firiel Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το 5.1.1 έχει αρχίσει να φθάνει στη Γαλλία. Υπάρχει κανένας ακόμα εδώ με unrooted stock 4.4.4 για να μας ενημερώσει όταν το πάρει; Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Εγω το εχω απειραχτο , μονο τα επισημα updates εχω κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Και εγώ το έχω μόνο με τα επίσημα. Αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Και εγώ μια από τα ίδια. Μόνο να πω πως παίρνουμε την 5.1, όχι την 5.1.1. Να ρωτήσω κάτι firiel. Εσύ έχεις κάνει root? Πώς? Πριν πας στην 4.4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εγω εχω βαλει τη βραζιλιανικη 5.1 που εχει προβληματα με το speaker. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomaniac Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Κ εγω unrooted το χω.Αναμενω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ήρθε σε κανέναν η 5.1; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Κατεβαίνει!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ήρθε και σε εμένα. 212.44.26.ghost_row.O2.en.DE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Την εγκατέστησα το πρωί. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Δεν κολλάει. Έκανα και format μετά την εγκατασταση. Εντυπώσεις για μπαταρία κλπ πιο μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 X1053- κατεβαινει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Κι εγώ από χθες το βράδυ την έχω! Μια χαρά προς το παρόν. Κι εγώ έκανα reset μετά την εγκατάσταση. Είναι μεγάλο update. Σα να πήρες καινούργιο τηλέφωνο. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα αλλά είναι πολύ νωρίς. Α! Τέλος το wave! :cry: Edited June 20, 2015 by friends_addict Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τα heads up notification Είναι για όλες τις εφαρμογές; Γιατί μου βγάζει μόνο στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Τα heads up notification Είναι για όλες τις εφαρμογές; Γιατί μου βγάζει μόνο στις κλήσεις. Για SMS το έχω δει. Δε ξέρω αν λειτουργεί και στη μαμίσια εφαρμογή του email. Γενικά περιμένα καλύτερη υλοποίηση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 To inbox χρησιμοποιώ και δεν μου βγάζει ειδοποίηση. Κρίμα γιατί θα ήταν αρκετά χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Κάτι συμβαίνει με τη συσκευή μου και το καινούριο bootlogo εμφανίζεται μια φορά και στη συνέχεια γυρίζει στο παλιό. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ναι και σε μενα αυτό έγινε. Πως πάει η Lolippop? Δεν μπορώ να πω ότι είδα βελτίωση στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Λέω και εγώ 2 factory reset έκανα και δεν έγινε τίποτα. Ναι η μπαταρία και σε εμένα δεν φαίνεται να βελτιώθηκε βέβαια και με τη kitkat τώρα τελευταία δεν μπορώ να πω ότι η αυτονομία ήταν σε καλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tav Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπερα και απο μενα!!!γενικα καλες εντυπωσεις απο το lollipop...εχει ωραιες τσαχπινιες αλλα και μικρα προβληματακια...γιατι οταν δινω εντολη για να στειλω μηνυμα (με φωνη ),μου απανταει "please install the app"? Επισης αυτο με την καταναλωση μπαταριας απο το mobile radio ειναι φυσιολογικο η προβλημα? Παντως για μενα παραμενει απο τα ωραιοτερα και vfm κινητα της αγορας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπερα και απο μενα!!!γενικα καλες εντυπωσεις απο το lollipop...εχει ωραιες τσαχπινιες αλλα και μικρα προβληματακια...γιατι οταν δινω εντολη για να στειλω μηνυμα (με φωνη ),μου απανταει "please install the app"? Επισης αυτο με την καταναλωση μπαταριας απο το mobile radio ειναι φυσιολογικο η προβλημα? Παντως για μενα παραμενει απο τα ωραιοτερα και vfm κινητα της αγορας... Για τα 198€ που έφτασε στο skroutz, επιτέλους μετά από τόσους μήνες, μπορεί να αποτελέσει vfm. Όμως, κάτι βδομάδες πίσω ήταν απαράδεκτο το κόστος του. Φυσικά, δεν παύει για πολλούς οι 2 πυρήνες να ακούγονται λίγοι. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAINKILLER666 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ολοι εχετε παρει?εμενα δεν εχει ερθει ακομα .:mad: :cry: 212.44.26.ghost_row.retail.en.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Πολύ περίεργο! Έχεις ενημερώσει το motorola update services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ουτε εμενα και φοράω την παραπάνω retail.en.eu. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Ουτε εμενα και φοράω την παραπάνω retail.en.eu. Απ ότι θυμάμαι από το προηγούμενο update, εμείς που είχαμε retail, μας αργούσαν. Κάνετε λίγο υπομονή, θα σας έρθει. Edited June 26, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εσύ με το detail moto x (2014) να φύγεις από το νήμα μας! (Εννοείται πως κάνω πλάκα!). Είναι πάντως περίεργο γιατί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στο motorola users forum, select users with retail.en.eu, είχαν πάρει το update πριν από άλλους (εμένα π.χ. με O2.en.DE). Έμειναν με τους select και σας ξέχασαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts