mz3stelios Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 (edited) εχει κανενα σαιτ ανταλακτικα απο αυτο το τηλ? φαινετε μετα απο πτωση να εχει σπαση το πανω πλαστικο το ασπρο που ειναι το κουμπι ον οφ μεχρι να αδειασει η μπαταρια δουλευε κανονικα τωρα ουτε φορτιζει ουτε ανοιγη :-( Edited April 19, 2014 by mz3stelios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 εχει κανενα σαιτ ανταλακτικα απο αυτο το τηλ? φαινετε μετα απο πτωση να εχει σπαση το πανω πλαστικο το ασπρο που ειναι το κουμπι ον οφ μεχρι να αδειασει η μπαταρια δουλευε κανονικα τωρα ουτε φορτιζει ουτε ανοιγη :-( Ωχ...δυσκολα τα πραγμματα,δεν ξερω αν το ανοιξες να δεις τι γινεται μεσα. Εχει επαφη απο τη usb; Παντως αν θελει καποιος εχω καποια ανταλλακτικα οπως digitizer κλπ,μου στελνει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ωχ...δυσκολα τα πραγμματα,δεν ξερω αν το ανοιξες να δεις τι γινεται μεσα. Εχει επαφη απο τη usb; Παντως αν θελει καποιος εχω καποια ανταλλακτικα οπως digitizer κλπ,μου στελνει πμ. ενα καλοδιο που παει στην πλακετα αλλα δεν ξερω αν ειναι απο την digiter φαίνεται να εχει μια γραμμη και σαν να μου φαινεται οτι ισος απο εκει κατι να θελω γιατι δεν μου γεμιζει το ματι μετα πρεπει να ξεκολισω την μπαταρια να την φορτισω να το ανοιξω αφου δουλεβε να δω αν θελει και τπτ αλλο μηπως εχεις και ολο το πισω καπακι? η που μπορω να το βρω? επαφη το ανοιξα ολα καλα ειναι εκτος το καλοδιο που μου φαινεται οτι ειναι κομενο και δεν ξερω και πως να το ελενξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 εχώ δύο τέτοια κινητά. ένα μαύρο και ένα άσπρο. δυστυχώς δεν μπορώ να τα φορτίσω. υπάρχει καμία λύση; κάποιος που να αναλαμβάνει επισκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 εμενα τελικα ηταν το καλοδιο 11.5 ευρο καλοδιο απο wind πειρα μιας και πηγα για λογαριασμο εκει αλλα ελεος 11.5 ευρο? το καλο ειναι οτι τωρα φορτιζει οποτε και εσυ φιλος τσεκαρε και με διαφορετικο καλοδιο φορτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirinikos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 παιδιά, γίνεται να γίνει service στο καλώδιο αλλά αν δε ξέρεις να το κάνεις μόνος σου.. δεν αξίζει. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιο καλώδιο, ας πει την μάρκα του καλωδίου για να το βρουν και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 το ιδιο προβλημα με το καλωδιο..πηρα αυτο απο eshop 5.70euro μια χαρα δοθλευει http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.014250 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το τηλεφωνο το ειχα φερει κι εγω απο fastcardtech ηρθε χωρις ελληνικα και play store.2 μερες μου εφαγε να το στρωσω με rom απο needrom.απο τοτε δουλευει μια χαρα μου λεει αυτος που το πηρε.το μονο που ετυχε κανα δυο φορες ειναι οτι πηρε τηλ. μονο του.παντως δεν το προτεινω για αγορα.με τοσα λεφτα παιρνεις zte και lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Μολις παρέλαβα τον γνωστό "κλώνο"! (FastCardTech, 45 μέρες, είχα ήδη ανοίξει dispute δια παν ενδεχόμενο...) Εξωτερικά, είναι ποιοτικότατο και άριστο! Εσωτερικά, σηκώνει πολύ κουβέντα... 10 μέρες έμεινε μαζί μας ο κλώνος και πήρε το δρόμο της επιστροφής (λόγω - κυρίως - προβληματικής οθόνης, από την αρχή) Επειδή μια φίλη της γυναίκας μου όμως το ζαχάρωσε απίστευτά, της παρήγγειλα αυτό Εφτασε χτες και δοκιμάζεται σημερα Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, σε "καλές" ταχύτητες, καλή οθόνη και δεν είναι και εντελώς αργό... Εχει πλήρως Ελληνικό μενού, τώρα που κοιτώ την έκδοση γράφει A133MW_HN_JJY (2014/01/25) Τα ακόλουθα λειτουργούν κανονικά *#33#* enter engineer mode *#15963#* change boot logo and other things *#08#* change memory value και είδα 7.5Gb μνημη διαθέσιμη Το Play Store είναι προεγκατεστημένο (και εμφανίζεται με το εικονίδιο App Store!) Για τους "φανατικούς" των κλώνων συστήνεται - για άλλους που θέλουν αξιόλογο 4", θα προτείνω ανεπιφύλακτα το Jiayu F1, best VFM και με μπαταρία που κάνει παπάδες (στην γυναίκα μου, με μέτρια χρήση κρατάει 5 μέρες!!!) A, και το κυριότερο: έγραφε shipping with China Post και μου ταχυδρόμησε με DHL, αναγράφοντας ΡΗΟΝΕ, value $30 και το πακέτο πέρασε "αέρα" και έφτασε σε 7 μέρες!!! Edited May 16, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) 10 μέρες έμεινε μαζί μας ο κλώνος και πήρε το δρόμο της επιστροφής (λόγω - κυρίως - προβληματικής οθόνης, από την αρχή) Επειδή μια φίλη της γυναίκας μου όμως το ζαχάρωσε απίστευτά, της παρήγγειλα αυτό Εφτασε χτες και δοκιμάζεται σημερα Εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια χαρά, σε "καλές" ταχύτητες, καλή οθόνη και δεν είναι και εντελώς αργό... Εχει πλήρως Ελληνικό μενού, τώρα που κοιτώ την έκδοση γράφει A133MW_HN_JJY (2014/01/25) Τα ακόλουθα λειτουργούν κανονικά *#33#* enter engineer mode *#15963#* change boot logo and other things *#08#* change memory value και είδα 7.5Gb μνημη διαθέσιμη Το Play Store είναι προεγκατεστημένο (και εμφανίζεται με το εικονίδιο App Store!) Για τους "φανατικούς" των κλώνων συστήνεται - για άλλους που θέλουν αξιόλογο 4", θα προτείνω ανεπιφύλακτα το Jiayu F1, best VFM και με μπαταρία που κάνει παπάδες (στην γυναίκα μου, με μέτρια χρήση κρατάει 5 μέρες!!!) A, και το κυριότερο: έγραφε shipping with China Post και μου ταχυδρόμησε με DHL, αναγράφοντας ΡΗΟΝΕ, value $30 και το πακέτο πέρασε "αέρα" και έφτασε σε 7 μέρες!!! Επειδή το link ειναι ανενεργό, ποιο ηταν αυτο το μοντέλο κλώνος που αναφέρει ο φίλος στο τελευταίο μήνυμα; Edited May 20, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Επειδή το link ειναι ανενεργό, ποιο ηταν αυτο το μοντέλο κλώνος που αναφέρει ο φίλος στο τελευταίο μήνυμα; Ειναι αυτό το τηλέφωνο, απο αυτόν τον πωλητή... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altheo Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σας παρακαλώ φωτιστε με! Μιλάω για το τετραπυρινο thunderbird, αξίζει να το παραγγείλω ή θα χάσω τα λεφτακια μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σας παρακαλώ φωτιστε με! Μιλάω για το τετραπυρινο thunderbird, αξίζει να το παραγγείλω ή θα χάσω τα λεφτακια μου;; Εγω εχωντας το διπυρηνο λεω μακρια καλητερα.Παρε καποιο αλλο κινεζικο σε αυτα τα λεφτα,εχεις πολυ καλητερα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σας παρακαλώ φωτιστε με! Μιλάω για το τετραπυρινο thunderbird, αξίζει να το παραγγείλω ή θα χάσω τα λεφτακια μου;; Κι εγω ενα διπυρινο που ειδα απο κοντα, καταλαβα οτι δεν ειναι προκοπης τηλεφωνο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σας παρακαλώ φωτιστε με! Μιλάω για το τετραπυρινο thunderbird, αξίζει να το παραγγείλω ή θα χάσω τα λεφτακια μου;; 2πύρηνο ή 4πύρηνο, μονο για την "μόστρα"αξίζει (αν σε "καιει"), ειδάλλως υπάρχουν αρκετά καλύτερα κινέζικα κινητά! Στα $150 που στοιχίζει, παίρνεις πχ Xiaomi Red Rice 1S, Lenovo S650, S660, κ.α. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altheo Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα καταλήξω σε κάποιο άλλο κομμάτι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Συμφωνω με τα παιδια απο πανω,ΜΗΝ το παρεις φιλε!Δεν αξιζει τα λεφτα του,κανα 40-50 ευρω το πολυ θα ελεγα με τις τωρινες ευκαιριες σε κινεζικα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά. Όπως οι περισσότεροι το θέλω και εγώ για την γυναίκα. Διότι συνδιάζει 2 πραγματα που της αρέσουν/βολεύουν. 1. Android και ΟΧΙ ios :) 2. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλια απο μαιμουδο-μπουρδο-θήκες που κυκλοφορούν μέχρι και στα περίπτερα :lol::lol::lol: οπότε ψάχνω ένα τηλεφωνάκι κλώνο 1:1 (για να ταιριάζουν οι θήκες ...) απο δύναμη δεν με ενδιαφέρει τόσο, λίγο viber/fb/youtube να σηκώνει και είναι ΟΚ.Παιχνίδια αντε κανα cundy crush. Τώρα πχ χρησιμοποιεί το huwaei ideos x5 το οποίο έχει δείξει σημάδια κόπωσης-ψόφωσης :lol: άρα με ένα dual core είμαστε καλά. Να έχει μπροστινή κάμερα, ξέρετε... για selfies :rolleyes: Ελληνικά 100% Playstore 3G το οποίο να δουλεύει Ελλάδα Από ότι διάβασα με αυτό (συσκευή απο το 1ο post) λογικά καλύπτομαι έτσι? Κάποιο πρόβλημα που έχει συναντήσει κάποιος? ας πούμε αν είναι υπερβολικά πολύ αργό/κολλάει (εντάξει διπύρηνο mediatek παίρνεις, τι περίμενες?), αν η μπαταρία κρατάει μισή μέρα, αν η φωτογραφίες του ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ... μιλάω δηλαδή για αν έχει πολύ τρανταχτά προβλήματα. Έχει να προτείνει κάποιος, στα ίδια χρήματα, κάτι καλύτερο?ίσως σε dual sim? Ροοτ δεν ζητάω κάνει το framaroot φαντάζομαι. Ευχαριστώ Edited June 25, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 οπότε ψάχνω ένα τηλεφωνάκι κλώνο 1:1 (για να ταιριάζουν οι θήκες ...) απο δύναμη δεν με ενδιαφέρει τόσο, λίγο viber/fb/youtube να σηκώνει και είναι ΟΚ.Παιχνίδια αντε κανα cundy crush. Τώρα πχ χρησιμοποιεί το huwaei ideos x5 το οποίο έχει δείξει σημάδια κόπωσης-ψόφωσης :lol: άρα με ένα dual core είμαστε καλά. Να έχει μπροστινή κάμερα, ξέρετε... για selfies :rolleyes: Ελληνικά 100%, Playstore, 3G το οποίο να δουλεύει Ελλάδα Ο πιο "πρόσφατος" κλώνος είναι αυτός Λεει οτι είναι 4πύρηνο, με 6582... προσωπικά, δεν το πιστεύω, δεν έχω ξανα-δει 4" οθόνη με 4πύρηνο! Ολοι οι iphone κλώνοι είναι μονόκαρτοι Η μπαταρία του (το έχω ανοίξει) είναι 1200-1300mAh, Οπότε κρινε... - λογικα, 24ωρο κρατάει... Οι διπύρηνες εκδόσεις ΔΕΝ σηκώνουν εύκολα Viber/Facebook (λίγη ram) ΤΙ να σου πω, αν σε "τρώει" η τσέπη, δοκίμασε και πες και σε μας μετά!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ο πιο "πρόσφατος" κλώνος είναι αυτός Λεει οτι είναι 4πύρηνο, με 6582... προσωπικά, δεν το πιστεύω, δεν έχω ξανα-δει 4" οθόνη με 4πύρηνο! Ολοι οι iphone κλώνοι είναι μονόκαρτοι Η μπαταρία του (το έχω ανοίξει) είναι 1200-1300mAh, Οπότε κρινε... - λογικα, 24ωρο κρατάει... Οι διπύρηνες εκδόσεις ΔΕΝ σηκώνουν εύκολα Viber/Facebook (λίγη ram) ΤΙ να σου πω, αν σε "τρώει" η τσέπη, δοκίμασε και πες και σε μας μετά!!! 1 GB ram, dual core είναι αρκετά για fb και viber. Εδώ τα σηκώνει 800mghz 512ram. Η μπαταρία αν είναι όσο λέει 1560mah με 4 ίντσες οθόνη, 2πυρινος και όχι 4πύρινος, και με 4.2.2. Λογικα Κρατάει δυο μέρες χαλαρά. Αυτό που θα ήθελα ειναι απο κάποιον που να το έχει στα χέρια του αν παιζει καποιο χοντρό πρόβλημα που το κρύβουν οι κινέζοι. Software η hardware. 3g λέει 850/2100 αρα λογικά είμαστε οκ. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 1 GB ram, dual core είναι αρκετά για fb και viber. Εδώ τα σηκώνει 800mghz 512ram. Η μπαταρία αν είναι όσο λέει 1560mah με 4 ίντσες οθόνη, 2πυρινος και όχι 4πύρινος, και με 4.2.2. Λογικα Κρατάει δυο μέρες χαλαρά. Αυτό που θα ήθελα ειναι απο κάποιον που να το έχει στα χέρια του αν παιζει καποιο χοντρό πρόβλημα που το κρύβουν οι κινέζοι. Software η hardware. 3g λέει 850/2100 αρα λογικά είμαστε οκ. οχι εχω παρει 7-8 ιδια και σιγα σιγα φτιαξανε καλυτερο ui,πιο γρηγορο,λογω αυτου για αιφονοπληκτους καλη αγορα,low end χαρακτηριστικα.. καλα μεχρι και καλυτερο touch νιωθω εχει πια η τελευταια εκδοση! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τελικά το παρήγγειλα. ΑΛΛΑ έκανα την βλακεία μου. Ξέχασα να τους πω να έχουν Ελληνική γλώσσα. Στη 4.2.2 δεν είναι pre-installed? Αν δεν είναι υπάρχει τρόπος να την περάσω εγώ κάπως? Τους έχω στείλει και email με την ερώτηση αλλά έλεγα μήπως κάποιος από εδώ απαντήσει γρηγορότερα :) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 4.2.2 υπαρχει η Ελληνικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirinikos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν 3 μήνες το Thunderbird i5s (4 cores, 1gb ram κλπ κλπ) τώρα βλέπω ότι έχουν αυτό… http://www.fastcardtech.com/Kiphone-Golden-i5s-EX-toch-id-android-phone.html Συνολικά με τα έξοδα αποστολής μου στοίχησε 140 ευρώ. Το κινητό είναι κλώνος 100%, πολύ καλή δουλειά. Η πρώτη εντύπωση μου όταν άνοιξα το κουτί και το έπιασα στα χέρια μου ήταν… “ουαου!” έχω ένα iPhone 5s και μπορούσα να τα συγκρίνω… εξωτερικό.. καμία απολυτός διαφορά! Το λογισμικό σχεδόν carbon!! Όλα ίδια… επαφές.. μηνύματα… numpad κλπ κλπ. Το κινητό ήρθε στα Αγγλικά αλλά άλλαξα τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις και το έβαλα στα ελληνικά.. όλα οκ έκτος από πολύ λίγα τυπογραφικά λάθη. Είναι λίγο πιο ελαφρύ από το iphone 5s. Το μεταλλικό του φινίρισμα δεν είναι τόσο σκληρό αλλά είναι πολύ κάλο. Η οθόνη εξαιρετική!!! Μου έχει πέσει δυο φορές από ύψος περίπου 1,5 μέτρο και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Το wifi και GPS πολύ καλά, δόνηση και ένταση ήχων πολύ καλή. Το app που έχει για το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει ελληνικά… αλλά αυτό διορθώνετε πολύ εύκολα. Έβαλα το Smart Keyboard Pro που έχει και ελληνικό Τ9 με skin iOS και τέλος!! Κάμερα και μπροστά και πίσω, πάρα πολύ καλές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το Bluetooth δουλεύει κανονικά Στα παιχνίδια τα σπάει… Παίρνει playstore… Γενικά ο κινέζος… έχει ένα φάκελο και έχει όλες τις εφαρμογές εκεί… και το Playstore.. ;) Γενικά η συσκευή είναι γρήγορη και καλή. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά, ο μόνος λόγος που θα το βάλω στο ράφι είναι γιατί μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο . Εδώ που μένω δεν έχει καλό σήμα και η συσκευή κάνει το εξής: όταν δεν έχει καλό σήμα (μηδέν με μία μπάρα) και δέχομαι κλήση.. τότε δεν μπορώ να ανοίξω τη γραμμή. Απλά δεν ανοίγει.. μετακινούμε μέχρι να ανεβούν οι μπάρες και μετά ανοίγω τη κλήση. Ένα άλλο θέμα είναι η μπαταριά.. που είναι φυσιολογικό.. κρατάει μια μέρα αν μιλάω πολύ, και λιγότερο από μια μέρα όταν μιλάω πάρα πολύ! :) Αν έχετε ανοιχτώ Wifi η μπαταριά πέφτει γρήγορα. Μπορεί να πάρει μπαταρία από iphone 4s με μια μικρή μόντα και μετά όλα οκ. Γενικά το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Το μόνο του θέμα είναι αυτό με το σήμα. Τίποτε άλλο. Όποιος θέλει μπορώ να του δείξω τη συσκευή live. Edited July 17, 2014 by sirinikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παρέλαβα σήμερα. τουλάχιστον εξωτερικά είναι άψογο, καμια απολύτως διαφορά από το original. σφαίρα παει και αν και παιδευτηκα τελικά το γύρισα στα ελληνικά όλα κομπλε μέχρι τωρα αποκριση τρομερή και πανομοιότυπος ο launcher τα μενού όλα. Κάτι άσχετο τώρα. επειδη το έχω για δώρο και θέλω να φτιαξω την σιμ της γυναίκας σε νανοσιμ. μπορω να πάω και να ζήτησω να μου φτιαξουν μια νανοσιμ με τον αριθμό της χωρίς να είναι αυτή παρούσα? ο αριθμός της είναι στο δικο μου όνομα. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παρέλαβα σήμερα. τουλάχιστον εξωτερικά είναι άψογο, καμια απολύτως διαφορά από το original. σφαίρα παει και αν και παιδευτηκα τελικά το γύρισα στα ελληνικά όλα κομπλε μέχρι τωρα αποκριση τρομερή και πανομοιότυπος ο launcher τα μενού όλα. Κάτι άσχετο τώρα. επειδη το έχω για δώρο και θέλω να φτιαξω την σιμ της γυναίκας σε νανοσιμ. μπορω να πάω και να ζήτησω να μου φτιαξουν μια νανοσιμ με τον αριθμό της χωρίς να είναι αυτή παρούσα? ο αριθμός της είναι στο δικο μου όνομα. Μιλας για το ιδιο μοντελο απο fastcard ?Ειναι οντως τετραπυρηνο? Για την αλλαγη καρτας εφοσον ειναι στο ονομα σου για την εταιρια εσυ εισαι ο κατοχος Ετσι και εγω οταν χρειαστεικε να αλλαξω σε μικρο σιμ στης γυναικας και των παιδιων εγω πηγα.Μονο ταυτοτητα να εχεις μαζι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts