tsiffos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Λοιπον η μπαταρια ειναι αγορασμενη το περασμενο καλοκαιρι οποτε ειναι λιγο απιθανο να εχει καποιο προβλημα.Ομως ειναι σιγουρο οτι εχει προβλημα ο φορτιστης,γιατι οταν εβαζα στην μπριζα εκανε ενα περιεργο βουητο αλλα φορτιζε κανονικα. Ηθελα να σε ρωτησω πρωτα να δω εαν ξερεις κατι,οποτε με βλεπω να παιρνω καινουργιο φορτιστη απο e-shop... Tnx παντως :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Λοιπον η μπαταρια ειναι αγορασμενη το περασμενο καλοκαιρι οποτε ειναι λιγο απιθανο να εχει καποιο προβλημα.Ομως ειναι σιγουρο οτι εχει προβλημα ο φορτιστης,γιατι οταν εβαζα στην μπριζα εκανε ενα περιεργο βουητο αλλα φορτιζε κανονικα. Ηθελα να σε ρωτησω πρωτα να δω εαν ξερεις κατι,οποτε με βλεπω να παιρνω καινουργιο φορτιστη απο e-shop... Tnx παντως :rolleyes: Αν θες μπορω να βρεθουμε και να δοκιμασεις τον δικο μου πριν αγορασεις. Με μηχανακι ειμαι, αν θες μπορω να σε βρω αυριο το πρωι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν θες μπορω να βρεθουμε και να δοκιμασεις τον δικο μου πριν αγορασεις. Με μηχανακι ειμαι, αν θες μπορω να σε βρω αυριο το πρωι. Για αυριο λιγο δυσκολο,οποτε εαν ειναι να κανονισουμε απο εβδομαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τελικά το βρήκα το που δείχνει για το πώς τοποθετούμε την tempered glass στο Ζ και πήγα και στο eBay για τη βρω, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβή. Απ΄ότι μπορείτε να δείτε, έχει και πίσω ζελατίνα προστασίας. Απ΄όσες έχω ψάξει, αυτή φαίνεται η καλύτερη και με χωρίς πρόβλημα στον proximity sensor. Την έβαλα σε wish list και θα δούμε. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τελικά το βρήκα το που δείχνει για το πώς τοποθετούμε την tempered glass στο Ζ και πήγα και στο eBay για τη βρω, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβή. Απ΄ότι μπορείτε να δείτε, έχει και πίσω ζελατίνα προστασίας. Απ΄όσες έχω ψάξει, αυτή φαίνεται η καλύτερη και με χωρίς πρόβλημα στον proximity sensor. Την έβαλα σε wish list και θα δούμε. Παραείναι ακριβό ρε Τάσο ,κοντά 40 ευρώ με τα μεταφορικά .Με τόσα λεφτά αλλάζεις οθόνη.:lol: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Σήμερα παρήγγειλα το lg g flex. Είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από Samsung Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Να τα μας..... Στην εποχή συνάντηση θα ασχοληθούμε με το lg g flex ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ωραίος... Το είχα επεξεργαστεί λίγο στο Πλαίσιο... Να σου πω την αλήθεια δεν με τρέλανε στο χέρι μου, άλλα είναι ιδιαίτερο κινητό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Θαναση τελικα ο φορτιστης φταιει γιατι οταν το συνδεω στον υπολογιστη φορτιζει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Να τα μας..... Στην εποχή συνάντηση θα ασχοληθούμε με το lg g flex ! Ρε τί έγραψα ο παίχτης.... <<Στην εποχή>> , touchpal x πληκτρολόγιο για όποιον ενδιαφέρεται χαχαχα Θαναση τελικα ο φορτιστης φταιει γιατι οταν το συνδεω στον υπολογιστη φορτιζει κανονικα... Πάλι καλά, το eBay είναι φίλος σού :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Πηρα εναν απο e-shop :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Σήμερα παρήγγειλα το lg g flex. Είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από Samsung Ωωωωωπ να και το lg. Σε έκοψα την αλλη φορα με αυτό που ειπες. "τελικα είναι ωραίο το LG" Ίσως έχουμε και άλλα να δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Ωωωωωπ να και το lg. Σε έκοψα την αλλη φορα με αυτό που ειπες. "τελικα είναι ωραίο το LG" Ίσως έχουμε και άλλα να δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα Για να δούμε. Έχω καιρό Samsung και είπα να ξεκολλήσω λίγο πριν γίνω Samsuνακιας. θα είχα ξεκολλήσει νωρίτερα αλλά το πενάκι με έκανε και κολλούσα . Τέλος πάντων, με εφαρμογές όπως το freenote θα την κάνω τη δουλειά μου Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Για να δούμε. Έχω καιρό Samsung και είπα να ξεκολλήσω λίγο πριν γίνω Samsuνακιας. θα είχα ξεκολλήσει νωρίτερα αλλά το πενάκι με έκανε και κολλούσα . Τέλος πάντων, με εφαρμογές όπως το freenote θα την κάνω τη δουλειά μου Αντώνη, μου αρέσει που λες ότι είναι ακριβή η tempered glass που είδα (όχι ότι δεν είναι) και παίρνεις το flex! Πλάκα κάνω, καλορίζικο, αν και κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι υποβαθμίζεσαι έτσι. Εάν έπαιρνες το G3 (όταν θα ερχόταν) εντάξει. Από πού το πήρες, γιατί απ’ ότι είδα στα γνωστά μαγαζιά έχει 800€+. Πάντως εάν αποφασίσεις να πουλήσεις το note3 το συζητάμε. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Σήμερα παρήγγειλα το lg g flex. Είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από Samsung καλορίζικο! περιμένουμε εντυπώσεις!Τώρα να δεις τι θα σου λένε οι γυναίκες με τέτοιο κινητό! χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αντώνη, μου αρέσει που λες ότι είναι ακριβή η tempered glass που είδα (όχι ότι δεν είναι) και παίρνεις το flex! Πλάκα κάνω, καλορίζικο, αν και κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι υποβαθμίζεσαι έτσι. Εάν έπαιρνες το G3 (όταν θα ερχόταν) εντάξει. Από πού το πήρες, γιατί απ’ ότι είδα στα γνωστά μαγαζιά έχει 800€+. Πάντως εάν αποφασίσεις να πουλήσεις το note3 το συζητάμε. το πήρα από το city shop 366. Δεν νοιώθω ότι υποβιβαζομαι, διότι πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο επεξεργαστή ο οποίος χειρίζεται μικρότερη ανάλυση. Η ανάλυση δε, που έχει είναι μια χαρά, ίδια έχει και το Νοτε 8 και στις 8 ίντσες μάλιστα. Να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη για περισσότερο ppi σε τόσο μικρές ίντσες. Το Νοτε αν δεν το κρατήσει η γυναίκα μου θα το πουλήσω χωρίς να βιάζομαι όμως. Η αλήθεια είναι ότι δεν πουλάς με ελαφρά την καρδιά τέτοιο κινητό Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Αντώνη δεν το περίμενα αλήθεια στο λεω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τι λέτε να κανονίσουμε για την άλλη Παρασκευή;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τι λέτε να κανονίσουμε για την άλλη Παρασκευή;; Μεσα εγω. Και πιο νωρίς δεν εχω θεμα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και εγώ μέσα για Παρασκευή ή και Πέμπτη, μέχρι Τετάρτη γράφω... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και εγω θα μπορώ αλλα λεω να κανονίσουμε απόγευμα παίδες γιατί εχει και ζεστη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και εγω θα μπορώ αλλα λεω να κανονίσουμε απόγευμα παίδες γιατί εχει και ζεστη συμφωνώ! απογευματάκι σε ουζαρα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Είπε τη φράση κλειδί ο αποπάνω :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ρε μάγκες. Απόγευμα μπορώ μόνο Τετάρτη. Θέλετε Τετάρτη που θα έχω και το flex μάλλον να μου πείτε και δυο πράγματα, όσοι έχετε lg ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Απογευμα προς βραδυ βασικα. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts