markosbutcher Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 εννοω κουνιουνται ολα τα εικονιδια οταν κουνας το κινητο, οταν το αφηνεις στο τραπεζι σταθερο δεν κουνιουνται. Κατι εχει να κανει με τον αισθητηρα κινησης....δεν ξερω ομως τι να κανω. btw χθες χωρις να εχω πατησει κατι, εχω 2 εικονιδια για την εφαρμογη των φωτογραφιων!!! επισης εκανα dispute στο paypal οτι το κινητο δεν ειναι το goophone που εταζε το fastcardtech αλλα ενα αλλο με ονομασια mf353zp και δεν εχουν και τα ιδια χαρακτηρηστικα και καταφερα να παρω πισω 20 δολαρια....κατι ειναι και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_lamorno1 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπέρα παιδια εχω το thunderbird golden i5s 6572 και όταν βαζω την sim εξαφανίζεται το μενου και γραφει no services ξερει κανεις πως μπορω να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μήπως έχει χαθεί το ΙΜΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εχει κανείς άποψη για τον κλώνο με κωδικό MD638LL ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_lamorno1 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) ΕΙΧΕ ΙΜΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΚΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΡΟΥΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΙΜΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΣΚΙΣΤΟΜΑΤΙ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited September 7, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) ξεκιναω με το -ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ FASTCARDTECH- Μετα απο 2+ μηνες αναμονης, αγωνιας και εκνευρισμου μεσω emails, live chats, skype και οτιδηποτε αλλο τροπο επικοινωνιας ειχα ετσι ξαφνικα και ενω ειχα ξεγραμενα τα 70 ευρω που εδωσα, ηρθε μια ειδοποιηση απο ελτα και ΝΑΙ ω του θαυματος ηταν το (china)phone που ειχε βρει το δρομο του. Το τηλεφωνο ειναι μαμα αλλα αυτο που προβληματιζει μιας και σε καποιο απο τα αλλου για αλλου emails που μου ειχαν στειλει μου ελεγαν οτι εχασαν το δεμα, μετα οτι το παραλαβαμε αλλα δεν φτιαχνεται, μετα οτι το φτιαξαμε και το στειλαμε και τελος να σας δωσουμε 70% refund γιατι δεν μπορουμε να το φτιαξουμε και σε συνδιασμο με το οτι το tracking number του δικου μου δεματος προς αυτους δειχνει οτι ακομα δεν εχει παραδωθει!!! με κανει να πιστευω οτι μου εστειλαν καινουρια συσκευη. Θυμαμαι οτι με την πρωτη συσκευη που ειχα παραλαβει ειχα πολυ ευκολα rootαρει και εγκαταστησει λειτουργικοτατο google playstore και ειχα αφαιρεσει αναιμακτα οοοοοολες τις κινεζιες χωρις παραλληλα να χασω την λειτουργια καποιας καμερας. Το θεμα μου ειναι οτι αν τα ξανακανω θα ξαναεχω το ιδιο αποτελεσμα??? η μηπως προκειται για αλλη/διαφορετικου hardware-software συσκευη και σκαλωσει η υποθεση και τοτε δεν θα ξαναμπω στον κοπο να το ξαναστειλω πισω, θα φυγει μπαλκονατο :lol::lol::lol: ΕΙΧΕ ΙΜΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΚΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΡΟΥΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΙΜΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Μονο ρουτ εκανες και εχασες emei??? πως εκανες ροοτ, με ποια εφαρμογη? Μιας και ειναι ζωτικης σημασιας να εχω root και playstore θα τα ξαναδοκιμασω και αυτην την φορα θα τραβαω και screenshots για να εχουμε εναν αναλυτικο οδηγο Παντως οπως και αν εχει ....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ FASTCARDTECH... EDIT Φτανω σπιτι ανοιγω και βλεπω οτι μου εχουν στειλει καινουρια συσκευη με τις κολλες και τις ζελατινες λεμε! Τρωγομαι... Ανοιγω ολα δουλευουν ρολοι οπότε ξαναμπαινω στην διαδικασια με χιλιους φοβους να rootάρω για να περασω playstore και τιποτα αλλο, να το ξαναβαλω στο κουτακι του να το δωσω επιτελους στην καλή μου:) Root οπως και με την προηγουμενη συσκευή με VROOT Η διαδικασία μοιαζει λιγο διαφορετικη αυτην την φορα, το κινητο κανει απανωτα restart και κολλαει συνεχως στο boot logo. Πρωτο εγκεφαλικο Με τα πολλα ανοιγει δοκιμαζω απο τα κινεζικα shops να βρω καποιο root checker και με τα χιλια ζορια κατεβαζω κατι και μου λεει οτι δεν ειμαι root, και εκει που είμαι ετοιμος να ξαναδοκιμασω (είμαπε τρωγομαι) βλεπω καπου ψηλα στο notification bar ενα ωραιο μεγαλόπρεπο INVALID IMEI Δευτερο εγκεφαλικο δοκιμαζω *#06#* ..... invalid imei....:X Σκεφτομαι οτι μολις σε 10 λεπτα χρησης το ξανα-χαλασα,την ταλαιπωρία που τραβηξα με το fastcardtech και τα εγκεφαλικα πλεον δεν μετριουνται. Κάνω ρεσταρτ και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων το κινητο αργει παααααρα πολυ να ανοιξει αλλα μόλις τα καταφερνει βλεπω οτι το imei εχει επανελθει μαζι με καρδια μου στην θεση τους ολα :):) Με λιγα λογια αυτο το κινητο με εχει κανει να σκισω τα διπλωματα μου και δεν θα ασχοληθω παραπάνω γιατι τα θελω τα μαλλάκια μου. και να κλεισω με κάτι που έλεγε ο αείμνηστος steve jobs. ...one more thing ....ακολουθώντας τις δυο κατω εικονες σε 30 δευτερολεπτάκια εχεις playstore χωρις ρουτ και χωρις να κατεβασεις τιποτα :p Edited October 31, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 ψαχνω μπαταρια για το τηλεφωνο αν εχει κανεις να μου στειλει ας μου στειλει πμ αλλιως θα παρω καμια απο ebay ευχαρηστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts