Jump to content

Motorola Moto X

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το μοτο χ χτ1058 με ανδροιδ 4.4.4. Εχω κανει update to motorola update services αλλα με wifi και με το προγραμμα της μοτο στο πσ λεει οτι εχει τη τελευταια εκδοση. Γιατι?

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τη τελευταία έχεις. Άλλο το update service κι άλλο η ενημέρωση του λογισμικού.

Κι εμείς την ίδια έκδοση έχουμε.

Το κινητο μου ηταν xt1058 at&t το οποιο πηρα μεταχειρισμενο απο εβαυ. Το εδωσα αμεσα καθως το ασπρο ηταν γκρι. Πολυ γκρι και dull σαν χρωμα. Ειχε και ενα περιεργο τιντ αλλου χρωματος. Πρεπει να ηταν συσκευη χρησιμοποιημενη χρονο+. Ετσι ειναι και σε εσας πλεον το ασπρο λογο αμολεντ;

Το κινητο μου ηταν xt1058 at&t το οποιο πηρα μεταχειρισμενο απο εβαυ. Το εδωσα αμεσα καθως το ασπρο ηταν γκρι. Πολυ γκρι και dull σαν χρωμα. Ειχε και ενα περιεργο τιντ αλλου χρωματος. Πρεπει να ηταν συσκευη χρησιμοποιημενη χρονο+. Ετσι ειναι και σε εσας πλεον το ασπρο λογο αμολεντ;

Μπορεί ορισμένες άμολεντ να εμφανίζουν ξεθώριασμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι όπως το περιγράφεις.

Άποψη μου, κάτι δε πήγαινε καλά στη συγκεκριμένη συσκευή. Καλά έκανες και την επέστρεψες.

Βαρέθηκα να περιμένω lollipop. Έχει βάλει κάποιος cyanogen 12? ειναι εύκολο να μπει?

Είπες τη σωστή λέξη.

"Βαρέθηκα "

Μία από τα ίδια. Το άργησε πάρα πολύ η Motorola.

Άντε να δούμε...

Εβαλα την επισημη 5.1, επιτελους του ξαναμιλαω. Μεχρι τωρα ειχα την AICP. Απλα εγκατέστησα μεσω twrp ενα backup της βραζιλιανικης που βρηκα στο xda. Σουπερ φαινεται αν και ειναι πολυ νωρις για να καταλαβω.
Kill with Power !!!

Εβαλα την επισημη 5.1, επιτελους του ξαναμιλαω. Μεχρι τωρα ειχα την AICP. Απλα εγκατέστησα μεσω twrp ενα backup της βραζιλιανικης που βρηκα στο xda. Σουπερ φαινεται αν και ειναι πολυ νωρις για να καταλαβω.

Περιμένουμε εντυπώσεις.

Έχει καμιά διαφορά η τσάμπα περιμένουμε;

Σας ήρθε email από τη μοτορολα; 'Confidential: Motorola Feedback Network Opportunity to Participate'

Μου ζητάνε αν θέλω να συμμετάσχω ως beta tester για τη lollipop.

Σας ήρθε email από τη μοτορολα; 'Confidential: Motorola Feedback Network Opportunity to Participate'

Δεν μου εχει ερθει τιποτα......παντως πιο ρολλαλιστο κινητο δεν εχω δει....

android or ios or wm......who cares.....???

Άντε, μόλις συμφωνήσεις, σε μερικά 24ωρα, μπορεί και πιο λίγο, θα σουρθει 5.1

Google Pixel 5

Άντε, μόλις συμφωνήσεις, σε μερικά 24ωρα, μπορεί και πιο λίγο, θα σουρθει 5.1

Τι γνώμη έχεις; Να το κάνω η θα έχει αρκετά bug;

Επίσης, αν δεχθώ, όταν έρθει η κανονική lollipop θα μπορώ να την εγκαταστήσω;

Edited by left_ace

Τι γνώμη έχεις; Να το κάνω η θα έχει αρκετά bug;

Επίσης, αν δεχθώ, όταν έρθει η κανονική lollipop θα μπορώ να την εγκαταστήσω;

Η 5.1 για το δικό σου, είναι η κανονική η lollipop. Κανονικά θα σου έρχονται τα επόμενα updates, ναι, είναι σαν το beta πρόγραμμα της apple για το osx. Και, όχι, δεν θα έχει bugs, βάλτην άφοβα!

Google Pixel 5

Παιδια η rom ειναι μια χαρα. Μπαταρια καλυτερη απο cm12. Γρηγορο, δεν κολλαει, root ευκολα

Αλλα εχει ενα bug με το speakerphone. Αν ξεκινήσεις μια κληση στο speaker δεν μπορεις να γυρισεις τη κληση στο τηλεφωνο και το αντιθετο. Κατα τ αλλα ολα καλα gps, camera και φυσικα τα καλουδια της motorola. Α επισης λενε οτι στο 4.4 αμα κανεις wave στο κινητο αναβε και τωρα στο lollipop δεν, αλλα δεν νομιζω να ίσχυε αυτο.

Kill with Power !!!

Παιδια η rom ειναι μια χαρα. Μπαταρια καλυτερη απο cm12. Γρηγορο, δεν κολλαει, root ευκολα

Αλλα εχει ενα bug με το speakerphone. Αν ξεκινήσεις μια κληση στο speaker δεν μπορεις να γυρισεις τη κληση στο τηλεφωνο και το αντιθετο. Κατα τ αλλα ολα καλα gps, camera και φυσικα τα καλουδια της motorola. Α επισης λενε οτι στο 4.4 αμα κανεις wave στο κινητο αναβε και τωρα στο lollipop δεν, αλλα δεν νομιζω να ίσχυε αυτο.

Αυτό με το wave ισχυεί κανονικά στην 4.4.4. Αλλά όπως διάβασα στο motorola owner's forum είναι bug της active display και δυστυχώς θα "λυθεί"! Ίσως λόγω αυτού να άναβε λίγο παραπάνω η οθόνη απότι έπρεπε αλλά εγώ το χρησιμοποιούσα όταν το είχα δίπλα μου και θα μου κακοφανεί.

Δήλωσες συμμετοχή με κάποιο τρόπο στο site της Motorola ?

Δήλωσες συμμετοχή με κάποιο τρόπο στο site της Motorola ?

Όχι.

Εχω εναν κλασσικο λογαριασμο motorola και ειχα μπει στο chat να τους ρωτησω για το update.

Μετα απο καιρο μου εστειλαν τη προσκληση.

Όχι.

Εχω εναν κλασσικο λογαριασμο motorola και ειχα μπει στο chat να τους ρωτησω για το update.

Μετα απο καιρο μου εστειλαν τη προσκληση.

Κάτσε ρε, δεν είχες κάνει εγγραφή στο MFN?

Google Pixel 5

• 2 weeks later...

Μετακόμισα στο νήμα του 14.

Έχω κάποιες θήκες και ζελατίνες που μου έμειναν από το 13αρι.

Όποιος τα θέλει ας μου στείλει πμ για λεπτομέρειες.

Επισυνάπτω και μια εικόνα... https://www.flickr.com/photos/119579165@N05/17739961668/in/dateposted-public/

Μετακόμισα στο νήμα του 14.

Έχω κάποιες θήκες και ζελατίνες που μου έμειναν από το 13αρι.

Όποιος τα θέλει ας μου στείλει πμ για λεπτομέρειες.

Επισυνάπτω και μια εικόνα... IMG_20150521_125810623

Κρίμα, θα μας λειψεις.

Kill with Power !!!

• The title was changed to Motorola Moto X