prioxxx Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Φαση εχετε οι Πατρινοι. Πουλατε και αγοραζετε ο ενας τον αλλον. :lol: Εχω και εγω εναν γνωστο καταστηματαρχη στην Πατρα που πουλαει κινητα, να ερθει να σας πει ενα "γεια",,, Ελπιζω μονο, να μην το μαθει ο Mύθοζζζζ... :ninja: Ποιο μαγαζι;;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θα έχουμε κανέναν με Xiaomi ή Blackberry??Ή κάτι άλλο εξωτικό ?/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 μπορει να ειμαι κι εγω παιδια, θα εξαρτηθει απ το διαβασμα! ωραια ιδεα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 μπορει να ειμαι κι εγω παιδια, θα εξαρτηθει απ το διαβασμα! ωραια ιδεα παντως Να έρθεις. Εξάλλου η συνάντηση θα γίνει μεσημέρι μετά το φαγητό. Ένα καφεδάκι και ένα διάλυμα λίγων ωρών νομίζω χρειάζεται. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εγώ λέω να ντυθούμε καρναβαλικά. Κολομπινες Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τελικα σίγουρο για Κυριακή? Μην κανονισω Καλάβρυτα. ... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Τελικα σίγουρο για Κυριακή? Μην κανονισω Καλάβρυτα. ... Εγώ σίγουρα θα πάω πάντως κατα τις 15.00 .Να φάμε κιόλας. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εγώ σίγουρα θα πάω πάντως κατα τις 15.00 .Να φάμε κιόλας. Ωραια για να ξερω και εγω ρε παιδια αν ειναι σιγουρο:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κ γω θαρθω κανονικά στις 2 και κάτι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 14:30 με 15:00 υπολογίζω να έρθω και εγώ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και εγώ, εκτός απροόπτου, θα έρθω κατά τις 14:30. Μάλιστα ο καιρός απ' ότι βλέπω μέχρι τώρα, θα είναι αρκετά ανοιξιάτικος, οπότε μπορεί να καθίσουμε και έξω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και εγώ μάλλον θα έρθω κατα τις 14:30.Αλήθεια πως θα καταλάβω ποιο είναι το τραπέζι μας??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και εγώ μάλλον θα έρθω κατα τις 14:30.Αλήθεια πως θα καταλάβω ποιο είναι το τραπέζι μας??:p Θα δεις κάτι καμμενους με τριάντα κινητά πάνω στο τραπέζι Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Θα δεις κάτι καμμενους με τριάντα κινητά πάνω στο τραπέζι Καλά εννοείται αυτό! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Και εγώ μάλλον θα έρθω κατα τις 14:30.Αλήθεια πως θα καταλάβω ποιο είναι το τραπέζι μας??:p Με moto X θα ερθεις? (μακαρι) Θα δεις το σημα κατατεθεν του τραπεζιου.Το κεφαλι μου :lol: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Moto G έχω :P Ελπίζω να έχουμε ποικιλία!!Και απο μάρκες και από λειτουργικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Moto G έχω :P Ελπίζω να έχουμε ποικιλία!!Και απο μάρκες και από λειτουργικά :p Ναι αυτο εννοούσα και μπερδεύτηκα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Και εγώ μάλλον θα έρθω κατα τις 14:30.Αλήθεια πως θα καταλάβω ποιο είναι το τραπέζι μας??:p ψάξε για πολλούς καμμένους με κινητά στο χέρι... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Υποθέτω δεν άλλαξε κάτι για αύριο σωστά;; Έχει γίνει κάποια συνεννόηση ή όποιος πάει πρώτος πιάνει τραπέζι;; :rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Όσοι φτάσουν πρώτοι να κρατήσουν καβατζα τραπέζια στη σειρά :) Επίσης μην ξεχαστεί κάποιος (ονόματα δεν λέμε :p) και έρθει με άδεια μπαταρία χαχαχαχα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Όσοι φτάσουν πρώτοι να κρατήσουν καβατζα τραπέζια στη σειρά :) Επίσης μην ξεχαστεί κάποιος (ονόματα δεν λέμε :p) και έρθει με άδεια μπαταρία χαχαχαχα Τώρα το είδα. Για εμένα λες. Ειμαι εκτος πριζα 17 ωρες και εχω 70% μπαταρια αλλα τι να σαι κάμω θα φορτισω το πρωί. Όχι ότι δεν θα φτάσει απλα για να είμαστε Ενταξει και άνετοι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τώρα το είδα. Για εμένα λες. Ειμαι εκτος πριζα 17 ωρες και εχω 70% μπαταρια αλλα τι να σαι κάμω θα φορτισω το πρωί. Όχι ότι δεν θα φτάσει απλα για να είμαστε Ενταξει και άνετοι. Δεν λέω για εσένα Θόδωρε, για τον Γιώργο (rioener) τα λέω ;) Εσύ με το LG g2 και με 25% να έρθεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, παρακολουθώ το τοπικ του g2 ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δεν λέω για εσένα Θόδωρε, για τον Γιώργο (rioener) τα λέω ;) Δυστυχως δεν βρισκεται Πατρα ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ελπιζω να επιτρεπετε το καπνισμα στο Νεον, αλλιως θα ερθω, θα πω ένα γεια και θα φυγω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ελπιζω να επιτρεπετε το καπνισμα στο Νεον, αλλιως θα ερθω, θα πω ένα γεια και θα φυγω.:p Εγω κανονικα καπνιζα την Τεταρτη,αλλά με τετοια μερα εξω θα ειμαστε! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts