prioxxx Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Στο s2 με το navigon δεν το κανει ομως.. Δουλευει τελεια. Με ποια εφαρμογη δουλευει καλυτερα σε σενα το g2? Nexus έχω :p απλα σας διαβάζω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Πριν λιγο εκανα και 'γω παιδια τις δοκιμες μου και σας "αναφερω" αποτελεσματα!! Να επισημανω πως πριν την εγχειρηση ειχα εντονο προβλημα αποσυνδεσεων, δεν μπορεσα ποτε να πιασω δορυφορο μεσα στο σπιτι (ουτε με το lg g2 αλλα ουτε και με το galaxy s2 που εχω 2,5 χρονια!!) Επισης με το g2 ακομη και με ανοιχτο ουρανο δεν εβλεπα ποτε πρασινη μπαρα στο androiTS gps test! Ανοιξα λοιπον το πισω καπακι με "πατεντα" πλαστικο εργαλειο (εχω παραγγειλει εργαλεια αλλα δεν ειχα υπομονη να περιμενω) ανασηκωσα πολυ ελαφρια το θετικο πολο της motherboard, εξησα μαλακα με ενα κατσαβιδακι το θετικο απ' το καπακι. Εβαλα ενα μικρο χαρτακι κατω απ' τους connectors στο καπακι και μονωσα με λιγο μονωτικη τον πανω πολο (αρνητικο) στο καπακι. Λοιπον για πρωτη φορα επιασα δορυφορους μεσα στο σπιτι και ανετα μαλιστα! Ενα screenshot μεσα στο αυτοκινητο με full συννεφια και πολυ βροχη https://www.dropbox.com/s/nu4gpn2f91l76q2/2014-02-23-16-06-38.png Σε πλοηγηση 40 περιπου λεπτων μεσα στο κεντρο της πολης με τις παραπανω καιρικες συνθηκες εχασε μια φορα το σημα για 3 δευτερα και το βρηκε αμεσως! Ωραιος. Οποτε η πατεντα με τον αρνητικο πολο εχει επιτυχια χαιρομαι που βρεθηκε λυση για αυτο το προβλημα και επιβεβαιωνεται για μια ακομα φορα πτι φταιει η κεραια. Με την 4.4.2 kitkat θα διορθωθει και το Glonass γιατι με τους ρωσικους δορυφορους εχει θεμα και ειναι software οποτε ισως να μην εχεις ξανα αποσυνδεση του GPS. Εγω παντος πλεον δεν εχω καμια αποσυνδεση ολα ειναι φυσιολογικα οπως το GPS του S4 που ειχα. Edited February 23, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ωραιος. Οποτε η πατεντα με τον αρνητικο πολο εχει επιτυχια χαιρομαι που βρεθηκε λυση για αυτο το προβλημα και επιβεβαιωνεται για μια ακομα φορα πτι φταιει η κεραια. Με την 4.4.2 kitkat θα διορθωθει και το Glonass γιατι με τους ρωσικους δορυφορους εχει θεμα και ειναι software οποτε ισως να μην εχεις ξανα αποσυνδεση του GPS. Εγω παντος πλεον δεν εχω καμια αποσυνδεση ολα ειναι φυσιολογικα οπως το GPS του S4 που ειχα. Εγώ παιδιά περιμένω την 4.4.2 μήπως βελτιωθεί το πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις με κάποια λύση στο software και αν όχι βλέπω για ακόμη μια επίσκεψη στο σέρβις. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Λοιπον, στη συσκευη μου καμια βελτιωση δεν εχει ουτε αυτο. Αν και πιστευω οτι οσοι γραφουν οτι το gps τους δουλευει σωστα ή βελτιωθηκε με καποιο απο τα κολπα, αν κανουν το ιδιο τεστ με αυτο που κανω, τα ιδια αποτελεσματα θα βγαλουν, γιατι πολυ απλα το gps του g2 ακομα και οταν δουλευει τελεια ειναι πολυ κατω του μετριου για καποιο λογο. Ενοειται οτι αν δεν ακουμπαει καλα η κεραια ειναι εντελως αθλιο και θα βελτιωθει πολυ. Θα γινει.. μετριοτατο σαν το δικο μου. Υποψιν συγκρινω με το s2 που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Και με αλλο g2 που αυτος που το ειχε ελεγε οτι δουλευει τελεια το gps, εκανα το ιδιο τεστ και ακριβως τα ιδια κατεγραψε, οποτε εχω καταλαβει οτι οι περισοτεροι επειδη δεν εχουν απαιτησεις απο το gps δεν καταλαβαινουν ποσο μετριο ειναι. Λοιπον, 10 χιλ τρεξιμο με runtastic ,με τα 2 gps πανω μου ιδια ωρα, ιδια τα παντα. G2 https://www.dropbox.com/s/rmy7wrxh0vk17kh/G2Screenshot_2014-02-23-21-37-08.png S2 https://www.dropbox.com/s/ypah1tocgoiira5/S2-Screenshot_2014-02-23-21-40-23.png Και μια κοντινη: G2 https://www.dropbox.com/s/f4ele2d48hy1jr7/G2-zoom-Screenshot_2014-02-23-21-46-47.png S2 https://www.dropbox.com/s/8ktn3van54icfiv/s2-zoom-Screenshot_2014-02-23-21-40-45.png Θελω να δω καποιον να κανει το ιδιο τεστ, με διαρκεια και οχι 1 γυρο με καποιο g2 που υποτιθεται οτι δουλευει σωστα. Αν δειξει καλυτερα πραγματα πραγματα τοτε οντως υπαρχου. καποια καλα και καποια σκαρτα. Για την ιστορια το g2 εχασε 160 μετρα. Ακομα και παλαιοτερο κινεζικο κινητο των 80 ευρω τοσο δεν εχανε. Κινηταρα στα παντα το g2, αλλα το gps του οτι ποιο αθλιο εχω δει. Προγραμματα τυπου gps test το δειχνουν αψογο. Σημα ακομα και μεσα στο σπιτι οπου το s2 πχ δε πιανει τιποτε, καμια αποσυνδεση ολα τελεια. Ελα ομως που αυτα δεν επιβεβαιωνονται στην πραξη. Καμια εγγυηση δεν εχεις με βαση αυτες τις μετρησεις. Edited February 23, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Κατατοπιστικότατος ήσουν φίλε, θα κάνω κάτι παρόμοιο μια μέρα,με βόλτα με το ποδήλατο να δω τι θα δείξει το gps. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Λοιπον, στη συσκευη μου καμια βελτιωση δεν εχει ουτε αυτο. Αν και πιστευω οτι οσοι γραφουν οτι το gps τους δουλευει σωστα ή βελτιωθηκε με καποιο απο τα κολπα, αν κανουν το ιδιο τεστ με αυτο που κανω, τα ιδια αποτελεσματα θα βγαλουν, γιατι πολυ απλα το gps του g2 ακομα και οταν δουλευει τελεια ειναι πολυ κατω του μετριου για καποιο λογο. Ενοειται οτι αν δεν ακουμπαει καλα η κεραια ειναι εντελως αθλιο και θα βελτιωθει πολυ. Θα γινει.. μετριοτατο σαν το δικο μου. Υποψιν συγκρινω με το s2 που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Και με αλλο g2 που αυτος που το ειχε ελεγε οτι δουλευει τελεια το gps, εκανα το ιδιο τεστ και ακριβως τα ιδια κατεγραψε, οποτε εχω καταλαβει οτι οι περισοτεροι επειδη δεν εχουν απαιτησεις απο το gps δεν καταλαβαινουν ποσο μετριο ειναι. Λοιπον, 10 χιλ τρεξιμο με runtastic ,με τα 2 gps πανω μου ιδια ωρα, ιδια τα παντα. G2 https://www.dropbox.com/s/rmy7wrxh0vk17kh/G2Screenshot_2014-02-23-21-37-08.png S2 https://www.dropbox.com/s/ypah1tocgoiira5/S2-Screenshot_2014-02-23-21-40-23.png Και μια κοντινη: G2 https://www.dropbox.com/s/f4ele2d48hy1jr7/G2-zoom-Screenshot_2014-02-23-21-46-47.png S2 https://www.dropbox.com/s/8ktn3van54icfiv/s2-zoom-Screenshot_2014-02-23-21-40-45.png Θελω να δω καποιον να κανει το ιδιο τεστ, με διαρκεια και οχι 1 γυρο με καποιο g2 που υποτιθεται οτι δουλευει σωστα. Αν δειξει καλυτερα πραγματα πραγματα τοτε οντως υπαρχου. καποια καλα και καποια σκαρτα. Για την ιστορια το g2 εχασε 160 μετρα. Ακομα και παλαιοτερο κινεζικο κινητο των 80 ευρω τοσο δεν εχανε. Κινηταρα στα παντα το g2, αλλα το gps του οτι ποιο αθλιο εχω δει. Προγραμματα τυπου gps test το δειχνουν αψογο. Σημα ακομα και μεσα στο σπιτι οπου το s2 πχ δε πιανει τιποτε, καμια αποσυνδεση ολα τελεια. Ελα ομως που αυτα δεν επιβεβαιωνονται στην πραξη. Καμια εγγυηση δεν εχεις με βαση αυτες τις μετρησεις. με το adidas micoach στα 1300 μετρα εχανε 300,την ιδια στιγμη το lumia 925 εχανε το πολυ 10,δεν το εχω δοκιμάσει μετα την εγχυρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Λοιπον, στη συσκευη μου καμια βελτιωση δεν εχει ουτε αυτο. Αν και πιστευω οτι οσοι γραφουν οτι το gps τους δουλευει σωστα ή βελτιωθηκε με καποιο απο τα κολπα, αν κανουν το ιδιο τεστ με αυτο που κανω, τα ιδια αποτελεσματα θα βγαλουν, γιατι πολυ απλα το gps του g2 ακομα και οταν δουλευει τελεια ειναι πολυ κατω του μετριου για καποιο λογο. Ενοειται οτι αν δεν ακουμπαει καλα η κεραια ειναι εντελως αθλιο και θα βελτιωθει πολυ. Θα γινει.. μετριοτατο σαν το δικο μου. Υποψιν συγκρινω με το s2 που δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. Και με αλλο g2 που αυτος που το ειχε ελεγε οτι δουλευει τελεια το gps, εκανα το ιδιο τεστ και ακριβως τα ιδια κατεγραψε, οποτε εχω καταλαβει οτι οι περισοτεροι επειδη δεν εχουν απαιτησεις απο το gps δεν καταλαβαινουν ποσο μετριο ειναι. Λοιπον, 10 χιλ τρεξιμο με runtastic ,με τα 2 gps πανω μου ιδια ωρα, ιδια τα παντα. G2 https://www.dropbox.com/s/rmy7wrxh0vk17kh/G2Screenshot_2014-02-23-21-37-08.png S2 https://www.dropbox.com/s/ypah1tocgoiira5/S2-Screenshot_2014-02-23-21-40-23.png Και μια κοντινη: G2 https://www.dropbox.com/s/f4ele2d48hy1jr7/G2-zoom-Screenshot_2014-02-23-21-46-47.png S2 https://www.dropbox.com/s/8ktn3van54icfiv/s2-zoom-Screenshot_2014-02-23-21-40-45.png Θελω να δω καποιον να κανει το ιδιο τεστ, με διαρκεια και οχι 1 γυρο με καποιο g2 που υποτιθεται οτι δουλευει σωστα. Αν δειξει καλυτερα πραγματα πραγματα τοτε οντως υπαρχου. καποια καλα και καποια σκαρτα. Για την ιστορια το g2 εχασε 160 μετρα. Ακομα και παλαιοτερο κινεζικο κινητο των 80 ευρω τοσο δεν εχανε. Κινηταρα στα παντα το g2, αλλα το gps του οτι ποιο αθλιο εχω δει. Προγραμματα τυπου gps test το δειχνουν αψογο. Σημα ακομα και μεσα στο σπιτι οπου το s2 πχ δε πιανει τιποτε, καμια αποσυνδεση ολα τελεια. Ελα ομως που αυτα δεν επιβεβαιωνονται στην πραξη. Καμια εγγυηση δεν εχεις με βαση αυτες τις μετρησεις. φιλε μου βλεπω οτι δεν σου εκανε δουλεια !!θα σου πρότεινα να ανοίξεις το καπακι να βγάλεις την μονωτική να καθαρίσεις τον κονεκτορα αν άφησε τίποτα υπολείμματα η μονωτική!!να ξυσεις απαλα τους κονεκτορες στο καπακι και μετα κλειστο και δοκιμασε πάλι!!!δεν σου λεω οτι δεν κανει επαφη αλλα με ενα ελαφρη ξυσειμο στους κονεκτορες εγω πιστεύω πως θα κατι καλύτερο θα γινει :) χειρότερο δεν θα γίνει πάντως!!!!!!:lol::lol: να και μια φοτο σημερινή που εκανα (με το αυτοκίνητο παλι μου εβγαλε το προγραμα οτι τρεχω υπερβολικα γρηγορα:lol::lol::lol::lol:) δες την και πες μου την γνώμη σου προσπαθησα να κανω κυκλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Λοιπόν παιδιά 2μιση ώρες πλοήγηση ένα μισάωρο μέσα σε πόλη και 2 ώρες Εγνατια Οδό καμιά αποσύνδεση και με συννεφιά!!!. Χωρίς την εγχείριση θα είχα τουλάχιστον 10 αποσυνδέσεις καθ' όλη την διάρκεια της πλοήγησης. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι ένα κούμπωμα από το κλείσιμο από το καπάκι δεν εφάρμοσε καλά και πρέπει να το ξανά ανοίξω και δεν θέλω. Εχει ενα μικρο τρίξιμο κατω γωνια εκει που μπαινουν τα ακουστικά οταν το πιέζω αλλα δεν πειράζει μικρό το κακό :p Edited February 28, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λοιπόν καινούργιος και εγώ με το G2 και είπα να το δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά το GPS του , για λίγο βέβαια με το Sygic έτσι για να πάρω μια γεύση . Δέν είχα κανένα πρόβλημα , όλα δούλευαν κανονικά . Βέβαια η βόλτα μου ήταν πολύ σύντομη μόλις 10 λεπτών , αύριο θα το δοκιμάσω για μεγαλύτερη διαδρομή . Γεια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λοιπόν καινούργιος και εγώ με το G2 και είπα να το δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά το GPS του , για λίγο βέβαια με το Sygic έτσι για να πάρω μια γεύση . Δέν είχα κανένα πρόβλημα , όλα δούλευαν κανονικά . Βέβαια η βόλτα μου ήταν πολύ σύντομη μόλις 10 λεπτών , αύριο θα το δοκιμάσω για μεγαλύτερη διαδρομή . Γεια χαρά :) Δοκίμασε το φίλε σε πιο μεγάλη διαδρομή και ενημέρωσε μας για τυχόν αποσυνδέσεις γιατί πολλοί αναρωτιόμαστε εδώ μέσα... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wer Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Πλοηγηση μισης ωρας περιπου με sygic εγνατια και Θεσνικη μια αποσύνδεση μονο για λιγα δευτερα, δεν ξέρω αν ηταν τυχαίο (δεν εκανα καποια επεμβαση στο κινητο) σε αντιθεση με navigon οπου ειχα καθε δεκα λεπτα αποσυνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δοκίμασε το φίλε σε πιο μεγάλη διαδρομή και ενημέρωσε μας για τυχόν αποσυνδέσεις γιατί πολλοί αναρωτιόμαστε εδώ μέσα... ok θα σας πω αύριο διότι και εγώ είμαι πολύ περίεργος.... Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πλοηγηση μισης ωρας περιπου με sygic εγνατια και Θεσνικη μια αποσύνδεση μονο για λιγα δευτερα, δεν ξέρω αν ηταν τυχαίο (δεν εκανα καποια επεμβαση στο κινητο) σε αντιθεση με navigon οπου ειχα καθε δεκα λεπτα αποσυνδεσεις. αυτό έχω παρατηρήσει κ εγώ, με navigon είχα 1-2 αποσυνδέσεις 2-3 δευτ. σε διάστημα μιας ώρας, με το sygic που χρησιμοποίησα τελευταία 2-3 φορές και σε διαδρομή πάντα μεγαλύτερη της μιας ώρας καμία αποσύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Mε sygic δεν εχω κανενα προβλημα εδω και 1 μηνα που εχω το G2. Λοκαρει σε δευτερολεπτα και δεν εχω καμια αποσυνδεση. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Mε sygic δεν εχω κανενα προβλημα εδω και 1 μηνα που εχω το G2. Λοκαρει σε δευτερολεπτα και δεν εχω καμια αποσυνδεση. Δηλαδή με άλλο πρόγραμμα είχες πρόβλημα; πιστεύω ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να σε βελτίωση το gps, μήπως και με άλλα θα δούλευε χωρίς αποσυνδέσεις; δοκίμασε αν δεν σε κάνει κόπο και με κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να σου πει όταν θα παθαίνεις αποσυνδέσεις για να το αντιληφθείς. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Λοιπόν παιδιά σήμερα δοκίμασα σε διαδρομή το GPS,να πω ότι έχω το genius driver Don't panic και παρόλο που έβρεχε και είχε πολύ συννεφιά μπορώ να πω ότι ήταν ακριβέστατο και δεν είχα ούτε μια αποσύνδεση.Έχω ελληνική συσκευή 311 παραγωγή. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δηλαδή με άλλο πρόγραμμα είχες πρόβλημα; πιστεύω ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να σε βελτίωση το gps, μήπως και με άλλα θα δούλευε χωρίς αποσυνδέσεις; δοκίμασε αν δεν σε κάνει κόπο και με κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να σου πει όταν θα παθαίνεις αποσυνδέσεις για να το αντιληφθείς. Δεν λεω οτι με αλλο ειχα προβλημα. Απλα παραθετω την εμπειρια μου. Καταλαβαινω τα προβληματα γιατι τα ειχα αντιμετωπισει πριν απο το G2 με το 4X παλι της LG. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δεν λεω οτι με αλλο ειχα προβλημα. Απλα παραθετω την εμπειρια μου. Καταλαβαινω τα προβληματα γιατι τα ειχα αντιμετωπισει πριν απο το G2 με το 4X παλι της LG. Και πως τα αντιμετώπισες εκεί; με αντικατάσταση του 4Χ; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Οχι , απλα δεν ειχα gps. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 παιδια εκανα εχθες μια διαδρομή 40 λεπτα να παω και αλλα 40 να ερθω δηλαδη συνολο 80 λεπτα!!και δεν ειχα καμια αποσυνδεση !!!:D αλλα ειχα τα data ανέμενα!! και ρωτάω εγω τωρα αφου το προβλημα ειναι hardware και οχι software πως και δεν ειχα καμια αποσυδεση με data on (3g) δηλαδη το 3g μου διόρθωσε το hardware??τελικα δεν μπορώ να καταλαβω που ειναι το προβλημα με της αποσυνδέσεις!!! εσεις εχετε δοκιμάσει να κανετε πλοηγηση με data on?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Τα data δεν εχουν καμια σχεση με τις αποσυνδεσεις ειναι για να παιρνει στιγμα ποιο γρηγορα δλδ το AGPS μεχρι να βρει δορυφορους μετα δεν χρησιμοποιειται για την πλοηγηση. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Τα data δεν εχουν καμια σχεση με τις αποσυνδεσεις ειναι για να παιρνει στιγμα ποιο γρηγορα δλδ το AGPS μεχρι να βρει δορυφορους μετα δεν χρησιμοποιειται για την πλοηγηση. και εγω ετσι ξερω φιλε μου !!!αλλα μου φανικε περίεργο που δεν μου εκανε καμια αποσυνδεση!!80 λεπτα ηταν αυτα:) και θα ρωτήσω πάλι εγω εχετε δοκιμάσει με ανοιχτά data να κανετε πλοηγηση και ειχατε αποσυνδέσεις ?? δοκιμαστε το και εσεις εγω θα το τεστάρω παλι για να σιγουρευτώ!!!!:) και δεν εχω κανει καμια τρελη πατεντα!!εχω βγαλει το καπακι και σήκωσα λίγο τους κονεκτορες που ειναι πάνω στην συσκευη!!! Edited March 2, 2014 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Παιδιά μην το κουράζεται πολύ το θέμα, το πρόβλημα είναι hardware. Εγώ στις αρχές νόμιζα οτι δεν είχα πρόβλημα με το GPS , μάλιστα είχα ψηφίσει οτι δεν έχω πρόβλημα. Σε πλοήγηση με το Google maps δεν ειχε κάνει ποτέ αποσύνδεση μερικές φορές μόνο έδειχνε το στίγμα να βγαίνει εκτός δρόμου. Επίσης από περιέργεια το δοκίμασα μέσα στο σπίτι εάν βρίσκει δορυφόρους και δεν έβρισκε με τίποτα. Αυτό το θεώρησα φυσιολογικό. Ομως, έτυχε και πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο LG g2. Τα βάλαμε και τα τρία δίπλα δίπλα μέσα στο σπίτι ,του φίλου μου και τα δύο τηλέφωνα κλειδώνανε σε δευτερόλεπτα και μάλιστα 9-10 δορυφόρους, το δικό μου δεν έβρισκε ούτε έναν! Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ πήγα στο service της lg, επιβεβαίωσαν το πρόβλημα και μου άλλαξαν mainboard, και από τότε το gps ίσως είναι και το καλύτερο που είχα σε smartphone μου. Χωρίς περίεργες μετακινήσεις του στίγματος στον χάρτη, χωρίς αποσυνδέσεις φυσικά και τέλος κλειδώνει δορυφόρους μέσα στο σπίτι για πλάκα, ενδεικτικό του πόσο καλύτερη είναι η απόδοση του gps τώρα. Edited March 2, 2014 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Να πω και εγώ την περιπέτεια μου με το GPS. Στίγμα δεν είχα ποτέ στο σπίτι και έξω περίμενα πόση ώρα να βρει και να κλειδώσει δορυφόρους. Αποσυνδέσεις είχα από την πρώτη στιγμή που αγόρασα την συσκευή σε κάθε πλοήγηση που έκανα με όλες τις συνθήκες. Εγγύηση δεν είχα και το μόνο που έκανα είναι να βάλω μια έξτρα κεραία (καλώδιο) στον θετικό πόλο και να σηκώσω τους πόλους από το καπάκι να κάνουν καλή επαφή. Από κάτω η εικόνα μέσα στο σπίτι μου δίπλα στο παράθυρο. Κλείδωμα σε 3sec με full συννεφιά και βροχή!!! Αποσύνδεση καμία. Τώρα τα παραμύθια που λένε εκεί στο Service της LG για αλλαγής mainboard είναι αλλού παπά ευαγγέλιο θέλει να καλύψει μάλλον το κατασκευαστικό λάθος. Η κεραία φταίει το έχουμε χιλιογράψει. Edited March 2, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά μην το κουράζεται πολύ το θέμα, το πρόβλημα είναι hardware. Εγώ στις αρχές νόμιζα οτι δεν είχα πρόβλημα με το GPS , μάλιστα είχα ψηφίσει οτι δεν έχω πρόβλημα. Σε πλοήγηση με το Google maps δεν ειχε κάνει ποτέ αποσύνδεση μερικές φορές μόνο έδειχνε το στίγμα να βγαίνει εκτός δρόμου. Επίσης από περιέργεια το δοκίμασα μέσα στο σπίτι εάν βρίσκει δορυφόρους και δεν έβρισκε με τίποτα. Αυτό το θεώρησα φυσιολογικό. Ομως, έτυχε και πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο LG g2. Τα βάλαμε και τα τρία δίπλα δίπλα μέσα στο σπίτι ,του φίλου μου και τα δύο τηλέφωνα κλειδώνανε σε δευτερόλεπτα και μάλιστα 9-10 δορυφόρους, το δικό μου δεν έβρισκε ούτε έναν! Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ πήγα στο service της lg, επιβεβαίωσαν το πρόβλημα και μου άλλαξαν mainboard, και από τότε το gps ίσως είναι και το καλύτερο που είχα σε smartphone μου. Χωρίς περίεργες μετακινήσεις του στίγματος στον χάρτη, χωρίς αποσυνδέσεις φυσικά και τέλος κλειδώνει δορυφόρους μέσα στο σπίτι για πλάκα, ενδεικτικό του πόσο καλύτερη είναι η απόδοση του gps τώρα. Φίλε εγώ δεν είπα οτι δεν πιάνω στίγμα μέσα στο σπίτι πιάνω και πολλά μάλιστα!!!! Αλλά αυτος δεν είναι ο λόγος που κάνει αποσυνδεσεις !!!το έχουμε πει ότι φταίει η κεραία του κινητού και αυτά για αλλαγή της motherboards για μένα είναι μούφα της LG !!!! Εγώ απλα σας ρωτάω αν κάνετε πλοήγηση με ανοιχτά data και αν όχι απλα δοκιμάστε το !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts