Σε μη φοιτητη δινεται ; Μπορω να το παραγγειλω απο το σαιτ ( και που); Απο καταστημα δινεται ; Ειμαι εκτος Αθηνων για αυτο και εξεταζω μονο αυτες τις 2 εκδοχες ( σαιτ η καταστημα). Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μισο γιατι μπερδευτηκα .... Σε μη φοιτητη δινεται ; Μπορω να το παραγγειλω απο το σαιτ ( και που); Απο καταστημα δινεται ; Ειμαι εκτος Αθηνων για αυτο και εξεταζω μονο αυτες τις 2 εκδοχες ( σαιτ η καταστημα). Ουτε απο site ουτε απο καταστημα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ουτε απο site ουτε απο καταστημα. Κριμα ..... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κριμα ..... Αν εχεις καποιο γνωστο Αθην πες του να κανει καμια βολτα απο Βικτωρια και κατω και λογικα θα βρει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μισο γιατι μπερδευτηκα .... Σε μη φοιτητη δινεται ; Μπορω να το παραγγειλω απο το σαιτ ( και που); Απο καταστημα δινεται ; Ειμαι εκτος Αθηνων για αυτο και εξεταζω μονο αυτες τις 2 εκδοχες ( σαιτ η καταστημα). αν θελεις στειλε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 καλημέρα, σε Θεσσαλονίκη χωρίς πάσο παιζει τπτ παιδιά; ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Ουτε απο site ουτε απο καταστημα. Φίλε manosn2 κάνεις λάθος. Γίνεται να το παραγγείλεις από το site. @ skiace: Για παραγγελία από το site (μόνο με πάσο) δες εδώ: http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ Θα σε καλέσουν από τη wind μετά τη συμπλήρωση της φόρμας για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και θα σου έρθει με αντικαταβολή και speedex. Θα δώσεις στο couries φωτοτυπία ταυτότητας και πάσο, υπογράφεις και τα απαραίτητα έγγραφα και αυτός τα επιστρέφει στη wind (φυσικά δική τους χρέωση). Μετά περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση. Edited March 21, 2014 by morfeass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Φίλε manosn2 κάνεις λάθος. Γίνεται να το παραγγείλεις από το site. @ skiace: Για παραγγελία από το site (μόνο με πάσο) δες εδώ: http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ Θα σε καλέσουν από τη wind μετά τη συμπλήρωση της φόρμας για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία και θα σου έρθει με αντικαταβολή και speedex. Θα δώσεις στο couries φωτοτυπία ταυτότητας και πάσο, υπογράφεις και τα απαραίτητα έγγραφα και αυτός τα επιστρέφει στη wind (φυσικά δική τους χρέωση). Μετά περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση. Δεν ειμαι φοιτητης καλε μου φιλε. Για αυτο εγινε η συζητηση αν ισχυει και για μη φοιτητες !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μισο γιατι μπερδευτηκα .... Σε μη φοιτητη δινεται ; Μπορω να το παραγγειλω απο το σαιτ ( και που); Απο καταστημα δινεται ; Ειμαι εκτος Αθηνων για αυτο και εξεταζω μονο αυτες τις 2 εκδοχες ( σαιτ η καταστημα). Που να το ήξερα, να σου έπαιρνα. Πίναμε καφέ με φραγκμαν και μας ήρθαν τα κορίτσια αΠο την wind. Και να φανταστείς οτι ηταν η 2η φορά που μας πέτυχαν. Την 1η δεν είχαμε πάρει Γιώργη..... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δεν ειμαι φοιτητης καλε μου φιλε. Για αυτο εγινε η συζητηση αν ισχυει και για μη φοιτητες !!! Ειπαμε ισχυει και για μη φοιτητές. Εισαι στο κανάλι...γιατί δεν μιλάς να στα πούμε ολα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiwannis2005 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ξέρει κανείς που μοιράζουν για μη φοιτητές στη θεσσαλονίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Να υποθέσω ότι αυτό το φοιτητικό για μη φοιτητές είναι μόνο γιανέους αριθμούς και όχι φορητότητα ε? :cry: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ξέρει κανείς που μοιράζουν για μη φοιτητές στη θεσσαλονίκη? σημερα πάντως που γυρισα απο πλατεια ελευθεριας και καμαρα ναυαρινου τσιμισκη δεν βρήκα τιποτα.... δευτέρα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Να υποθέσω ότι αυτό το φοιτητικό για μη φοιτητές είναι μόνο γιανέους αριθμούς και όχι φορητότητα ε? :cry: Μην ανησυχείς. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις αριθμό χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που να το ήξερα, να σου έπαιρνα. Πίναμε καφέ με φραγκμαν και μας ήρθαν τα κορίτσια αΠο την wind. Και να φανταστείς οτι ηταν η 2η φορά που μας πέτυχαν. Την 1η δεν είχαμε πάρει Γιώργη..... :) Γι αυτό λέμε να δικτυωθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μην ανησυχείς. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις αριθμό χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος. Για στείλε πμ με λεπτομέρειες :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Τάκη θέλω και εγώ pm για το θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μην ανησυχείς. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις αριθμό χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος. . Και εμένα ένα πμ παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Διευκρίνηση. Δεν γίνεται φορητότητα σε παλιό αριθμό αλλά με φορητότητα του παλιού σε Q και εκτροπή στο "φοιτητικό" σε 2 μήνες το πολύ έγινε ομαλά η μετάβαση. +τα αρχικά δωρεάν σμσ προς όλους, που στέλνονται για ενημέρωση. Κατόπιν με απλή εκτροπή που είναι 5€τον χρόνο Περισσότερα λαιβ στο κανάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μην ανησυχείς. Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις αριθμό χωρίς κόπο και με ελάχιστο κόστος. Γι αυτό λέμε να δικτυωθουμε. Ναι αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό μιας και έχω πάρει κάτι σαν golden number. Αλλιώς ε δε θα ηταν και ιδιαιτερα δύσκολο ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ειπαμε ισχυει και για μη φοιτητές. Εισαι στο κανάλι...γιατί δεν μιλάς να στα πούμε ολα?:) Διευκρίνηση. Δεν γίνεται φορητότητα σε παλιό αριθμό αλλά με φορητότητα του παλιού σε Q και εκτροπή στο "φοιτητικό" σε 2 μήνες το πολύ έγινε ομαλά η μετάβαση. +τα αρχικά δωρεάν σμσ προς όλους, που στέλνονται για ενημέρωση. Κατόπιν με απλή εκτροπή που είναι 5€τον χρόνο Περισσότερα λαιβ στο κανάλι. Ποιο καναλι ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ναι αλλά δεν θέλω να αλλάξω αριθμό μιας και έχω πάρει κάτι σαν golden number. Αλλιώς ε δε θα ηταν και ιδιαιτερα δύσκολο ;) Φορητότητα σε Q κατόπιν εκτροπή στο καινούργιο και θα παίρνεις τις κλήσεις σου κατευθείαν και θα απαντάς. Όταν θέλεις να καλέσεις θα το κάνεις από το καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Διευκρίνηση. Κατόπιν με απλή εκτροπή που είναι 5€τον χρόνο πως γινεται μονο με 5 ευρω τον χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts