Jump to content

El_Duderino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About El_Duderino

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

El_Duderino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, Έχω το Google Pixel 1 από πέρυσι τον Σεπτέμβριο και θέλω να ρωτήσω αν όποιος έχει αυτό το κινητό έχει θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας του. Είτε το χρησιμοποιώ, είτε είναι standby, πέφτει πολύ γρήγορα! Σημειώνω ότι δεν είμαι καθόλου βαρύς χρήστης· ούτε παιχνίδια, ούτε YouTube όλη μέρα, τίποτα. Έχω κάνει ό,τι έχω μπορέσει να σκεφτώ και διαβάσει online αλλά το θέμα παραμένει. Έκανα ακόμα και roll back σε 8.1.0 από 9. Νομίζω ότι έχω παρατηρήσει μία μικρή διαφορά αλλά τίποτα φοβερό. Σημειώνω ότι αυτό είναι το δεύτερό μου Pixel. Το πρώτο που είχα κάποτε έβγαζε 1,5 μέρα με 2-3 ώρες SOT. Σκεφτείτε ότι το τωρινό Pixel έχασε περίπου 40% εχθές το βράδυ σε standby! Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  2. Πλέον ούτε βιάζομαι, ουτέ και με νοιάζει καθώς μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός. Απλά δε μ'αρέσει το μαρκετινίστικο "σύντομα".
  3. Έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτό το "coming soon". Αν είναι να λέμε το Γενάρη coming soon για να εννοούμε το Μάρτη... Στο Nexus 7 LTE μου που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, είναι απλά "οκ". Μπορώ να πω ότι μ'άρεσε πιο καλά το μαύρο θέμα του KK. Σε μπαταρία πάντως σίγουρα δεν είναι καλύτερα!
  4. Ω ναι, signed in κανονικότατα. Αν είναι κλειστό το GPS με ρωτάει να το ανοίξει και πατάω οκ. Μετά ψάχνει και καταλήγει στο screenshot που ανέβασα εχθές.
  5. Ναι, δεν ήξερα πώς να το κρατήσω! Με το ένα, με τα δύο; :confused: Σε κάτι άλλο τώρα. Προσπάθησα σήμερα, από περιέργεια περισσότερο, να δοκιμάσω το Lost Device από το site της Motorola αλλα ό,τι και να έκανα δε δούλεψε! Το έχει δοκιμάσει άλλος; Υ.Γ. Το μήνυμα που βγάζει στο screenshot δεν ισχύει καθώς το κινητό ήταν στο χέρι μου, με σήμα και WiFi ανοιχτό.
  6. Έπιασα το Χ 2014 τις προάλλες. Mπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και αρκετά πιο ογκώδες από το δικό μας. Κάτι που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να πω για το Nexus 6 που ήταν δίπλα του... Βέβαια το μέγεθος του δικού μας και το dimple πίσω δεν τ'αλλάζω. Έπιασα το Nexus 5 φίλου εχθές και μου φάνηκε τόσο άβολο!
  7. Καλορίζικο! Είναι κορυφαίο κινητό. Θα δείς που θα το πιάνει δίχως λόγο απλά επειδή είναι τόσο ωραία η αίσθηση της αφής του. Η πρίζα έχει δύο υποδοχές για να μπορείς να φορτίζεις δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μ'ενα σμπάρο, δυο τριγόνια. Η stock κουρτίνα δεν έχει κάτι τέτοιο που λες, μπορείς όμως να κοιτάξεις για εφαρμογές στο Play store. Για να μιλάς με Ok Google Now μπορείς να το κάνεις και στα ελληνικά μέσω των συγκεκριμένων ρυθμίσεων.
  8. left_ace, σ'ευχαριστώ πολύ για τα στιγμιότυπα (κουμπί thanks δεν υπάρχει; ). Ήδη έχω προβληματιστεί με αυτά που βλέπω γιατί κάτι τέτοιο είχα στο νου μου ως τον ορισμό εξαιρετικής μπαταρίας. Μήπως έχω προβληματικό hardware τελικά; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο μετά από 2.5 μήνες διαρκούς ψαξίματος...:( Το σήμα πώς είναι στην περιοχή σου; Όταν είσαι εκτός σπιτιού τί συνδεσιμότητα έχεις, 3G/4G/κλειστό; Εγώ είμαι με Wind F2G και κακό σήμα (1-2 μπάρες ή ~100 dBm) στο σπίτι μου αλλα άριστη σύνδεση WiFi. Όταν βγαίνω έξω έχω πολύ καλό σήμα και 3G μόνιμα ανοιχτό. Συγχρονίζεις τους λογαρισμούς και τις εφαρμογές σου αυτόματα ή χειροκίνητα; Είναι δυνατόν το κακό σήμα να "τρώει" την μπαταρία;
  9. Σχόλιο/παρατήρηση/πρόταση κανείς;
  10. Μπορείς να μου πεις τί SOT έχεις και πόση συνολική διάρκεια μπαταρίας; Ορίστε δικά μου screenshots πρός σύγκριση:
×
×
  • Create New...