al3x1k0 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Άντε να μαζευτούμε αυτή τη φορά παιδιά. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Τι έγινε ρε παιδιά? Που είναι όλοι οι παλιοί των meetings? Δεν θα έρθετε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Εκτός απροόπτου θα ερθω. Δεν είμαι σίγουρος γιαυτο δεν γράφω. Θα χαλάσει η σειρά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 17 δεν μπορώ και 18 θα είμαι στην Αθήνα :) Εγώ θα λείπω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ναι ρε σεις, δεν αναφερόμουν σε εσάς που γράψατε :p :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ο γιατρός μας ο Αντώνης (nnik_1969) βλέπω πως έχει χαθεί λίγο. Θα του γράψω και στο facebook όπου και θα τον ενημερώσω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ο γιατρός μας ο Αντώνης (nnik_1969) βλέπω πως έχει χαθεί λίγο. Θα του γράψω και στο facebook όπου και θα τον ενημερώσω. Καλημέρα φίλε μου Τάσο, ο Αντώνης έχει γράψει ότι θα έρθει Μέσα και εγώ παιδιά Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Coming..... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 4o myphone meeting @ Patra: Καφές, γέλιο και... μάχη γιγάντων Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά χαθήκαμε με τις υποχρεώσεις μας... Τι λέτε για καφέ την επόμενη Κυριακή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μέσα εγώ.... Ούτως ή άλλως Κυριακή πάντα πίνω ένα καφεδάκι στη Μαρίνα :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Και εγώ μέσα για αυτή την Κυριακή. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Και εγώ παρών! Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Θα είμαι και εγώ εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Για να καταλήξουμε επειδή το βλέπω λίγο φλου, θα μαζευτούμε, όσοι είναι διαθέσιμοι αύριο; Ισχύει ο καφές, όπως κάθε φορά κατά τις 16:00; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν θα μπορεσω να ερθω :O Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Για να καταλήξουμε επειδή το βλέπω λίγο φλου, θα μαζευτούμε, όσοι είναι διαθέσιμοι αύριο; Ισχύει ο καφές, όπως κάθε φορά κατά τις 16:00; Ναι Τάσο κανονικά. Δεν θα μπορεσω να ερθω :O Τρίτη σερί απουσία; Θα μείνεις στο τέλος!! :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Τρίτη σερί απουσία; Θα μείνεις στο τέλος!! :lol::p Τριτη ? νομιζω πως αυτη θα ειναι η δευτερη σερι Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Δεν θα μπορέσω μιας και είμαι Αθήνα και δεν έχω φύγει ακόμα. Ο απουσιολογος εάν μπορεί να με καλύψει σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Τριτη ? νομιζω πως αυτη θα ειναι η δευτερη σερι Σωστός, ο άλλος Θανάσης είχε δύο σερί. :rolleyes::X Δεν θα μπορέσω μιας και είμαι Αθήνα και δεν έχω φύγει ακόμα. Ο απουσιολογος εάν μπορεί να με καλύψει σήμερα. Χαρτί θεωρημένο από Α.Τ της περιοχής σου παρακαλώ... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Και μία κακή selfie με τους λίγους παρευρισκόμενους... http://i65.tinypic.com/m9bvqs.jpg Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλησπέρα εβριουαν... Ατεσιόν ατεσιόν... Στις 20 Δεκέμβρη το myphone θα έχει meeting στην Πάτρα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα... Η ημερομηνία είναι οριστική αλλά εάν έχετε και πάλι κάποια πρόταση για μαγαζί (επειδή το είχατε ζητήσει) καλό είναι να προταθεί μέχρι το ΣΚ ώστε να το συζητήσουμε... Αλλιώς θα επιλέξουμε πάλι το Daboos... Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη :) Remember... 20/12.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ μέσα εννοείται. Άντε άντε μαζευτείτε αυτήν την φορά!! :lol::p Θα αρχίσω τις αποβολές για παραδειγματισμό αν χρειαστεί... :D:shifty: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Και εγώ μέσα είμαι, αρκεί να μην γίνει πρωινή ώρα η συνάντηση. Από τις 16:00 και μετά είμαι διαθέσιμος. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redragon77 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 πρέπει να γίνει κάτι παρόμοιο και για Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts