Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

Λοιπον η μπαταρια ειναι αγορασμενη το περασμενο καλοκαιρι οποτε ειναι λιγο απιθανο να εχει καποιο προβλημα.Ομως ειναι σιγουρο οτι εχει προβλημα ο φορτιστης,γιατι οταν εβαζα στην μπριζα εκανε ενα περιεργο βουητο αλλα φορτιζε κανονικα.

Ηθελα να σε ρωτησω πρωτα να δω εαν ξερεις κατι,οποτε με βλεπω να παιρνω καινουργιο φορτιστη απο e-shop...

Tnx παντως :rolleyes:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον η μπαταρια ειναι αγορασμενη το περασμενο καλοκαιρι οποτε ειναι λιγο απιθανο να εχει καποιο προβλημα.Ομως ειναι σιγουρο οτι εχει προβλημα ο φορτιστης,γιατι οταν εβαζα στην μπριζα εκανε ενα περιεργο βουητο αλλα φορτιζε κανονικα.

Ηθελα να σε ρωτησω πρωτα να δω εαν ξερεις κατι,οποτε με βλεπω να παιρνω καινουργιο φορτιστη απο e-shop...

Tnx παντως :rolleyes:

Αν θες μπορω να βρεθουμε και να δοκιμασεις τον δικο μου πριν αγορασεις. Με μηχανακι ειμαι, αν θες μπορω να σε βρω αυριο το πρωι.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν θες μπορω να βρεθουμε και να δοκιμασεις τον δικο μου πριν αγορασεις. Με μηχανακι ειμαι, αν θες μπορω να σε βρω αυριο το πρωι.

Για αυριο λιγο δυσκολο,οποτε εαν ειναι να κανονισουμε απο εβδομαδα...

Τελικά το βρήκα το
που δείχνει για το πώς τοποθετούμε την tempered glass στο Ζ και πήγα και στο eBay για τη βρω, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβή. Απ΄ότι μπορείτε να δείτε, έχει και πίσω ζελατίνα προστασίας. Απ΄όσες έχω ψάξει, αυτή φαίνεται η καλύτερη και με χωρίς πρόβλημα στον proximity sensor. Την έβαλα σε wish list και θα δούμε.

Τελικά το βρήκα το
που δείχνει για το πώς τοποθετούμε την tempered glass στο Ζ και πήγα και στο eBay για τη βρω, αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβή. Απ΄ότι μπορείτε να δείτε, έχει και πίσω ζελατίνα προστασίας. Απ΄όσες έχω ψάξει, αυτή φαίνεται η καλύτερη και με χωρίς πρόβλημα στον proximity sensor. Την έβαλα σε wish list και θα δούμε.

Παραείναι ακριβό ρε Τάσο ,κοντά 40 ευρώ με τα μεταφορικά .Με τόσα λεφτά αλλάζεις οθόνη.:lol:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σήμερα παρήγγειλα το lg g flex. Είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από Samsung

Να τα μας..... Στην εποχή συνάντηση θα ασχοληθούμε με το lg g flex !

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ωραίος... Το είχα επεξεργαστεί λίγο στο Πλαίσιο... Να σου πω την αλήθεια δεν με τρέλανε στο χέρι μου, άλλα είναι ιδιαίτερο κινητό...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Να τα μας..... Στην εποχή συνάντηση θα ασχοληθούμε με το lg g flex !

Ρε τί έγραψα ο παίχτης.... <<Στην εποχή>> , touchpal x πληκτρολόγιο για όποιον ενδιαφέρεται χαχαχα

Θαναση τελικα ο φορτιστης φταιει γιατι οταν το συνδεω στον υπολογιστη φορτιζει κανονικα...

Πάλι καλά, το eBay είναι φίλος σού :)

Σήμερα παρήγγειλα το lg g flex. Είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από Samsung

Ωωωωωπ να και το lg. Σε έκοψα την αλλη φορα με αυτό που ειπες.

"τελικα είναι ωραίο το LG"

Ίσως έχουμε και άλλα να δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα

Θοδωρής

Ωωωωωπ να και το lg. Σε έκοψα την αλλη φορα με αυτό που ειπες.

"τελικα είναι ωραίο το LG"

Ίσως έχουμε και άλλα να δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμα

Για να δούμε. Έχω καιρό Samsung και είπα να ξεκολλήσω λίγο πριν γίνω Samsuνακιας. θα είχα ξεκολλήσει νωρίτερα αλλά το πενάκι με έκανε και κολλούσα . Τέλος πάντων, με εφαρμογές όπως το freenote θα την κάνω τη δουλειά μου

Για να δούμε. Έχω καιρό Samsung και είπα να ξεκολλήσω λίγο πριν γίνω Samsuνακιας. θα είχα ξεκολλήσει νωρίτερα αλλά το πενάκι με έκανε και κολλούσα . Τέλος πάντων, με εφαρμογές όπως το freenote θα την κάνω τη δουλειά μου

Αντώνη, μου αρέσει που λες ότι είναι ακριβή η tempered glass που είδα (όχι ότι δεν είναι) και παίρνεις το flex! Πλάκα κάνω, καλορίζικο, αν και κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι υποβαθμίζεσαι έτσι. Εάν έπαιρνες το G3 (όταν θα ερχόταν) εντάξει. Από πού το πήρες, γιατί απ’ ότι είδα στα γνωστά μαγαζιά έχει 800€+. Πάντως εάν αποφασίσεις να πουλήσεις το note3 το συζητάμε.

καλορίζικο! περιμένουμε εντυπώσεις!Τώρα να δεις τι θα σου λένε οι γυναίκες με τέτοιο κινητό! χαχα

Δημήτρης

Αντώνη, μου αρέσει που λες ότι είναι ακριβή η tempered glass που είδα (όχι ότι δεν είναι) και παίρνεις το flex! Πλάκα κάνω, καλορίζικο, αν και κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι υποβαθμίζεσαι έτσι. Εάν έπαιρνες το G3 (όταν θα ερχόταν) εντάξει. Από πού το πήρες, γιατί απ’ ότι είδα στα γνωστά μαγαζιά έχει 800€+. Πάντως εάν αποφασίσεις να πουλήσεις το note3 το συζητάμε.

το πήρα από το city shop 366.

Δεν νοιώθω ότι υποβιβαζομαι, διότι πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο επεξεργαστή ο οποίος χειρίζεται μικρότερη ανάλυση. Η ανάλυση δε, που έχει είναι μια χαρά, ίδια έχει και το Νοτε 8 και στις 8 ίντσες μάλιστα. Να σου πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη για περισσότερο ppi σε τόσο μικρές ίντσες.

Το Νοτε αν δεν το κρατήσει η γυναίκα μου θα το πουλήσω χωρίς να βιάζομαι όμως. Η αλήθεια είναι ότι δεν πουλάς με ελαφρά την καρδιά τέτοιο κινητό

Τι λέτε να κανονίσουμε για την άλλη Παρασκευή;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Και εγω θα μπορώ αλλα λεω να κανονίσουμε απόγευμα παίδες γιατί εχει και ζεστη

συμφωνώ! απογευματάκι σε ουζαρα

Δημήτρης

Ρε μάγκες. Απόγευμα μπορώ μόνο Τετάρτη. Θέλετε Τετάρτη που θα έχω και το flex μάλλον να μου πείτε και δυο πράγματα, όσοι έχετε lg ;