alex_gate_7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μακριά απο arvato βέβαια. Η smartek δεν το έχει της sammy? Γιατί? Εγώ τελευταία 3 χρόνια όποτε χρειάστηκα κάτι δεν είχα θέμα... Βέβαια ποτέ κάτι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά πάντα ήταν εξυπηρετικότατοι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γιατί? Εγώ τελευταία 3 χρόνια όποτε χρειάστηκα κάτι δεν είχα θέμα... Βέβαια ποτέ κάτι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά πάντα ήταν εξυπηρετικότατοι... Εχω ακούσει πολυ άσχημες εμπειρίες απο όλους όσους έχουν πάει εκει. Ισως στα μικροπραηματα να είναι καλοι τι να πω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ίσα ίσα είναι και πολύ γρήγοροι... Τις περισσότερες φορές ειδικά για πέρασμα ρομ και τέτοια παίρνω το κινητό την ίδια μέρα... Μόνο μία φορά στα τόσα χρόνια μου έπασαν λίγο τα νεύρα καθώς ήθελα τα ακουστικά που έβααζε η Νοκια μέσα στη συσκευασία του Ν8 που δεν τα έβρισκα τότε πουθενά... Και με πήγαινε από εβδομάδα σε εβδομάδα μέχρι που ακύρωσα την παραγγελία αλλά και πάλι δεν ξέρω αν ήταν 100% δικό τους φταίξιμο... Βέβαια δεν τους έχω τεστάρει σε σοβαρό πρόβλημα κινητού για να ξέρω (ε Νόκια είχα σίγα μην είχα πρόβλημα :D:D) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Θα ξαναβρεθειτε; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Θα ξαναβρεθειτε; Ας το κανονίσουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Y not; Επόμενη βδομάδα μπορώ πάλι κυριακή.. αλλιώς μέσα στην βδομάδα. Μπορούμε να πάμε και κανά βραδινό τσίπουρο/μπύρα. Να μεθύσουμε τον tpal και να του αδειάσουμε την μπαταρία! Edited March 14, 2014 by impreza_sti Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Να μεθύσουμε τον tpal και να του αδειάσουμε την μπαταρία! :lol::lol::lol::X Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Να μεθύσουμε τον tpal και να του αδειάσουμε την μπαταρία! Μεσα για βραδυ.Ισως επομενη Κυριακη εγω δεν μπορεσω. Τη να ριξεις? Δεν γινεται Jason! Εβαλα το Gmail app στο greenify.1% μονο το βραδυ και αν χαχαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Να μεθύσουμε τον tpal και να του αδειάσουμε την μπαταρία! Φίλε και να τον μεθύσουμε ,τη μπαταρία του δεν του την αδειάζουμε. Θα μπει ολόκληρος σε greenify mode.:ninja: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Φίλε και να τον μεθύσουμε ,τη μπαταρία του δεν του την αδειάζουμε. Θα μπει ολόκληρος σε greenify mode.:ninja: Έτσι ακριβώς χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Υπόψιν ότι μαζί με τον tpal έχετε κ μένα πλέον με το G2 χαχαχα Εγώ μέσα για Κυριακή αν είναι ειδικά μπύρες ούζα τσίπουρα κ συναφή! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Μεθυστε με σας παρακαλώ να δω πως θα την αδειάσετε. 5μιση ωρες οθόνη παίδες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5267688 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Αντε καντε κατι μπας και καποιος μου φλασαρει μια ROM γιατι απο κοσμοτε αστα. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γεια σας και καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Μπήκε η άνοιξη, τι λέτε να κανονίζαμε κάτι για μετά το Πάσχα; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γεια σας και καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Μπήκε η άνοιξη, τι λέτε να κανονίζαμε κάτι για μετά το Πάσχα; Μέσα εγω το έχω ξαναπεί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Eυχαριστως τωρα που εχει αρχισει και φτιαχνει ο καιρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και γω μέσα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μέσα και εγώ. Για το ΣΚ του Θωμά Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Κρατήστε μια θέση και για εμένα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Μεθυστε με σας παρακαλώ να δω πως θα την αδειάσετε. 5μιση ωρες οθόνη παίδες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5267688 Φορτίστεεεεεεεεε... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εγώ από την Δευτέρα 21 Απριλίου και όλη την βδομάδα, είμαι μέσα για τσιπουράκι. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Φορτίστεεεεεεεεε... Τώρα με κιτ κατ μπορείτε να το καταφέρετε χαχαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τώρα με κιτ κατ μπορείτε να το καταφέρετε χαχαχαχα Τώρα είμαστε 2 με G2 όποτε δεν έχεις θέμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Τώρα είμαστε 2 με G2 όποτε δεν έχεις θέμα Και εγώ με G2... και αυτή την στιγμή κρατάω και φοβερές κινεζιές στα χέρια μου. iNew v3 και Lenovo S820. Μέχρι τότε δεν νομίζω να έχω και τα 3... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ελα κανονίστε να βρεθούμε μετά το Πάσχα για βραδάκι. Τέλεια θα είναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts