nnik_1969 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εγώ δεν γνωρίζω ακόμη. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εγώ θα είμαι για μπάνιο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Καλησπερα παιδια εχει καποιος καποιο φθηνο κινητο να μου δωσει για κανα μηνα; Εχει προβλημα μια γνωστη μου και ζηταει προσωρινα ενα φθηνο κινητο καθως ειναι και οι ελεγχοι κεφαλαιου. Καντε μου τη χαρη. Θα ειμαι ευγνωμων. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Παιδιά χαθήκαμε τελείως... Τι λέτε να μαζευτούμε για ένα καφεδάκι; Προτείνω deck. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 (edited) Καλησπέρα ρε Αλέξη... Για μένα δύσκολη περίοδος... Μεταξύ παραλίας και sea through ( :p ) τρέχω για δουλειές που έμειναν πίσω με το στρατό... Κανονίστε πάντως και λογικά θα ξεκλέψω λίγο χρόνο να σας δω :) Edited July 27, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Καλησπέρα ρε Αλέξη... Για μένα δύσκολη περίοδος... Μεταξύ παραλίας και see through ( :p ) τρέχω για δουλειές που έμειναν πίσω με το στρατό... Κανονίστε πάντως και λογικά θα ξεκλέψω λίγο χρόνο να σας δω :) Για όλους είναι δύσκολη εποχή. Εγώ μία φεύγω μια έρχομαι. Έχει πέσει και αυτή η ζέστη. Πάμε για μπανιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Θα κανονίσουμε τίποτα για την ερχόμενη Κυριακή; Ή είναι δύσκολη περίοδος για τους φοιτητές μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Θα κανονίσουμε τίποτα για την ερχόμενη Κυριακή; Ή είναι δύσκολη περίοδος για τους φοιτητές μας; Για εμένα που δίνω ειναι λίγο αλλα αν κανονίστε θα προσπαθήσω να έρθω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Είχα σκοπό να γράψω και εγώ σήμερα. Εγώ μέσα, μένει να δούμε αν θα μαζευτούμε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Και εγώ είμαι μέσα για την Κυριακή, αρκεί να μην γίνει πρωινές ώρες μιας και δουλεύω πρωί. Μετά τις 16:00 είμαι μέσα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Αν κανονίσετε και είμαι Πάτρα θα περάσω.. Είναι 50-50 :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Να το αφήσουμε καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα; Εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος για αύριο, αλλά αν δεν μαζευτούμε όλοι είναι καλύτερα να το μεταθέσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Αφού δεν μαζευόμαστε συμφωνώ και εγώ. Οπότε 13 Σεπτέμβρη 16:00 Daboos. Θα στείλω και σε κάποιους που έχω στο facebook και λογικά θα μαζευτούμε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μια χαρά λοιπόν. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Θα μαζευτούμε... Αν είναι να το οργανώσουμε λίγο να μαζέψουμε κόσμο... Αν μαζευόμαστε πολλοί παίρνω και άδεια να βγει στην κεντρική Δευτέρα-Τρίτη ώστε να έχουμε και εικόνα... Τι λέτε??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Εγω θα πω σε όποιον μπορω. Λογικά θα έρθω και στον καφε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 ok, περιμένω μέχρι αυριο λοιπόν να γράψουν και οι υπόλοιποι και βλέπουμε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Στις 13 θα είμαι σε έναν γάμο ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγώ είμαι μέσα και για τις 13/09 απογευματάκι, όπως και για τις 20/09 όπου και έχω ρεπό σε περίπτωση που κανονίσουμε κάτι για πρωινή ώρα. Μονο την τελευταία Κυριακή δεν μπορώ (27/09) γιατί είμαι απόγευμα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Τελικά θα την κάνουμε την συνάντηση. Άποψή μου είναι να μην το αναβάλλουμε ξανά και ας μαζευτούμε λίγοι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εγώ είμαι διαθέσιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και εγω μεσα εκτός απροόπτου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και εγώ 85% θα περάσω... Για τι ώρα λέμε?? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 4 όπως πάντα αφού δεν είπε κανείς άλλη ώρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 4 όπως πάντα αφού δεν είπε κανείς άλλη ώρα. Κατά 90 % θα είμαι και εγώ αύριο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts