alex_gate_7 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) myphone meeting @ Πάτρα! Κόβουμε πίτα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 Για περάστε να δηλώσετε συμμετοχή και από εδώ.... Και στον truckman :p γιατί δώσαμε δικαιώματα διαχείρισης στο chat&fun για να κάθεται; :O Τον ενημερώνεις άμεσα για οτιδήποτε χρειαστείς. ;) :lol: :devil: Η λίστα έχει ανανεωθεί. Είστε ωραίοι ρε :D :D Edited February 18, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Για περάστε: myphone.gr LIVE! Είμαστε στον αέρα και σχολίαζουμε την MWC 2016! Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδιά καλημέρες, χαθήκαμε. Τι λέτε να κάνουμε μια προΠασχαλιάτικη συνάντηση την Κυριακή 10/4; Εναλλακτικά υπάρχει και η 17/4. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μέσα για 10/4.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μέσα για 10/4.... Κράτα εσύ λίστα συμμετεχόντων να δούμε αν θα μαζευτούμε τελικά... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Για 10 είμαι μέσα. Για 17 θα είμαι εκτός Πατρών. Αλλά ότι βολεύει τους περισσότερους. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Και μένα 10/04 με βολεύει καλύτερα... Λίστα λοιπόν: prioxxx[/member] al3x1k0[/member] alex_gate_7[/member] spirospatra[/member] Edited April 6, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ναι εκτός απροόπτου! Και μένα 10/04 με βολεύει καλύτερα... Λίστα λοιπόν: prioxxx[/member] al3x1k0[/member] alex_gate_7[/member] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 10/04 μπορώ και εγώ, μιας και είμαι σε άδεια. Για 17/04 δεν θα μπορέσω, δουλεύω απόγευμα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλημερα, κι εγω μπορω, και τις 2 ημερομηνιες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ώρα να πούμε τέσσερις (16:00)??? Ανανεώθηκε η λίστα για 10/04: prioxxx[/member] al3x1k0[/member] alex_gate_7[/member] spirospatra[/member] giachtas[/member] alexyari[/member] Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 16:00 όπως (σχεδόν) πάντα. Θα ενημερώσω και στο φβ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παρών κι εγώ εκτός απροόπτου! Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τελικως, ακυρη η δικη μου παρουσια, θα βρισκομαι εκτος Πατρων, αυριο. Sorry..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Με ενημέρωσε ο και ο Τάσος (subcode) ότι θα έρθει Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Θα έρθω και εγώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Θα έρθω και εγώ Θα έρθω και εγώ Θα έρθω και εγώ Θα έρθω και εγώ Θα έρθω και εγώ Θα έρθω και εγώ Θα έρθω και εγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν το ξανακανετε 17 να ερθω κι εγω οπως θα γυρναω απο Αθηνα; :p Σας ζηλευω παιδια που μαζευεστε έτσι μια παρεα.. καποια στιγμή θα τυχει να πεταχτω κι εγώ.. γιατι και Γιαννενα που εγινε συναντηση και ειναι κοντα παλι ελειπα Αθηνα.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Me too Σίγουρα. Με s7 edge και moto 360 2 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εγώ τελικά μάλλον δύσκολο το βλέπω να έρθω. Θα δούμε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Me too Σίγουρα. Με s7 edge και moto 360 2 Τι λες ρε Αντώνη, να μας κ@υλώσεις Κυιακάτικα ρε??? :lol: Εγώ τελικά μάλλον δύσκολο το βλέπω να έρθω. Θα δούμε Το παίζεις δύσκολος εσύ :lol: :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τι λες ρε Αντώνη, να μας κ@υλώσεις Κυιακάτικα ρε??? :lol: Τελείως όμως... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Όποιος/οι έχει/έχετε όρεξη για περπάτημα για το σημείο συνάντησης, ξεκινώ 3 και κάτι με τα πόδια από Πλατεία Γεωργίου με την προϋπόθεση να μη βρέχει έντονα τότε. Όσοι πιστοί, ακολουθείστε! Ειδοποιείστε με pm και πάμε μαζί! Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δεν μπόρεσα να έρθω σε αυτή την συνάντηση... Το έμαθα αργά και δεν προλάβαινα! Πάντως, ευχαριστώ πολύ το φίλο Jim Avagiano που με ενημέρωσε για τη συνάντηση. Αλέξη, (al3x1k0) την επόμενη φορά στείλε κανένα pm! Είμαι σίγουρος ότι περάσατε καλά και ζηλεύω!!! Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) myphone.gr GRANDE Meeting vol. 2 @ Αθήνα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Πάτρα... Συνάντηση λοιπόν την Κυριακή 22 Μαΐου στο Daboos City Lounge, (χάρτης), όπως πάντα στις 18:00... Συμμετοχές σε αυτό το ποστ: alex_gate_7[/member] al3x1k0[/member] giachtas[/member] alouci[/member] jimavagianos_[/member] Bill Mathioudaki[/member] Thou_Bou[/member] so93[/member] Billator[/member] Edited May 22, 2016 by impreza_sti Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts