giachtas Δημ. May 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Έλα βρε παιδιά, 6:00 το απόγευμα μπήκα internet και είδα ότι είχατε κανονίσει συνάντηση. Ελπίζω σε επόμενη φορά. Πολύ ωραία η φωτογραφία. Βλέπεις με δύο "αντάρτες" στο σπίτι ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Στη φώτο βγήκαμε εκπληκτικοί και ανεπανάληπτοι (που λέει και ο Βοσκόπουλος). Μακάρι να βγαίνει το πρόγραμμα να βρισκόμαστε συχνότερα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Στη φώτο βγήκαμε εκπληκτικοί και ανεπανάληπτοι (που λέει και ο Βοσκόπουλος). Μακάρι να βγαίνει το πρόγραμμα να βρισκόμαστε συχνότερα... Ελπίζω να μην βγάλατε τη φωτογραφία με το LG του Θοδωρή και του καταναλωσατε μπαταρία Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ελπίζω να μην βγάλατε τη φωτογραφία με το LG του Θοδωρή και του καταναλωσατε μπαταρία Χαχα όχι με το νοκια είναι! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Ελπίζω να μην βγάλατε τη φωτογραφία με το LG του Θοδωρή και του καταναλωσατε μπαταρία Όχι με το lumia 1020 του Αλέξη τη βγάλαμε. Εξ' ου και η εκπληκτικοτρομερή ανάλυση και πχιότητα... :lol::p Edit: Με πρόλαβες. Edited May 16, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Χμμ βλεπω μου παει το g2 :D To πρωι οποιος θελει να δει το z2 στο public να παει μετα της 10:00, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Θεός :lol::lol: Lol lol lol Έλα βρε παιδιά, 6:00 το απόγευμα μπήκα internet και είδα ότι είχατε κανονίσει συνάντηση. Ελπίζω σε επόμενη φορά. Πολύ ωραία η φωτογραφία. Βλέπεις με δύο "αντάρτες" στο σπίτι ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος. δεν πειράζει Τάσο. Κανε αν θες favorite το θεμα να σου έρχεται ειδοποίηση. Θα τα ξαναπούμε. Στη φώτο βγήκαμε εκπληκτικοί και ανεπανάληπτοι (που λέει και ο Βοσκόπουλος). Μακάρι να βγαίνει το πρόγραμμα να βρισκόμαστε συχνότερα... Μακάρι να πάρεις G2 χαχαχαχα Ελπίζω να μην βγάλατε τη φωτογραφία με το LG του Θοδωρή και του καταναλωσατε μπαταρία Δεν καταναλώνει. Πίστεψέ με την εχω και αυτή στα πράσινα γιατί σοβαρά είχα διαπιστώσει οτι όταν εβγαζα φωτογραφιες και ο άφηνα έφτανε πρώτο σε wakelocks. Δεν τρολαρω χαχαχαχ Ειχα ωρα να μπω σας έπιασα όλους. Θανάση τα εύκολος εννουμενα πρέπει να προλάβουμε δεν θελω να χάσω τη φάση. Τι κομμάτια είστε ρε? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ειχα ωρα να μπω σας έπιασα όλους. Αστα αυτα..... σε μαθαμε..... rom φλασαρες :lol::lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αστα αυτα..... σε μαθαμε..... rom φλασαρες :lol::lol: Χαχαχαχα οχι ρε συ. Φορτιζε το τηλέφωνο να σου πω την αλήθεια. Και η μεγαλύτερη είναι οτι δεν αλλαζω εύκολα ρομ ξανα. Και λεω οχι σε nexus τελικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Χαχαχαχα οχι ρε συ. Φορτιζε το τηλέφωνο να σου πω την αλήθεια. Και η μεγαλύτερη είναι οτι δεν αλλαζω εύκολα ρομ ξανα. Και λεω οχι σε nexus τελικά Για ποιους λόγους το απέρριψες τελικά;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Για ποιους λόγους το απέρριψες τελικά;; Μα καλα βρε Αλέξη τα ρωτάς αυτά? 95% μπαταρία με 1ωρα και 10 λεπτά οθόνη ειμαι τώρα Και στην ουσία με έπιασε όρεξη γιατί μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση το nexus. Αρα κάνω πίσω για να ειναι ηρεμη και η τσέπη Edited May 16, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μα καλα βρε Αλέξη τα ρωτάς αυτά? 95% μπαταρία με 1ωρα και 10 λεπτά οθόνη ειμαι τώρα Και στην ουσία με έπιασε όρεξη γιατί μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση το nexus. Αρα κάνω πίσω για να ειναι ηρεμη και η τσέπη Πισωγύρισμα; χαχαχα ευτυχώς ηρέμησες! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Πήγα 9:45 το πρωί να δω το z2. Εμένα έκπληκτος - δεν το πίστευα... Το τηλέφωνο ήταν κλειστό από μπαταρία και μου είπαν ότι θα το αφήσουν να φορτίσει λίγη ώρα και μετά θα το ανοίξουν. Προσπάθησα να το ανοίξω όταν το συνδεσαν στο ρεύμα αλλά δεν άνοιγε.. Sony z1 - z2 - z1 compact ήταν κλειστά από μπαταρία.... Το μοναδικό Sony που ήταν ανοικτό ήταν το xperia m, και μου πρότεινε να δω το xperia m.... Δηλαδή από κατηγορία champions league να δω Β' τοπικό .... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν είναι τίποτα ρε.. Θα είχε πάει ο Βασίλης από τις 8 το πρωί και τέλειωσε η μπαταρία :lol::lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Πήγα 9:45 το πρωί να δω το z2. Εμένα έκπληκτος - δεν το πίστευα... Το τηλέφωνο ήταν κλειστό από μπαταρία και μου είπαν ότι θα το αφήσουν να φορτίσει λίγη ώρα και μετά θα το ανοίξουν. Προσπάθησα να το ανοίξω όταν το συνδεσαν στο ρεύμα αλλά δεν άνοιγε.. Sony z1 - z2 - z1 compact ήταν κλειστά από μπαταρία.... Το μοναδικό Sony που ήταν ανοικτό ήταν το xperia m, και μου πρότεινε να δω το xperia m.... Δηλαδή από κατηγορία champions league να δω Β' τοπικό .... Πριν από λίγο πήγα και εγώ. Πάλι κλειστό και αφορτιστο ήταν Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν είναι τίποτα ρε.. Θα είχε πάει ο Βασίλης από τις 8 το πρωί και τέλειωσε η μπαταρία :lol::lol::lol: :lol: :lol::lol: :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μονο εγω το πέτυχα ανοικτό αλλα και ο Βασίλης βεβαίως βεβαίως. Πάντως εγω δε wind το nexus 5 ήταν κλειδωμένο με puk και δεν το άνοιγαν. Τι να πεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μα πως είναι δυνατόν να ψωνισεις κάτι το οποίο είναι κλειστό κλειδωμένο και δεν ξέρω κ γω τι άλλο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μα καλα βρε Αλέξη τα ρωτάς αυτά? 95% μπαταρία με 1ωρα και 10 λεπτά οθόνη ειμαι τώρα Και στην ουσία με έπιασε όρεξη γιατί μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση το nexus. Αρα κάνω πίσω για να ειναι ηρεμη και η τσέπη Πάλι καλά λογικεύτηκες. Ποιος τρελός αφήνει αυτήν την καταπληκτική μπαταρία;; Δεν είναι τίποτα ρε.. Θα είχε πάει ο Βασίλης από τις 8 το πρωί και τέλειωσε η μπαταρία :lol::lol::lol: Χαλαρά όμως... :lol::lol::p:p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Στις τρεις δεν το ειχαν το Ζ2 και πηγα στη Ζ2 ταμπλετα και βεβαια SONY camera Zoom για τη σονυ ρε ****το. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Στις τρεις δεν το ειχαν το Ζ2 και πηγα στη Ζ2 ταμπλετα και βεβαια SONY camera Zoom για τη σονυ ρε ****το. Sony camera zoom;; Τους φακούς εννοείς;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/digital-compact-cameras/sony-cyber-shot-dsc-h400-mayro/prod5840056pp/ Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/digital-compact-cameras/sony-cyber-shot-dsc-h400-mayro/prod5840056pp/ Είσαι έλεος... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Αντωωωνη το μειωσε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Αντωωωνη το μειωσε http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 Ευχαριστώ φίλε.Έφυγε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts