JeisBlack Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ρεεεεε ένα μήνυμα δε μπορείτε να στείλετε!!?? Ζηλεύετε μάλλον που είμαι ο μοναδικός που έχω OPPO!!!! Ίσως να περάσω μια βόλτα δε σας υπόσχομαι τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εγω κανονικα καπνιζα την Τεταρτη,αλλά με τετοια μερα εξω θα ειμαστε! Και εγώ νομίζω έξω είναι καλύτερα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ποιοι θα πανε απο νωρις? Τυπου 2 και μιση? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 14:30 περίπου θα ξεκινήσω από την Αγυιά για να έρθω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Θα παει κανεις στις 2??Μην παω και περιμενω μονος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μπα και εγώ μετά τις τρεις Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Θα παει κανεις στις 2??Μην παω και περιμενω μονος :p εγω θα παω... οποιος φτασει πρωτος να κραδαινει το κινητο στον αερα για να αναγνωριστουμε μεταξυ μας. :p :D θελεις να αλλαξουμε κινητα μεσω πμ;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Εγω θελω ναμαι 2.30 εκει. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ωραια!! :P 2:30 θα παει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ωραια!! :P 2:30 θα παει κανεις? εκεινη την ωρα θα σκαμε,οποτε καπου εκει ελα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Λοιπον εγω και ο al3x1k0 θα ειμαστε εκει κατα τις 2 με 2κ10.Οποτε αν καποιος θελει να ερθει πιο νωρις θα ειμαστε εμεις εκει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Λοιπον εγω και ο al3x1k0 θα ειμαστε εκει κατα τις 2 με 2κ10.Οποτε αν καποιος θελει να ερθει πιο νωρις θα ειμαστε εμεις εκει:p Πιάστε τραπέζια κοντινά. tpal κράτα καμια θέση για tsf lessons;) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Οκ μιλάμε απο κοντά παιδιά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Πιάστε τραπέζια κοντινά. tpal κράτα καμια θέση για tsf lessons;) Θα ερθω και εγω νωρις. Εγινε Αντώνης θελει και ο Ιάσονας Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Θα ερθω και εγω νωρις. Εγινε Αντώνης θελει και ο Ιάσονας Τον κατέβασα και είμαι έτοιμος.. :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Θέλω μια θέση για το μάθημα tsf :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τον κατέβασα και είμαι έτοιμος.. :) Χαχαχαχαχ μολις εκανα εγκατασταση και εγω. Θέλω μια θέση για το μάθημα tsf :) Ολοι μαζί. Ειμαι με 50% Μπαταρία και δεν.ξερω τι να κανω. Να το βαλω για λιγο η θα με βγαλει? Αυτα κανει το G2 και με παιδεύει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ολοι μαζί. Ειμαι με 50% Μπαταρία και δεν.ξερω τι να κανω. Να το βαλω για λιγο η θα με βγαλει? Αυτα κανει το G2 και με παιδεύει σουπερ θα εισαι... βαλτε και μενα στα μαθηματα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έχω 2 backup μπαταρίες στο αμάξι, να της φέρω κοντά? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 (edited) Έφτασε κανείς ; edit καλά ήταν και σήμερα. Μπορούμε κάποια στιγμή να συναντιόμαστε και λιγότεροι όποτε έχει χρόνο ο καθένας με ένα μήνυμα εδώ ή ανοίγοντας νέο νήμα. Edited February 16, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ηταν ωραια; Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έφτασε κανείς ; edit καλά ήταν και σήμερα. Μπορούμε κάποια στιγμή να συναντιόμαστε και λιγότεροι όποτε έχει χρόνο ο καθένας με ένα μήνυμα εδώ ή ανοίγοντας νέο νήμα. και εγω αυτο λεω Ηταν ωραια; Ωραια ηταν φιλε. Γελασαμε κιολας με τα χαλια μου που ψαχνω το 1% μπαταριας που χάθηκε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ηταν ωραια; πολυ ωραια ηταν κριμα που δεν ηρθες... Ωραια ηταν φιλε. Γελασαμε κιολας με τα χαλια μου που ψαχνω το 1% μπαταριας που χάθηκε. ε αμα δεν εχει με αλλο προβλημα να ασχοληθει ο ανθρωπος... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 και εγω αυτο λεω Ωραια ηταν φιλε. Γελασαμε κιολας με τα χαλια μου που ψαχνω το 1% μπαταριας που χάθηκε. Ρε που να πήγε; παίζει να έφυγε με τα βίντεο που βλέπαμε χαχα Ωραία ήταν παιδιά! Και να τα λέμε πιο συχνά! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Λοιπον εγω μεσα ειμαι να κανονιζουμε καφε να τα λεμε και να μιλαμε γενικα οχι μονο για τηλεφωνα αλλα και για αλλα. Εχω να πω πως γενικότερα ειναι ωραιες κινήσεις αυτες μιας και εκτιμας καλυτερα τους αλλους οταν τους γνωρίζεις. Προσωπικα δεν θα πιστευα οτι θα μπορουσα να ειμαι τοσο ανετος με ολους σας παιδια. Λεμε τις βλακειες μας και περισσότερο οτι ξερει ο καθενας το λεει το εξηγει και καλυτςρα και ολα καλα. Μάθαμε και οτι το πλαισιο κανει 50 ατοκες σε ντεμο τηλεοράσεις κιολας. Εσεις το ξέρατε? Μια χαρα ειμαστε παιδια. Σας ευχαριστώ για την παρεα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts