Epag Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Εχω το μοτο χ χτ1058 με ανδροιδ 4.4.4. Εχω κανει update to motorola update services αλλα με wifi και με το προγραμμα της μοτο στο πσ λεει οτι εχει τη τελευταια εκδοση. Γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Τη τελευταία έχεις. Άλλο το update service κι άλλο η ενημέρωση του λογισμικού. Κι εμείς την ίδια έκδοση έχουμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Το κινητο μου ηταν xt1058 at&t το οποιο πηρα μεταχειρισμενο απο εβαυ. Το εδωσα αμεσα καθως το ασπρο ηταν γκρι. Πολυ γκρι και dull σαν χρωμα. Ειχε και ενα περιεργο τιντ αλλου χρωματος. Πρεπει να ηταν συσκευη χρησιμοποιημενη χρονο+. Ετσι ειναι και σε εσας πλεον το ασπρο λογο αμολεντ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Το κινητο μου ηταν xt1058 at&t το οποιο πηρα μεταχειρισμενο απο εβαυ. Το εδωσα αμεσα καθως το ασπρο ηταν γκρι. Πολυ γκρι και dull σαν χρωμα. Ειχε και ενα περιεργο τιντ αλλου χρωματος. Πρεπει να ηταν συσκευη χρησιμοποιημενη χρονο+. Ετσι ειναι και σε εσας πλεον το ασπρο λογο αμολεντ; Μπορεί ορισμένες άμολεντ να εμφανίζουν ξεθώριασμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι όπως το περιγράφεις. Άποψη μου, κάτι δε πήγαινε καλά στη συγκεκριμένη συσκευή. Καλά έκανες και την επέστρεψες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Βαρέθηκα να περιμένω lollipop. Έχει βάλει κάποιος cyanogen 12? ειναι εύκολο να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Βαρέθηκα να περιμένω lollipop. Έχει βάλει κάποιος cyanogen 12? ειναι εύκολο να μπει? Είπες τη σωστή λέξη. "Βαρέθηκα " Μία από τα ίδια. Το άργησε πάρα πολύ η Motorola. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!! http://www.gsmarena.com/motorola_posts_android_51_changelog_for_moto_x_1st_gen-news-11991.php Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!! http://www.gsmarena.com/motorola_posts_android_51_changelog_for_moto_x_1st_gen-news-11991.php Άντε να δούμε... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εβαλα την επισημη 5.1, επιτελους του ξαναμιλαω. Μεχρι τωρα ειχα την AICP. Απλα εγκατέστησα μεσω twrp ενα backup της βραζιλιανικης που βρηκα στο xda. Σουπερ φαινεται αν και ειναι πολυ νωρις για να καταλαβω. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Εβαλα την επισημη 5.1, επιτελους του ξαναμιλαω. Μεχρι τωρα ειχα την AICP. Απλα εγκατέστησα μεσω twrp ενα backup της βραζιλιανικης που βρηκα στο xda. Σουπερ φαινεται αν και ειναι πολυ νωρις για να καταλαβω. Περιμένουμε εντυπώσεις. Έχει καμιά διαφορά η τσάμπα περιμένουμε; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Σας ήρθε email από τη μοτορολα; 'Confidential: Motorola Feedback Network Opportunity to Participate' Μου ζητάνε αν θέλω να συμμετάσχω ως beta tester για τη lollipop. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Σας ήρθε email από τη μοτορολα; 'Confidential: Motorola Feedback Network Opportunity to Participate' Μου ζητάνε αν θέλω να συμμετάσχω ως beta tester για τη lollipop. Δεν μου εχει ερθει τιποτα......παντως πιο ρολλαλιστο κινητο δεν εχω δει.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Σας ήρθε email από τη μοτορολα; 'Confidential: Motorola Feedback Network Opportunity to Participate' Μου ζητάνε αν θέλω να συμμετάσχω ως beta tester για τη lollipop. Άντε, μόλις συμφωνήσεις, σε μερικά 24ωρα, μπορεί και πιο λίγο, θα σουρθει 5.1 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Άντε, μόλις συμφωνήσεις, σε μερικά 24ωρα, μπορεί και πιο λίγο, θα σουρθει 5.1 Τι γνώμη έχεις; Να το κάνω η θα έχει αρκετά bug; Επίσης, αν δεχθώ, όταν έρθει η κανονική lollipop θα μπορώ να την εγκαταστήσω; Edited April 27, 2015 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Τι γνώμη έχεις; Να το κάνω η θα έχει αρκετά bug; Επίσης, αν δεχθώ, όταν έρθει η κανονική lollipop θα μπορώ να την εγκαταστήσω; Η 5.1 για το δικό σου, είναι η κανονική η lollipop. Κανονικά θα σου έρχονται τα επόμενα updates, ναι, είναι σαν το beta πρόγραμμα της apple για το osx. Και, όχι, δεν θα έχει bugs, βάλτην άφοβα! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Περιμένουμε νέα οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδια η rom ειναι μια χαρα. Μπαταρια καλυτερη απο cm12. Γρηγορο, δεν κολλαει, root ευκολα Αλλα εχει ενα bug με το speakerphone. Αν ξεκινήσεις μια κληση στο speaker δεν μπορεις να γυρισεις τη κληση στο τηλεφωνο και το αντιθετο. Κατα τ αλλα ολα καλα gps, camera και φυσικα τα καλουδια της motorola. Α επισης λενε οτι στο 4.4 αμα κανεις wave στο κινητο αναβε και τωρα στο lollipop δεν, αλλα δεν νομιζω να ίσχυε αυτο. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδια η rom ειναι μια χαρα. Μπαταρια καλυτερη απο cm12. Γρηγορο, δεν κολλαει, root ευκολα Αλλα εχει ενα bug με το speakerphone. Αν ξεκινήσεις μια κληση στο speaker δεν μπορεις να γυρισεις τη κληση στο τηλεφωνο και το αντιθετο. Κατα τ αλλα ολα καλα gps, camera και φυσικα τα καλουδια της motorola. Α επισης λενε οτι στο 4.4 αμα κανεις wave στο κινητο αναβε και τωρα στο lollipop δεν, αλλα δεν νομιζω να ίσχυε αυτο. Αυτό με το wave ισχυεί κανονικά στην 4.4.4. Αλλά όπως διάβασα στο motorola owner's forum είναι bug της active display και δυστυχώς θα "λυθεί"! Ίσως λόγω αυτού να άναβε λίγο παραπάνω η οθόνη απότι έπρεπε αλλά εγώ το χρησιμοποιούσα όταν το είχα δίπλα μου και θα μου κακοφανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Σας ήρθε email από τη μοτορολα; 'Confidential: Motorola Feedback Network Opportunity to Participate' Μου ζητάνε αν θέλω να συμμετάσχω ως beta tester για τη lollipop. Δήλωσες συμμετοχή με κάποιο τρόπο στο site της Motorola ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Δήλωσες συμμετοχή με κάποιο τρόπο στο site της Motorola ? Όχι. Εχω εναν κλασσικο λογαριασμο motorola και ειχα μπει στο chat να τους ρωτησω για το update. Μετα απο καιρο μου εστειλαν τη προσκληση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Όχι. Εχω εναν κλασσικο λογαριασμο motorola και ειχα μπει στο chat να τους ρωτησω για το update. Μετα απο καιρο μου εστειλαν τη προσκληση. Κάτσε ρε, δεν είχες κάνει εγγραφή στο MFN? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Τι είναι το MFN ; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τι είναι το MFN ; Motorola Feedback network, προκειμένου να συμμετάσχεις σε soak tests, πρέπει να έχεις κάνει sign up.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Μετακόμισα στο νήμα του 14. Έχω κάποιες θήκες και ζελατίνες που μου έμειναν από το 13αρι. Όποιος τα θέλει ας μου στείλει πμ για λεπτομέρειες. Επισυνάπτω και μια εικόνα... https://www.flickr.com/photos/119579165@N05/17739961668/in/dateposted-public/ Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μετακόμισα στο νήμα του 14. Έχω κάποιες θήκες και ζελατίνες που μου έμειναν από το 13αρι. Όποιος τα θέλει ας μου στείλει πμ για λεπτομέρειες. Επισυνάπτω και μια εικόνα... Κρίμα, θα μας λειψεις. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts