Epag Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου. Οποιος ενδιαφερεται ας μου αποστειλει μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Όχι. Προβλέπω να περιμένουμε αρκετά ακόμα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Δυστυχώς το παραπάνω σχόλιο ισχύει ακόμα! Δηλαδή και τώρα να γραφόταν, πάλι σωστό θα ήταν. Κι όσο βλέπω πως ούτε τα developer edition δεν έχουν πάρει την 5 και θυμάμαι με πόση διαφορά πήρε την 4.4.4 το DE του Shuffle από τα ευρωπαϊκά... Καλό καλοκαίρι. Πάντως το κινητό μας είναι πλήρες και πολλές εφαρμογές είναι με material, προσωπικά τρέχω και ART απροβλημάτιστα, οπότε μικρό το κακό. Το update στο moto voice αν δεν τους είναι κόπος και όλα καλά! Θέλω να κάνω μια ερώτηση για θήκη. Θέλω αυτή. Αλλά από το αμερικάνικο amazon τα μεταφορικά είναι περισσότερα από τη θήκη. Έχω ψάξει στα υπόλοιπα amazon και στο ebay αλλά δεν τη βλέπω κάπου. Ξέρεις κανείς αν υπάρχει κάπου αλλού φτηνότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Δυστυχώς το παραπάνω σχόλιο ισχύει ακόμα! Δηλαδή και τώρα να γραφόταν, πάλι σωστό θα ήταν. Κι όσο βλέπω πως ούτε τα developer edition δεν έχουν πάρει την 5 και θυμάμαι με πόση διαφορά πήρε την 4.4.4 το DE του Shuffle από τα ευρωπαϊκά... Καλό καλοκαίρι. Πάντως το κινητό μας είναι πλήρες και πολλές εφαρμογές είναι με material, προσωπικά τρέχω και ART απροβλημάτιστα, οπότε μικρό το κακό. Ας αργησει να δωσει τη lollipop. Εχω εμποστοσυνη στις απροβληματιστες ενημερωσεις που δινει η motorola. Το κινητο μας οπως ειπες ειναι απροβληματιστο γενικα και ειδικα με την 4.4.4. Ειναι η μονη συσκευη που μ εχει αφησει αδιαφορο για ΟΛΕΣ τις αλλες. Εχω προβληματισει πολλους απο τον περιγυρο μου με το moto X και τις δυνατοτητες του. Χθεσινος (ηρωικα πεσων) φιλος με iphone, παει για αγορα του moto X 2014. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ας αργησει να δωσει τη lollipop. Εχω εμποστοσυνη στις απροβληματιστες ενημερωσεις που δινει η motorola. Το κινητο μας οπως ειπες ειναι απροβληματιστο γενικα και ειδικα με την 4.4.4. Ειναι η μονη συσκευη που μ εχει αφησει αδιαφορο για ΟΛΕΣ τις αλλες. Εχω προβληματισει πολλους απο τον περιγυρο μου με το moto X και τις δυνατοτητες του. Χθεσινος (ηρωικα πεσων) φιλος με iphone, παει για αγορα του moto X 2014. Έπιασα το Χ 2014 τις προάλλες. Mπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και αρκετά πιο ογκώδες από το δικό μας. Κάτι που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να πω για το Nexus 6 που ήταν δίπλα του... Βέβαια το μέγεθος του δικού μας και το dimple πίσω δεν τ'αλλάζω. Έπιασα το Nexus 5 φίλου εχθές και μου φάνηκε τόσο άβολο! Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μα το νεξους 6 και αν είναι ογκώδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Μα το νεξους 6 και αν είναι ογκώδες. Ναι, δεν ήξερα πώς να το κρατήσω! Με το ένα, με τα δύο; :confused: Σε κάτι άλλο τώρα. Προσπάθησα σήμερα, από περιέργεια περισσότερο, να δοκιμάσω το Lost Device από το site της Motorola αλλα ό,τι και να έκανα δε δούλεψε! Το έχει δοκιμάσει άλλος; Υ.Γ. Το μήνυμα που βγάζει στο screenshot δεν ισχύει καθώς το κινητό ήταν στο χέρι μου, με σήμα και WiFi ανοιχτό. Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έχεις κάνει sign in? Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει (το είχα κάνει και παλιότερα αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος). Ακόμα και με κλειστό gps δουλεύει (ήταν το πρώτο που σκέφτηκα να σου πω). Σου λέει το ανοίγουμε, οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Έχεις κάνει sign in? Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει (το είχα κάνει και παλιότερα αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος). Ακόμα και με κλειστό gps δουλεύει (ήταν το πρώτο που σκέφτηκα να σου πω). Σου λέει το ανοίγουμε, οκ? Ω ναι, signed in κανονικότατα. Αν είναι κλειστό το GPS με ρωτάει να το ανοίξει και πατάω οκ. Μετά ψάχνει και καταλήγει στο screenshot που ανέβασα εχθές. Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ως γνωστο οι amoled οθονες εχουν χρονο ζωης και απο ενα σημειο και επειτα η χρωματικη αποδοση μειωνεται. Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο στο x οσοι το εχετε κανα χρονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 http://www.androidheadlines.com/2015/01/moto-x-2013-models-get-features-2014-model-android-lollipop-update.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Θετικό ότι ενδιαφέρονται με ζήλο για τη παλιά ναυαρχίδα. Προσωπικά θα ήθελα να δω την ανανεωμένη active display του 14 στο δικό μας μοντέλο. Μακάρι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Θετικό ότι ενδιαφέρονται με ζήλο για τη παλιά ναυαρχίδα. Προσωπικά θα ήθελα να δω την ανανεωμένη active display του 14 στο δικό μας μοντέλο. Μακάρι. Ας έκαναν και αλλιώς.... :X Θα ήταν τρελή ξεφτίλα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τι θα γίνει με τη lollipop?φευγει και ο Γενάρης. Έχουμε κάποιο νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν θα παρουμε εμεις Lolipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Υπομονη. Θελω να πιστευω οτι κατι καλο ετοιμαζει η μοτορολα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Θα αργήσει κι άλλο το update βάση του άρθρου http://www.gsmarena.com/lollipop_update_for_the_first_moto_x_is_in_the_works_coming_soon-news-11141.php Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτό το "coming soon". Αν είναι να λέμε το Γενάρη coming soon για να εννοούμε το Μάρτη... Στο Nexus 7 LTE μου που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, είναι απλά "οκ". Μπορώ να πω ότι μ'άρεσε πιο καλά το μαύρο θέμα του KK. Σε μπαταρία πάντως σίγουρα δεν είναι καλύτερα! Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτό το "coming soon". Αν είναι να λέμε το Γενάρη coming soon για να εννοούμε το Μάρτη... Στο Nexus 7 LTE μου που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, είναι απλά "οκ". Μπορώ να πω ότι μ'άρεσε πιο καλά το μαύρο θέμα του KK. Σε μπαταρία πάντως σίγουρα δεν είναι καλύτερα! Άρα γιατί βιάζεσαι?..:shifty::cool: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Duderino Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πλέον ούτε βιάζομαι, ουτέ και με νοιάζει καθώς μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός. Απλά δε μ'αρέσει το μαρκετινίστικο "σύντομα". Παράθεση The Dude Abides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Πλέον ούτε βιάζομαι, ουτέ και με νοιάζει καθώς μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός. Απλά δε μ'αρέσει το μαρκετινίστικο "σύντομα". Έχεις τα δίκια σου. Παρ όλα αυτά, προτιμώ να περιμένω και να δεχθώ μια απροβλημάτιστη 5.0.2 παρά να πάρω μια γεμάτη bugs ενημέρωση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Θελω να το αγορασω. Να παρω το xt1058 η το xt1060; Αξιζει τα $10 παραπανω το xt1060; Αν και νομιζω οτι κανενα απο τα 3 δε θα πιανει vodafone 4g. Εσεις πιο εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Θελω να το αγορασω. Να παρω το xt1058 η το xt1060; Αξιζει τα $10 παραπανω το xt1060; Αν και νομιζω οτι κανενα απο τα 3 δε θα πιανει vodafone 4g. Εσεις πιο εχετε; XT1052 από άμαζον όλα κομπλέ με 4G VODAFONE. Για τα υπόλοιπα μοντέλα δες στο gsm arena. Λένε σε ποιες μπάντες παίζουν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Στης γυναικας μου το moto g ηρθε σημερα η 5.02 σε μας τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Και εγώ ετοιμαζόμουν να ρωτήσω μήπως έχει κανείς νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Θα αργησει αρκετα ακομα παιδες. Κατι πηγε στραβα και παει πισω η ενημερωση στο μοντελο μας. Εχει σχεση με το chipset που φοραμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts