giachtas Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Τι κοινό μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε έναν ιερέα, έναν μαθητή λυκείου, έναν γιατρό και αρκετούς άλλους. Μα η ‘’τρέλα’’ μας με την τεχνολογία. Όσοι περαστικοί έβλεπαν χθες αυτή τη φαινομενικά αταίριαστη παρέα, να καθόμαστε και να πίνουμε καφέδες ανάμεσα σε συσκευές κάθε είδους, παραξενεύονταν. Ήταν άλλη μία επιτυχής συνάντηση. Θα περίμενα να ήμασταν περισσότεροι, αλλά αυτοί που ήμαστε το ευχαριστηθήκαμε και σίγουρα θα πάμε και σε άλλες συναντήσεις. Μόνο που ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Τι κοινό μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε έναν ιερέα, έναν μαθητή λυκείου, έναν γιατρό και αρκετούς άλλους. Μα η ‘’τρέλα’’ μας με την τεχνολογία. Όσοι περαστικοί έβλεπαν χθες αυτή τη φαινομενικά αταίριαστη παρέα, να καθόμαστε και να πίνουμε καφέδες ανάμεσα σε συσκευές κάθε είδους, παραξενεύονταν. Ήταν άλλη μία επιτυχής συνάντηση. Θα περίμενα να ήμασταν περισσότεροι, αλλά αυτοί που ήμαστε το ευχαριστηθήκαμε και σίγουρα θα πάμε και σε άλλες συναντήσεις. Μόνο που ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν πειράζει Τάσο σιγά. Πάντως ισχύει αυτό που λες όλοι οι καμένοι εκεί ήμασταν. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μια χαρά παρέα ήμασταν ! Φωτογραφίες δεν βγάλαμε γιατί πέφτει γρήγορα η μπαταρία :p Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Μια χαρά παρέα ήμασταν ! Φωτογραφίες δεν βγάλαμε γιατί πέφτει γρήγορα η μπαταρία :p Πολύ καλό :lol:.Θοδωρή σε πήρανε χαμπάρι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Να ανοίξεις την οθόνη, να ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας, να εστιάσει η κάμερα και να βγάλεις 4-5 φωτογραφίες, να πας στη συλλογή με της φωτογραφίες, να της επιλέξεις για να της στείλεις π.χ με Bluetooth, να ανοίξει το Bluetooth, να κάνεις αναζήτηση συσκευών, να βρεις το άλλο τηλέφωνο, να της στείλεις.... Να πας στις ρυθμίσεις > μπαταρία > και να δεις υψηλή κατανάλωση στη "φωτογραφική" στη "συλλογή" και στο "Bluetooth" και να έχεις χάσει 1% μπαταρία. Σού φαίνεται λογικό? Εγώ δεν έχω παράπονο, μου έβγαλε να δω βιντεακι στο YouTube !! Πλακιτσα κάνουμε Θόδωρε :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Τι κοινό μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε έναν ιερέα, έναν μαθητή λυκείου, έναν γιατρό και αρκετούς άλλους. Μα η ‘’τρέλα’’ μας με την τεχνολογία. Όσοι περαστικοί έβλεπαν χθες αυτή τη φαινομενικά αταίριαστη παρέα, να καθόμαστε και να πίνουμε καφέδες ανάμεσα σε συσκευές κάθε είδους, παραξενεύονταν. Ήταν άλλη μία επιτυχής συνάντηση. Θα περίμενα να ήμασταν περισσότεροι, αλλά αυτοί που ήμαστε το ευχαριστηθήκαμε και σίγουρα θα πάμε και σε άλλες συναντήσεις. Μόνο που ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες. ισως ειναι και αυτη η διαφορετικοτητα που μας εκανε να περασουμε καλα... :) Να ανοίξεις την οθόνη, να ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας, να εστιάσει η κάμερα και να βγάλεις 4-5 φωτογραφίες, να πας στη συλλογή με της φωτογραφίες, να της επιλέξεις για να της στείλεις π.χ με Bluetooth, να ανοίξει το Bluetooth, να κάνεις αναζήτηση συσκευών, να βρεις το άλλο τηλέφωνο, να της στείλεις.... Να πας στις ρυθμίσεις > μπαταρία > και να δεις υψηλή κατανάλωση στη "φωτογραφική" στη "συλλογή" και στο "Bluetooth" και να έχεις χάσει 1% μπαταρία. Σού φαίνεται λογικό? Εγώ δεν έχω παράπονο, μου έβγαλε να δω βιντεακι στο YouTube !! Πλακιτσα κάνουμε Θόδωρε :) στην επομενη συναντηση θα τον βαλω να αλλαξουμε κινητα για τις 2-3 ωρες που θα ειμαστε εκει... θα εκτιμησει τερμα την μπαταρια του... :lol::p:D;) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πολύ καλό :lol:.Θοδωρή σε πήρανε χαμπάρι. ασε ρε συ Αντώνη μα δηλαδη δεν με αφήνουν να ηρεμήσω Να ανοίξεις την οθόνη, να ανοίξεις την εφαρμογή της κάμερας, να εστιάσει η κάμερα και να βγάλεις 4-5 φωτογραφίες, να πας στη συλλογή με της φωτογραφίες, να της επιλέξεις για να της στείλεις π.χ με Bluetooth, να ανοίξει το Bluetooth, να κάνεις αναζήτηση συσκευών, να βρεις το άλλο τηλέφωνο, να της στείλεις.... Να πας στις ρυθμίσεις > μπαταρία > και να δεις υψηλή κατανάλωση στη "φωτογραφική" στη "συλλογή" και στο "Bluetooth" και να έχεις χάσει 1% μπαταρία. Σού φαίνεται λογικό? Εγώ δεν έχω παράπονο, μου έβγαλε να δω βιντεακι στο YouTube !! Πλακιτσα κάνουμε Θόδωρε :) Δέχομαι τα πάντα Θανάση. Απλα άργησα να μπω. Πάντως το εχω παρατηρήσει αυτο. Αν βγαζω βίντεο και φωτογραφίες πέφτει γρήγορα. Χαχαχαχαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 ασε ρε συ Αντώνη μα δηλαδη δεν με αφήνουν να ηρεμήσω Δέχομαι τα πάντα Θανάση. Απλα άργησα να μπω. Πάντως το εχω παρατηρήσει αυτο. Αν βγαζω βίντεο και φωτογραφίες πέφτει γρήγορα. Χαχαχαχαχαχα Αντί για 6-7 ώρες οθόνη βγάζει μόνο 4-5;; :lol::lol::lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αντί για 6-7 ώρες οθόνη βγάζει μόνο 4-5;; :lol::lol::lol::lol: Ε οχι και 5 εντάξει καλα παει απλά πέφτει λίγο. Βαζω το wakelock και τα βρίσκω ολα. Αν ανοίξει κατι μονο του εχει κοπεί με greenify. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ε οχι και 5 εντάξει καλα παει απλά πέφτει λίγο. Βαζω το wakelock και τα βρίσκω ολα. Αν ανοίξει κατι μονο του εχει κοπεί με greenify. Αυτα γραφεις τωρα και ο Ιασωνας θα βαλει τα κλαματα :lol: αρχιζω να πιστευω οτι το κανεις για να του σπας τα νευρα :p Ποσες ωρες ειπαμε βγαζει ο Ιασωνας ? :confused: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αυτα γραφεις τωρα και ο Ιασωνας θα βαλει τα κλαματα :lol: αρχιζω να πιστευω οτι το κανεις για να του σπας τα νευρα :p Ποσες ωρες ειπαμε βγαζει ο Ιασωνας ? :confused: Όχι όχι. Τα είπαμε. Να μαε βγάζει την ημέρα κομπλέ. Εγώ δεν κλείνω wifi κλπ. Απλα δεν χρησιμοποιώ Google now και γενικα μονο συγχρονισμό στο gmail. Γιαυτο και εχω αυτα τα αποτελέσματα. Ο Ιάσονας είπε 4 ωρες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 θα σας ανεβασω αργοτερα μεσα στη μερα στατιστικα να φριξετε... γιατι μπορω και χειροτερα... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 χαχαχαχαχαχα Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 εχω στραβωθει τελειως μου φαινεται... εδω και δυο μερες ψαχνω και δεν μπορω να βρω το κουμπι της επισυναψης... καμια βοηθεια κανεις;; :):rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 εχω στραβωθει τελειως μου φαινεται... εδω και δυο μερες ψαχνω και δεν μπορω να βρω το κουμπι της επισυναψης... καμια βοηθεια κανεις;; :):rolleyes: Ο συνδετηρας Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ο συνδετηρας Ο συνδετήρας που βλέπω εγώ ζητάει να βάλω λινκ. Εννοώ πως ανεβάζω τις φώτο στο φόρουμ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ο συνδετήρας που βλέπω εγώ ζητάει να βάλω λινκ. Εννοώ πως ανεβάζω τις φώτο στο φόρουμ. Μπες απο ταπατοκ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μπες απο ταπατοκ από κει μου λέει ότι ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα... :(:rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 από κει μου λέει ότι ο διαχειριστής έχει απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα... :(:rolleyes: Όταν μπεις απο ταπατοκ πατά το + αριστερά και θα σου βγάλει μενού . μετα πατά δεξια πανω στιε τελιτσες. Άλλος τροπος δεν ξέρω αν δουλεύει δοκίμασε μέσα από τις εικόνες να την κάνεις κοινοποίηση εδώ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Όταν μπεις απο ταπατοκ πατά το + αριστερά και θα σου βγάλει μενού . μετα πατά δεξια πανω στιε τελιτσες. Άλλος τροπος δεν ξέρω αν δουλεύει δοκίμασε μέσα από τις εικόνες να την κάνεις κοινοποίηση εδώ Πάλι το ίδιο μήνυμα. Κάτι κάνει η σονυ και με εμποδίζει... Συνωμοσία δεν εξηγείται αλλιώς... :mad::banghead: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλή σαρακοστή παλικάρια ! Πέρασα το μεσημέρι από τη Γούναρη και είδα ότι το Sony σέρβις έβαλε ταμπέλα ότι αναλαμβάνει επίσημα (νομίζω γιατί δεν είδα καλά την ταμπέλα ) μαζί με τα Sony και τα zte , lg και iPhone. Καλά νέα αυτά ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλή σαρακοστή παλικάρια ! Πέρασα το μεσημέρι από τη Γούναρη και είδα ότι το Sony σέρβις έβαλε ταμπέλα ότι αναλαμβάνει επίσημα (νομίζω γιατί δεν είδα καλά την ταμπέλα ) μαζί με τα Sony και τα zte , lg και iPhone. Καλά νέα αυτά ! Καλή σαρακοστή και από μένα. Για ZTE και LG το καταλαβαίνω, το iPhone που κολλάει σε Android συσκευές. Θα έχουμε "πόλεμο" μεταξύ των δύο λειτουργικών :lol: Πλάκα κάνω. Όντως πολύ καλό αυτό, ειδικά για τους χρήστες iPhone γιατί, αν δεν κάνω λάθος, εκτός από τα μεγάλα γνωστά μαγαζιά όπου μπορούσε να πάει κάποιος τη συσκευή του, μετά έπρεπε να απευθυνθεί Αθήνα εάν είχε πρόβλημα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλή σαρακοστή και από μένα. Για ZTE και LG το καταλαβαίνω, το iPhone που κολλάει σε Android συσκευές. Θα έχουμε "πόλεμο" μεταξύ των δύο λειτουργικών :lol: Πλάκα κάνω. Όντως πολύ καλό αυτό, ειδικά για τους χρήστες iPhone γιατί, αν δεν κάνω λάθος, εκτός από τα μεγάλα γνωστά μαγαζιά όπου μπορούσε να πάει κάποιος τη συσκευή του, μετά έπρεπε να απευθυνθεί Αθήνα εάν είχε πρόβλημα. Αλήθεια ρε παιδια samsung service έχει στην Πάτρα; Η αλήθεια είναι ότι παρότι είχα πολλές samsung συσκευές δεν έχει πάθει τίποτα καμία αντίθετα το Sony service το έχω μάθει απέξω Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Το σέρβις της Samsung έχει περάσει στην Arvato Services όπως και της Νόκια... Είναι στην Αγίου Ανδρέου δίπλα από το πλαίσιο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αλήθεια ρε παιδια samsung service έχει στην Πάτρα; Η αλήθεια είναι ότι παρότι είχα πολλές samsung συσκευές δεν έχει πάθει τίποτα καμία αντίθετα το Sony service το έχω μάθει απέξω Το σέρβις της Samsung έχει περάσει στην Arvato Services όπως και της Νόκια... Είναι στην Αγίου Ανδρέου δίπλα από το πλαίσιο... Μακριά απο arvato βέβαια. Η smartek δεν το έχει της sammy? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts