Jump to content

Alcatel One Touch Idol X+ (TCL s960)

eimai_kala
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα. Εχετε κανει πολυ καλη δουλεια στις λεπτομερειες για το κινητο. Συγχαρητηρια.

Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου, η διαδικασια για να μην πληρωσω τελωνειο με DHL ειναι να ζητησω απο τον πωλητη να το βαλει σαν δωρο ή να εχει ετικετα οτι ειναι π.χ. ενα mp4 οπως εγραψε και καποιος νωριτερα;

• Απαντήσεις 747
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Γεια σας και απο μενα. Εχετε κανει πολυ καλη δουλεια στις λεπτομερειες για το κινητο. Συγχαρητηρια.

Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου, η διαδικασια για να μην πληρωσω τελωνειο με DHL ειναι να ζητησω απο τον πωλητη να το βαλει σαν δωρο ή να εχει ετικετα οτι ειναι π.χ. ενα mp4 οπως εγραψε και καποιος νωριτερα;

Στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για παράκαμψη τελωνείου επειδή απλά... είναι παράνομο. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών.

Modpic.gif

Φίλε μου εμπειρικά με DHL ότι και να βάλεις 9 /10 θα πληρώσεις τελωνείο.

Στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για παράκαμψη τελωνείου επειδή απλά... είναι παράνομο. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών.

Συμφωνώ απόλυτα με τον athanaso και τους κανόνες του φόρουμ. Σε προηγούμενο ποστ μου απλά έγραψα ένα άτυπο hands-on preview. Στα πλαίσια αυτού του preview έγραψα πως ήρθε το δέμα από τον πωλητή χωρίς να αναφέρω πουθενά ότι του ζητήθηκε κάτι τέτοιο από μένα (καθώς ξέρω ότι είναι παράνομο), απλά θεώρησα πως καλό είναι να ξέρουν οι πιθανοί αγοραστές του κινητού πως λειτουργεί ο εκάστοτε πωλητής για να αποφασίσουν έπειτα σε ποιον θα εμπιστευτούν τα λεφτά τους χωρίς καμμία παρότρυνση ως προς το τι θα πουν αυτοί στον πωλητή.

Συγγνωμη. Μπορω να ρωτησω τοτε ποσο θα με χρεωσει το τελωνειο;

Συγγνωμη. Μπορω να ρωτησω τοτε ποσο θα με χρεωσει το τελωνειο;

Καλημέρα αν το πάρεις με DHL θα υπολογίζεις αν πας ο ίδιος στο αεροδρόμιο στα Σπάτα 52€για την DHL γιατί είναι ωραίοι + το τελωνείο το οποίο θα είναι ανάλογα το τιμολόγιο που θα έχει +23% στο ποσό. Αν δεν πας ο ίδιος και στο εκτελωνησει η DHL θα προσθέσεις αλλά 50€ εκτελωνησει και στην DHL

Καλημέρα αν το πάρεις με DHL θα υπολογίζεις αν πας ο ίδιος στο αεροδρόμιο στα Σπάτα 52€για την DHL γιατί είναι ωραίοι + το τελωνείο το οποίο θα είναι ανάλογα το τιμολόγιο που θα έχει +23% στο ποσό. Αν δεν πας ο ίδιος και στο εκτελωνησει η DHL θα προσθέσεις αλλά 50€ εκτελωνησει και στην DHL

Οκ. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση και τις πληροφοριες..

Να αναφέρω και κάτι για την αυτονομία.

Πέραν του κανονικού προφίλ, έχει ακόμη ένα που το διαμορφώνεις εσύ για οικονομία (πχ κλειστό 3g-sync κτλ) και ένα άλλο που λέγεται ultimate power saver και ουσιαστικά μετατρέπει το κινητό σε ....απλό τηλέφωνο των 30 ευρώ που λέμε δηλαδή είναι διαθέσιμες μόνο οι επαφές, οι κλήσεις, τα μηνύματα και το ξυπνητήρι.

Λοιπόν σε αυτό το προφίλ από εχθές το βράδυ στις 12 μέχρι σήμερα το πρωί στις 11πμ η μπαταρία έπεσε από το 79% στο 78%!

Εντυπωσιακό!

Παιδια εχετε παρει την16gb εκδοση η τη 32;

Το otg δουλευει;

Απο συχνωτητες 3g τις εχει ολλες;

Πιανει καλα το 3g?

Ελληνικα εχει;

Τι διαφορα εχει το αλκατελ απο το τσλ;

Το αλκατελ σε φωτο φαινεται διαφορετικο (μεταλικο)

Χιλια συγνωμη αν σας κουρασα..απλα θελω πολυ να το παρω ...

Περημενω με αγωνια τις απαντησεις σας.

Ευχαριστω πολυ...!!

Επειδή έχω βαρεθεί να περιμένω το 32αρι..

Το 16αρι τι ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο έχει, από που είναι άμεσα διαθέσιμο με το μπουμ μπαντ; Επίσης το βραχιολακι, κάνει δουλειά ή είναι διακοσμητικό;

Η κάμερα, wifi κ το gps, τι λένε;

Μόλις παρέλαβα και εγώ.

Από merimobiles δηλωμένο ως mp4 30$ και αποστολή με ΕMS δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα!

Θα επανέλθω με νεότερα!

Μου ήρθε με Playstore, αγγλικά/κινέζικα και 3 screen protectors δώρο!

καλησπερα...μια ερωτιση και απο εμενα

επειδη εχω παραγγειλει και εγω απο το ιδιο καταστημα , εκανα την παραγγελεια στης 25/3 και ειναι ακομα Awaiting Fulfillment

,ειναι φυσιολογικο αυτο,ή να αρχησω να ανυσηχω?

όποιος το έχει ας ανεβάσει ένα βιντεάκι για να το θαυμάσουμε!

Ναι. Καλά τα λέει ο φίλος από πάνω. Κάντε ένα βιντεάκι.

Παιδιά μόλις βρω χρόνο θα το κάνω το βίντεο. Απλά ανακαινίζω το μαγαζί μου και δεν έχω πολύ χρόνο αυτόν τον καιρό.

Επειδή έχω βαρεθεί να περιμένω το 32αρι..

Το 16αρι τι ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο έχει, από που είναι άμεσα διαθέσιμο με το μπουμ μπαντ; Επίσης το βραχιολακι, κάνει δουλειά ή είναι διακοσμητικό;

Η κάμερα, wifi κ το gps, τι λένε;

Και εγώ αυτό περίμενα αλλά βαρέθηκα και πήρα το 16. Το 16 έχει 12.44gb ελεύθερα προς χρήση. Το boomband δεν το έχω βρει διαθέσιμο σε συνδυασμό με το s960. To παρήγγειλα χώρια (34 ευρώ από aliexpress) λογικά το Πάσχα θα το έχω. Το βραχιολάκι αυτό μετράει θερμίδες που καις και μέτρα που διανύεις και τα καταγράφει. Επίσης μπορείς να φτιάξεις δικό σου προφίλ με βάση το πόσες θερμίδες θες να χάσεις. Ακόμη σε ειδοποιεί μέσω LED και δόνησης για αναπάντητες κλήσεις/sms έτσι ώστε να μην ανοίγεις συνέχεια την οθόνη και ταυτόχρονα αν απομακρυνθείς στα 5 μέτρα σε ειδοποιεί ότι κάπου άφησες το κινητό. Τέλος κάνει καταγραφή του προφίλ ύπνου σου (time awake, time deep sleep & time turning around και επίσης δονεί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι.

Το wifi δυνατό, η κάμερα καλή για του γούστα μου, gps εν κινήσει δεν το δοκίμασα με αυτοκίνητο αλλά λοκάρει άμεσα. Τέλος είναι και αδιάβροχο πολύ σημαντικό για εμένα.

καλησπερα...μια ερωτιση και απο εμενα

επειδη εχω παραγγειλει και εγω απο το ιδιο καταστημα , εκανα την παραγγελεια στης 25/3 και ειναι ακομα Awaiting Fulfillment

,ειναι φυσιολογικο αυτο,ή να αρχησω να ανυσηχω?

Όχι φίλε μου μην αγχώνεσαι εγώ 10/3 έγινε placed η παραγγελία και Shipping στις 18/3. Θέλουν 4 μέρες για order processing και άλλες 2-3 για shipping. Μόλις γίνει shipping θα σου έρθει μαιλ για order status changed to shipped και θα σου έρθει και tracking (σε εμένα ήρθε 2 μέρες μετά).΄

υ.γ. ελληνικά δεν έχει. Ξήλωσα την stock και έβαλα την ALCATEL6043D_MULTI_LANG_ForS960_Fixed_ByBB72 αλλά και πάλι δεν έχει ελληνικά. Με το more locale ενδεχομένως να έχει αλλά όλα μου τα κινητά στα Αγγλικά τα έχω.

υ.γ.2 Όποιος θέλει κάτι άλλο ας με ρωτήσει απλά δεν μπαίνω συχνά τελευταία. Οπότε μπορεί να αργώ λιγάκι στις απαντήσεις.

Edited by EGRANEROE

Αναμένουμε και στην Ευρώπη την εμφάνιση του Alcatel Idol X+ μιας και έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα με το όνομα TCL Idol X+ ή TCL s960, το πρώτο κινητό με τον νέο octacore επεξεργαστή της mediatek χρονισμένο στα 2Ghz. Από τη στιγμή που όμως δε βρήκα κάποιο θέμα σχετικό είπα να ανοίξω ένα, να μαζευτούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι που είτε θα περιμένουν την έλευση του στη γηραιά ήπειρο είτε θα το αγοράσουν από Κίνα.

http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/104275-thumb/IDOL-X-Color-Range.png

Τα κύρια χαρακτηριστικά του:

5-inch 1080p HD display

2GHz octa-core MediaTek processor

2GB of RAM

16GB of storage

13.1 megapixel rear camera

2 megapixel front camera

2,500mAh battery

Android 4.2 Jelly Bean

Ως προς τα υλικά κατασκευής, θα έχουμε κυρίως χρήση πλαστικού. Η οθόνη προστατεύεται με dragontrail glass ενώ έχει και μικρές διαστάσεις για 5ιντσο κινητό: 140.4 x 69.1 x 7.9 mm.

Το κινητό αναμένεται να έχει εξαιρετικές επιδόσεις και καλή ποιότητα κατασκευής αν και δεν είμαι fan του πίσω μέρους του που θυμίζει κάτι από Galaxy S4. Κατά τα άλλα θα έχουμε την εξαιρετική οθόνη του Idol X, άφθονη ram και ικανοποιητική κάμερα, καθώς αν και δε φημίζεται στο συγκεκριμένο θέμα η Alcatel, τα τηλέφωνά της έχουν κάμερες με καλές επιδόσεις. Τέλος, άξιο αναφοράς είναι και το ότι θα έχει στερεοφωνικά ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής που θα προσφέρουν δυνατό και ποιοτικό ήχο.

Προσωπικά, θα περιμένω να το δω Ευρώπη και θα το τσιμπήσω. Η Alcatel έχει κάνει άλματα προόδου και προσφέρει αξιόλογες προτάσεις στην αγορά. Αναμένω από το συγκεκριμένο, πέρα από τούμπανες επιδόσεις, να έχει και καλή κάμερα γιατί με τα περισσότερα κινέζικα, δεν έχω δει κάτι ικανοποιητικό στο θέμα αυτό.

Κλείνοντας, να πω ότι αν και η Alcatel δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, αναμένεται να υπάρχει υποστήριξη από XDA μεριά όπως γίνεται με πολλές άλλες συσκευές της εταιρείας, επομένως δε χρειάζεται κάποιος να απορρίψει κινητά της συγκεκριμένης εταιρείας για λόγους ρουτ κλπ.

"Η Alcatel έχει κάνει άλματα προόδου..." Το Alcatel onetouch με λογισμικό firefox δεν έχει βασικές λειτουργίες, όπως αποθήκευση μηνυμάτων SMS, προώθηση μηνυμάτων, καταγραφή του χρόνου ομιλίας και πολλές άλλες. Λειτουργίες που έχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα τα τελευταία 15 χρόνια. Πέραν τούτου η οθόνη του είναι αξιοθρήνητα κακή, δεν υπακούει στο άγγιγμα και τις περισσότερες φορές δεν μπορεί ο χρήστης να κάνει ένα απλό τηλεφώνημα. Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο μοντέλο είναι σκουπίδι. Θα έπρεπε να ντρέπεται η alcatel που πουλάει ένα τέτοιο σκουπίδι και μάλιστα στην εξωφρενική τιμή των 100€

"Η Alcatel έχει κάνει άλματα προόδου..." Το Alcatel onetouch με λογισμικό firefox δεν έχει βασικές λειτουργίες, όπως αποθήκευση μηνυμάτων SMS, προώθηση μηνυμάτων, καταγραφή του χρόνου ομιλίας και πολλές άλλες. Λειτουργίες που έχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα τα τελευταία 15 χρόνια. Πέραν τούτου η οθόνη του είναι αξιοθρήνητα κακή, δεν υπακούει στο άγγιγμα και τις περισσότερες φορές δεν μπορεί ο χρήστης να κάνει ένα απλό τηλεφώνημα. Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο μοντέλο είναι σκουπίδι. Θα έπρεπε να ντρέπεται η alcatel που πουλάει ένα τέτοιο σκουπίδι και μάλιστα στην εξωφρενική τιμή των 100€

Φίλε μου είσαι of topick δεν συζητάμε εδώ για Firefox και δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεση με άλλες εταιρείες που δεν αναφέρεις που έχουν βγάλει πολύ χειρότερα και ακριβότερα κινητά από αυτό που αναφέρεις....

καλησπερα στα παιδια

εμενα απο 25/3 και σημερα μου ειπαν οτι τελικα παμε απο εβδομαδα γιατι εχουν ξεμεινει απο εμπορευμα και σημερα δεν τα καταφεραν να παραλαβουν....μιλαμε για το merimobiles.

θα μου επιστρεψουν και 5$ λογω καθυστερησης αλλά το προβλημα ειναι οτι εγω το τηλ ηθελα...οχι τα 5$ :rolleyes:

μαλλον θα με παρει πασχα αν ολα πανε καλα :cool:

σαν τις ακριδες επεσαν πανω στο τηλ μου φαινεται :lol:

Εχει τρομερη απηχηση. Ξαφνικα εκει που εβλεπες λιγους αγοραστες, μεσα σε 2 μερες εχουν 10πλασιαστει οι αγοραστες.. Μεγαλη επιτυχια η TCL/Alcatel..

Εμενα εδω και 4 ημερες εχει ερθει Αθηνα και εχει σταματησει εκει με το έστειλε με Singapore ems δεν ξερω αν ειναι διαφορετικη απο ems (απο aliexpess) γιατι εκανα κοντα στις 20 ημερες .Εχω παραγγείλει και αλλες φορες με ems δεν άργησε τοσο πολυ να δω ποτε θα το εχω στα χερια μου:mad:

Εμενα εδω και 4 ημερες εχει ερθει Αθηνα και εχει σταματησει εκει με το έστειλε με Singapore ems δεν ξερω αν ειναι διαφορετικη απο ems (απο aliexpess) γιατι εκανα κοντα στις 20 ημερες .Εχω παραγγείλει και αλλες φορες με ems δεν άργησε τοσο πολυ να δω ποτε θα το εχω στα χερια μου:mad:

Η Signapore ems είναι λίγο αργή και θα σου έρθει με ΕΛΤΑ courier . Αν είναι 4 ημέρες Αθήνα και δεν κουνάει σε περιμένει τελωνείο κατά πάσα πιθανότητα....

Η Signapore ems είναι λίγο αργή και θα σου έρθει με ΕΛΤΑ courier . Αν είναι 4 ημέρες Αθήνα και δεν κουνάει σε περιμένει τελωνείο κατά πάσα πιθανότητα....

Ωχ μη λες τέτοια Μηπως πρέπει να ανοίξω στο aliexpees αναφορά γιατι ενω εγραφε αποστολή με ems το στειλε με Singapore ems

Ωχ μη λες τέτοια Μηπως πρέπει να ανοίξω στο aliexpees αναφορά γιατι ενω εγραφε αποστολή με ems το στειλε με Singapore ems

EMS είναι και η singapore , είναι όπως τα ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ courier ,με αυτή στέλνουν δώσε λινκ από που το πήρες ?