giachtas Δημοσιεύτηκε January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2014 Γεια σας και καλή χρονιά. Έχουμε πολύ καιρό να γράψουμε κάτι εδώ. Τι λέτε, θα κάνουμε καμιά συνάντηση; Ξέρετε ζήλεψα που είδα να κάνουν συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και τώρα ετοιμάζονται και στην Αθήνα. Εδώ στην Πάτρα τι λέτε; Αυτή τη φορά όμως να γίνει πιο οργανωμένα και να προετοιμαστεί νωρίτερα. Περιμένω νέα συντοπίτες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Βεβαίως. Αναμένουμε διακαώς. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλημέρα παιδες. Φύγαμε. Μεσα οπως και να εχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλημέρα παιδες. Φύγαμε. Μεσα οπως και να εχει Άντε λοιπόν.Να φάει και το LG G2 τη σκόνη του Νοτε 3.χιχιχιχιχι Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Άντε λοιπόν.Να φάει και το LG G2 τη σκόνη του Νοτε 3.χιχιχιχιχι Θελω πολυ να παμε για να.δω το set up που εχεις στο note 3. Θυμαμαι το 2 το είχες πολυ ωραια φτιαγμένο με tsf. Την σκονη θα την φαω ειναι σιγουρο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μέσα κι εγώ για να δείτε και το "black" σκυλί από μπαταρία πλέον 920 μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ωραία και windows phones .Θα γίνει χαμός. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Και εγώ μέσα. Να πούμε για την επόμενη κυριακή ώστε να υπάρχει χρόνος να ενημερωθούν όλοι; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ναι μια χαρα είναι. Να ερθουν και iphone users αν ειναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Και εγώ μέσα. Να πούμε για την επόμενη κυριακή ώστε να υπάρχει χρόνος να ενημερωθούν όλοι; Κάνε αυτό το poll που είχες κάνει την προηγούμενη φορά .Και περιμένουμε swype demonstration πάλι !!!!!! Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μεσα και εγω :) Στειλτε και πμ σε παιδια που ειναι απο εδω γυρο να μαζευτουμε ;) Το βαζω και στην υπογραφη μου ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τώρα είναι αργά για poll. Εκτός αν ανοίξουμε και 3ο thread...! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Για να σκυλιάσετε κι άλλο θα έρθω και θα έχω μαζί μου εκτός από το black σκυλί από μπαταρία 920 και το ολοκαίνουργιο asus transformer t100 Εκεί να δείτε ταχύτητες και αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Για να σκυλιάσετε κι άλλο θα έρθω και θα έχω μαζί μου εκτός από το black σκυλί από μπαταρία 920 και το ολοκαίνουργιο asus transformer t100 Εκεί να δείτε ταχύτητες και αυτονομία... Ω γουστάρω τρελά. Και ήθελα να το δω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Να πω κάτι και εγώ. Δεν χρειάζεται να κανονιζουμε 3 εβδομαδες πριν. Θα μπορούσαμε να μαζευομαστε 2 φορες το μηνα οσοι μπορουν να συζητάμε απο κοντα για την τρελα μας κλπ. Σαν μια παρεα. Και οσοι πιστοί ας έρχονται. Πως το βλέπετε εσεις? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά κ γω μέσα σε οτι κάνετε. Θα πω κ στον rioner μήπως δεν δει το τοπικ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά κ γω μέσα σε οτι κάνετε. Θα πω κ στον rioner μήπως δεν δει το τοπικ. Σε όλα μέσα βρε πριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αν θέλετε και κανένα Νέο.....ε τότε μπορεί να εμφανιστώ κι εγώ..... είμαι Νέο όπως και να το κάνουμε....:lol: Απλά ελπίζω να βολέψει η ώρα και το μέρος.....;) Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αν θέλετε και κανένα Νέο.....ε τότε μπορεί να εμφανιστώ κι εγώ..... είμαι Νέο όπως και να το κάνουμε....:lol: Απλά ελπίζω να βολέψει η ώρα και το μέρος.....;) Λογικα θα παμε σε ηρεμη καφετέρια και νωρις για να βρουμε και να ειμαστε άνετοι. Οποίος εχει gear να το φερει αλλιως να μην το αναφερει. Τι εννοεις ΝΕΟ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Και εγώ μέσα. Να πούμε για την επόμενη κυριακή ώστε να υπάρχει χρόνος να ενημερωθούν όλοι; Εγώ προσωπικά μπορώ Κυριακή 19/1 απόγευμα. Κυριακή 26/1 δουλεύω απόγευμα και δεν θα μπορέσω. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να κανονιστεί για απόγευμα. Συμφωνώ να βρισκόμαστε πιο συχνά όσοι μπορούμε. Ας μη βιαστούμε για γρήγορη συνάντηση, για να ενημερωθούν αρκετοί. Καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένα poll. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τι εννοεις ΝΕΟ? With Neo team sense..... έτσι λέει στο καπάκι πίσω.....τα υπόλοιπα από κοντά. :lol:;) Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τι έγινε, δε βλέπω κίνηση. Πάντως εγώ εκεί που μπορώ να "κοντραριστώ" με τα μεγαθήρια σας είναι σε test water:lol: Σχετικά με την Κυριακή 26/1 βλέπω πως θα γίνει η συνάντηση στην Αθήνα, να μην κάνουμε και τη δική μας την ίδια ημερομηνία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα έρθουν όλοι σε μας και κανένας δεν θα πάει Αθήνα. Κρίμα να κάνουμε "χαλάστρα" :rolleyes: Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μέσα είμαι κι εγώ! Αδειούχος, οπότε δεν έχω πρόβλημα με ημερομηνίες και ώρες! Αναμένω νεότερα! Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγω ειμαι μεσα γενικα. Δεν χρειαζεται να το λεω συνέχεια. Απλα περιμένω και τυς υπόλοιπους να κανονίσουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αν βολεψει όταν κανονισετε θα ερθω κι εγω. Εγω δεν εχω τηλ. να φερω, μιας και το δικο μου χαλασε και τωρα εχω ένα παμπαλαιο. Περιμενω όμως να κυκλοφορησει το S5 και τοτε θα εχω καινουργιο.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts