Jump to content

Motorola Moto X

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα,επειδη περιμενω τις επομενες μερες το κινητο ψαχνω μια ultra slim θηκη. Εχετε κατι υποψη? αν εχει κ screen protector ακομα καλυτερα.:)

από που το πήρες αν επιτρέπεις και πόσο;

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους!

Διαβάζω το site πολλά χρόνια αλλά δεν έχω γράψει ποτέ. Έχω κι εγώ το X 2013 από τέλη Σεπτέμβρη και είναι κινητάρα για εμένα, παρόλο που στα χαρτιά δείχνει "άλλα"! Το Google Now το χρησιμοποιούσα από το προηγούμενο κινητό μου, το Nexus 4 (και αυτό κινητάρα) οπότε το γεγονός ότι το Χ το κάνει καλύτερα απ'ολους -εως ότου "τσουλήσει" το Lollipop εν πάσει περιπτώσει- ήταν το κίνητρο της αγοράς του. Αυτό, σύν το (σχεδόν) pure Android experience σύν το μέγεθος οθόνης που ήθελα, με απίστευτα φιλικό σχήμα.

Η μόνη ερώτηση/απορία πρός εσάς που το έχετε είναι, είσαστε "ευχαριστημένοι" με τη μπαταρία του; Οκ, δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση αλλα επειδή πρίν το αγοράσω είχα φάει όλο το διαδίκτυο διαβάζοντας κριτικές που έλεγαν για "μπαταριάρα!" ομολογώ ότι αυτό δεν το έχω συναντήσει. Απλά καλή μπαταρία με SOT εως και δύο ώρες γενικά και προσωπικό ρεκόρ μου 3 ώρες, 3 λέπτα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα ότι είναι καλύτερη από το 4 όμως στο οποίο πιστεύω ότι το τριωράκι SOΤ το είχα για πλάκα.

Θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα επάνω στο θέμα αυτό διότι έχω κάνει ό,τι περνάει ο νους από troubleshooting για να βελτίωσω την κατάσταση και τώρα απλά περιμένω το update μήπως και βελτιωθεί. Ίσως να μην υπάρχει βελτίωση γιατί "that's it" αλλα χωρίς stats άλλων δεν μπορώ να το ξέρω.

Σαφώς και θ'ανεβάσω screenshots μετά τις πρώτες γνώμες για να μη μιλάμε αόριστα και με υποκειμενικά κριτήρια τύπου "η δική μου μπαταρία κρατά όλη μέρα".

The Dude Abides

Τελικά παρηγγειλα αυτή απο amazon

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IF3JNU2?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Φαίνεται καλη με κοψίματα ακόμα και στο λακουβακι με το σήμα. Εσείς τι λέτε;

Καλησπέρα σε όλους!

Διαβάζω το site πολλά χρόνια αλλά δεν έχω γράψει ποτέ. Έχω κι εγώ το X 2013 από τέλη Σεπτέμβρη και είναι κινητάρα για εμένα, παρόλο που στα χαρτιά δείχνει "άλλα"! Το Google Now το χρησιμοποιούσα από το προηγούμενο κινητό μου, το Nexus 4 (και αυτό κινητάρα) οπότε το γεγονός ότι το Χ το κάνει καλύτερα απ'ολους -εως ότου "τσουλήσει" το Lollipop εν πάσει περιπτώσει- ήταν το κίνητρο της αγοράς του. Αυτό, σύν το (σχεδόν) pure Android experience σύν το μέγεθος οθόνης που ήθελα, με απίστευτα φιλικό σχήμα.

Η μόνη ερώτηση/απορία πρός εσάς που το έχετε είναι, είσαστε "ευχαριστημένοι" με τη μπαταρία του; Οκ, δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση αλλα επειδή πρίν το αγοράσω είχα φάει όλο το διαδίκτυο διαβάζοντας κριτικές που έλεγαν για "μπαταριάρα!" ομολογώ ότι αυτό δεν το έχω συναντήσει. Απλά καλή μπαταρία με SOT εως και δύο ώρες γενικά και προσωπικό ρεκόρ μου 3 ώρες, 3 λέπτα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα ότι είναι καλύτερη από το 4 όμως στο οποίο πιστεύω ότι το τριωράκι SOΤ το είχα για πλάκα.

Θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα επάνω στο θέμα αυτό διότι έχω κάνει ό,τι περνάει ο νους από troubleshooting για να βελτίωσω την κατάσταση και τώρα απλά περιμένω το update μήπως και βελτιωθεί. Ίσως να μην υπάρχει βελτίωση γιατί "that's it" αλλα χωρίς stats άλλων δεν μπορώ να το ξέρω.

Σαφώς και θ'ανεβάσω screenshots μετά τις πρώτες γνώμες για να μη μιλάμε αόριστα και με υποκειμενικά κριτήρια τύπου "η δική μου μπαταρία κρατά όλη μέρα".

Μπαταριαρα εχει το μοτο G. Το δικο μας εχει μια αξιοπρεπη μπαταρια μ αυτα που προσφερει.

Με ενεργη οθονη και ελεγχο χωρις αγγιγμα συν τη χρηση που του κανω, μου βγαζει μιαμιση μερα. Αν μειωσω κατι μου παει δυο μερες.

Μπορείς να μου πεις τί SOT έχεις και πόση συνολική διάρκεια μπαταρίας;

Ορίστε δικά μου screenshots πρός σύγκριση:

The Dude Abides

Σχόλιο/παρατήρηση/πρόταση κανείς;

Χθες το βράδυ έβγαλα για σένα στιγμιότυπα. Να σημειώσω ότι πέτυχες σε χαλαρή χρήση και είμαι στο 30% της μπαταρίας.

left_ace, σ'ευχαριστώ πολύ για τα στιγμιότυπα (κουμπί thanks δεν υπάρχει; ).

Ήδη έχω προβληματιστεί με αυτά που βλέπω γιατί κάτι τέτοιο είχα στο νου μου ως τον ορισμό εξαιρετικής μπαταρίας. Μήπως έχω προβληματικό hardware τελικά; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο μετά από 2.5 μήνες διαρκούς ψαξίματος...:(

Το σήμα πώς είναι στην περιοχή σου; Όταν είσαι εκτός σπιτιού τί συνδεσιμότητα έχεις, 3G/4G/κλειστό; Εγώ είμαι με Wind F2G και κακό σήμα (1-2 μπάρες ή ~100 dBm) στο σπίτι μου αλλα άριστη σύνδεση WiFi. Όταν βγαίνω έξω έχω πολύ καλό σήμα και 3G μόνιμα ανοιχτό. Συγχρονίζεις τους λογαρισμούς και τις εφαρμογές σου αυτόματα ή χειροκίνητα;

Είναι δυνατόν το κακό σήμα να "τρώει" την μπαταρία;

The Dude Abides

Ήρθε επιτέλους.!! Τέλειο grip, όμορφο κινητο. Έχω μερικές ερωτήσεις. Γιατι η πρίζα έχει δυο υποδοχές USB;:wacko:

Δεν έχει στην κουρτίνα αν πατησω το σήμα παρατεταμενα να επιλέγω 2G/3G/4G,έχετε κατεβάσει κάποια εφαρμογή;ποια;

Για να μιλάω με ok google πρέπει να γυρίσω τη γλώσσα συστήματος στα αγγλικά;

left_ace, σ'ευχαριστώ πολύ για τα στιγμιότυπα (κουμπί thanks δεν υπάρχει; ).

Ήδη έχω προβληματιστεί με αυτά που βλέπω γιατί κάτι τέτοιο είχα στο νου μου ως τον ορισμό εξαιρετικής μπαταρίας. Μήπως έχω προβληματικό hardware τελικά; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο μετά από 2.5 μήνες διαρκούς ψαξίματος...:(

Το σήμα πώς είναι στην περιοχή σου; Όταν είσαι εκτός σπιτιού τί συνδεσιμότητα έχεις, 3G/4G/κλειστό; Εγώ είμαι με Wind F2G και κακό σήμα (1-2 μπάρες ή ~100 dBm) στο σπίτι μου αλλα άριστη σύνδεση WiFi. Όταν βγαίνω έξω έχω πολύ καλό σήμα και 3G μόνιμα ανοιχτό. Συγχρονίζεις τους λογαρισμούς και τις εφαρμογές σου αυτόματα ή χειροκίνητα;

Είναι δυνατόν το κακό σήμα να "τρώει" την μπαταρία;

Θα σου απαντησω μονο στο τελευταιο ερωτημα. Στα υπολοιπα, θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα για να μην chatαρουμε και μπεις κανενας mod και μας την πει.

Ναι, ειναι δυνατον να σου τρωει τη μπαταρια το κακο σημα.

Ήρθε επιτέλους.!! Τέλειο grip, όμορφο κινητο. Έχω μερικές ερωτήσεις. Γιατι η πρίζα έχει δυο υποδοχές USB;:wacko:

Δεν έχει στην κουρτίνα αν πατησω το σήμα παρατεταμενα να επιλέγω 2G/3G/4G,έχετε κατεβάσει κάποια εφαρμογή;ποια;

Για να μιλάω με ok google πρέπει να γυρίσω τη γλώσσα συστήματος στα αγγλικά;

Καλορίζικο! Είναι κορυφαίο κινητό. Θα δείς που θα το πιάνει δίχως λόγο απλά επειδή είναι τόσο ωραία η αίσθηση της αφής του.

Η πρίζα έχει δύο υποδοχές για να μπορείς να φορτίζεις δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μ'ενα σμπάρο, δυο τριγόνια.

Η stock κουρτίνα δεν έχει κάτι τέτοιο που λες, μπορείς όμως να κοιτάξεις για εφαρμογές στο Play store.

Για να μιλάς με Ok Google Now μπορείς να το κάνεις και στα ελληνικά μέσω των συγκεκριμένων ρυθμίσεων.

The Dude Abides

Παιδιά σήμερα μου ήρθαν πολλές αναβαθμίσεις της Motorola (μετεγκατασταση, υπηρεσίες, voice κλπ). Λέτε να έρχεται η αναβάθμιση; γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό.

Επίσης όταν πατάμε το πλήκτρο multitasking, δεν έχει κουμπί να τις σβηνει όλες;

Edited by cmeletis

Μακαρι, να ερθει. Πληκτρο για να τις σβηνεις ολες μαζι, δεν εχει καμια επισημη.

Αυτό είναι θέμα του αγνού android που κουβαλάει το κινητό μας.

Αυτό είναι θέμα του αγνού android που κουβαλάει το κινητό μας.

Έτσι ακριβώς Λευτέρη, κ όταν σας μάθει δουλεύει ακόμα καλύτερα αν δε τις πειράζεις.

Μόνο αν θα κάνετε καιρό να ξανά ανοίξετε 1 εφαρμογή και είναι βαριά ή ύποπτη για drain τότε ίσως θέλει κλείσιμο αλλιώς στο αυτόματο πλέον ξέρει τη δουλειά του, δεν είναι όπως μερικά χρόνια πριν :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εχει παρει καποιος την 5.0 ?

Όχι. Προβλέπω να περιμένουμε αρκετά ακόμα.

Βιντεο-ικανοτητες του κινητου μας.

Σας παραθετω την αλλη μεγαλη αγαπη ....http://youtu.be/gOV5-46HF7I

Ειναι το πρωτο που ανεβαζω στο YouTube με το moto X μας.

Πηρες το shield? Ωραία, γίναμε 2 πάλι..:lol:

Google Pixel 5

Σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ από που το αγόρασες Ace;

OnePlus 3T, iPad mini 2

Πηρες το shield? Ωραία, γίναμε 2 πάλι..:lol:

Άστα να παν. Αυτό σκέφτηκα κι γω. ;):lol:

Σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ από που το αγόρασες Ace;

Amazon Αγγλίας. Κλασσικά.

Άστα να παν. Αυτό σκέφτηκα κι γω. ;):lol:

Amazon Αγγλίας. Κλασσικά.

Έχεις ασφαλή συμπεράσματα μέχρι στιγμής;

OnePlus 3T, iPad mini 2

Έχεις ασφαλή συμπεράσματα μέχρι στιγμής;

Συνοπτικά, πρόκειται για κορυφαίο ταμπλετ σε όλους του τομείς.

• The title was changed to Motorola Moto X