alex_gate_7 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν έχω θέμα... Μεσημεράκι προς απόγευμα... Κατά τις 4 πχ... Ας προτείνουν και οι υπόλοιποι να δούμε :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μέσα λογικά και εγώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 4 είναι ΟΚ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Και εγώ μέσα για 16:00. Όσο για το sharp aquos έτσι το ανέφερα περισσότερο για πλάκα. Όντως με τόσο ανύπαρκτα πλαϊνά θα προβληματιζόμουν και εγώ για τη χρήση της συσκευής. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Οπότε κανονίστηκε για αύριο?? Ας ποστάρουν και οι υπόλοιποι (Θανάση, Βασίλη κ λοιποί?) να το σιγουρέψουμε μέχρι το βράδυ αν είναι :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδια γενικα τα Σαββατα δεν μπορω να ερχομαι :( Σημερα ''τσακωσα'' τον Ιασωνα (ευχαριστω και για την εξυπηρετα ;)) και μου ειπε οτι ουτε αυτος μπορει τα Σαββατα γιατι δουλευει μεχρι το μεσημερι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αν θέλετε πιο αργά για να βολεύει ας το συζητήσουμε... Εγώ μπορώ όποια μέρα θέλετε εξ άλλου εκτός από Κυριακές και ειδικά αυτή που θα είμαι Αθήνα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Τωρα που εχετε κανονισει ωρα κλπ μην μπερδεψουμε το πιτουρο ;):) Το ξερω.... θα σας λειπω :shock::lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Τελικά τι θα γίνει, θα βρεθούμε; Θέλετε να το αναβάλλουμε για άλλη φορά μιας και δε βλέπω να είμαστε αρκετοί; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Είπαμε στο daboos στις 4,γιατί να το αναβάλλουμε; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Είπαμε στο daboos στις 4,γιατί να το αναβάλλουμε; Όντως θα είμαι εκεί και εγώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εντάξει, μη βαράτε :rolleyes: Το έγραψα γιατί τόσο εδώ, όσο και στο Facebook που γράφουμε κάποιοι, μέχρι τελευταία στιγμή υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εγώ είμαι daboos για να ξέρετε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Φευγω από σπίτι τώρα να περάσω να πάρω το Βασίλη και ερχόμαστε :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εντάξει, μη βαράτε :rolleyes: Το έγραψα γιατί τόσο εδώ, όσο και στο Facebook που γράφουμε κάποιοι, μέχρι τελευταία στιγμή υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες. αν μιλάτε και στο φβ... βάλτε με και εμένα στην κουβέντα... :P Jason Matsoukas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Κάνε με accept γιατί δεν μπορώ να σε βάλω αν δεν σε έχω φίλο Ιάσονα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Κάνε με accept γιατί δεν μπορώ να σε βάλω αν δεν σε έχω φίλο Ιάσονα :) έχεις στείλει κάτι; Είδα στο κινητό ένα request και ένα add σε κάτι σχετικά με myphone αλλά το έκανα dismiss το notification και μετά στο desktop δεν είδα κάτι..... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τι έγινε βρε παιδιά, μεγάλη ησυχία στο θέμα. Μας έπιασε ο χειμώνας και πιάσαμε τα τζάκια και τους μεζέδες;:) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τι έγινε βρε παιδιά, μεγάλη ησυχία στο θέμα. Μας έπιασε ο χειμώνας και πιάσαμε τα τζάκια και τους μεζέδες;:) Εγώ εδώ είμαι διαθέσιμος χαχαχα. Περιμένω να γράψουν και άλλοι να σου πω την αλήθεια. Μια συνάντηση να δούμε και το moto ωραία θα ήταν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Και εγώ για σκ και πέμπτη είμαι μέσα. Τις άλλες μέρες είμαι πνιγμένος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ εδώ είμαι διαθέσιμος χαχαχα. Περιμένω να γράψουν και άλλοι να σου πω την αλήθεια. Μια συνάντηση να δούμε και το moto ωραία θα ήταν Τι, το πήρε ο Αντώνης το moto, ή κάποιος άλλος; Έγραψε απ' ότι είδα και ο Ιάσονας και θα είναι διαθέσιμος μάλλον σε επόμενη συνάντηση. Εγώ μέχρι και Τρίτη έχω άδεια. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ο Αντώνης το πήρε αλλά δεν ξέρουμε τι χρώμα αποφάσισε τελικά. Πάμε Κυριακή μεσημεράκι-απόγευμα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ΟΚ gia Kυριακη μεσημέρι .Μαύρο το πήρα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Mεσα και εγω για κυριακη μεσημερι :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Απογευματάκι ίσως σας προλάβω στο τέλος... Αντώνη μεγειά το νέο gadget :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts