Jump to content

Κερδίστε ένα LG G Pad 8.3 tablet, προσφορά της LG!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα myphonerzz και... καλή εβδομάδα! Οι γιορτές των Χριστουγέννων μπορεί να πέρασαν, όχι όμως τα δώρα μας για εσάς! Έτσι και το 2014 σκεφτήκαμε για μία ακόμα φορά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα από κάθε άλλον στο ελληνικό Internet! Να χαρίσουμε δώρα σε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας, πολύ απλά γιατί... μπορούμε! Σε συνεργασία λοιπόν με την LG Hellas την οποία και ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά θερμά που είναι πάντα κοντά μας, χαρίζουμε ένα LG G Pad 8.3 tablet σε έναν τυχερό από εσάς, μέσα από την γνωστή διαδικασία του διαγωνισμού στις σελίδες της κοινότητάς μας.

 

Φυσικά για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα, το νέο tablet LG G Pad 8.3 το έχουμε και σε αναλυτική παρουσίαση στις σελίδες μας, ενώ μπορείτε να το γνωρίσετε καλύτερα μέσα από μία βόλτα στο επίσημο θέμα του στην κοινότητά μας.

 

Οι πρώτες απόπειρες που έγιναν από την LG με στόχο τη διείσδυση στη δύσκολη αγορά των tablets, δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες. Οι Κορεάτες όμως δεν παραιτήθηκαν των προσπαθειών τους, αλλά αντίθετα έμαθαν από τα λάθη τους και περίμεναν υπομονετικά την «κατάλληλη στιγμή», ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι. Η εντυπωσιακή τους επέλαση στην αγορά των high-end smartphones με το LG G2, τους έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για το επόμενο βήμα στις ταμπλέτες. Και αυτήν την φορά, ήταν πολύ πιο προσεκτικοί: Επέλεξαν το μέγεθος που έκριναν ότι είναι καταλληλότερο για να προσφέρει μία απολαυστική εμπειρία χρήσης. Χρησιμοποίησαν ποιοτικά υλικά, ώστε να ικανοποιήσουν την αισθητική, ενώ απέφυγαν τις υπερβολές. Προσπάθησαν, τέλος, να το εξοπλίσουν με όσο το δυνατόν περισσότερα «εφόδια», ώστε να μπορεί να δώσει μία ηρωική μάχη με τον ανταγωνισμό.

 

Κάπως έτσι «γεννήθηκε» στις αρχές του Σεπτεμβρίου το LG G Pad 8.3, το οποίο έφθασε μόλις δύο μήνες αργότερα στα ελληνικά καταστήματα, όπου και πωλείται στην τιμή των 299 ευρώ. Όπως φανερώνει το όνομα του, πρόκειται για ένα mini-tablet με οθόνη 8,3 ιντσών, η οποία φυσικά έχει υψηλή ευκρίνεια. Η κατασκευή του έχει γίνει από γυαλιστερό πλαστικό και από θαμπό μέταλλο, ενώ οι διαστάσεις και το βάρος του έχουν συγκρατηθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. Στην καρδιά του G Pad βρίσκεται ο Snapdragon 600, που μαζί με τα 2GB μνήμης, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να «στηρίξουν» τις ανάγκες του Android 4.2.2. Ο αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται στα 16GB, ωστόσο μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD. Υπάρχουν επίσης δύο κάμερες και δύο ηχεία, ένα «τηλεκοντρόλ», καθώς και μία μπαταρία των 4.600mAh. To Wi-Fi είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την πρόσβαση στο Internet, ωστόσο η LG έχει δημιουργήσει το κατάλληλο software, που θα διευκολύνει όσους θέλουν να συνδεθούν με αυτό μέσω του Android κινητού τους, ενώ παράλληλα θα δώσει στο tablet τον πρωτότυπο ρόλο ενός smartphone companion.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Nm6iyOwMPVo]LG G Pad 8.3 Hands-on @ myphone.gr [Greek] - YouTube[/ame]

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2013, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής μας θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συννενόηση. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

Χορηγός επικοινωνίας http://www.saveandwin.gr, http://www.e-contest.gr

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φοβερό τάμπλετ, καλή μου τύχη!!!

"Αυτά τα κάνει ο Ζιοβάνι... και πριν από τριαντά χρόνια ο Πελέ...!"

Χελάκης (Ολυμπιακός - Γαλατά 3-0)

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...