alexgram Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το εχω απο τον φεβρουαριο, πραγματικα δεν ειχα δει ποιο γρηγορο gps σε κινητο με το που το ανοιγα κ εβαζα την οδο σε κλασματα ειχα κ πλοηγηση, τωρα εχει κανα μηνα που περιμενω να πιασει σημα κ τωρα τελευταια εχω κ πολλες αποσυνδεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το εχω απο τον φεβρουαριο, πραγματικα δεν ειχα δει ποιο γρηγορο gps σε κινητο με το που το ανοιγα κ εβαζα την οδο σε κλασματα ειχα κ πλοηγηση, τωρα εχει κανα μηνα που περιμενω να πιασει σημα κ τωρα τελευταια εχω κ πολλες αποσυνδεσης Κάπως έτσι ξεκίνησε καριέρα καί το δικο μου :p Δεν ξέρω για πιο λογο δεν κανει καλη επαφη πίσω το καπάκι και επηρεάζει το σήμα . Είναι απο τα θαύματα της ελ τζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το εχω απο τον φεβρουαριο, πραγματικα δεν ειχα δει ποιο γρηγορο gps σε κινητο με το που το ανοιγα κ εβαζα την οδο σε κλασματα ειχα κ πλοηγηση, τωρα εχει κανα μηνα που περιμενω να πιασει σημα κ τωρα τελευταια εχω κ πολλες αποσυνδεσης κατά 99% το πίσω καπάκι ευθινετε όπως και στα περισσότερα g2, το οποίο εχει και της κερεες πάνω τού, και λόγο κακής ποιοτητας κατασκευής πάθαινε παραμόρφωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Και εμενα εκανε 2-3 λεπτα για να κλειδωσει το gps και σημερα εκανα το κολπακθ με τα χαρτια και δουλευει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Και εμενα εκανε 2-3 λεπτα για να κλειδωσει το gps και σημερα εκανα το κολπακθ με τα χαρτια και δουλευει τέλεια. Είχες σταθερό σήμα οταν τον έβρισκε η έσπαγε κατα την διαρκεια της πλοήγησης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Είχες σταθερό σήμα οταν τον έβρισκε η έσπαγε κατα την διαρκεια της πλοήγησης ; Εσπαγε μερικες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εγω εδω και καιρο εχω μεγαλο προβλημα με το GPS σε σημειο που δε μπορω να το δουλεψω καθολου. Αργουσε να κλειδώσει και έχανε το σημα για αρκετη ώρα, το περισσότερο μιας διαδρομης δλδ. Να πω ότι το παρατήρησα όταν έβαλα 5.0.2 κυρίως official. Επίσης απο τότε έχω βάλει 5-7 διαφορετικες ROM (AOSP κα) και ποτε δεν εφτιαξε. Γυρισα σε official unrooted 4.4.2 επισης και τίποτα. Τα ίδια. Εκανα τη πατέντα με τα πινακια στο πίσω καπάκι.. τίποτα. Έχω κατεβάσει ότι a-gps πρόγραμμα υπάρχει για βοηθεια, τίποτα. Ενας τεχνικος της LG μου ειπε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (!) Κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 αν εισαι μεσα στην εγγυηση πηγαινε procordia..συνηθισμενο προβλημα το g2 με το gps..αλλαγη πλακετας Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ouch. Το οτι το χω rootαρει (τωρα ειναι unroot) και το χω ξεσκισει και το χω ανοιξει το καπακι, παιζει ρολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ouch. Το οτι το χω rootαρει (τωρα ειναι unroot) και το χω ξεσκισει και το χω ανοιξει το καπακι, παιζει ρολο; Εάν είναι εμφανώς ανοιγμένο, είναι πολύ πιθανό (και λογικό) να μην το δεχτούν. Επειδή όμως θα παρατηρήσεις από την αρχή του νήματος ότι το GPS μπορεί να βελτιωθεί δραματικά εάν πειράξεις λίγο τις επαφές στο πίσω καπάκι, θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις. Υπάρχουν και πολλά βίντεο σε youtube κλπ που δείχνουν αναλυτικά τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εκανα τη πατέντα με τα πινακια στο πίσω καπάκι.. τίποτα. Το έχω κάνει :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 .................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 .................... Ακριβως. Επειδη θα ειμαι εκτος Αθηνων την άλλη βδομάδα δε προλαβαινω να το παραλάβω απο procordia αμα το στειλω, οπότε θα ασχοληθώ το Σεπτέμβρη και θα σας ενημερώσω για νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καλησπέρα, εδώ και 1 χρόνο που έχω τη συσκευή είχε εξαρχής πρόβλημα με την πλοήγηση μεσω Google Maps με την έννοια ότι χωρίς προφανή λόγο, σε σημείο κ υπό συνθήκες που άλλα κινητά έβρισκαν σήμα αμέσως, αυτό έδειχνε να μη βρίσκει σήμα για ώρα, να δείχνει λάθος προσανατολισμό κ γενικά να κάνει τη λειτουργία του μέσω GMaps ανυπόφορη. Ήμουν έτοιμος να περάσω κάποια custom rom κ να πετάξω τη στοκ σαβούρα μέχρι που βρήκα το συγκεκριμένο thread. Τι από τα δύο προτείνετε; Πέρασμα νέας rom ή την επισκευή που προτείνει ένας φιλος μέσω του youtube link ? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Υπάρχει περίπτωση να μην στρώσει και με την επισκευή και να θέλει σέρβις πχ αλλαγή πλακέτας αν και δεν νομίζω Και εγώ το είχα το πρόβλημα αυτό και τελικά έκανα την επισκευή μόνος μου και τώρα δουλεύει μια χαρά Δεν είναι ανάγκη να περάσεις άλλη Ρομ γιατί το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Υπάρχει περίπτωση να μην στρώσει και με την επισκευή και να θέλει σέρβις πχ αλλαγή πλακέτας αν και δεν νομίζω Και εγώ το είχα το πρόβλημα αυτό και τελικά έκανα την επισκευή μόνος μου και τώρα δουλεύει μια χαρά Δεν είναι ανάγκη να περάσεις άλλη Ρομ γιατί το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει. Άρα ακολουθώ τη διαδικασία του βίντεο κ βλέπουμε.... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Άρα ακολουθώ τη διαδικασία του βίντεο κ βλέπουμε.... Αν κοιτάξεις στο συγκεκριμένο θέμα, στις πίσω σελίδες θα βρεις πολλά δικά μου post's!! Το δικό μου G2 σε λίγο καιρό κλείνει 2 χρόνια στα χέρια μου! Είχα εξ' αρχής είχα θέμα με το GPS (αδύνατο σήμα και αποσυνδέσεις κατά την πλοήγηση). Επειδή δεν είχα εγγύηση, εγώ έκανα στην "πατέντα" του βίντεο στο YouTube με μεγάλη βελτίωση στο σήμα μου! Από τότε που το πήρα άλλαξα πολλές rom's (και official και custom) δεν είδα βελτίωση στο προβλημα του GPS. Μόνο μ' αυτό το πείραγμα έφτιαξε (κατά πολύ). Με λίγα λόγια σου λέω πως και rom να αλλάξεις δύσκολο να δεις βελτίωση αλλά και αν έχεις εγγύηση καλύτερα να το στείλεις στο service! Μπορείς να δοκιμάσεις τη διαδικασία του βίντεο αλλά αν μετά φαίνεται ότι το άνοιξες μπορεί να χάσεις την εγγύηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MechaNick Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το GPS test ...οταν λέτε πόσους δορυφόρους κλειδώνει είναι αυτο που λέει στην εφαρμογή in use ??Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει πως μπορεί να κλειδώνει 15 δορυφόρους αλλά στο sygic να χάνει σήμα ανά δεκάλεπτο τι παίζει γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το GPS test ...οταν λέτε πόσους δορυφόρους κλειδώνει είναι αυτο που λέει στην εφαρμογή in use ??Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει πως μπορεί να κλειδώνει 15 δορυφόρους αλλά στο sygic να χάνει σήμα ανά δεκάλεπτο τι παίζει γενικά? Το πρόβλημα ειναι μόνο στο sygic ή δοκίμασες κ' άλλους πλοηγούς και κάνει τα ίδια; Το έχουμε πάντως αναφέρει πολλάκις ότι δυστυχώς ο δέκτης GPS του G2 δεν είναι και ο δυνατότερος που υπάρχει!! Αν έχεις εγγύηση, μπορείς να "δοκιμασεις" να το στείλεις στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παθών κι εγώ με το gps (αδύναμο σήμα...). Το εστειλα χθες procordia και περιμένω... απο άλλους που το έστειλαν για service πόσες μέρες τους πήρε να το φτιάξουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 αναλογως φιλε μου..μπορει και σε δυο μερες οποτε εχουν το ανταλακτικο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πήγα και εγώ σήμερα στην procordia για το θέμα gps και δεν είχαν ανταλλακτικά. Και δεν ξέρουν πότε θα έχουν μου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κι εγώ ακόμη περιμένω από 2/11 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κι εγώ ακόμη περιμένω από 2/11 ... Για το θεμα του gps; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Για το θεμα του gps; Ναι δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts