Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυριο στην θεσσαλονικη στις 12 θα ειναιωοι κοπελες στην καμαρα και εχουν ακομα νουμερα με την φοιτητικη προσφορα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα καλά. Μπήκα. "kroumel"

Σε είδα και σε πρόσθεσα στις επαφές. Θα ήθελα να δω πως δουλεύει. Sorry για το off topic.

Σε είδα και σε πρόσθεσα στις επαφές. Θα ήθελα να δω πως δουλεύει. Sorry για το off topic.

Και εγώ μπήκα αλλα δεν βλέπω κινηση ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ μπήκα αλλα δεν βλέπω κινηση ???

Σε βρήκα με το username και σε πρόσθεσα στις επαφές. Περιμένω επιβεβαίωση. Έκανες λογαριασμό αφού κατέβασες την εφαρμογή;

Μόλις σε άκουσα, είπες ότι θα ανέβεις Αθήνα Παρασκευή.

Σημερα το μεσημερι κατα τις 13,30 ηταν οι κοπελες πλατεια αριστοτελους πανω στην εγναντια

Φοιτητικα πακετα δεν ειχαν αλλα ειχαν πακετο f2go οπου με καθε 6 ευρω τον μηνα σου εδιναν 300 λεπτα προς ολους 120 προς wind και 50 sms προς ολους

Ολα οκ ακούω και εγώ.

Ναι Παρασκευή θα ανέβω Αθήνα κατα τις 15:00' -16:00'.

Συγγνώμη και πάλι για το off topic. Επειδή δοκιμάζω την εφαρμογή, ακούγομαι όταν μιλάω; Εγώ ακούω κανονικά όλες τις συνομιλίες.

ρε παιδια καλα στην αθηνα με τα φοιτητικά μήπως ξερη κατι καποιος για τριπολη που μενω εγω

στείλε φωτοτυπία ταυτότητας και μπες στο καναλι.

στείλε φωτοτυπία ταυτότητας και μπες στο καναλι.
εκανα λογαριασμο μπηκα στο καναλι και εβγαλε 3 ονοματα αλλο τιποτα , δεν ξερω τι να κανωκαμια βοηθεια δεν καταλαβαίνω πως δουλευει

Παιδιά πήρα σήμερα την προσφορά με τα 1000 λεπτά από τις κοπέλες στη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή έχω iPhone χρειάζομαι νάνο σιμ , αν πάω σε κατάστημα wind και μου την αλλάξουν με νανο σιμ , θα έχω πρόβλημα με την προσφορά;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ πάντως το πήρα ενα φοιτητικό απο Βικτώρια (εστειλα ενα φιλο με την ταυτότητα μου )με την βοήθεια φυσικα των παιδιών απο το κανάλι

Παιδιά πήρα σήμερα την προσφορά με τα 1000 λεπτά από τις κοπέλες στη Θεσσαλονίκη. Αλλά επειδή έχω iPhone χρειάζομαι νάνο σιμ , αν πάω σε κατάστημα wind και μου την αλλάξουν με νανο σιμ , θα έχω πρόβλημα με την προσφορά;

Όχι γιατί απλώς κόβουν την κάρτα και επίσης μπορείς και εσύ να την κόψεις.

Επίσης ο αριθμός δεν είναι στο όνομά σου ακόμα, επομένως μην περιμένεις να σε εξυπηρετήσουν άμεσα για αλλαγή κάρτας.

Έλα στο κανάλι για ενημέρωση.

Τα Log n Win είναι δώρα τα οποία απολαμβάνεις απλά και μόνο επειδή ανήκεις στη F2G παρέα. Κάθε εβδομάδα, μπορείς να επιστρέφεις στο http://www.f2g.gr ή να επισκέπτεσαι το ΜyF2G app και να ενεργοποιείς ένα από αυτά χωρίς κανένα κόστος. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει μία ανανέωση αξίας τουλάχιστον €5 τις τελευταίες 30 ημέρες.

http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

άρα θέλει κι αυτό μία έμμεση ανανέωση.. :shifty:

Που τις βρήκες;...!!! Γιατί δεν βοηθάτε να ενημερώσετε εδώ στο φόρουμ όταν τις βρίσκετε; Ρώτησα και άλλο μέλος του φόρουμ με πμ αλλά ούτε μπήκε σε κόπο να απαντήσει.

Όχι γιατί απλώς κόβουν την κάρτα και επίσης μπορείς και εσύ να την κόψεις.

Επίσης ο αριθμός δεν είναι στο όνομά σου ακόμα, επομένως μην περιμένεις να σε εξυπηρετήσουν άμεσα για αλλαγή κάρτας.

Έλα στο κανάλι για ενημέρωση.

Επειδή το έχω ξανά κάνει δεν την κόβουν αλλά την αλλάζουν με άλλη η οποία είναι έτοιμη νάνο σιμ, για αυτό ρωτάω αν θα έχω προβλημα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Που τις βρήκες;...!!! Γιατί δεν βοηθάτε να ενημερώσετε εδώ στο φόρουμ όταν τις βρίσκετε; Ρώτησα και άλλο μέλος του φόρουμ με πμ αλλά ούτε μπήκε σε κόπο να απαντήσει.

Στην Καμάρα σήμερα το πρωί κατα τις 12 που πέρασα 2 κοπέλες έδιναν νούμερα. Θα είναι κ αύριο στο ίδιο σημείο μου είπαν φίλε μου.

Πάντως αυτή τη στιγμή το f2g είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά καρτοκινητή. Είχα δύο συνδέσεις σε οικογενειακό μαζί με τη σύζυγο μου και παρ'όλο που είχα πολύ καλή έκπτωση λόγο συνδυασμού με σταθερό στη WIND, τα μετέτρεψα σε f2g. Εγώ απολαμβάνω τα 300 λεπτά προς όλους και η σύζυγος μου παίρνει κάθε μήνα 120 λεπτά προς όλους, λόγω συνδυασμού με το σταθερό. Δεν μου λείπει η σύνδεση, ενώ κάνω περισσότερο οικονομία. Λογικό το βλέπω να θέλει ελάχιστη ανανέωση 5€ για να μπορούμε να έχουμε τα log n win κάθε εβδομάδα. Πάντα σε σχέση με τα άλλα καρτοκινητά.

οι κοπέλες είναι κάθε μέρα στην ομόνοια μπροστά στο μαγαζί της casio, μέχρι τις 7 το απόγευμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Τελικα πριν, ειχα πεσει σε καταστημα που ειχε βαριεστημενο υπαλληλο....:lol:

Όλα τα καταστήματα έχουν λίγο πολύ τέτοιους υπαλλήλους, μην το ψάχνεις.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Στην Καμάρα σήμερα το πρωί κατα τις 12 που πέρασα 2 κοπέλες έδιναν νούμερα. Θα είναι κ αύριο στο ίδιο σημείο μου είπαν φίλε μου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρεις το φοιτητικό πακέτο από τις κοπέλες είναι το πάσο; η μπορεί με κάποιον τρόπο να το πάρει και ο οποιοσδήποτε;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5